• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin sürekli beni terslemesi aşağılaması.

Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı 🫠 ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi 🤷🏻‍♀️ akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları 🤦🏻‍♀️ aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı 🤚🏻 ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
B...k. yesin , kız kardeşlerin gelmiş diye rahatsız olmuş beyefendi...

Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı 🫠 ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi 🤷🏻‍♀️ akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları 🤦🏻‍♀️ aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı 🤚🏻 ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Ayy bir de aşkim sordum mu dediniz. Az kendine gel diyeydiniz ya. Yemegi de kalk kendin yap deseydin.

Boyle adamlara iyi baba diyorlar ya cocuga karşı hangi sorumluluklarini yerine getiriyorlar çok merak ediyorum. Gunluk bir saat seviyorlar muhtemelen iyi baba olmus oluyorlar. Yoksa bu denli öküz birinin bebeğin altinı temizlediginibuyuttugunu falan dusunemiyorum

Çok erken evlenmişsiniz çok alttan alıyorsunuz. Gıda yapmıyormuşum yediremiyormuşum diyeceğinize al sen yap da görelim diyebilirsiniz. Kavgaysa kavga çıkar. Bu arada 13 ay memeden kesmek için özel bir sebebiniz yoksa erken.
Anası güzel yapıyorsa anasından öğrenip önünüze iki kap yemek yapsaymış?
18 yaşındaki gencecik kızı kendine alıp yaptığını beğenmemek yüzüne bakmamak çok ayıp.

Kapanmıyor birikip dağ oluyor. Başka derdi varsa senden çıkarması onu haklı yapmaz gitsin derdini kiminleyse çözsün. Karlına alıp konuşmaya çalışırken aşkım balım demeyeceksin. Konuşmak zorundayız ben hiç iyi hissetmiyorum benim kendime faydam olmazsa kuzuma da sana da olmaz. Beni gör be herif diyeceksin. Az biraz diş!

Ona zaten hava olsunnn sürekli pohpohlarsam hayat güzel bi kere bir şeyini beğenmediğimi söyleyeyim tamamm
Eşiniz narsist sanırım. Allah kolaylık versin.

Bence siz bir düşünün bu adam düzelir mi herkesin içinde sizi aşagılamaları biter mi? Evde olsaydık masayı kırardım diyen birisi yarın bir gün senide dövebilir. Çocugunuda dövebilir. Bunları bence iyice bir düşün. Çünkü hayatın daha çok başındasın ve 5 10 yıl sonra keşke o zamanlar boşansaydım diye kendine kızabilirsin. Ve ailenede anlat ailenin arkanda oldugunu bilsin. Kızımız sahipsiz sanmasınlar.

Ayy bir de aşkim sordum mu dediniz. Az kendine gel diyeydiniz ya. Yemegi de kalk kendin yap deseydin.

Boyle adamlara iyi baba diyorlar ya cocuga karşı hangi sorumluluklarini yerine getiriyorlar çok merak ediyorum. Gunluk bir saat seviyorlar muhtemelen iyi baba olmus oluyorlar. Yoksa bu denli öküz birinin bebeğin altinı temizlediginibuyuttugunu falan dusunemiyorum
Evet gerçekten öküz o konuda bir şey diyemem. Ama altını almışlığı da çoktur ben iş güç yapacağım zaman alıp parka götürmüşlüğü yada bi saat uyuyayım dediğimde oyaladığı yada bazı sabahlar biraz fazla uyuyayım dediğimde yine kalkıp oyaladığı da çoktur yalan söylemem bi ihtiyacını da asla eksik etmez 🙂 tabi ki bebeği ben tek başıma yapmadığım için bunları yapması zaten sorumluluğu dahilinde diye düşünüyorum ekstra olan bir şey değil benim için

Bilirsiniz orta dogu maymunları güc gösterilerini analarının babalarının kısaca cevre ve akrabalarının yanında gösterir karsısındaki kadını asagılayarak psikolojik siddet göstererek olmayan gücünü kanıtlamaya calısır ego pohpohlanır bu sekilde.
Ve siz tüm bunlara ragmen askımlı konustunuz, size bi indirse yarabbi sükür diyecekmişsiniz resmen.

Eşimin ailesi de bilir narsist olduğunu onlarla paylaştığımda hep bana çok iş düştüğünü takmamam gerektiğini vs söylüyorlar diyorum bu böyle olmuyor tek taraflı ite kaka yürütüyorum bu evliliği
Aile de uyanık sorunlu oğullarını üstüne atmışlar idare et diyorlar, ne demek sana çok iş düşüyor, valla konu sahibi hem eşiniz hem de ailesi sizi manipüle ediyor, uyanın bence ...

