• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin WhatsApp grubu

Ay bide erkeklerde gereksiz bir gurur var siz o gruptan ciksaniz veya çıkarsaniz aralarında bak 'karıdan korktu kılıbık' muhabbeti dönecek hazmedemeyip daha çok kavga çıkacak ne garip varlıklar bu erkekler anlamıyorum 😂😂😂

Bizimkilerin asla birbirlerini "kilibik, karıdan korktu" vs diye kadini kucuk gorup birbirlerini gazladiklarini görmedim.
Gayet aralarinda en hanimci benim vs diye dalga bile geciyorlar. 😬

Aslanın dişisi de aslandir. 😁

Kızlar dertliyim bana akıl verin. Eşimin arkadşalrıyla whatsp grubu var. Bana bakma o gruba küfürlü yazışıyorlar der hep. Ben arada bakıyorm çünki galerisine saçma sapan kadın resimleri ve videoları düşiyor. O grubtaki çoğu muhabbett karı kızdan ibaret. Eşimin bu grupta olması beni rahtsız ediyor akıl verir misinz
Erkeklerin bekar wp grupları hep böyle 🤢🤮

Bekarlıktan kalma büyük ihtimalle. Eşiniz olgunluk yapacak bn artık evli barklı adamım diyecek gruptan çıkacak.

Bekarlarda arkasından arkadaşı kaybettik. Allah rahmet eylesin diyecek 😁😁

Evli bir adam böyle gruplarda olmaması gerektiğinin bilincinde olmalı. Asla tahammül edemem. Allahtan Bnmki çıkmış düğüne yakın. Arkadaşları baş sağlığı dilemişler 🤣 dışarıda ara ara görüşürler ama eskisi kadar sıkı değiller evlendikten sonra bi mesafe girdi tabi. İyi de oldu. Yarısı boş insandı bn olsam onlara selam bile vermem ama arkadaşı ne diyim.

Demekki eşiniz ve arkadaşlarının mevzusu karı kız suç eşinizde evli barklı bir adamın böyle muhabbetleri yapacak utanmaz erkeğin arasında ne geziniyor bunu hiç normalleştirmeyelim arasında bekar biri olsa dahi böyle muhabbetler evli adamlarla olmaz aklını çelme kaydırma olur kim ister eşi böyle kişilerle muhabbete girsin hiç normal karşılanmaz konuşacak başka muhabbet bulamamışlar mı! Canım senin yapabileceğin eşini bu konuda uyarmak rahatsız oldugunu bilsin başka türlü yapabilecegın bırsey yok tepkini göster empati kurmasını sağla.
Aynen sende kaslı erkeklerin goy goyu yap noluyo bakalım.

Benim bir arkadaşım vardı böyle. Sevgilisi her konuşmayı okurdu, hepimiz bilirdik bunu. O yüzden çok dikkatli yazardık. O kadar kasılıyordum ki yazarken. Sonradan seviyeyi artırdılar birbirlerinin watsapplarını telefonlarına yönlendirdiler. Arkadaşım da bana dedi ki Facebook hesabımın şifresini istemedi özel bir şey yazacağın zaman ordan yaz. Baktığın zaman kız gizli saklı bir şey yapmak istese bulmuş bir yolunu diğerinin ruhu duymadan yapar. O dönem de sevgilimle kavga etmişim canım sıkkın arkadaşıma içimi dökemiyorum, sadece arkadaşımla konuşma hakkım yok resmen. Böyle saçma şey mi olur dedim arkadaşlığımı bitirdim. Demem o ki gerçekten böyle insanlar var her şeyi geçtim anlatan insan için çok sinir bozucu bir durum

Aa ama onlar evli değilmiş ki, tapu almadan yapılmaz böyle şeyler.
İmzayı atıyorsun, eşinin arkadaşının üroloji muayenesinin ya da sevgilisiyle neden ayrıldıklarının detaylarını öğrenme hakkı otomatik yükleniyor. Evlilik cüzdanının en arkasında yazıyor bunlar hep. Ben baktım.

Bana herkes aynı davranıyor gibi geldi ya:) öyle anlatıyorlar en azından. Hatta eşleri de onlar gibi davranıyor falan. Adamın içinde var işte senin sorunun arkadaşları ya da attığı fotolar değil ki. Eminim eşi de atıyor olabilir onu söylememiş ama.

"Bakıyorum, eşim hiçbir şey yazmıyor" demişti yanlış hatırlamıyorsam. Yazdıklarını siliyordur kesin konu sahibinin okuyacağını bildiği için. Whatsappta yazdığın mesajları silmek 2 saniyelik olay.

"Gruptan çıksa yüz yüze görüşmeyecekler mi sanki" diyeceğim ama "insan evlenince arkadaşlarıyla görüşmez, benim eşim bensiz bakkala bile gitmez, arkadaşlarıyla görüşmek isteyen evlenmesin" gibi cevaplar gelecek diye tırsıyorum.

Benim eşiminde bir çok arkadaşlarıyla gurubu var bana der küfürlü konuşuyoruz okuma ben okumam çünkü eşime sonsuz güveniyorum ve gruptaki arkadaşlarının karakterlerinide az çok biliyorum o yüzden hiç merak etmiyorum açıkçasıHoppa
Kemalim yapmaz diyosun😐😂

Hayır demek istediğim ben güveniyorum ve konuştuğu kişilerin karakterlerini az çok biliyorum. Önce güven olmalı ilişkide zaten ne o öyle sürekli telefon mu kurcalayalım yani:işsiz:
Bak o cok dogru, surekli kontrol hissi berbat yorucu birsey ve guvensizlik…ve bence bazi seyleri bilmemek bilmekten iyidir😐 arkadasiyla arasinda kufur yazilari gorsen ne gormesen ne..

