Eşimle anlam veremedigim sorunlarım var yardım :(

En tiksindiğim erkek tipi. İnsanın hayatından illa öyle ya da böyle bi benzeri ya da aynısı geçiyor işte. Sarkan göbeğinden pipisini 10 yıldır görmemiş yağ tulumu, kadın 2 kilo alsa başlar "kadın dediğin şöyle olacak vs" demeye. Evde gaffur gibi vicdanına kadar çekiştirdiği pijamasıyla, bacaklarına iz yapmış dizaltı çorapla oturan don juan'a bak hele, kadın dışarı çıktığı gibi olacakmış da bilmem ne. "Hay hay paşam, dökül bakalım bana ayda 3 4 bin, bir de bebeğe bakıcı, ay bi de eve temizlik personeli lütfen. Malum manikürlü ellerle bulaşık ovmak seksi değil" diyeceksin bi zıplayacak. Utanmadan aldatıyor üstüne terbiyesiz.
Bizim toplumun "zor" elde edilme fetişi var ya hani, ne kadar zorlarsan, uzatırsan ya da sevişmezsen o kadar değerlisin vs. Bir de bak bu manyaklar var, yıllarca elde etmek için uğraş sonra aldat. Hepsi yaratık gözümde hepsi.
Konu sahibi zaten biliyorsun ne yapmam gerektiğini, gönülden dua ediyorum sana, sonunu getiren cevval kadınlardansındır inşallah.
Sizi alninizdan öpüyorum

Herkese merhaba,
Buraya yeni katildm umarım doğru yere konu açmışımdır. Öncelikle 9 aylik bir kızım var doğum kilolarm vs herşeyi verdim eski halime döndüm ama bir türlü sorunlarim bitmek bilmedi. Eşim evde dışarı çıkarken nasilsam öyle olmamı istiyor ama ev işleri çocuk temizlik derken zamanım olmuyor kızım 1 dakika durmuyor bunu kendisi de görüyor yapamıyorum sonra afra tafra 9 aylik bu süreçte karşılaştığım bir sorun bu oncesinde yoktu. Eşim önceden başka kadınlar ile konuşuyordu ama bana erkeklerle vs konuşmak yasak giyimime karışır herşeye karışır. Daha yeni öğrendim telefonunda bir kız gördüm arama kaydedici vasıtasıyla kızı aramış kız konuşmak istemediğini söylemiş daha önce bir parkta bulusmuslar ama bişey olmamış elini tutmuş ki bu bile büyük bir yıkım benim için ben bunu atlatamiyorum yeminler etti kızımı da alır giderim dedim hatta gidiyordum da Kur'an a el bastı birdaha olmaz tekrar güvenini kazanacağım diye ben kimsesiz gibiyim ailem yok arkadasim yok gidecek hiç bir yerim yok zaten çok fazla borcumuz da var icra vs aşamasında şu an neyse eşim benimle vakit geçirmek yerine telefonunda sürekli iş arkadaslariyla konuşuyor bize vakit ayirmiyor iş yerinde bir kız var onunla resim falan cekilmisler gruba atmışlar ben sordum bana işte abartiyosun beni delirteceksin sen delisin falan diyor çok cikmazdayim daha neler neler yazabilirim buraya ama buna bile cevap gelecekmi bilmiyorum zaten uzun yazdım daha da uzatıp vaktinizden çalmak istemiyorum yardım edin ne yapmalıyım eşim neden böyle yapıyor cevaplarınızı bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ha bu arada eklemeyi unuttum kıza ismini vs farklı söylemiş işte bekarım tek yaşıyorum falan demiş.bir de sürekli kızla belden aşsa konulara giriyormuş iş yerinin önünde falan bekliyormuş kızın ben konuşunca falan da bana sen kendi değerinin farkında değilsin falan dedi bana
Bu adamı boşamaktan başka bir çare yok , üzgünüm..

