Yoo eşler arasında neden özel olmasın ki? Bir kağıda imza atınca ayrı bedende tek ruh olunmuyor. Ben kendi başıma bir bireyim, eşim kendi başına bir birey. Dahası belirttiğim gibi özel mesajlaşma dediğimiz olayda karşı taraf bana yazdığını düşünerek yazıyor. Sadece benim değil karşı tarafın özeline de saygısızlık var burda. Yaptığınız kıyaslama çok alakasız. Evet çok güzel bir dünya, herkese öneririm
İşte galeriye düştüğü nasıl biliniyor demek ki telefon karıştırılmış. Yine aynı yere geliyoruz. Grubu sildirmek diye bir hak yok kimsede. Ne diyecek arkadaşlarına ciddi ciddi arkadaşlar sizin attığınız fotoğrafları karım telefonumu karıştırmış gördü, çok üzüldü. Ben de onu üzmemek için artık sizinle ortak Watsap grubunda bulunmak istemiyorum mu :)
Konunun modernlikle ne ilgisi olduğunu ben de merak ettiğim için sordum zaten, zira alakayı ben de kuramadım.
Ben evliliğin tanımının ne olduğunu biliyorum evlilik hapishane değil mesela. Kimse kimseyi sırf evliyiz adı altında istemediği bir şeyi yapmaya zorlayamaz. Evliliğin tanımını işinize geldiği gibi şekillendiriyorsunuz.