Biri daha yazmis ama evlenmis barklanmis kisilerin surekli ergen gibi kufur kadin kiz muhabbeti yapmasi basit kalitesiz ucuz geliyor banada..

Eşimin galerisinde rahatsız olacağım birşey görsem sorarım, hayırdır diye. O da bana sorar muhtemelen. Ama özellikle arkadaş gruplarını, kiminle olursa olsun mesajlarını açıp okumak bana çok yanlış geliyor bana.

Arkadaş grubundan hoşlanmıyorum demek de anlamsız geliyo, eşiniz o arkadaş grubunu içerisindeyae çokta farklı değildir. Wahtsaptan yazismalarını engelleseniz, görüşmelerini engelleyemezsiniz. Önemli olan eşiniz.

Bizimkilerin asla birbirlerini "kilibik, karıdan korktu" vs diye kadini kucuk gorup birbirlerini gazladiklarini görmedim.
Gayet aralarinda en hanimci benim vs diye dalga bile geciyorlar. 😬

Aslanın dişisi de aslandir. 😁
İstisnalar da var demek ki evde yaptıkları işi bile konuşulsa utanan bunu ayıp bir şey mis gibi gizleyeni de çok ne yazık ki

Ya arkadasım boşveeerr o kadarda sıkmayın adam ayip olmasin diye cikamiyordur belkide ay nolcak yani sanki ciplak kadin fotosuna bakmak istese sanki imkan mi yok 😉hic iç huzurunu bozma valla bak nolcam yani😉

What? Konu ile yazdıklarınız kel alaka olmamış mı? Madem tapu vs almış oluyorsunuz. Zihniyetiniz geri olduğuna göre eşiniz sizin tapunuzu almış oluyor malum onun kütüğüne giriyorsunuz yani kıssadan hisse yazdıklarınıza pek ala karışacaklar oluyor :olamaz:
Biraz karışık yazmışım evet. Lakin kendimce haklı sebeplerim var. Açıklamak isterdim ama o da karışık olur. O yüzden en iyisi mi boş verelim. Kim kimi tapulamışsa tapulasın.

What? Konu ile yazdıklarınız kel alaka olmamış mı? Madem tapu vs almış oluyorsunuz. Zihniyetiniz geri olduğuna göre eşiniz sizin tapunuzu almış oluyor malum onun kütüğüne giriyorsunuz yani kıssadan hisse yazdıklarınıza pek ala karışacaklar oluyor :olamaz:
Hmmmm
Yani tapulari mi değiştiriyoruz şimdi 😁

Kızlar dertliyim bana akıl verin. Eşimin arkadşalrıyla whatsp grubu var. Bana bakma o gruba küfürlü yazışıyorlar der hep. Ben arada bakıyorm çünki galerisine saçma sapan kadın resimleri ve videoları düşiyor. O grubtaki çoğu muhabbett karı kızdan ibaret. Eşimin bu grupta olması beni rahtsız ediyor akıl verir misinz
Ayy bi ben de var sanıyordum. Ben biseye sahit olmadım sürekli sildigi için ama tam nefretlik insanın içine şüphe düşürüyor. Ne halt yiyorlarsa artık. Sorduğum zaman neden siliyorsun ne karıştırıyorsun sen diye gruptaki küfürleri saçma sapan muhabbetleri görmemi istemiyormuş. Sizinki silmiyormus enteresan.

Ayy bi ben de var sanıyordum. Ben biseye sahit olmadım sürekli sildigi için ama tam nefretlik insanın içine şüphe düşürüyor. Ne halt yiyorlarsa artık. Sorduğum zaman neden siliyorsun ne karıştırıyorsun sen diye gruptaki küfürleri saçma sapan muhabbetleri görmemi istemiyormuş. Sizinki silmiyormus enteresan.
Bizimki muhabbete dahil olmuyor çünkü o kırk yılda bir hal hatır soruyor. Muhabbetlerde krda kalıyor. Gecen konuştum ama komple sildi. Burda bi arkadışn önerdiği gibi de otomotik fotografta inmiyor artık.

Bizimki muhabbete dahil olmuyor çünkü o kırk yılda bir hal hatır soruyor. Muhabbetlerde krda kalıyor. Gecen konuştum ama komple sildi. Burda bi arkadışn önerdiği gibi de otomotik fotografta inmiyor artık.
Muhabbete dahil olmuyorsa bosverin. Belki kendi başına bir gün kendisi çıkar gruptan.

Arkadaşlarına karşı gurur yapıyor sanırım o uüzden çıkamıyor. Yoksa biliyorum umrunda olmadıgını ama can sıkıcı bir konu işte
Ah bi de o gurur evet. Ben takmıyorum artık daha doğrusu takacağım bi dolu şey var bu masum kalıyor. Valla takmayın sizinki sohbete dahil olmuyormuş benimki benle değil onlarla konuşarak geçiriyor çoğu akşamı 🙄

Ah bi de o gurur evet. Ben takmıyorum artık daha doğrusu takacağım bi dolu şey var bu masum kalıyor. Valla takmayın sizinki sohbete dahil olmuyormuş benimki benle değil onlarla konuşarak geçiriyor çoğu akşamı 🙄
Ortak bir şeyler yapın vakit geçirin onlara zamanı kalmamalı bence

Back