Ben estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
Bu kadar donanımlı bir kadının el pençe bir şekilde bu mendebur adamı çekmesine inanamıyorum, acilen iş hayatına geri dönün ve bu adamı şutlayın, eşinizle ilgili deliller topayın sessizce , eğer boşanmak isterseniz size baya katkısı olacak delillerin, uyanık olun , mağdur psikolojisinden çıkın biran önce, maşallah mesleğiniz var çaresiz değilsiniz, sadece öz güveniniz zedelenmiş, silkelenin ve kendinize gelin 🙃

O benim çıkıp gideceğimi biliyor daha önce ailemi terk ederken de gidecek yerim yoktu yani blöf yapmadım aslında nereye giderdim bilmiyorum ama çıkar gider geri de gelmezdim izini kaybettirirdim ona bunun farkında gerekirse devlete siginirdim ama kızımın alınmasi beni korkutuyor anlam veremedigim kısmı da şöyle o aslında böyle biri değildi ne olduysa birden oldu herşey bana kıyamaz uyurken başımı okşar beni sevdiğini söylerdi ama bir anda ne olduysa herşey değişti önce biriyle konuştu sonra ardı arkası kesilmedi herkes özenirdi bize ama herşey bir anda buz kesti onu tanıyamaz oldum
Delil toplayın kızınızı sizden alamaz ...

Bu kadar donanımlı bir kadının el pençe bir şekilde bu mendebur adamı çekmesine inanamıyorum, acilen iş hayatına geri dönün ve bu adamı şutlayın, eşinizle ilgili deliller topayın sessizce , eğer boşanmak isterseniz size baya katkısı olacak delillerin, uyanık olun , mağdur psikolojisinden çıkın biran önce, maşallah mesleğiniz var çaresiz değilsiniz, sadece öz güveniniz zedelenmiş, silkelenin ve kendinize gelin 🙃
Kesinlikle buna ihtiyacim var duzelicez inşallah

Kesinlikle buna ihtiyacim var duzelicez inşallah
Önce kızınızı sütten ve bezden kesin , acil iş bulun ve kızınızı kreşe verin , bu arada deliller toplayın eşinizin sizi aldatması ve diğer şiddet durumları varsa , güçlü olun yanlız değilsiniz, sizin gibi milyonlarca kadın var ama önemli olan bu saçma evlilikten en zararsız şekilde sıyrılmak ve kendini ezdirmemek , bu adamla öncelikle kârı koca ilişkinizi kesin ve tamamen kendinize odaklanın, emin olun bizim toplumda bu durumlarda ailesinin sahiplendiği kadın sayısı çok az , yani sadece sizin aileniz yok değil, nice kadınlar var hükümet gibiler , haklarını almayı iyi biliyorlar, sizde akıllı ve uyanık olun hakkınızı sonuna kadar alın, kendinize biraz zaman tanıyın ve acil iş bulun, bu adam düzelmez çünkü kanı bozuk...

Ben estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
Gözü karaktersiz olduğu için dışarıda. Mesleğiniz de var. Boşayın bu adamı.

Sizle alakasi yok adamin karaktersizligi tamamen. Ama keske ipleri onun eline bu kadar vermeseydiniz. Ne demek calismama izin vermedi ne munasebet yani? Kendi karaktersiz ya disardaki tum erkekleri de oyle saniyor tabi.

Calismamaniza uzuldum, oyle guzel meslekleriniz var ki. Cok guzel is imkanlari bulabilirsiniz. Bence artik is aramaya ve para biriktirmeye bakin.

Önce kızınızı sütten ve bezden kesin , acil iş bulun ve kızınızı kreşe verin , bu arada deliller toplayın eşinizin sizi aldatması ve diğer şiddet durumları varsa , güçlü olun yanlız değilsiniz, sizin gibi milyonlarca kadın var ama önemli olan bu saçma evlilikten en zararsız şekilde sıyrılmak ve kendini ezdirmemek , bu adamla öncelikle kârı koca ilişkinizi kesin ve tamamen kendinize odaklanın, emin olun bizim toplumda bu durumlarda ailesinin sahiplendiği kadın sayısı çok az , yani sadece sizin aileniz yok değil, nice kadınlar var hükümet gibiler , haklarını almayı iyi biliyorlar, sizde akıllı ve uyanık olun hakkınızı sonuna kadar alın, kendinize biraz zaman tanıyın ve acil iş bulun, bu adam düzelmez çünkü kanı bozuk...
Kesinlikle duzelmesin de zaten ama bezden sütten kesilen kadar baba faktorunu benimsemis olacak şu an bile onu görmeden oynamadan uyumuyor hep peşinde baba baba diye ona çok düşkün baktıkça da içim burkuluyor zaten

