• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yasakları ve kavgalarımız

Bu ne ya...benim esimden daha betermis yemeye karisma konusunda.. benim kide yediklerimi sayiyor.neymis efendim kiloluymusum.ama son zamanlara tepkimi vermeye basladim...Ama güzelim yaa senin esinin hastaligi daha bir üst safhalarda..ne diyecegimi bilemedim..

Yiyecekler konusundaki yasakları gerçekten anlayamadım.
Niye yasak hamilelikten dolayı mı?
Sakatat,çay olabilir de zeytin,fasülye niye?
Biri bana zeytin yemeyeceksin dese vururum:ssz:
Şaka bir yana anlayamadım gerçekten.

hepsi anormalde benim bişey dikkatimi çekti ben olsam bende 7 aylık hamile eşimi sigara içerken görsem cok kızarım.
O içtiginiz sigaraların bebeginize zararını biliyorsunuz deilmi
Benim içimde bi şüphe oluştu nedense

şimdi senin beslenmen için zeytinde yemelisin,maden suyuda içmelisin. eşinin sevmediği şeylere bebeğinin ihtiyacı var sigara hariç tabi ,bizde de balık sıkıntısı var eşim yemez banada yapıyorum diye kızıyordu önceleri ama o yemiyor diye ne çocuğumu ne kendimi böyle bir besinden yoksun bırakamam,şimdi artık sesini çıkarmıyor çünkü ağız benim miğde benim.sende gizli saklı neden yiyorsunki ben seviyorum de geç yani,bunlar yüzünden yanına yaklaşmıyor sa evlenirken bu tür huyları olduğunu söyleseymiş sana tabi buna huyda denirse

Son düzenleme:
1 gram aklı olan evlenmesin ne demek ya? Neden kötü örnekleri gösteriyorsunuz? Sizin eşiniz de sorun varsa tüm erkekler böyledir diyemeyiz değil mi? Zeytin yeme maden suyu içme nefeste alma der yakında sana bu. Siz birbirinizden soğumuşsunuz ama bunu gelipte bu şekilde anlatmanız çok yanlış. Eşinizle konuşup çözmeye çalışın yanımda yemek yeme diyen bir adama ne anlatabilriseniz tabii.

Eskiden beraber çalıştığımız bir abi eve gidince çöpleri kontrol ettiğini söylemişti.:53:
Kırılan atılan var mı diye.Siz sorunca aklıma geldi.

Vardır böyle tipler zaten,kırılsın dökülsn ölüm yok ya uçunda bunun..Kendileri kırıp atmıyorlarmı sanki,tüm suç kadında niye kırdı olayına giriyorlar hemen ...

bir gram aklı olan evlenmesin başlığı banada saçma geldi,bence senin eşin türünün son örneği canım senin için öle olabilir evlilik ama ben böle bir koca ilk kez duyuyorum.

