• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin WhatsApp grubu

Eşi telefonla konuşurken başka odaya geçti diye gıcık olanlar var 😁
Eşle özelimiz olmaması ayrı, eşin her türlü ilişkimize dahil olması ayrı.
Mesela tavır olarak bakınca kız kardeşim anne babam için evlat olarak ayrıdır, bana kız kardeş olarak ayrıdır, eşime baldız olarak ayrıdır. Kız kardeşimle her konuşmamı ailemin bilmesi ne kadar saçmaysa eşimin bilmesi de o kadar saçma.
Herkes robot gibi her ortamda, her sıfatla aynı şekilde davranmıyor sonuçta. Herkesin her şeyi bilmesine, her halimizi görmesine gerek yok.
Bana herkes aynı davranıyor gibi geldi ya:) öyle anlatıyorlar en azından. Hatta eşleri de onlar gibi davranıyor falan. Adamın içinde var işte senin sorunun arkadaşları ya da attığı fotolar değil ki. Eminim eşi de atıyor olabilir onu söylememiş ama.

Ben sadece bu sitede gördüm çağdaşın modernin yerme ifadesi olarak kullanıldığını. Çağdaş veya modern olmak neden kötü bir şey oluyor sizin gözünüzde? Gerçekten anlam veremediğim için soruyorum.

Kadın/erkek farketmeksizin ne bulmuş olursa olsun çıkıp eşimin telini karıştırdım dese evet ne ayıp derim. Ayıp çünkü. Telefon şahsidir, hele ki arkadaşlarla olan özel konuşmaları okumak benim gözümde kabul edilemez bir durum
Bu adam benim eşimse hayatına her anlamda dahil olma hakkım var. Tabi her mesajını okuyacam her şeyini karıştırıcam gibi değil ama kuskulandigim zaman girer bakarım. Ve boyle bı durumla karsilasirsamda sinir sistemim çöker. Lütfen yani sizde bu muhabbetler normal erkek ortamı olabilir gibi düşünüyorsanız hiç tartismayalim bile.

Son düzenleme:
Ben sadece bu sitede gördüm çağdaşın modernin yerme ifadesi olarak kullanıldığını. Çağdaş veya modern olmak neden kötü bir şey oluyor sizin gözünüzde? Gerçekten anlam veremediğim için soruyorum.

Kadın/erkek farketmeksizin ne bulmuş olursa olsun çıkıp eşimin telini karıştırdım dese evet ne ayıp derim. Ayıp çünkü. Telefon şahsidir, hele ki arkadaşlarla olan özel konuşmaları okumak benim gözümde kabul edilemez bir durum.
Eşler arasında özel olmaz en fazla saygı duymak olur. Hayatı paylasiyorsun, yatağı paylasiyorsun , dünyaya gelen çocuğu paylasiyorsun, anne babani dahi paylasiyorsun ama iş telefona mesaja gelince herkesin özeli kendine. Ne güzel bir dünya yaa 😂 Elbette durduk yere guvenmiyormuscasina telini karıştırmak çok ayıp bişey. Ama ortada cinsellik içerici mesajlar ve fotolar varsa bunlar galeriye düşüyor ve eşini rahatsız ediyorsa "midesi" olan herkesin içi bulanır. Bu konuda uyarmak, o grubu sildirmek hem kadının hem erkeğin en doğal hakkıdır. Adamın işi olmayabilir ama sırf karısının üzülmemesi adına arkadaşlarına izah edip çıkabilir kimseyi kırmadan. Bu konunun ne geri kafalılık ile nede modern bakış açısı ile alakası yok boşuna tartışmayın. Bu tamamen evliliğin tanımını bilerek veya bilmeyerek yaşayıp gitmek ile alakalı:işsiz:

Al sana çözüm fotoğrafları otomatik indirme seçeneğini kapat bende olur olmaz herşeyin fotosunu videosunu atan bir arkadaşımdan dolayı kapatmıştım fotoğrafın üstüne tıklarsan iniyor galeriyede indirmediğin hiç bir foto düşmüyor ama yani whatsabı komple o şekilde kullanıcak ben çok rahat ettim sadece cuma günleri sildiğin fotonun videonun haddi hesabı yoktu şurdan kapanıyor whatsap- ayarlar- depolama ve veriler

Eklentiler

• Screenshot_20211113-003643_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20211113-003643_WhatsApp.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 34
Eşler arasında özel olmaz en fazla saygı duymak olur. Hayatı paylasiyorsun, yatağı paylasiyorsun , dünyaya gelen çocuğu paylasiyorsun, anne babani dahi paylasiyorsun ama iş telefona mesaja gelince herkesin özeli kendine. Ne güzel bir dünya yaa 😂 Elbette durduk yere guvenmiyormuscasina telini karıştırmak çok ayıp bişey. Ama ortada cinsellik içerici mesajlar ve fotolar varsa bunlar galeriye düşüyor ve eşini rahatsız ediyorsa "midesi" olan herkesin içi bulanır. Bu konuda uyarmak, o grubu sildirmek hem kadının hem erkeğin en doğal hakkıdır. Adamın işi olmayabilir ama sırf karısının üzülmemesi adına arkadaşlarına izah edip çıkabilir kimseyi kırmadan. Bu konunun ne geri kafalılık ile nede modern bakış açısı ile alakası yok boşuna tartışmayın. Bu tamamen evliliğin tanımını bilerek veya bilmeyerek yaşayıp gitmek ile alakalı:işsiz:

