• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık kanka değil miyiz ?

Ben olsam bu konuyu konuşmam bile aynı mesafeyi koyarım ararsa açarım o kadar. Bazı hemcinslerimizde yeni ortamı görünce yola çıktıklarını unutma huyu var senin arkadaşta onlardan biri.
ben en çok şeye takıldım benim hayatımda erkek arkadaşım nişanlım kocam her neyse adı ne varsa yine onunla bağım güçlüydü zaman ayırırdım şimdi ise erkek arkadaşını bahane ederek benimle görüşmemesi canımı sıktı

buluşmak için aramadığımı kim söyledi ayrıca hep ben arayıp sordum diye yazdım ayrıca nasıl evine gidebilirim yenidoğan bebemle ve lohusa halimle
keşke kendi sehrinizden annenizin sehrine geldiginiz vakit arkadasinizla buluşsaydiniz, sizin evinize yakin bir kafe falan secerdiniz. en azindan iki saat de olsa görüşür konusurdunuz. Hem size iyi gelirdi hem dostluk baginiz pekişirdi, hem hikayelerini dinlerdiniz kizin.
su an da gorusemeyecek gibiyseniz lohusa ve bebekli oldugunuz icin
ama başkalarına vakit ayırdıgını sosyal medyadan görebiliyorum
neden baskalariyla gorustu diye de uzuluyorsunuz ki?
sizi cagirsa gidemeyecek haldesiniz zaten. arkadaslarina is cikisi kafede, orada burada, gelinlik denemesinde falan vakit ayiriyordur zaten. e sizi cagirsa gidemeyecek haldesiniz, gönül koymaniz sacma degil mi?
buradan bakinca valla diger kizin gonul koymaya daha cok hakki var gibi geliyor bana.
yani burdakiler beni linçlemiş ama hamileyken aranmayan benim
hamileyken arayip ne yapacak ki? siz hamile arkadaslarinizi hep arar misiniz? ben aramam - hal hatir sorarim arasira cinsiyetini isim falan sorarim o kadar. hamile insana ne sorayim. o ararsa konusurum.

keşke kendi sehrinizden annenizin sehrine geldiginiz vakit arkadasinizla buluşsaydiniz, sizin evinize yakin bir kafe falan secerdiniz. en azindan iki saat de olsa görüşür konusurdunuz. Hem size iyi gelirdi hem dostluk baginiz pekişirdi, hem hikayelerini dinlerdiniz kizin.
su an da gorusemeyecek gibiyseniz lohusa ve bebekli oldugunuz icin

neden baskalariyla gorustu diye de uzuluyorsunuz ki?
sizi cagirsa gidemeyecek haldesiniz zaten. arkadaslarina is cikisi kafede, orada burada, gelinlik denemesinde falan vakit ayiriyordur zaten. e sizi cagirsa gidemeyecek haldesiniz, gönül koymaniz sacma degil mi?
buradan bakinca valla diger kizin gonul koymaya daha cok hakki var gibi geliyor bana.

hamileyken arayip ne yapacak ki? siz hamile arkadaslarinizi hep arar misiniz? ben aramam - hal hatir sorarim arasira cinsiyetini isim falan sorarim o kadar. hamile insana ne sorayim. o ararsa konusurum.
yani gidemeyecegim içim annemlere davet ettim bekarken de davet ederdim gelirdi

anlamadımız galiba ben hala gurbetteyim sadece doğum için memlekete geldim. hamile halimle nişanına gitmemem mi çabasızlık
Bi çiçek falan göderdiniz mi? Hediyenizi takdim ettiniz mi bir şekilde? Hiç bunlardan bahsetmemişsiniz, yapsanız yazardınız heralde… Hamileliğiniz nasıl geçti bilmiyorum bazıları gayret hafif bazıları oldukça ağır geçiriyor o yüzden gidip gitmemeniz için yorum yapamayacağım. Doğumdan sonra ne kadar annenizde kaldınız bilmiyorum 1-2 ay kadar kaldıysanız eve dönmeden bir yarım saat buluşup gönlünü alabilirdiniz ama siz hala size gelip tebrik etmesini beklemişsiniz. Niye yapsın? Zaten her özel anınızda yanındaymış. Üstelik kendi de evlilik hazırlağındayken kızın da tatlı telaşları var… Hadi bütün söylediklerinizde haklısınız diyelim ( hadi) e şimdi yapın bir şeyler madem zamanında yapamadıklarınıza karşılık. Trip atacağınıza adım atın bunca yıllık arkadaşlığınıza yazık olmasın.

