• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yasakları ve kavgalarımız

Allah aşkına konu sahibi bir geliverde eşinin bu manyakça yasaklarının sebeplerini de yazıver. Yeşil fasülye ve zeytin yemeyi yasaklamanın ne gerekçeleri olabilir?

Ayrıca sende şaka gibisin, hayat standartı diyorsun hangi hayat? adam yanında yemek yemeni yasaklıyor. Zeytin yemişmisin diye eve gelip kontrol ediyor. Sen evliliği böyle bir şey mi sanıyorsun da evliliğe düşman kesiliyorsun? Hepsini geçtim "kocanın istemediklerini yeme huzurun olsun" diyeceğimizi nereden çıkardın?

Şuursuzlukta son nokta bir konu bu...

Böyle bir psikopattan bir de hamile kalmışsın. Kocadan çeken çok kadın gördüm de senin kocanın rahatsızlığının tıpta bile yeri yoktur...

Son düzenleme:
böyle bir şeyi de ilk kez duydumm...Ne demek onu yeme bunu yeme eşin bence hasta nasıl hayat geçer.tabağını bile kontrol ediyormuş ne yedin diye.sen en iyisi yanımda yemek yeme ne demek ya bir de hamilesin.sanki nazi kampındasın.Babana diyecek söz bulamıyorum hamile olmak ayıp mı????Allah yardımcın olsunn.Böyle insanla ömür geçmez çocuğunu da yedirmez zaafiyet geçirir yavrucak.:53:

Yine bir "bir yaşıma daha girdim" durumundayız. Şu kadınlar Kulübü'nde daha da şaşırmam diyorum, çıtam yükseldi diyorum. Yok yine şaşırıyorum.

Dua edin ki bebeğiniz gazlı bir bebek olmasın maazallah midesi falan bulanır.

tövbe tövbe bir yasima daha girdim..:53:
sigara haric digerleri cok sacma ya istedigini yer istedigini icersin ona ne kendi sevmiyorsa yemesin,
su kk daha ne kadar degisik insanlar huylar taniyacagiz kimbilir..:31:

konu sahibi hic cevap yazmamis sanirim,
birde neden yasak oldugunu yazsaydida anlasaydik..
acaba fiyatlar yuksek cabuk bitmesin diyemi yasaklamis zeytini cayi :6:

bu konu sabah açılmadı mı hatta gram aklı olan evlenmez diye ..
benmi yanlış hatırlıyorum

valla gram akli olan evlenmez yazinca googl a bu konu çikiyor
ama ba$lik bu deilki burda, ba$liigi degi$tirdi konu sahibesi diycem ama oda yok

konu sahibesi kayiplara kari$ti
eger bu konu fakeyse kendisini cani gonulden tebrik ediyorum vatanda$in, boyle $uphelenilmeyecek konu açin , biraz saksiyi çali$tirin demi yani....:1:

arkadaslar konu degistirilmemis sadece baslik yanlis oldugu icin editorler tarafindan düzenlenmis...

Artık inciye ekşiye malzeme olmamak için başlıklar özenle düzeltiliyor. En güzeli:8:

Konun içeriğinin değiştirildiği yok :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ne ya evliliği çok kötü gidenlerden bile böyle bişey durmadım hiç bi erkek eşine bunu yeme bunu içme demez sigara neyse de diğerleri bana çok saçma geldi böyle bişey olduğuna bir gram bile inanmıyorum birazdan konu kapanır zaten

babanıza sorarmısınız sizi veya onu leyleklermi getirdi....

bu adam sizin doğumunuza tutunda lohusalık ebbek emzirme alt değiştirme kıyafet değiştirme herşeyinize karışacak

eskilerede bakınca bence bezdirme politikası uygulamaya çalışıyor

boşanmayacaksanız bile en azından blöf yapın dava açıcam falan diyin belki faydası olur doğumdan sonra bari babanıza gidin anlatın belki çare olur...

genç kızlara tavsiyem,18'i geçince okul falan diyip mantıklı kısmetlerinizi geri çevirmeyin ve ailenizin onayladığı biriyle evlenin.
diye yazmışsınız...
bir konunuzdaki bu tavsiyeniz şaşırttı beni.okul falan dinlemeyip 18 de evlenmek. sizde pek sağlıklı düşünemiyorsunuz sanırım.
ve eşinizin haftanın 4, 5 günü dışarda olduğunu ve geç geldiğini de eklemişsiniz
adamın bir doğru tarafı yok sanırım.
:ssz:

Son düzenleme:
ellerim titredi sinirden. yazmaya sabrım yok sinirim beynime hücum etti. böyle şey olur mu ya? bu nasıl sevgi? yani tamamen kıyaslama amacıyla söylüyorum yanlış anlaşılmasın ama benim sevgilim ben yiyim ölürde bulur getirir be. ya insan sevdiğinin yediğinden mutlu olur mutluuu
ki kaldıki siz hamilesiniz. canınız hiç yemediğiniz şeyleri bile çekebilir. zeytini kaçırıyomuşsunuz ya çıldırıcam. kocanızın ağzına kürekle vurasım geldi. insan hamile karısının canının istediği şeye ne kadar iğrense bile tahammül eder. bu ne be???

kusura bakmayında böyle bir adamdan birde çocuk yapmışsınız boşanmak isteseniz şimdi daha zor olur burda aklı yerinde olan kimse amann yeme kocanı kırma diyeceğini sanmıyorum çünkü kocanın akli dengesi yerinde değil :53::53: nasıl dayanıyorsunuz çok şaşırdım yaa :53:

Back