• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yasakları ve kavgalarımız

peki çay neden içirtmiyor. hepsine bir açıklama geldi hadi ki saçma çoğu. kendi içerken içirtmemesinin ne açıklaması olabilir.

Zeytini yasaklayan bir eş. Kızının hamileliğinden utanan bir baba :53: Nasıl insanlar var Ya Rabbim.

Hiç evlenmeden önce eşinizin bu tip gariplikleri olduğunu farketmediniz mi?
Takıntılı bir insan bunu saklamakta zorlanır.
Üstlik bunlar normalın çok dışında şeyler.
Zamanla abartabileceğinide düşünüyorum açıkçası.
Doğurduktan sonrası için sigara içebilir miyimden çok daha fazlası olmalı aklınızda bence.
Hatta endişe edeceğiniz son şey bu olmalı.

Babanıza diyecek lafım zaten yok.
Leylek meselesini ciddiye almış olmalı.

Son düzenleme:
Yok artık siz gerçek misiniz? Vallahi aklım şaştı bu ne kardeşim psikopat mı bu adam yasaklamak ne demek yarın bir gün o bebeğe neler yasaklayacak ohastalıklı ruhuyla ayy ürperdim vallahi bir an evvel bu duruma son verin artık bir cinnet paklayacak herşeyi öyle görünüyor Allah gani gani yardımcınız olsun

ay birşey daha ekleyeceğim.
Babam eski kafalı kızının hamile olması ayıpmış falan bana çok kötü davranıyor oraya da gidemiyorum zaten ayrı şehirdeler.
babanızın durumuna doktoru ne diyor.
:ssz:

Bu da vahim bir durum hamile olmanın nesi ayıp acaba insanlar bari evlendikten sonra birlikte olabilsinler yahu.:53: Yalnız konu sahibi de bir garip bu adamın tavırları başından beri belli üzerinden ne kadar zaman geçmiş bu davranışların anormal olduğunu yeni mi idrak etmiş ben orasını pek çözemedim.

Bu da vahim bir durum hamile olmanın nesi ayıp acaba insanlar bari evlendikten sonra birlikte olabilsinler yahu.:53: Yalnız konu sahibi de bir garip bu adamın tavırları başından beri belli üzerinden ne kadar zaman geçmiş bu davranışların anormal olduğunu yeni mi idrak etmiş ben orasını pek çözemedim.

bence tahammulu kalmamıştır.cicim ayları geçmiştir.

yaa bizde 5 kardeştik ve ağzını çapırdatıyorsun, gaz çıkarıyorsun gibi konular için ne deli kavgalar ederdik.bir de sakız meselesi ki evde sakız çiğnemeye korkardık.tam kavga sebebiydi.

Okurken bile içim şişti, nasıl ve neden katlanıyorsunuz bu adama, resmen ruh hastası bu, siz de kalkmış bu adamla evlenmiş bi de çocuk doğuruyorsunuz, çok şikayetçi gibi gelmediniz bana

Yahu sigara zararlı kızmasını yasaklamasını anlıyorum tamam da
kendi niye içiyor o vakit?
Hadi onu da geçtim zeytin niye yasak ayol?

Hasta senin eşin şekerim üzgünüm ama malesef başka bir yorum yapamadım
bu saydıklarına.
Yemek yemenden bile rahatsız oluyorsa nasıl bir evlilik bu?
Daha ne saçmalıklar duyacağım Allah'ım:ssz:

benim eşimde ben zeytin yemıyorum diye kızıyor zorla yedirmeye çalısıyor ne tip adamlar var yarın öbür gün bebeginde yanında yemek yemesini istemez kusura bakma hizmetçi gibi aynı evde 2 kişisiniz ikiniz ayrı yemek yersiniz artık babanız ayrı bi tip zaten siz çalışıyorsanız bi meslegınız varsa bian önce ayrılın bence o adamdan bebegede huzur vermez ki o adam...

kk da gordugum en hasta koca sende valla , samimiyetle soyluyorum o kadar $ey okudum bu kadar saçmasini duymadim.. zeytin yeyince ne oluyormu$ , onane senin yediginden kendi yemesin, $unu ye yada yeme diye nasil direktif verebilir sana
çocuguna yazik :(

benim eşimin yumurtaya alerjisi var ama bana yeme demez benimde yemediğim eşimin sevdiği birşeyse yeme demem
mesela ben balık yiyemiyorum evde yapmıyorum ama annemde veya k.v'de yapılacaksa ayıklar temizlerim
ben sevmiyorum yemiyorum diye eşime yasaklamam eşimde bana yasaklamaz çok şaşırdım !!
eşin haklı demiyorum ama seninkide öylemi acaba ?yani hani sevmiyormu bu saydıklarını ? neden yasak ?
babanda ayrı alem hamileliği ayıp olarak görüyorsa sen nasıl doğdun arkadaş ? annen hamile olmadı mı ?evlatlık filan mısın ?

Bu ne biçim birisiymis ole ya çok şaşırdım senin yemen icmenden ona ne çay zeytin yeşil fasulye niye yenmeyecekmis onu anlamadım kocaman bir yuhhhh demek istiyorum kusura bakmazsan kocana bu ne bole bole hayat mi çekilir ya

Senin eşin Bret pittmmii Onu yeme bunu yeme ,

Sonuna kadar okumadım açıkcası ama bunlara takılı kaldı sen desene ''Ben senin

çocuğunmuyum yahu '' diye ..

bence tahammulu kalmamıştır.cicim ayları geçmiştir.

yaa bizde 5 kardeştik ve ağzını çapırdatıyorsun, gaz çıkarıyorsun gibi konular için ne deli kavgalar ederdik.bir de sakız meselesi ki evde sakız çiğnemeye korkardık.tam kavga sebebiydi.

Sizinkiler bir nevi görgü kuralı bir mantığı var ama zeytin yeme, fasulye yeme hatta yanımda yemek yeme diyen bir adam normal midir ki bunun bu kadar geç farkına varılıp bir de bu adamdan çocuk yapılması konu sahibinin cesaretine, sakinliğine hayran kaldım açıkçası.:53:

böyle bi numunelik koca tek sende var sanırım canım şimdiye kadar hiç böyle bir şey duymadım 24 yıllık evliyim eşimden birkeer bile duymadım onu yeme bunu yeme diye kendi yamediği şeyleride alır bana nseverim diye seninki normal değil canım kafayı yemiş ben ce:20:

bebeğin olduğunda sütün fazla olursa süt içerken guld guld diye bir ses çıkarır. . Eşin bunada kızar
Hatta bebek ağlaması . . Kesin bunada dayanamaz. .

Allah sabır versin. . Böyle adamla yaşanan iyi hayat standartı yerin dibine batsın :31:

ağlamayı bırak gazda çıkarttırmaz bebeğe bu adam yazık :47::47::47::47:

Back