Kesinlikle duzelmesin de zaten ama bezden sütten kesilen kadar baba faktorunu benimsemis olacak şu an bile onu görmeden oynamadan uyumuyor hep peşinde baba baba diye ona çok düşkün baktıkça da içim burkuluyor zaten
Yapacak bişey yok önce kendinizi sonrada bebeğinizi düşünerek hareket edeceksiniz, bende babasız büyüdüm ama en azından sıkıntılı saçma bir baba ile büyümedim, okudum meslek sahibi oldum , ıyiki annem babamdan ayrılmış çünkü o adam hepimizin hayatını mahvederdi 🤷‍♀️ olaya bir de bu yönden bakın derim ..

Ayrıca annem sizin kadar şanslı değildi , ilk okul mezunu cin ( akıllı ve uyanık) gibi bir kadındı, işi yoktu ama yıllarca terzilik yaparak bizi ayakta tuttu , yani siz daha iyi durumdasınız aslında...

Bu gibi bütün konularda yazdım yine yazacağım.Evlenince bu kafadaki adamların sözüne itibar edip işinizi bırakırsanız ve çalışmazsanız sonra da böyle size her türlü pisliği yapar siz de kimsem yok gidecek yerim yok diye ağlarsınız.Hosunuza mi gidiyor bir erkeğin boyunduruğu altında yaşamak?Sizi sevip değer verdiğini mi sanıyorsunuz?

Herkese merhaba,
Buraya yeni katildm umarım doğru yere konu açmışımdır. Öncelikle 9 aylik bir kızım var doğum kilolarm vs herşeyi verdim eski halime döndüm ama bir türlü sorunlarim bitmek bilmedi. Eşim evde dışarı çıkarken nasilsam öyle olmamı istiyor ama ev işleri çocuk temizlik derken zamanım olmuyor kızım 1 dakika durmuyor bunu kendisi de görüyor yapamıyorum sonra afra tafra 9 aylik bu süreçte karşılaştığım bir sorun bu oncesinde yoktu. Eşim önceden başka kadınlar ile konuşuyordu ama bana erkeklerle vs konuşmak yasak giyimime karışır herşeye karışır. Daha yeni öğrendim telefonunda bir kız gördüm arama kaydedici vasıtasıyla kızı aramış kız konuşmak istemediğini söylemiş daha önce bir parkta bulusmuslar ama bişey olmamış elini tutmuş ki bu bile büyük bir yıkım benim için ben bunu atlatamiyorum yeminler etti kızımı da alır giderim dedim hatta gidiyordum da Kur'an a el bastı birdaha olmaz tekrar güvenini kazanacağım diye ben kimsesiz gibiyim ailem yok arkadasim yok gidecek hiç bir yerim yok zaten çok fazla borcumuz da var icra vs aşamasında şu an neyse eşim benimle vakit geçirmek yerine telefonunda sürekli iş arkadaslariyla konuşuyor bize vakit ayirmiyor iş yerinde bir kız var onunla resim falan cekilmisler gruba atmışlar ben sordum bana işte abartiyosun beni delirteceksin sen delisin falan diyor çok cikmazdayim daha neler neler yazabilirim buraya ama buna bile cevap gelecekmi bilmiyorum zaten uzun yazdım daha da uzatıp vaktinizden çalmak istemiyorum yardım edin ne yapmalıyım eşim neden böyle yapıyor cevaplarınızı bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ha bu arada eklemeyi unuttum kıza ismini vs farklı söylemiş işte bekarım tek yaşıyorum falan demiş.bir de sürekli kızla belden aşsa konulara giriyormuş iş yerinin önünde falan bekliyormuş kızın ben konuşunca falan da bana sen kendi değerinin farkında değilsin falan dedi bana
Canım bu adam değişmez böyle gider bu.İstediği.kadar yeminler etsin sakın ha inanma.can çıkar huy çıkmaz.7 sinde neyse 70 dede o olacak.Sen bi an önce kafanı toparla evliliği bitirdiğinde nasıl ayakları ğzerınde durursun naparsın bunun hesabını yap.