Bende o kadarı da yokmuş ki evlendim. Şimdiki aklım olsa ne koca derdi çekerdim, ne baba derdi çekerdim. 30 yaşına yaklaştım. 1 yıllık evliyim. Babamın evinde tabiki daha iyi muamele görüyordum. Ama kocamın evinde de hayat standardım açısından artılar kazandım, toplumsal rol vs.
Ama çok pişmanım. Eşime güvenim yok. Aldatma anlamında güven değil yanlış anlaşılmasın. Diğer her konuda güvenim yok. Bir gün sakin, bir gün sinirli. Çok iyiyken 10 dakika sonra kavga çıkarabiliyor.
Kavga sebeplerimiz, kaşının üstünde gözün var tarzında anlatsam inanamazsınız. Bir de yediğim içtiğim herşeye takılı durumda. Balayımızı bile rezil etti bu yüzden. Çay içmemi istemiyor mesela, kendisi istediği kadar içebilir ama. Zeytin yemem yasak. O yokken bile yasak, bilse yanıma yaklaşmaz. Yeşil fasulye yasak. Sakatat desen zaten yasak ki sevmiyorum çok şükür, ama hamileliğimde çok aşerdim yine de yedirmedi. Ondan sonra püfür püfür sigara içer, ama bana yasak. Zaten hamileyken içmem ama normal zamanda sigara bağımlısıyım. Doğumdan sonra da içmek istiyorum bilemiyorum ne kavgalar edicem. Hımm maden suyu da yasak buarada.
Yani bu yiyecekleri onun yanında zaten yemiyorum, içmiyorum, ama eve gelip kontrol ediyor, o yokken yenmiş mi diye. Geçen gece zeytin yiyordum, aniden kapı çaldı. Hemen tabağı kaçırdım mutfağa sakladım. İlla bakıcam dedi, görünce de çok kızdı.
Ya diyeceksiniz de onun istemediklerini yeme, sigara içme, çay içme huzurun olsun ne olacak diye. Ama kızlar bu işin sonu yok ki. Her geçen gün listeye birşey ekleniyor.
En son dedi benim yanımda hiçbir şey yemeyeceksin. Yemekleri yutarken dedesi gibi ses çıkartıyormuşum, rahatsız oluyormuş.
Görümcem de çevresinde birileri varken pek yemek yiyemez iğrenir yemek yeme sesinden, yani turp falan yiyemez yanında arkadaşları onu gözlemledim, demek ki bunlarda bu huylar genetik.
Yememeye başladım yanında. Ona da kızıyor, dengesiz olmak böyle bir şey.
Kaç kere bağırdım, "sen benşim ağzım mısın, midem misin" diye , boşanma derecelerine geldik bu bana karışmalarından.
Şimdi 2 ay sonra doğumum var. Sigara içmek istiyorum. Zaten kocam da içiyor hem de 1 paket günde. Biz ne yapacağız? Görürse üstümde falan söndürür diye korkuyorum. Şiddet işine gelinde uygulayan bir insandır.bu konuda bana bir fikir verin.
Tek sorunumuz yemek içmek de değil tabi. Her şeyden kavga çıkartabiliyor. o kadar yoruldum ki iyi zamanlarında bile mutlu değilim artık, zaten arkasından bir kavga geliyor. Bıktım artık. :keşke böyle 1 aylığına gideceğim bir yer olsa. Ama hamileyim. Babam eski kafalı kızının hamile olması ayıpmış falan bana çok kötü davranıyor oraya da gidemiyorum zaten ayrı şehirdeler.
Sonum boşanmak mı. Bir de çocuğumuz olcak. Çocuğum olduğu için çok mutluyum bütün bunlara rağmen. Boşansam bile bir daha asla bir erkeğin yüzüne bakmam kısacası anne olmak için tek sansım buydu. Çünkü artıkl erkeklerden nefret ediyorum ve evlilikten de nefret ediyorum.

yaşım 30a yaklaştı, 1 senelik evliyim, anne olmak içi tek şansım buydu diyorsun ben bu kelimelerden evlenmek için evlendiğini anlıyorum çok yanlış sevmeden tanımadan amaaaan evleneyimde evde kalmaktan kurtulayım çocuğum olsun anne olayım....herşeyde vardır bir hayır deyip geçicektin bunları..eee ne oldu şimdi başın göğe erdimi...Allah sabır akıl fikir versin..:50::50::50::50:

Son düzenleme:
1 gram aklı olan evlenmesin ne demek ya? Neden kötü örnekleri gösteriyorsunuz? Sizin eşiniz de sorun varsa tüm erkekler böyledir diyemeyiz değil mi? Zeytin yeme maden suyu içme nefeste alma der yakında sana bu. Siz birbirinizden soğumuşsunuz ama bunu gelipte bu şekilde anlatmanız çok yanlış. Eşinizle konuşup çözmeye çalışın yanımda yemek yeme diyen bir adama ne anlatabilriseniz tabii.

Katılıyorum...
Evlilik hayatı paylaşmaktır, sizin eşiniz böyle diye herkes böyle olacak değil ya..
Bir tanıdığın kızı bana dediki abla evlilik bedava kölelik bence
Kızcağız 17-18 yaşlarında
Sakın dedim sakın, böyle önyargılı olma
Sen anne babandan böyle görmüş olabilirsin
(Babası sorunlu)
Eğer hayatı paylaşabileceğin, sana değer veren
Seni gerçekten seven biri ile evlenirsen
Hayat cennet olur
Ama bunun gerçekleşmesi için senin de çabalaman gerek
Önce kendini geliştirmelisin
Sağlam basmalısın
Karşındakini çok iyi tanımalısın
Sonrası çorap söküğü
Bu yazdıklarımda burayı okuyan bekarlara örnek olsun
Lütfen genelleme yaparken dikkatli olalım

Size de Allah'tan sabır diliyorum
Keşke hamile kalmadan önce biraz zaman verseydiniz evliliğinize...

