- Konu Sahibi deryadeniz0606
peki çay neden içirtmiyor. hepsine bir açıklama geldi hadi ki saçma çoğu. kendi içerken içirtmemesinin ne açıklaması olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay birşey daha ekleyeceğim.
Babam eski kafalı kızının hamile olması ayıpmış falan bana çok kötü davranıyor oraya da gidemiyorum zaten ayrı şehirdeler.
babanızın durumuna doktoru ne diyor.
Bu da vahim bir durum hamile olmanın nesi ayıp acaba insanlar bari evlendikten sonra birlikte olabilsinler yahu. Yalnız konu sahibi de bir garip bu adamın tavırları başından beri belli üzerinden ne kadar zaman geçmiş bu davranışların anormal olduğunu yeni mi idrak etmiş ben orasını pek çözemedim.
bence tahammulu kalmamıştır.cicim ayları geçmiştir.
yaa bizde 5 kardeştik ve ağzını çapırdatıyorsun, gaz çıkarıyorsun gibi konular için ne deli kavgalar ederdik.bir de sakız meselesi ki evde sakız çiğnemeye korkardık.tam kavga sebebiydi.
bebeğin olduğunda sütün fazla olursa süt içerken guld guld diye bir ses çıkarır. . Eşin bunada kızar
Hatta bebek ağlaması . . Kesin bunada dayanamaz. .
Allah sabır versin. . Böyle adamla yaşanan iyi hayat standartı yerin dibine batsın