- 16 Şubat 2022
- 110
- 35
- 23
- Konu Sahibi Supraysmdfk
Rihanna bile...ahlaksızlığına kılıf buluyor işte. içinde olduktan sonra kadın tr güzeli olsa ne fayda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rihanna bile...ahlaksızlığına kılıf buluyor işte. içinde olduktan sonra kadın tr güzeli olsa ne fayda.
Yalnız degılsın merak etme bende de vardı bır tane ıkı yıllık boktan mezun olup kendını turkıyenın ceo su prof zanneden kadın pesınde kasan karaktersız vurdum tekmeyı gıttı. Artık boynuzlanmıyorum borclarını ödemıyorum huzurum varEvet iş bulmaya çalışıyorum ama bu da beni buldu ya pes.
Hadi ya kansizlar işte bitmiyor tukenmiyor demekki evlimiydinizYalnız degılsın merak etme bende de vardı bır tane ıkı yıllık boktan mezun olup kendını turkıyenın ceo su prof zanneden kadın pesınde kasan karaktersız vurdum tekmeyı gıttı. Artık boynuzlanmıyorum borclarını ödemıyorum huzurum var
Kuranı da herseye karıstırmasanız keske.Kur'an a el bastı birdaha olmaz tekrar güvenini kazanacağım diye ben kimsesiz gibiyim ailem yok arkadasim yok gidecek hiç bir yerim yok zaten çok fazla borcumuz da va
Hayır sizin yüzünüzden degil,sizi kısıtlamasinin sebebi de herkesi kendi gibi sanması. Eşiniz pisliğin teki. İş bulup bosanin bu adamdanBen estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
En tiksindiğim erkek tipi. İnsanın hayatından illa öyle ya da böyle bi benzeri ya da aynısı geçiyor işte. Sarkan göbeğinden pipisini 10 yıldır görmemiş yağ tulumu, kadın 2 kilo alsa başlar "kadın dediğin şöyle olacak vs" demeye. Evde gaffur gibi vicdanına kadar çekiştirdiği pijamasıyla, bacaklarına iz yapmış dizaltı çorapla oturan don juan'a bak hele, kadın dışarı çıktığı gibi olacakmış da bilmem ne. "Hay hay paşam, dökül bakalım bana ayda 3 4 bin, bir de bebeğe bakıcı, ay bi de eve temizlik personeli lütfen. Malum manikürlü ellerle bulaşık ovmak seksi değil" diyeceksin bi zıplayacak. Utanmadan aldatıyor üstüne terbiyesiz.
Bizim toplumun "zor" elde edilme fetişi var ya hani, ne kadar zorlarsan, uzatırsan ya da sevişmezsen o kadar değerlisin vs. Bir de bak bu manyaklar var, yıllarca elde etmek için uğraş sonra aldat. Hepsi yaratık gözümde hepsi.
Konu sahibi zaten biliyorsun ne yapmam gerektiğini, gönülden dua ediyorum sana, sonunu getiren cevval kadınlardansındır inşallcok
O kadar güzel ifade etmişsiniz ki alıp duvara yapistirasim geldi inşallah o kadinlardanimdir hedefim o yondeEn tiksindiğim erkek tipi. İnsanın hayatından illa öyle ya da böyle bi benzeri ya da aynısı geçiyor işte. Sarkan göbeğinden pipisini 10 yıldır görmemiş yağ tulumu, kadın 2 kilo alsa başlar "kadın dediğin şöyle olacak vs" demeye. Evde gaffur gibi vicdanına kadar çekiştirdiği pijamasıyla, bacaklarına iz yapmış dizaltı çorapla oturan don juan'a bak hele, kadın dışarı çıktığı gibi olacakmış da bilmem ne. "Hay hay paşam, dökül bakalım bana ayda 3 4 bin, bir de bebeğe bakıcı, ay bi de eve temizlik personeli lütfen. Malum manikürlü ellerle bulaşık ovmak seksi değil" diyeceksin bi zıplayacak. Utanmadan aldatıyor üstüne terbiyesiz.
