- 16 Şubat 2022
- 110
- 35
- 23
-
- Konu Sahibi Supraysmdfk
Tabiki düşünüyorum hatta dün birkaç iş görüşmesi yaptm kızımn aklı ermeye başlamadan kurtulmaliyim daha sonrasi çok zorKusura bakmayın da akıl tutulması mı yaşıyorsunuz? Eşiniz tam bir şeref yoksunu...Sizi çalıştırmıyor çünkü ekonomik özgürlüğünüz olsun istemiyor. Sizin de mesleğiniz varmış. Neden iş bulup bu karaktersiz adamı boşamayı düşünmüyorsunuz?
Yani evlenmeden önce her şey baştan belliymiş. İş yerinize gelip herkesi tehdit eden adam hakkında şikayette bulunacağınıza, hem dediğini yapıp hemde koşa koşa gidip evlemişsiniz. Kavgacı, babasının reddettiği, borç üstüne borç yapan, üstelik genç kız peşinde koşan haysiyet yoksunu biriyle evlenmeniz yetmemiş bir de çocuk yapmışsınız.Çok kavgacı biri olduğu için zamanında tamam dedim çünkü iş yerime gelip insanları tehdit ediyordu kovacaksiniz vs diye bir kez yaşayınca çok utandım geri bastım. Hata etmişim aslında iyiden iyiye elimi kolumu baglamis
Bunları evlenmeden önce yapsa arkama bakmadan kaçardm. Babası reddetmedi ama beni aldattığını duyarsa yapar. Bende acil iş bulmaya çalışıyorum ya mecbur bakacak kapısına bırakırım içeri alana kadar bekler alınca giderim kızımın psikolojisini bozmasına müsade edemem.Yani evlenmeden önce her şey baştan belliymiş. İş yerinize gelip herkesi tehdit eden adam hakkında şikayette bulunacağınıza, hem dediğini yapıp hemde koşa koşa gidip evlemişsiniz. Kavgacı, babasının reddettiği, borç üstüne borç yapan, üstelik genç kız peşinde koşan haysiyet yoksunu biriyle evlenmeniz yetmemiş bir de çocuk yapmışsınız.
Hemen acil iş bulun, haciz icra falan bırakın kendi uğraşsın. Annesine de eğer torununuzla sağlıklı iletişim kurmak istiyorsanız yardım edin bana, iş bulursam kızıma bakın deyin. Hatta ben olsam acil boşanmıştım bu adamdan. Yollayın eşinizi gitsin evden. Madem o kadar kötü durumdasınız bırakın icra gelsin haczetsinler bazı eşyaları. Çok az eşya bile kalsa çalışınca yine alırsınız eksikleri.
Oradaki kastım herşey çok guzelken birden sarpa sarmasiydi"Eşimle anlam veremediğim sorunlar" başlığı ne alaka anlamadım. Her şey ortada
Bu adamlar niye hep böyle oluyor? Dışarıdaki insanları da kendi gibi bildikleri için mi? Nerede kıskanç karımı çalıştırmam diyen bir adam varsa kesin bi haltlar yiyor..Ben estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
Ben ilk kez gördüm bunu ama keşke böyle de görmeseydm ama işin aslı gerçekten buymuş net kabak gibi gözüktüBu adamlar niye hep böyle oluyor? Dışarıdaki insanları da kendi gibi bildikleri için mi? Nerede kıskanç karımı çalıştırmam diyen bir adam varsa kesin bi haltlar yiyor..
Denemeye değer yani beni dövecek değil yaBen de bunu diyecektim,durumu açarsanız sizi sahiplenir mi ailesi?Siz kendi ayaklarınızın üzerinde durana kadar çocuğa baksalar,girip bir işe çalışsanız falan.Eğer böyle bir imkan varsa şansınızı deneyin.Böyle bir pislikle aynı çatı altında yaşamak kendinize yapacağınız en büyük haksızlık.
Ben yani bana öyle hissettirdi evde de dışardaki gibi süslenmemi falan istemesi bunu hissettirdi bana kesinlikle ilk hedefim builk işiniz iş bulup para biriktirmek olsun. hemen olamasa da yapabildiğiniz ilk fırsatta da bu adamı terk edin. kendi karısının iş hayatı olmasına izin vermeyen, erkeklerle buluşturmayan herifin gözü dışarda olur zaten hep. kendi zihniyeti pis olduğu için başkalarını da kendi gibi sanır. adamın ne halt olduğu belliyken hala benim yüzümden mi gözü dışarda demişsiniz size de inanamıyorum.
yürüsün gitsin kendi brad pitt sanki. gözü dışarı kaymaya yer arıyor en kolayı da kadını suçlamak tabii senin yüzünden oldu diye.Ben yani bana öyle hissettirdi evde de dışardaki gibi süslenmemi falan istemesi bunu hissettirdi bana kesinlikle ilk hedefim bu
Eşinizin doğumdan, bebekten sonra gözü dışarıya kaymış. İçinde de varmış zaten. Kendinizde suç aramayın.Oradaki kastım herşey çok guzelken birden sarpa sarmasiydi
Kızım için herşeyi yapabilirim katlanirim yeterki onun için herşey iyi olsun evet evet borçlar için diyeceğim zaten öyle bir şeyi asla belli etmem resmen kendi topuğuma sıkarımBebeği kayınvalidenize bırakıp çalışacaksanız boşanmayı düşündüğünüzü farkettirmeseniz iyi olur. Borçları bahane edin, çok ayrıntı vermeyin. İnşallah size destek olurlar. Ayakta kalabileceğinize inana kadar herkesi idare etmeniz gerekebilir.
İlkini hamile olduğumu söylemeden önce öğrenmiştimEşinizin doğumdan, bebekten sonra gözü dışarıya kaymış. İçinde de varmış zaten. Kendinizde suç aramayın.
Kendılerını ne sanıyor bunlar yaaayürüsün gitsin kendi brad pitt sanki. gözü dışarı kaymaya yer arıyor en kolayı da kadını suçlamak tabii senin yüzünden oldu diye.
Evet iş bulmaya çalışıyorum ama bu da beni buldu ya pes.Suç sizde değil inanın erkeğin karakteri bozuk olduktan sonra 7/24 makyajlı seksı giyinip dunya guzelıde olsanız esınız yıne aynı seylerı yapacak. Ne kadar buyuk bır karaktersızlık esın evı bebegı ıcın fedakarlık yaparken yuvasına sahıp cıkarken yardım etmesı destek olması gereken yerde kendı nelerın pesınde...Evlı corlu cocuklu baba olacak adamsın ne ısın var baska kadınların ıs yerının onunde baska bırının elını tutmak bel altı yazısmak.Bunlar olgunlasacagı yerde azıyorlar cunku mayaları bozuk. Sanmayınkı sız calısınca yada yas ılerledıkce degısır akıllanır tovbe eder 80 yasınada gelse kabıre kadar aynen devam eder bu hareketlerıne .Bence yeterınce sebebınız var calışma hayatına hemen gerı donup vurun tekmeyı gıtsın yoksa omrunuz tukenır gıder
ahlaksızlığına kılıf buluyor işte. içinde olduktan sonra kadın tr güzeli olsa ne fayda.Kendılerını ne sanıyor bunlar yaaa
Onu bilemiyorum ama evlenmeyin abi hayatınızı bok edersinizKendılerını ne sanıyor bunlar yaaa