- 1 Ekim 2024
- 195
- 34
- Konu Sahibi bisusaysun
Kızlar merhaba. Eşimle bu akşam tartıştık dışarıdan geldim gelmesine yakın yemek yaptım her şey güzeldi işten geldi sarıldı yemeğimizi yedik ama çok suskundu konuşmuyordu ben de bişe sormadım sonra suskunluğuna sinirlenip kumandayı alayım dedim tv izliyorduk ben bu filmi izliyorum sen biraz telefona bak dedi. Ben de ver kumandayı dedim o sırada kumandayı koltuğun ucuna attı yavaş bi şekilde ama az daha yüzüme geliyordu napıyosun yüzüme geliyordu dedim gelmedi ama dedi. Çok sinirlendim bir sürü laf saydım sen zaten beni bu evin hizmetçisii olarak görüyorsun o yüzden beni kaale alıp konuşmuyorsun dedim hiçbişe demedi sonra annem aradı napıyosun felan ben de otursuğumu söledim eşimi sordu yattı o dedim ama yatmadı yanımdaydı annem erken yatmazdı felan dedi ben de ay ne bileyim anne ne olduysa artık umurumda değil dedim ve odaya gidip laptopu açıp film izledim yatak odamın kapısını örttüm sonra odaya geldi başka yerde izler misin uyuyacağım dedi ben de sen başka yerde uyu dedim tamam dedi gitti başka odaya yattı .. ona güzel bi ders vermek istiyorum artık onu umursamadığımı belli etmek istiyorum ne yapabilirim kızlar lütfen yargılamayın kırıcı yorum yapmayın hamileyim hassas bi dönemden geçiyorum