• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin sürekli beni terslemesi aşağılaması.

Psikolojik ve duygusal şiddet en az fiziksel şiddet kadar kötüdür. Sizin yaşadığınız durum bu işte. Yemin ederim bir avukata gitseniz haklı sebepten boşanırsınız siz. Açıkça konuşun bence, durumu izah edin, başkalarının yanında neden böyle davrandığını sorgulayın. Gerisi sizin kararınız.
Malesef katılıyorum… bundan öncesi de bu konuda değil (çünkü bu mevzular yeni oldu) ama başka konularda çok kez konuşmak istedim bana verdiği cevaplar sen ne kadar kincisin abartıyorsun vs vs karşımda konuşulacak bir adam yok ki gerçekten yok karşımda bir muhatap yok kendim çalıp kendim oynuyorum sürekli yapıcı olan taraf ben yıkıcı olan taraf eşim , hep kendisinin doğruları var en iyisini kendi bilir en güzelini kendi yapar

Misafirin yanında yemeği beğenmediğini söylemek bence çok ağır hakaret. Böyle hakarete nasıl göz yumulur, inanamıyorum...

Gerçekten öyle dişe dişte gittim alttan da aldım ne bileyim akla ne gelirse öyle denedim olmadı böyle denedim olmadı 🤷🏻‍♀️
Valla ya böyle kabulleneceksin ya da olacak olan belli. Daha fazla ne yapabilirsin ki herşey en ince şekilde düşünmüşsün. Denemissin. Teklif etmişsin. Konusmussun. Kavga etmişsin eee daha ne istiyor bu ?

Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı 🫠 ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi 🤷🏻‍♀️ akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları 🤦🏻‍♀️ aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı 🤚🏻 ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Gicikligi neden acaba.

Back