18 yaşında çocuk yaşta evlenip bir de üzerine çocuk yapmışsın ama daha kendin çocuksun be güzelim.Eşin kaç yaşında?Madem yaptın bir cahillik evlendin erken yaşta,neden hemen çocuk yaptın?Girip bir işe çalışsaydın keşke,bu arada eşini de daha fazla tanıma fırsatın olurdu.Kızma ama resmen cahil cesareti bu.
Ve evlendikten 4yıl sonra çocuğum oldu 🙄 olmayacak diye korkmuştum ama şimdi biraz daha olmasaymış olurmuş diyorum , evlendiğimde çalışmak istedim ona da karşı çıktı. Eşim 32 yaşında , Estağfirullah ben kendim diyorum cahillik diye zaten

Genel olarak bi aşağılama durumu var. Makyaj yaparım ne o öyle ağzındaki bok gibi durmuş affersininiz yrrak gibi durmuş sil onu vs vs kendi tercihim ile açık giyinmeyi pek sevmiyorum rahat edemiyorum tişört pantolon veya kısa kollu uzun elbise tarzı giyinirim zaten eşim de açık tarzı sevmez (bunu belirtme sebebim hani o istemiyor ya da o istiyor diye bu şekilde giyinmemem) evin içinde tabi ki herşeyi giyerim askılı bir elbise giymiştim dışarı çıkacaktık daha üzerimi değiştirmek için odaya girmeden sen böyle mi çıkcan böyle çıkamazsın cart curt hayır sen beni biliyorsun nasıl giyindiğimi biliyorsun niye boş muhabbete giriyorsun ya
Iğrenç narsist bir adamla evlisiniz bu adamla devam etmeniz kendinize ve çocuğunuza haksızlık...

Eşimin ailesi de bilir narsist olduğunu onlarla paylaştığımda hep bana çok iş düştüğünü takmamam gerektiğini vs söylüyorlar diyorum bu böyle olmuyor tek taraflı ite kaka yürütüyorum bu evliliği
Bu adamı çekmeyin, boşayın, erken yaşta hastalıklarınız başlar, çökersiniz

Bir kere eşim makarnama yağlı olmuş dedi diye önünden aldım yemesine izin vermedim. Bir daha yemeklerime böyle yorumlar yapamadı. Benim yapabildiğim bu, daha iyisini sen yap diyeceksniz o zaman. Bu erkeklerdeki hava da kimse de yok önüne hazıe yemek geliyor birde iğrenç olmuş diyor, iğrenç kelimesini kullansa ne yapardım inanın bilmiyorum. Eşim bana böyle davrandığında yüzüne bile bakmak istemiyorum siz aşkım diyip duruyormuşsunuz ondan🙄 Şımartmayın bu kadar erkeklerin sizden bir üstünlüğü yok?

Kuzenim eşini aldattığı halde sürekli peşinde dolanan eşi geldi aklıma. O canlandı yani gözümde. Kadınlsrın kendini bu kadar ezdirmesine hiç anlam veremiyorum.

İçecek kısmına kadar eşinize söyleniyordum ama ondan sonra anladım ki suç sizde. Ağzının ortasına yapıştıracağınız yerde aşkım aşkım derseniz daha çook yoruldum dersiniz.

Acelen neydi koştur koştur evlendin bi de bebek yaptın. Böyle bir ayıyı besliyorsun üstüne. Yitip gitmiş kocaman bir hayat işte ömür boyu uğraş dur
🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Bir kere eşim makarnama yağlı olmuş dedi diye önünden aldım yemesine izin vermedim. Bir daha yemeklerime böyle yorumlar yapamadı. Benim yapabildiğim bu, daha iyisini sen yap diyeceksniz o zaman. Bu erkeklerdeki hava da kimse de yok önüne hazıe yemek geliyor birde iğrenç olmuş diyor, iğrenç kelimesini kullansa ne yapardım inanın bilmiyorum. Eşim bana böyle davrandığında yüzüne bile bakmak istemiyorum siz aşkım diyip duruyormuşsunuz ondan🙄 Şımartmayın bu kadar erkeklerin sizden bir üstünlüğü yok?
aşkım diyip duruyordum evet ama bu olay yemekten öncesi yemek meselesinden sonra ne aşkım dedim ne bi kelime konuştum dünden beri konuşmuyoruz şuan çalışıyor ne o yazdı ne ben

Back