Eşimle anlam veremedigim sorunlarım var yardım :(

Tabiki düşünüyorum hatta dün birkaç iş görüşmesi yaptm kızımn aklı ermeye başlamadan kurtulmaliyim daha sonrasi çok zor

Yani evlenmeden önce her şey baştan belliymiş. İş yerinize gelip herkesi tehdit eden adam hakkında şikayette bulunacağınıza, hem dediğini yapıp hemde koşa koşa gidip evlemişsiniz. Kavgacı, babasının reddettiği, borç üstüne borç yapan, üstelik genç kız peşinde koşan haysiyet yoksunu biriyle evlenmeniz yetmemiş bir de çocuk yapmışsınız.

Hemen acil iş bulun, haciz icra falan bırakın kendi uğraşsın. Annesine de eğer torununuzla sağlıklı iletişim kurmak istiyorsanız yardım edin bana, iş bulursam kızıma bakın deyin. Hatta ben olsam acil boşanmıştım bu adamdan. Yollayın eşinizi gitsin evden. Madem o kadar kötü durumdasınız bırakın icra gelsin haczetsinler bazı eşyaları. Çok az eşya bile kalsa çalışınca yine alırsınız eksikleri.

Bunları evlenmeden önce yapsa arkama bakmadan kaçardm. Babası reddetmedi ama beni aldattığını duyarsa yapar. Bende acil iş bulmaya çalışıyorum ya mecbur bakacak kapısına bırakırım içeri alana kadar bekler alınca giderim kızımın psikolojisini bozmasına müsade edemem.

Ben estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
Bu adamlar niye hep böyle oluyor? Dışarıdaki insanları da kendi gibi bildikleri için mi? Nerede kıskanç karımı çalıştırmam diyen bir adam varsa kesin bi haltlar yiyor..

Bu adamlar niye hep böyle oluyor? Dışarıdaki insanları da kendi gibi bildikleri için mi? Nerede kıskanç karımı çalıştırmam diyen bir adam varsa kesin bi haltlar yiyor..
Ben ilk kez gördüm bunu ama keşke böyle de görmeseydm ama işin aslı gerçekten buymuş net kabak gibi gözüktü

ilk işiniz iş bulup para biriktirmek olsun. hemen olamasa da yapabildiğiniz ilk fırsatta da bu adamı terk edin. kendi karısının iş hayatı olmasına izin vermeyen, erkeklerle buluşturmayan herifin gözü dışarda olur zaten hep. kendi zihniyeti pis olduğu için başkalarını da kendi gibi sanır. adamın ne halt olduğu belliyken hala benim yüzümden mi gözü dışarda demişsiniz size de inanamıyorum.

Denemeye değer yani beni dövecek değil ya

Ben yani bana öyle hissettirdi evde de dışardaki gibi süslenmemi falan istemesi bunu hissettirdi bana kesinlikle ilk hedefim bu

Bebeği kayınvalidenize bırakıp çalışacaksanız boşanmayı düşündüğünüzü farkettirmeseniz iyi olur. Borçları bahane edin, çok ayrıntı vermeyin. İnşallah size destek olurlar. Ayakta kalabileceğinize inana kadar herkesi idare etmeniz gerekebilir.

Kızım için herşeyi yapabilirim katlanirim yeterki onun için herşey iyi olsun evet evet borçlar için diyeceğim zaten öyle bir şeyi asla belli etmem resmen kendi topuğuma sıkarım

Suç sizde değil inanın erkeğin karakteri bozuk olduktan sonra 7/24 makyajlı seksı giyinip dunya guzelıde olsanız esınız yıne aynı seylerı yapacak. Ne kadar buyuk bır karaktersızlık esın evı bebegı ıcın fedakarlık yaparken yuvasına sahıp cıkarken yardım etmesı destek olması gereken yerde kendı nelerın pesınde...Evlı corlu cocuklu baba olacak adamsın ne ısın var baska kadınların ıs yerının onunde baska bırının elını tutmak bel altı yazısmak.Bunlar olgunlasacagı yerde azıyorlar cunku mayaları bozuk. Sanmayınkı sız calısınca yada yas ılerledıkce degısır akıllanır tovbe eder 80 yasınada gelse kabıre kadar aynen devam eder bu hareketlerıne .Bence yeterınce sebebınız var calışma hayatına hemen gerı donup vurun tekmeyı gıtsın yoksa omrunuz tukenır gıder

Evet iş bulmaya çalışıyorum ama bu da beni buldu ya pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…