O benim çıkıp gideceğimi biliyor daha önce ailemi terk ederken de gidecek yerim yoktu yani blöf yapmadım aslında nereye giderdim bilmiyorum ama çıkar gider geri de gelmezdim izini kaybettirirdim ona bunun farkında gerekirse devlete siginirdim ama kızımın alınmasi beni korkutuyor anlam veremedigim kısmı da şöyle o aslında böyle biri değildi ne olduysa birden oldu herşey bana kıyamaz uyurken başımı okşar beni sevdiğini söylerdi ama bir anda ne olduysa herşey değişti önce biriyle konuştu sonra ardı arkası kesilmedi herkes özenirdi bize ama herşey bir anda buz kesti onu tanıyamaz oldum
O zaman tek başına imissiniz çıkıp gitmesi kolay olmuş olabilir ama şimdi 9 aylık kızınız var hiç kolay olmaz. Gidemeyeceginizi en azından şu an için biliyor.
Sizinle de hiç alakası yok. İsterseniz evde akşam konsere çıkacak gibi dolanin adamin hamurunda var.

Ohoo dizginler en baştan adamın eline verilmiş. Okurken benim gururum incindi be. Bir de gençsiniz yani. Adamın gözü dışarıda üstelik de sizi baskılarken, çalıştırmazken. Kadını domestikleştirip eve tıkıp dışarıda harem kurmaya çalışanlardan... Onu bile becerememiş.
Tek yapmaniz gereken bu heriften kurtulmak

Sorunlariniza anlam veremediginiz yer tam olarak neresi? Adam sizi aldatiyor, siz bu aldatmanin her detayini biliyorsunuz ve o adamla devam ediyorsunuz. Bravo valla. Nasil gururunuza yediriyorsunuz ben de buna anlam veremiyorum.

Başınızı okşadığı için sizi aldatmayacağına mı inanıyorsunuz? Daha önce kadın olarak bir etkiniz varmış gözünde ama bu bile sizi aldatmasını engellemiyordu emin olun. Siz anne olunca direkt görüşecek kadar fütursuz olmuş.Sizden artık hiçbir şey talep edebilecek hakkı yok, arsızın teki olmasa söylemeye yüzü de olmazdı."Ben de evde şerefli bir koca istiyorum ama sen ne evde ne dışarda böyle biri olamıyorsun" deyin böyle laflar ederse. Boşanmamanızı şimdiden zayıflık bilmiş, yüzsüzlüğe başlamış. Açık söyleyeyim, bu adam velayet falan istemez, tehdit etse de aldırmayın. Sığınma evine giderseniz ve bu süreçte iş bulursanız bu rezilden kurtulabilirsiniz. Çünkü karşınızdaki rezilliğini örtmek için Kuran'ı dahi alet edebilecek kadar aşağılık biri. Allah yardımcınız olsun.

Bu gibi bütün konularda yazdım yine yazacağım.Evlenince bu kafadaki adamların sözüne itibar edip işinizi bırakırsanız ve çalışmazsanız sonra da böyle size her türlü pisliği yapar siz de kimsem yok gidecek yerim yok diye ağlarsınız.Hosunuza mi gidiyor bir erkeğin boyunduruğu altında yaşamak?Sizi sevip değer verdiğini mi sanıyorsunuz?

Bence de bu gerçeği hayata oturtmamız lazım. Ekonomik özgürlük olmadan olmuyor. Asla çalışma hayatından kopmamalıyız ve iyi kötü bir şekilde maddiyat olarak ayakta durabilmeliyiz. Şimdilik bebeğiniz var, sabredebilirsiniz belki ama çalışma hayatına (estetisyensiniz, ön muhasebe biliyorsunuz) dönmeyi bir an önce gündeminize alın. O zaman sizin onurunuz zedelendiğinde onurunuza yakışanı yaparsınız. Erkeklere muhtaç ve mahkum değiliz.

X