Yoo eşler arasında neden özel olmasın ki? Bir kağıda imza atınca ayrı bedende tek ruh olunmuyor. Ben kendi başıma bir bireyim, eşim kendi başına bir birey. Dahası belirttiğim gibi özel mesajlaşma dediğimiz olayda karşı taraf bana yazdığını düşünerek yazıyor. Sadece benim değil karşı tarafın özeline de saygısızlık var burda. Yaptığınız kıyaslama çok alakasız. Evet çok güzel bir dünya, herkese öneririm 😁

İşte galeriye düştüğü nasıl biliniyor demek ki telefon karıştırılmış. Yine aynı yere geliyoruz. Grubu sildirmek diye bir hak yok kimsede. Ne diyecek arkadaşlarına ciddi ciddi arkadaşlar sizin attığınız fotoğrafları karım telefonumu karıştırmış gördü, çok üzüldü. Ben de onu üzmemek için artık sizinle ortak Watsap grubunda bulunmak istemiyorum mu :)

Konunun modernlikle ne ilgisi olduğunu ben de merak ettiğim için sordum zaten, zira alakayı ben de kuramadım.

Ben evliliğin tanımının ne olduğunu biliyorum evlilik hapishane değil mesela. Kimse kimseyi sırf evliyiz adı altında istemediği bir şeyi yapmaya zorlayamaz. Kimse kimsenin bireysel alanına ama karı kocayız diye müdahale edemez. Evliliğin tanımını işinize geldiği gibi şekillendiriyorsunuz.

Yoo eşler arasında neden özel olmasın ki? Bir kağıda imza atınca ayrı bedende tek ruh olunmuyor. Ben kendi başıma bir bireyim, eşim kendi başına bir birey. Dahası belirttiğim gibi özel mesajlaşma dediğimiz olayda karşı taraf bana yazdığını düşünerek yazıyor. Sadece benim değil karşı tarafın özeline de saygısızlık var burda. Yaptığınız kıyaslama çok alakasız. Evet çok güzel bir dünya, herkese öneririm 😁

İşte galeriye düştüğü nasıl biliniyor demek ki telefon karıştırılmış. Yine aynı yere geliyoruz. Grubu sildirmek diye bir hak yok kimsede. Ne diyecek arkadaşlarına ciddi ciddi arkadaşlar sizin attığınız fotoğrafları karım telefonumu karıştırmış gördü, çok üzüldü. Ben de onu üzmemek için artık sizinle ortak Watsap grubunda bulunmak istemiyorum mu :)

Konunun modernlikle ne ilgisi olduğunu ben de merak ettiğim için sordum zaten, zira alakayı ben de kuramadım.

Ben evliliğin tanımının ne olduğunu biliyorum evlilik hapishane değil mesela. Kimse kimseyi sırf evliyiz adı altında istemediği bir şeyi yapmaya zorlayamaz. Evliliğin tanımını işinize geldiği gibi şekillendiriyorsunuz.
Yazdım yazdım geri sildim banlanmak istemiyorum 🤣 düşündüm de şimdi sırf sizin için 1 hafta uzaklaştırma almak içime sinmez. Bu hakkımı başka konuya başka kişilere saklamak istiyorum . 🙋

Eşimin benim WhatsApp gruplarımdaki konuşmalarımı okuyup "bu gruptaki paylaşımlarınızı beğenmiyorum, ne çirkin konuşmalar bunlar. Bu gruptan çıkmanı istiyorum " dediğini düşündüm de.. Herhalde haddini bil velim misin benim, ya da ben 12 yaşında filan mıyım, ahlakım mı bozulur, nedir yani. Lütfen bir daha saçmalama böyle derdim herhalde

Bana yapamayacağı bir müdahaleyi de kendisine yapmayı tercih etmem. Ha erkek milletini arada takip iyidir o ayrı 😊. Arada bir bakabilirim ne yapıyorlar diye ama okuduklarımı da ergen annesi modunda başına kalkmam.

