• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin WhatsApp grubu

Sizin kız kıza wp grubunuz yokmu?
benim çok var, çokta eğleniyoruz
arkadaşlarımız ile saçmalayabileceğimiz alan neden bukadar sıkıntılı
benim eşiminde var arkadaşlarıyla grubu
hemen hemen hepsini iyi tanıyorum, arada gösterir veya okur, falanca selam söylüyor der birinin başından geçeni anlatır üzerine yorum yaparız
Eminim farklı muhabbetler ve geyikte dönüyordur ama merak edip okumam. Telefonun şifresini biliyorum istersem okurum ama öyle bir isteğim yok
16 yıllık evliyim, böyle şeyler basit geliyor
Çıplak kadın fotosunamı baktın diye trip atacağım zamanlar geçti
Elinde telefon o grup olmasada çıplak kadın foto vb ulaşmak dünyanın en kolay işi

Ben olsam girip kendim 'gruptan ayrıl'yapardım sonra eşimle kavga etmeden güzel bi dille anlatırdım benim rahatsız olmamdan önemli mi derdim.
Bende çaktırmadan gruptan ayrıl yapardım 🤣🤣🤣 bana bakma dese daha çok huylanırım ben uyuyan devi uyandırmış olur zaman sesini de çıkaramaz aynı şey bende var ama karı kız muhabbeti yok gruptan eşimi çıkardım gık bile diyemedi 😂😂😂😂😂

Kendimizi şu kadar önemseyebilsek yeter. Birey olgusu yok maşallah ne sağlıklı ilişkiler sonra eşten saygı beklenir.

Kızlar dertliyim bana akıl verin. Eşimin arkadşalrıyla whatsp grubu var. Bana bakma o gruba küfürlü yazışıyorlar der hep. Ben arada bakıyorm çünki galerisine saçma sapan kadın resimleri ve videoları düşiyor. O grubtaki çoğu muhabbett karı kızdan ibaret. Eşimin bu grupta olması beni rahtsız ediyor akıl verir misinz
Asla ve asla hic bir sebep baskasinin esyasini karistirmaya sebep degildir
Esimin telefonunu asla karistirmam oda benimkini karistirmaz. Cok kizarim
Benimde kiz arkadaslarimla kuzenlerimle grubum var. Ne munasebet o benim grup konusmalarima bakacak! Belki arkadasimin genital bolgesinde cikan bi yaradan bahsediyoruz belkide dedikodu yapiyoruz....
Bende asla esimin msjlarina bakmam, kardesiyle bile olsa banane belki ozel bi durum var ya
Ya lutfen biraz saygi saygi saygi
En nefret ettigim sey !

Back