• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Sac bandi en sevdigim💖Yemek yaparken vs cok rahat oluyor..normalde sac acik yemek yapilmaz bunla oluyor..

Ben de cok seviyorum. Disari cikarken de cok sık kullanirim ozellikle şu modeli yapiyordum hep. Coook tatlı duruyor. :KK200:

Eklentiler

• yazlik-sac-modelleri-14.jpg
    yazlik-sac-modelleri-14.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 77
Ayrı kaldıkça arada ki soğukluk artıyor. Benimde 2,5 yaşında bi kızım var geçen sene bizde çoğu zaman ayrı yatmak zorunda kalıyorduk ama salonda da olsa buluşuyorduk bi şekilde. Bence ikinizinde bi adıma ihtiyacı var en azından büyük çocuğu babaanneye bırakıp küçüğü erkenden uyutun romantik bir ortam hazırlayın giyinin kuşanın mutlaka işe yarar. evlilikte gurur olmaz mutsuz olmaktansa gurursuz olmak daha iyidir bence 😉
Canım gurbetteyiz kimsemiz yok bırakacak.

Oluyor tabiki , giyim kuşamı geçtim saçımı taramadan en azından bi rımel sürmeden eşimi karşıladığımı hatırlamam , değişiksiniz vallahi , her kadının derdi ayni güzelim bir tek sen yapmıyorsun o işleri
Sebep?
Eşinizi karşılarken niye rimel sürüyorsunuz?
Eşiniz evde sizin için ne yapıyor mesela?
Siz onu göreceksiniz diye sabah duş alıp saçlarını fönleyip, losyonlar sürüyor mu siz uyanmadan?

Valla bende çok dikkat etmem ama pijamalıda karşılamam eşimi. Saç baş dağınık olunca ben bile sevmiyorum yani kendimi, adam niye sevsin? 1 yaşında oğlum var, eşim hastalarla ilgileniyor yorgun işe gitmesin diye çocuk odasında yatıyorum ama istedikten sonra fırsat yaratmak çokta zor değil hani :)) ayrı yatıyorsanız öncelikle onu çözün derim. Uzun süreli ayrı yatmalarda cinsellikte yoksa araya tarifsiz bir soğukluk giriyor. İki tarafta zamanla nedensiz uzaklaşıyor birbirinden. Birbirinize sarılıp uzanmak, iki çift muhabbet bile ilişkinize iyi gelir. Tv izlerken ben eşimin kucağına uzanıyorum mesela ya da hiç nedensiz yüzünü okşayıp öpüyorum. Bunlar bile fark ediyor yani. İşve cilve konusunda bişey diyemem kendimde bazen çok odun olduğumdan ama eşinizle konuşsanız faydası olabilir, sıkıntı ve beklentilerinizi netleştirirsiniz.

Oğlum 10 buçukta yatar engec.ama küçük iki yaşında olan ayağında 2 saat sallarim üstüne bir saatde benle memede yatakta takılır tam dalar ufacık tıkırtı ya kalkar.gece hala çok kalkıyor.tek başına uyumuyor.hasta bide grip gibi bu kış hep hasta oldu çocuk.biz birbirimizi görmüyoruz sanırım tek derdimiz çocuklar.
Şu an bunları yazarken çocuklar uyanık mı?
Eşiniz evde mi?

Oğlum 10 buçukta yatar engec.ama küçük iki yaşında olan ayağında 2 saat sallarim üstüne bir saatde benle memede yatakta takılır tam dalar ufacık tıkırtı ya kalkar.gece hala çok kalkıyor.tek başına uyumuyor.hasta bide grip gibi bu kış hep hasta oldu çocuk.biz birbirimizi görmüyoruz sanırım tek derdimiz çocuklar.
10bucuk geç bir saat. Sizin problemi gectim,bir cocuk saglik acısından erken yatmali. Küçüğü 2 yaşı biraz geçtiyse iyileştiğinde yavaş yavaş memeden ayirabilirsin bence,once gündüzü yavaş yavaş azaltıp 6 haftaya yayarak kesebilirsin. Benimki de gece kalkiyordu şuan 26 aylık ve kestigimizden beri cok sukur deliksiz uyuyor. Diğer türlü benim de aklıma cinsellik gelmezdi yani geç uyusalardı ve gece uykusuz kalsaydım... Haliyle salıyorsun esine de yansıyor

O çok zor ya bende gurbetteyim 😔 belki de her şeyle tek başınıza mücadele etmek yıpratmıştır ikinizi de. Madem gurbettesiniz birbirinizden başka kimseniz yok demektir aranızın böyle soğuk olması ikinizi de daha çok yıpratır gururu bi kenara bırakıp siz yaklaşın bi şekilde. Cinsellik her şey değil belki ama çok şey cinsel soğukluk belli bir süreden sonra duygusal soğukluğa dönüşüyor o çok daha zor

Biriniz yaklaşıyor diğeriniz red mi ediyorsunuz yoksa istiyor ama zaman mı ayıramıyorsunuz yoksa ikiniz de mi yanaşmıyorsunuz?