Bi çiçek falan göderdiniz mi? Hediyenizi takdim ettiniz mi bir şekilde? Hiç bunlardan bahsetmemişsiniz, yapsanız yazardınız heralde… Hamileliğiniz nasıl geçti bilmiyorum bazıları gayret hafif bazıları oldukça ağır geçiriyor o yüzden gidip gitmemeniz için yorum yapamayacağım. Doğumdan sonra ne kadar annenizde kaldınız bilmiyorum 1-2 ay kadar kaldıysanız eve dönmeden bir yarım saat buluşup gönlünü alabilirdiniz ama siz hala size gelip tebrik etmesini beklemişsiniz. Niye yapsın? Zaten her özel anınızda yanındaymış. Üstelik kendi de evlilik hazırlağındayken kızın da tatlı telaşları var… Hadi bütün söylediklerinizde haklısınız diyelim ( hadi) e şimdi yapın bir şeyler madem zamanında yapamadıklarınıza karşılık. Trip atacağınıza adım atın bunca yıllık arkadaşlığınıza yazık olmasın.
bebeğim 2bucuk aylık ve kolik benğm şu an tek başıma bir yere cıkabilmem mümkün değil

kızlar merhaba. benim liseden beri dostluk kurdugum bir arkadaşım var. beraber cok eglenirdik nerdeyse her gün beraberdik. bu kankalığımız boyunca benim şuan ki eşimle de ilişkim vardı onlar da tanışıyordu. nişanımda, düğünümde hep yanımdaydı. sonrasında aynı dönem atandık farklı illere taşındık. ama yine de irtibatı kesmedik hep konuşurduk ve tatillerde de buluşurduk. o bekardı bulundugu şehirde yalnızdı bense ilk aylar yalnızdım sonrasında evlendim ama yine de evlendim diye önemsememezlik yapmadım bağımız devam etti. taa ki kankam tekrar kpss çalışıp memlekete atanana kadar. atanınca yeni iş yerinden arkadaşlıkları oldu e bir de ailesi vs derken beni boşladı. çok önemsemedim zaten yalnızlık cekiyodu iyi oldu falan diye geciştirdim ben yazıyordum ona. neyse sonrasında erkek arkadaşı oldu. ilişkisi başlayınca beni tamamen unuttu ne aradı ne sordu. yine de bağımı koparmak istemediğimden arayıp sordum kendi hayatımdaki gelişmelerden haberdar ettim. hamileydim ilk ona söyledim vs. ama hamileliğim boyunca beni bir kere aramadı sormadı sadece komik videoları atardı bana arada. sonrasında nişanlanacağını beni de yanında görmek istediğini söyledi bende o sırada 9 aylık hamileydim ve artık dogurmak üzerydim cok istediğimi ama gelemeyecegimi söylemedim. büyük ihtimalle onun benim tüm özel günlerimde yanımda olması sebebiyle baya bozuldu fakat ben gercekten o agırlıgımla gidemezdim. gel zaman git zaman dogurdum annemlerdeyim yani aynı şehirdeyiz bebeği de beni de görmeye gelmedi. bende bu duruma baya alındım. söylesem konuşsam bana öyle bişeyin olmadıgını söyler çünkü bi konuşmamızda evlilik hazırlıgında oldugu için bir de evlerinde huzrsuzluklar oldugu için arayıp soramadıgını gelemediğini söylemişti. ama başkalarına vakit ayırdıgını sosyal medyadan görebiliyorum.şimdi ben bu arkadaşımla ilişkimi kesmeli miyim yoksa hicbişey olmamış gibü devam mı etmeliyim ?
Nişan sonrası oraya ilk gidişinizde arkadaşınızı ziyaret ettiniz mi? Size gelmesini beklemeden önce sizin böyle bir adım atmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Ben bebekle gittim, ziyarete gelseydi diye düşündüyseniz yanlış olmuş. Bebeği alıp 'teyzemizi görmeye geldik' diye gidebilirdiniz. Amaç ilişkiyi sürdürmekse böyle bir adım şık olurdu bence

Back