Eşimle anlam veremedigim sorunlarım var yardım :(

Emin olun akrabanız olsaydı da pek bir şey değişmeyecekti. Yeri geliyor insanın ailesi köstek oluyor, o yüzden tek başınızasınız bunu kabullenin ve ona göre hareket edin. Planlı bir şekilde boşanın. Öncelikle çalışmaya başlayın eğer eşiniz karşı çıkarsa direnin iş şiddet boyutuna gelirse telefonunuza ne olur ne olmaz KADES uygulamasını indirin önceden. umarım olmaz ama olursa en azından şikayette bulunmazsanız bile darp raporunuzu alın bu size boşanmada da kolaylık sağlar. ekonomik özgürlüğünüzü edindikten sonra emin olun size gelen cesareti ,özgüveni göreceksiniz. Bu süreçte aldatma ile ilgili kanıt da toplayabilirsiniz. Umarım hayatınızda her şey yolunda gider.

Bu adam sen kendine bakmıyorsun ondan dışarı bakıyorum diye manipüle eden pisliklerden değil mi!
Kendine bunu yapma Allah aşkına.
Boşanma şansım yok diyorsun o zaman bu adamın canını parayla okuyacaksın. Temizlik için haftada bir yardımcı alacaksın, gezip tozup kıyafet alacaksın onu da umursamayacak kendine bir dünya kuracaksın. Mesleğin var mı? Yok anladığım kadarıyla... Kendine bir meslek edinip o yolda ilerleyip sonra da tekmeyi basacaksın. Böylesi bunu hak ediyor.
Sakın yüz göz olup göz göre göre izln veriyor modunda getirme en azından salağa yat ama içten içe kendine gelecek planla.

Yazdıklarınızı dikkate alacağım şu anki planım da bunlar . Umarım yoluna girer

Estestisen ön muhasebe ve pastacılık mesleklerim parası yokki yiyeyim faturalar bile açıkta kaliyor

Estestisen ön muhasebe ve pastacılık mesleklerim parası yokki yiyeyim faturalar bile açıkta kaliyor

Aslında pastacılık talep gören bir meslek.
Bence bir şeylere yapabilirsin. Bu çok iyi.
Ön muhasebe yine yapılabilir iş bulduğunda şartlar zor olsa da.
Pislik herif. Daha kendi yetişemiyor senden neler bekliyor. Sürekli ezeceksin. O öyle yapıyorsa sende böyle yap. Ay çok hırslandıö.
Estetisyen derken bir güzellik merkezine gir çalış. Bakma şu pisliğin eline. Bir kuruş da verme.

Bizimki çocukluk aşkı afedersin ama sictigimiz bokun rengini bilirdik kusura bakacak bı durum yok

Eşinizin gözü evlenmeden önce de dışarıdaymış hayatta her şey tecrübe siz de çocuk yapmanın erkeği bağlamadığını görmüş oldunuz lütfen kendinize değer verin ve başka çocuk yapmayın bu adamdan.. Bu adam evlenecek sorumluluk alacak bir karakterde değil..

Bu zamana kadar sustum kendisi anca lise mezunu bir vasfı yok kuryelik yapıyor para biriktirip bosanana kadar canına okuycm iş bende

Ben çocuk istemedim zaten 4. Yılda korundugum halde rabbim verdi iyiki vermiş iyiki var ama keşke herşey daha güzel olsaydı. Çocuğu ben istemiyordum zaten o çok istiyordu sürekli tartisiyorduk istiyorum istemiyorum diye bu adam hiçbir karaktere sahip degil

Ya lutfen sirf "evde kalmamak" icin, toplum onunde evlenmis "statuye" erismis olmak icin olmayacak adamlarla evlenmeyin,

Sirf siz bebek sevmek iki agucuk yapmak istiyorsunuz, giydirip instaya foto atmayi hayal ediyorsunuz diye olmayacak türleri baba yapmayin.

Yeni bir gelisme var evden çıkmadan önce benimle konuşmaya çalıştı işte bu gün dışarı çıkın falan dedi bende hiç bişi demedim işe geç kalıyor olmasına rağmen gel sigara içelim dedi hayır dedim sadece sonra biraz dolandı benden birşey bekledi bende hiç oralı olmadım ve şimdi 4 yıldır bana neyin var demeyen adam iş yerine gitmiş bana senin neyin var neden üzgünsün diyor bence kendimi değiştirmenin ve o ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmediginin gücümü göstermenin tam zamanı sanki siz ne dusunuyorsunuz

Böyle bi durum yok yanlız diğer mesajları okursanız anlarsinkz

Adam hem ailem düzenim olsun hem de dışarıda gönül de eğlendireyim diyor. Ya bunu kabul edeceksiniz ya da zamanı geldiğinde çekip gideceksiniz.

Burnunuzu havada tutun, onu eskisi gibi sevmediğinizi hissettirin ama tartışma boyutunda olmasın, her şeyi kolay kolay beğenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…