- 16 Şubat 2022
- 110
- 35
- 23
-
- Konu Sahibi Supraysmdfk
Amin inşallah kimse bu durum ile karsilasmaz. Ama ne yapacağımı bilmiyorum evde onu görmek ona yaklaşmak istemiyorumSorunu kendinizde aramayın sorun tamamen eşinizin karakterinde. Gidecek yerim yok dediğiniz için beklentinizi yüksek tutmayın bari cunku bu adam değişmez. Allah yardımcınız olsun.
Ben estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmiMaalesef kocaniz olacak şahsın gozu disarda. Yeminler etmesi filan da hic inandirici degil, ayni sekilde devam eder yaptiklarina.
Peki siz calisiyor muydunuz bebekten once? Bir isiniz ya da mesleginiz var mi?
Daha birçok şey var hergun aglamaktan çok sıkıldım kızım uyusa dahi uyuyamıyorum ya oturup ağlıyorum yada bu platformda çare arıyorum en son üye olmaya ve yazmaya karar verdim bir cesaretkendi değerinizin farkında değilmişsiniz ki böyle bir adamla evlenme hatası yapmışsınız. durumunuza çok üzüldüm ama gerçekten eşiniz çığrından çıkmış
Amin inşallah kimse bu durum ile karsilasmaz. Ama ne yapacağımı bilmiyorum evde onu görmek ona yaklaşmak istemiyorum
Hiç bir şey yapamıyorumEşiniz tam bir karaktersiz.
Tek diyeceğim bu.
Çekme böyle bir karaktersizi
Hayir karaktersiz olduğu için dışarıda.Ben estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
allah yardımcınız olsun bekarım bir şey diyemem benim boyumu geçer.. ama kendi ailemden aldatılan kadının durumunu çok iyi bilirim rabbim sizi ve yavrunuzu korusunDaha birçok şey var hergun aglamaktan çok sıkıldım kızım uyusa dahi uyuyamıyorum ya oturup ağlıyorum yada bu platformda çare arıyorum en son üye olmaya ve yazmaya karar verdim bir cesaret
Ben estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
O benim çıkıp gideceğimi biliyor daha önce ailemi terk ederken de gidecek yerim yoktu yani blöf yapmadım aslında nereye giderdim bilmiyorum ama çıkar gider geri de gelmezdim izini kaybettirirdim ona bunun farkında gerekirse devlete siginirdim ama kızımın alınmasi beni korkutuyor anlam veremedigim kısmı da şöyle o aslında böyle biri değildi ne olduysa birden oldu herşey bana kıyamaz uyurken başımı okşar beni sevdiğini söylerdi ama bir anda ne olduysa herşey değişti önce biriyle konuştu sonra ardı arkası kesilmedi herkes özenirdi bize ama herşey bir anda buz kesti onu tanıyamaz oldumKonu başlığında eşimle anlam veremediğim sorunlarım var demişsiniz ama sorununuz ve kaynağı çok açık.
Bir diğer mesele gidecek yerim yok demişsiniz ama eşinize kızımı alır giderim demişsiniz, hatta gidiyordum diye yazmışsınız. Madem gidecek yeriniz yok bu blofu yapmayın. Siz ne yapsanız eşinizin gözü dışarıda ve bunun sizinle bir alakası yok. Tamamen eşinizin karakteri ile alakalı.
Amin teşekkür ederim umarım herşey gönlünüzce olurallah yardımcınız olsun bekarım bir şey diyemem benim boyumu geçer.. ama kendi ailemden aldatılan kadının durumunu çok iyi bilirim rabbim sizi ve yavrunuzu korusun
Evet ama bilmiyorum bana öyle hissettiriyorYahu bacım hala gözü benim yüzümden mi dışarıda diyorsun ya pes valla insana sinir basıyor. Hiçbirimiz evde 7/24 full makyajlı topuklu ayakkabı ile durmuyoruz, yatağa makyajlı girmiyoruz.
Sizin yüzünüzden değil , eşinizin mayası bu siz 4 4 lük bile olsanız huyu değişmez gözü dışarıda.Lutfen evi terk etmeyecekseniz blöf yapmayın,sizi asla ciddiye almaz,zaten gidecek yeri yok diye işi daha da abartir. Tavsiyem iş bulun çalışın kendinizi kurtarın,ayrilmayacaksaniz takip etmeyi bırakın üzülen siz olursunuzBen estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
teşekkür ederim sizin de inşallahAmin teşekkür ederim umarım herşey gönlünüzce olur
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Kızıma bakacak birini bulup bende o şekilde para biriktirip en azından tekrar karsilasirsam gidebilmeyi umud ediyorumSizin yüzünüzden değil , eşinizin mayası bu siz 4 4 lük bile olsanız huyu değişmez gözü dışarıda.Lutfen evi terk etmeyecekseniz blöf yapmayın,sizi asla ciddiye almaz,zaten gidecek yeri yok diye işi daha da abartir. Tavsiyem iş bulun çalışın kendinizi kurtarın,ayrilmayacaksaniz takip etmeyi bırakın üzülen siz olursunuz