Ayrıca artık yatakları birleştirin. Neden ayrı yatıyorsunuz? Çocukla yatmaya devam ederseniz öyle gider.

Adamı da pijamayla karşılamayın. Empati yapın, o özenmese kıyafetine bozulmaz mısınız? Belki o da özenmiyordur ama özensin istersiniz diye düşünüyorum.

Pijama uyku kıyafetidir.

Ben evde yazın genelde şort ve elbise ile dururum
Kışın da dar taytlarım var onları giyerim

Ben anlamadım şimdi durumı.
Pijama denilen şey, rahattır.
Ve günümüzde haminne tarzı şeyler değiller.
Kadın paçalı don giyiyorum dememiş, pijama demiş.
Gayet ev kıyafeti gibi, rahat ve temiz olması yeter de artar.
Ayrıca pijamalı gezen biri deyince neden akla saç baş dağınık, totosu başı ayrı yerde biri geliyor akla hemen?
Şu cinsel meseleyi kadınların şekilciliğe bağlamasına inanılmaz sinirleniyorum.
Her şey iki kıyafetle, az biraz dekolteyle bitiyor sanki.
O zaman her öyle giyinen kadına da ‘avcı’ gözüyle bakmak normal oluyor, bu fikre göre.

Sebep?
Eşinizi karşılarken niye rimel sürüyorsunuz?
Eşiniz evde sizin için ne yapıyor mesela?
Siz onu göreceksiniz diye sabah duş alıp saçlarını fönleyip, losyonlar sürüyor mu siz uyanmadan?
Pardon , sebepmi olması gerekiyor bunları yapmak için , yapmamam içinde bi sebebim Yok ayrıca .. sabah üstümü değiştirdiğimde yaparım bunları eşim geleceği zaman değil ...

Pijama vb olarak değil de, kokudan dolayı olabilir mi?
Tüm gün pijama ile takılıyor, o şekilde yemek pişiriyorsanız; soğan sarımsak kokusu ne varsa siner üzerinize ve şahsen böyle kokan biri beni rahatsız ederdi. Pijamanın görselliği de önemli; aslında bir bahane değil ama şimdi pijama ile takılmaktan takılmaya fark da var. Paçalarınızı çorabın içine sokup göbeğinize kadar çekiyorsanız da olmaz yani.

Erkekler bize nazaran daha görsellikten etkilenen canlılar; kırmızı gecelik tavsiyesi vermek isemiyorum ama bir tutam bu da gerekiyor ya bazen; havaya sokuyor en azından insanı.

2 yaş sizin ayrı yatmanizi gerektirecek bir yaş değil. Ben 6 aylıkken odayı ayirmistim. Şimdi de nerdeyse 3 yaşından beri odasının kapısını kapatınca kendi uyuyan çocuğum var. Bence ebeveynler çok abartiyor. Gece uyanınca yanı başımda olsun diye odasında yatıyor çocuğun ya da kendi odasına alıyor. Bence yanlış bu.

ya bu ev giyimini bir türlü öğrenemeyeceğim galiba, buraları okuyunca çok şaşırıyorum. Bende gariplik var galiba.

evde kimse eşofman giymiyor gibi konuşuluyor hep. Sanırsın sadece ben giyorum

hanımlar ciddi soruyorum ya. Mesela yatarken sort askılı tarzında yada tek parca penye pamuklu gecelikler giyorum yaz kış. Oldum olası satene alışamadım.

uyanınca da gidip çay koyup, evdeysem tayt tişört yada eşofman alti-tisort tarzı şeyler giyorum.

mesela adidas eşofman altıyla yatilmiyor ki zaten. Ev içinde giymiyor mu kimse bunları? Illa yürüyüşe çıkarken mi giyilmesi gerek çözemedim ben.