Merhaba cnm;

Eşin sana neden bu kadar müdahale ediyor yani kilo sorunun falan mı var? Yada ağız kokusu problemi veya yemek yerken ağzını mı şapırdatıyorsun bende nefret ederim açıkçası. Belkide hamilelikte aşırı kilo almandan korkuyordur.

Eğer geçerli bir nedeni yoksa eşin hiçte normal değil. Sen bir insansın, hamilesin ve beslenme ihtiyacın var. Evlenirken biyonik kadın falan mı aldığını düşündü acaba? Ne tuhaf bir durum.

Sigara konusunda bişi diyemem iyi işte bu vesileyle bırakırsın sende. Ama diğer hususta konuş eşinle olur mu böyle şey ne istiyosan ye yani Allah Allah çok garip bir durum gerçekten...

bizim orada bir deyim vardır '' parça parça deli '' diye bu adam harbiden böyle. Allah sabır versin ne diyeceğimi şaşırdım. onun ailesi oğullarının huyunu biliyordur onlar ne diyorlar bu duruma ?

Katılıyorum...
Evlilik hayatı paylaşmaktır, sizin eşiniz böyle diye herkes böyle olacak değil ya..
Bir tanıdığın kızı bana dediki abla evlilik bedava kölelik bence
Kızcağız 17-18 yaşlarında
Sakın dedim sakın, böyle önyargılı olma
Sen anne babandan böyle görmüş olabilirsin
(Babası sorunlu)
Eğer hayatı paylaşabileceğin, sana değer veren
Seni gerçekten seven biri ile evlenirsen
Hayat cennet olur
Ama bunun gerçekleşmesi için senin de çabalaman gerek
Önce kendini geliştirmelisin
Sağlam basmalısın
Karşındakini çok iyi tanımalısın
Sonrası çorap söküğü
Bu yazdıklarımda burayı okuyan bekarlara örnek olsun
Lütfen genelleme yaparken dikkatli olalım

Size de Allah'tan sabır diliyorum
Keşke hamile kalmadan önce biraz zaman verseydiniz evliliğinize...

Hep kötü örneklere bakılır zaten. İnsan ne yaşarsa yaşasın hepsi böyledir hepsi böyle yapar dememeli. Çocuklar özellikle çok fazla etkileniyorlar. Baba aldatır anne bütün erkekler böyledir der çocuk erkeklere güvenmez herşeyden önce tüm babaların böyle yapacağına inanır. Sonra güven eksikliği...

Eşin hasta bunun başka açıklaması yok. 1 yıllık evliymişsin, keşke hemen hamile kalmasaydın:31: Böyle bir adamla ömür geçmez diye düşünüyorum.

Hep kötü örneklere bakılır zaten. İnsan ne yaşarsa yaşasın hepsi böyledir hepsi böyle yapar dememeli. Çocuklar özellikle çok fazla etkileniyorlar. Baba aldatır anne bütün erkekler böyledir der çocuk erkeklere güvenmez herşeyden önce tüm babaların böyle yapacağına inanır. Sonra güven eksikliği...

Babası annesini aldatmış bi kızcağız var
Diyorki kocama hayatı dar ediyorum
Babam gibi olmasın diye gardımı aldım
Yazık değil mi adama
Hamurunda varsa zaten yapar dedim
Biliyorum ama elimde değil dedi :(

Daha olaylar balayında baş göstermiş keşke böyle bir psikopattan hemen çocuk yapmasaydınız kim bilir o çocuğa ne gibi saçma salak yasaklar kurallar getirecek. Eşinizin ciddi anlamda psikolojik bir tedaviye ihtiyacı var çünkü davranışları hiç normal değil. Böyle biriyle aynı ortamda hem bedeni hem de ruhsal sağlığı yerinde bir çocuk da yetiştirilmez ki.

Back