Gruptan çık filan demeyi aklıma bile getireceğimi ya da kendime yakıştıracağımı sanmıyorum. Zaten erkeklerin en kalitelilerinin bile kendi aralarındaki muhabbetlerinin moda, sanat, hayvan sevgisi gibi konulardan oluşmadığı malumken adama erkek arkadaşlarınla da benim istediğim gibi konuşacaksın baskısı yapmak gereksiz ve saçma geliyor bana doğrusu

Yazdım yazdım geri sildim banlanmak istemiyorum 🤣 düşündüm de şimdi sırf sizin için 1 hafta uzaklaştırma almak içime sinmez. Bu hakkımı başka konuya başka kişilere saklamak istiyorum . 🙋

Banlanmanızı gerektirmeyecek kelimelerle kendinizi ifade edemiyor musunuz? Size komik gelmiş ama ben çok garip buldum. Zaten böyle bir insanla fikir alış verişi yapabilmem mümkün değildi, kararınız isabet olmuş. İyi forumlar :)

Banlanmanızı gerektirmeyecek kelimelerle kendinizi ifade etmeyi beceremiyor musunuz ki? Size komik gelmiş ama ben çok garip buldum. Zaten böyle bir insanla fikir alış verişi yapabilmem mümkün değildi, kararınız isabet olmuş. İyi forumlar :)
Malesef ben sizin gibi lafı dolandirarak kendimi ifade etmem, olduğu gibi olmayacaksa gerek yok kendimi yormaya. Zaten sizinle de zıt kutuplardayız dediğiniz gibi fikir alışverişi yapabilmemiz imkansız. Teşekkür ederim size de iyi formlar :)

Off sanane ya evlendin diye tapusunumu aldın adamın. Bence sende kendine bi arkadaş grubu bul ve adamı rahat bırak.
Doğum yapıp bebeğinizle ilgili akıl verdiklerinde de hoş görüyle karşılarsınız o zaman. Sonuçta bi siz bebek doğurmuyorsunuz. Ya da kayınvalideniz bebeği sahiplendiğinde kızmazsınız sonuçta onunda genini taşıyacak çocuğunuz. Yani kıssadan hisse evli erkeklerin evlilik cüzdanı ile tapusunu almış oluyoruz. Boşuna o cüzdan verilmiyor.

Benim eş kendiliğinden çıkmıştı benle sevgili olduktan sonra.
Linç yemeye hazır olun zira burası tehlikeli 🤭 sözde eşleri ile evli olduklarını sananlar ile dolu buralar. Relax olun derinnn nefes alın ve evliliğinizin tadını çıkarın.

Doğum yapıp bebeğinizle ilgili akıl verdiklerinde de hoş görüyle karşılarsınız o zaman. Sonuçta bi siz bebek doğurmuyorsunuz. Ya da kayınvalideniz bebeği sahiplendiğinde kızmazsınız sonuçta onunda genini taşıyacak çocuğunuz. Yani kıssadan hisse evli erkeklerin evlilik cüzdanı ile tapusunu almış oluyoruz. Boşuna o cüzdan verilmiyor.
What? Konu ile yazdıklarınız kel alaka olmamış mı? Madem tapu vs almış oluyorsunuz. Zihniyetiniz geri olduğuna göre eşiniz sizin tapunuzu almış oluyor malum onun kütüğüne giriyorsunuz yani kıssadan hisse yazdıklarınıza pek ala karışacaklar oluyor :olamaz:

Kendiniz ile çeliştiğiniz için ayrıca müteşekkirim

Ne alaka ?😀

Kızlar dertliyim bana akıl verin. Eşimin arkadşalrıyla whatsp grubu var. Bana bakma o gruba küfürlü yazışıyorlar der hep. Ben arada bakıyorm çünki galerisine saçma sapan kadın resimleri ve videoları düşiyor. O grubtaki çoğu muhabbett karı kızdan ibaret. Eşimin bu grupta olması beni rahtsız ediyor akıl verir misinz
Ben eşimin arkadaşları ile olan konuşmalarına bakmıyorum sinirim bozulmasın diye o da benim telefonuma hiç bakmaz

Geçen gün arkadaşım hastaneye gitmiş idrar tetkiki istenmiş çişi gelmemiş zorlamış çok az yapmış hastanede sormaya utanmış tuvaletteyken beni aradı wptan at kabı dedim, attı yeterli götür bişi olmaz dedim. Kocamın mesajlarımı okuyup başkasının çişini görmesi…. Sjdjdjfjfk

Ay bide erkeklerde gereksiz bir gurur var siz o gruptan ciksaniz veya çıkarsaniz aralarında bak 'karıdan korktu kılıbık' muhabbeti dönecek hazmedemeyip daha çok kavga çıkacak ne garip varlıklar bu erkekler anlamıyorum 😂😂😂

Demekki eşiniz ve arkadaşlarının mevzusu karı kız suç eşinizde evli barklı bir adamın böyle muhabbetleri yapacak utanmaz erkeğin arasında ne geziniyor bunu hiç normalleştirmeyelim arasında bekar biri olsa dahi böyle muhabbetler evli adamlarla olmaz aklını çelme kaydırma olur kim ister eşi böyle kişilerle muhabbete girsin hiç normal karşılanmaz konuşacak başka muhabbet bulamamışlar mı! Canım senin yapabileceğin eşini bu konuda uyarmak rahatsız oldugunu bilsin başka türlü yapabilecegın bırsey yok tepkini göster empati kurmasını sağla.

Back