galiba herkes ev içinde kot triko giyor. Usul öyle midir yani? Bana da bi el atın hanımlar be cidden merak ettim
Yok cnm tabi ki dediğin gibi ama en azından temiz olsun, ter kokmasın, yırtığı söküğü olmasın diye bakıyorum ben. Eşim sevgiliyken isterse 5 liralık eşyalar olsun ama temiz olsun ve eski olmasın demişti, benim rehberim o :halay:

Son düzenleme:
Pardon , sebepmi olması gerekiyor bunları yapmak için , yapmamam içinde bi sebebim Yok ayrıca .. sabah üstümü değiştirdiğimde yaparım bunları eşim geleceği zaman değil ...
O zaman anlatımınızı düzelteceksiniz.
Eşimi öyle karşıladığımı bilmem yerine, ben evde o şekilde gezmem, günlük rutinim budur.
Kendime saygımdan kaynaklı diye belirteceksiniz.
Eşimi saçımı taramadan, rimelsiz karşıladığımı bilmem derseniz, bunu kocanız için yaptığınızın algılanması normal, değil mi?

Ben anlamadım şimdi durumı.
Pijama denilen şey, rahattır.
Ve günümüzde haminne tarzı şeyler değiller.
Kadın paçalı don giyiyorum dememiş, pijama demiş.
Gayet ev kıyafeti gibi, rahat ve temiz olması yeter de artar.
Ayrıca pijamalı gezen biri deyince neden akla saç baş dağınık, totosu başı ayrı yerde biri geliyor akla hemen?
Şu cinsel meseleyi kadınların şekilciliğe bağlamasına inanılmaz sinirleniyorum.
Her şey iki kıyafetle, az biraz dekolteyle bitiyor sanki.
O zaman her öyle giyinen kadına da ‘avcı’ gözüyle bakmak normal oluyor, bu fikre göre.
Katılıyorum sana.biz bile bakıyoruz dışarıda çok süslü kadınlara.esim bende makyajı da sevmez.pijamalarimda dediğim gibi yeri geliyor tayt yeri geliyor eşofman uzun etek oluyor ben kısaca pijama dedim.

2 yaş sizin ayrı yatmanizi gerektirecek bir yaş değil. Ben 6 aylıkken odayı ayirmistim. Şimdi de nerdeyse 3 yaşından beri odasının kapısını kapatınca kendi uyuyan çocuğum var. Bence ebeveynler çok abartiyor. Gece uyanınca yanı başımda olsun diye odasında yatıyor çocuğun ya da kendi odasına alıyor. Bence yanlış bu.
O çocuktan çocuğa değişen bir durum.
Ne sizin başarınız ne de konu sahibesinin başarısızlığı.
Bazı çocuklar var ki, bırakın oda ayırmayı, kucağınızdan indirmeye kalktığınız an eti kopmuş gibi ağlıyor.
Şahsen bende bu cinsten 1 tane mevcut.
Küçük olanı da beşiğe karşı mesela, ayrı yatıyor ama koltukta!!!
Çıkamayacağı, birine bağlı olduğu yerde yatmayı reddediyor.

Evde pijama değil de yine rahat eşofman tayt tarzı şeyler giyebilirsiniz. Öncelikle kendinizi de iyi hissettirir.
Uyumlu da oldu mu hem rahat olur hem güzel.

Bir de ayrı yatma işini çözün.
Eşinizle birlikte yatın, bu soğukluk sokar araya.
Çocuklarınızı erken yatırın.
Öncelikle bu düzenlemeleri yapın.
Gerisi gelir.
Gelmezse de konuşursunuz.

O zaman anlatımınızı düzelteceksiniz.
Eşimi öyle karşıladığımı bilmem yerine, ben evde o şekilde gezmem, günlük rutinim budur.
Kendime saygımdan kaynaklı diye belirteceksiniz.
Eşimi saçımı taramadan, rimelsiz karşıladığımı bilmem derseniz, bunu kocanız için yaptığınızın algılanması normal, değil mi?
:)) ay afedersin onca mesajımın içinde anlamayıp bunu cımbızla çekeceğiniz aklıma gelmedi

Niye ayakta salliyorsunuz çocuğu. Bir de iki saat. İnanır misiniz beş dakika salladim ve yaptığim yanlışın farkına varıp vazgeçtim. Hiç sallamadim ayakta. Biz bence yine söylüyorum abartiyoruz. Ya memede uyutuyoruz ya ayakta... Kendi başına uyutmayi ogrermelisiniz ebeveynleri olarak. Önce bir saatte uyur sonra o iner yarım saate yirminsakikayau en son on dakikaya.

Back