• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yasakları ve kavgalarımız

arkadaşım diğer konularına da bir göz attım.. şaşırdım yani.

burda belki de birçoğumuzun eşinden kayınvalidesinden vs sıkıntısı vardır ama seninki level atlamış. olmaz bu kadar. eşinle konuş. azıtmış resmen. üstelik hamilesin. bu kadar eziyet olur mu. yemediğini içmediğini geçtim. bir de bu psikolojik baskı hamileyken seni yıpratır. bebeğin olduğun da ne olacak. ona da aynı şeyleri yapabilir. işin gücünde varmış madem ona göre al tavrını.

Eşin normal olmadığı kanısındayım. Çöpleri kontrol etmek, bilhassa yanımda yemek yeme demek, pek normal gelmedi bana da diğer arkadaşlarım gibi. Hoş birine normal değil demek de doğru değil; eminim kendince haklı sebepleri vardır her ne kadar şu an bana hiç bir sebep haklı gelmeyecek gibi dursa da..
Çay bir yerden sonra demir eksikliği yapıyor. Zeytin yerken çocukta iz çıkıyor derler, Soda asitli. Yani puzzle ı oturtmaya çalışıyorum acaba koruma amaçlı mı yapıyor diye, fakat yanımda yeme cümlesi elimde kalıyor, hiç bir haklı kalıba sokamıyorum onu. Eş, çok ayıp etmiş ve bu gidişle de etmeye devam edecek gibi görünüyor.
Hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza almanızı dilerim.

Son düzenleme:
eşin normal değil canım ne demek zeytin yeme fasulye yeme soda içme yanımda yemek yeme eve geip kontrol etmeler falan hiç normal değil.anladığım kadarıyla işin varmış kimseye muhtaç değilsin yerinde olsam böyle adamı çekmem

Durumunuza üzülsem mi şaşırsam mı bilemedim ciddi anlamda sorunlar bunlar ufak şeyler asla değil...... bebeğinizde olacakmış.... tek başına büyütme gibi bir durum zordur ama cümlelerinizden evliliğiniz çok uzun zaman sürecek gibi gelmedi nedense bana:26::26: inşallah bebeğiniz olduktan sonra eşiniz kendine çeki düzen verir.....

daha neler duyacağız bu erkekler hakkında acaba.. harbi kafayı sıyırmış senin kocan Allah sabır versin canım yaa..

Yanlış anlamadıysam zaten sigarayı şu an değil doğumdan sonra içmek istiyor konusahibi. Ben de hamileyken içmem diye de belirtmiş zaten. Ama bir şeyleri kaçırdığıma eminim zeytini o yokken yemenize neden karşı olabilir ki? Sesini duyamaz, kokusunu alamaz, sorun nedir açıklaması ne?

eşini geçtim de babana kilitlendim ben.. hamile olmak ayıp mıymış? baban nasıl olmuş çok afedersin, leylekler mi getirmiş?

eşin hasta, zaten herkes söylemiş ama ben en çok bu yasakları neye dayanarak koyuyor onu merak ettim.. yani neden zeytin, soda?

Fotosentez yap dıyecek yakında:19:

Umarım bıran once bır cozum bulursunuz ben bıle okurken fenalık geldı senı dusunemıyorum çok uzuldum durumuna

Rabbım yardımcın olsun

şaka gibi bir olay gerçekten, insanın inanası gelmiyor
hayır hakkatten gerçek olmasa keşke dedim, ilk defa bir konunun fake olmasını istiyorum
çünkü bu en başta insanın kişiliğinin aşalanması olayı

Eşin bildiğin PSİ KO PAT. :44:
Ayrıca senin hamileliğinin neresi ayıp oluyor tam olarak? Evlisiniz sonuçta.

herseyden önce bir bireysin kisisel özgürlüklerin var mesela gece 1 2 3 de sokaklardamı gezmissin tozmussun onsuz baska adamlarlarımı konusmussunki yasak koymus sana yemek içmek bizim insanların en doğal hakkımız kisisel sınırlarına kimseyi sokma canım

Ne menem bır rahatsızlığı var bılemedım ama esın kesınlıkle hasta, kesın cok da sinirlidir....kafayı sıyırtmış galıba, pekı eskıden nasıldı hep mı boyleydı? sana karsı ılgısı&cınsellıgınız nasıl? kendısıne cok mu bakıyor? eve gec geliyor mu veya sehır dışına sık çıkıyor mu ıs geregı?tel. kaçırıyor mu senden; w.c. de fln konuşmasını yakaladın mı hıc veya orda fazla vakıt gecırıyor mu ? evde kapıları kapatıp gızlı ısler cevırır bır halı var mı? hakıkaten cudana'nın dedıgı gıbı sana çaktırmadan aldatıyor fln olmasın....cunku oyle durumlarda erkekler kavga çıkarmak, uste cıkmak, ayrılmak ıcın bahane arıyorlar....senı suçlayıp kendını suçlu hıssettırerek akıllarınca konu dağıtıp dıkkatını başka yöne çekmeye çalışıyorlar...sankı senı sıkboğaz edıp, bezdırıp o evı terketmenı sağlamaya, senı tez zmnda basından atmaya çalışıyor, varlığından bıle rahatsız gıbı bır hali var, garip...sana tavsıyem cebını kontrol et ara ara, gomleklerını, camasırlarını ıncele; kokla, sac telı, leke araştır...ama genel olarak huyu normal degıl bence cunku her halukarda cok saçma sebeplerle sıkıntı yaratıyor....senın ısın de zor kolay gelsın arkadaşım....

Son düzenleme:
Mesela ben yanımda corba içilirken hüpletilmesinden, höpürdetilmesinden nefret ederim, o kaseyi suratına geciresim gelir ve yanımdakini uyarırım kibar bir dille yasaklar koyarak değil.

Bir de siz ayda yılda bir görüşmüyorsunuz, nedir bu yasaklar? Hadi o yasaklıyor da siz nasıl boyun eğiyorsunuz anlamadım.

Back