Bizim toplumun "zor" elde edilme fetişi var ya hani, ne kadar zorlarsan, uzatırsan ya da sevişmezsen o kadar değerlisin vs. Bir de bak bu manyaklar var, yıllarca elde etmek için uğraş sonra aldat. Hepsi yaratık gözümde hepsi.
Konu sahibi zaten biliyorsun ne yapmam gerektiğini, gönülden dua ediyorum sana, sonunu getiren cevval kadınlardansındır inşallah.
iyi misiniz?Ben estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
Yok hayır kesinlikle değil kendimi böyle yıpranmış görmek istemiyorum sadeceBir diğer konuda saçınızı boyatmak istediğinizi tuzakmışsınız , inşallah bu iğrenç adama güzel görünmek için değildir.
Eşiniz haklı kendi değerinizin farkında değilsiniz , bir mesleğiniz var çalışıp çocuğunuza ve kendinize bakabilirsiniz. Hiç kimseye ihtiyacınız yok , böyle bir adamla bir gelecek zaten görünmüyor
Annem.babam ailem akrabam yok kayınvalideme sorucamiyi misiniz?
nasıl sindirmiş sizi inanamıyorum
neden çok kıskanç çünkü kişi kendinden bilir işi
çalışmaya karar verseniz anneniz hayattaysa gelip çocuğa bakmaz mı?
iki kızım var bu arada
doğum yaptıığım ilk yıl hiç öyle bakımlı süslü olmadım ev içinde
eşimin de hiç böyle hareketleri olmadı.. bir yanlışını da görmedim
sizinkinin gözü dışarıda sorun sizde değil onda
Aynen öyle birikocanız tam bir pislik ailecek görüştüğünüz insanlar varsa anlatın yaptıklarını herkes bilsin nasıl pis zihniyeti var terbiyesizin allah bilir sizden bakım bekleyen de kıllı göbekli birşeydir ay önce dönüp bir kendilerine baksın
Gözu neden sizin yüzünüzden dışarıda olsun onun bu sacmaliklarina karşılık sizin gözünüz dışarıda mi ki kendinizi sucluyorsunuzBen estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
Aynen benim için daha hayırlı olur benim gözüm yanımdan geçen erkeği görmüyor ki kızımla evimize çıktığımızda assssla yeni birisi olmayacakGözu neden sizin yüzünüzden dışarıda olsun onun bu sacmaliklarina karşılık sizin gözünüz dışarıda mi ki kendinizi sucluyorsunuz
Bence hemen çalışmaya baslamalisiniz en kötü ne olur sizi bırakmakla tehdit eder ki şu anlattiginiz tabloda sizin için hayırlı bile olur
sorun inşallah size destek çıkar da çalışmaya başlarsınızAnnem.babam ailem akrabam yok kayınvalideme sorucam
Yok asla borç var diycem onun için çalışmak istedigimi söylycem ki kuyumu kazmasinlarsorun inşallah size destek çıkar da çalışmaya başlarsınız
ama eşinizin bu huylarından bahsetmeyin
Aslında biraz da ona artık umrumda olmadığını öyle eskisi gibi değerli olmadığını üzerimde söz hakkı olmadığını gözümden düştüğünü en önemlisi de ne olursa olsun onu umursamadan güçlü olduğumu görmesini istiyorumYok hayır kesinlikle değil kendimi böyle yıpranmış görmek istemiyorum sadece
Gelişmeleri yine buradan yazın ki biz de destek olabilelim size, yeni konu açtığınızda aynı kişiler göremiyor her zamanO kadar güzel ifade etmişsiniz ki alıp duvara yapistirasim geldi inşallah o kadinlardanimdir hedefim o yonde
Tabi ki bana yardım eden insanları habersiz bırakırmiyim hicGelişmeleri yine buradan yazın ki biz de destek olabilelim size, yeni konu açtığınızda aynı kişiler göremiyor her zaman