Gerçekten öyle kalbim çarpıntı yapmaya başladı artık ağır geliyorBu adamı çekmeyin, boşayın, erken yaşta hastalıklarınız başlar, çökersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten öyle kalbim çarpıntı yapmaya başladı artık ağır geliyorBu adamı çekmeyin, boşayın, erken yaşta hastalıklarınız başlar, çökersiniz
Ben de narsist olduğunu düşünüyorum gerçekten çünkü bi bakıyorsunuz havalarda uçuruyor sizi bi bakıyorsunuz afedersin itin şeyine sokup sokup çıkartıyor çok güzel manipüle ediyor hiç farkına varmıyorsunuz o an içinIğrenç narsist bir adamla evlisiniz bu adamla devam etmeniz kendinize ve çocuğunuza haksızlık...
Halamla paylaştım o da aynısını söyledi bu akşam babasıyla paylaşıp araya girmelerini yeterli gelmezse kendi ailemi araya sokacağımı söyleyeceğimBence siz bir düşünün bu adam düzelir mi herkesin içinde sizi aşagılamaları biter mi? Evde olsaydık masayı kırardım diyen birisi yarın bir gün senide dövebilir. Çocugunuda dövebilir. Bunları bence iyice bir düşün. Çünkü hayatın daha çok başındasın ve 5 10 yıl sonra keşke o zamanlar boşansaydım diye kendine kızabilirsin. Ve ailenede anlat ailenin arkanda oldugunu bilsin. Kızımız sahipsiz sanmasınlar.
Siz hoşgörülü bir hanımsınız belli ki bunu kullanıyorlar , bu kadar iyi niyetli olmayın lütfen, ailesi de oğullarının farkında resmen çek diye kendileri de sana karışmıyorlar kaçıp gitme diye , yoksa seni sevdikleri için yanında durmuyorlar, sana haklisin deyip gazını alıyorlar idare et diye , esin idare edilecek bir insan değil, ben çoktan kapıya atmıştım hiç tahammülüm yok böyle adamlara ...Ben de narsist olduğunu düşünüyorum gerçekten çünkü bi bakıyorsunuz havalarda uçuruyor sizi bi bakıyorsunuz afedersin itin şeyine sokup sokup çıkartıyor çok güzel manipüle ediyor hiç farkına varmıyorsunuz o an için
Sizi yanlız görmelerine izin vermeyin , resti çekin, aileniz de biz kızımızın arkasındayız desin , eğer düzelmezse boşanın...Halamla paylaştım o da aynısını söyledi bu akşam babasıyla paylaşıp araya girmelerini yeterli gelmezse kendi ailemi araya sokacağımı söyleyeceğim
Misafir istemiyor bilerek huzursuzluk çıkartıyor asıl hedef siz degilsiniz gelen misafiriniz huzursuz olup gitsin diye yapiyorMerhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Offf böyle saçma sapan pasif agresif tavırlar babamda vardı. Biri Misafirliğe gelince annemin burnundan getirirdi. Sizinki de başka şeye kızıp bunları mı yapıyor acaba? Başkası yokken de böyle mi?Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Bi başkası yokken de bu şekilde saçma sapan davranışları var dışarda herhangi bir şeye kızar gelir bana patlar vsOfff böyle saçma sapan pasif agresif tavırlar babamda vardı. Biri Misafirliğe gelince annemin burnundan getirirdi. Sizinki de başka şeye kızıp bunları mı yapıyor acaba? Başkası yokken de böyle mi?
Siz 18inde evlendiğinizi göre o da max 25 vs olmalı. O yaşta erkek kardeşim var, çocuk oluyorlar daha.Bi başkası yokken de bu şekilde saçma sapan davranışları var dışarda herhangi bir şeye kızar gelir bana patlar vs
Çok terbiyesiz nimete laf atacaksan kalk sofradan diyeydinMerhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Aramızda 9 yaş var evlendiğimizde 26ydı 1 ay sonra 27 olduSiz 18inde evlendiğinizi göre o da max 25 vs olmalı. O yaşta erkek kardeşim var, çocuk oluyorlar daha.
Az önce telefonda tartıştık eve gelmişti öğlen hiç konuşmadım haliyle suratım da düşük yok ben eve geliyorum surat on karış şöyle böyle dedi ben de söyledim içimdekileri bana diyor ki beğenmediğim yemeğe beğendim mi diyim kötü yemeğe kötü denir iyi mi diyicem diyor halaaaa yok bacım laf söz anlamıyorÇok terbiyesiz nimete laf atacaksan kalk sofradan diyeydin
Söylüyorum insan içinde yapılmaz beğenmediysen bile misal aşkım salçası çok olmuş salçalı sevmiyorum yada tuzu çok olmuş vs vs diyebilirsin diyorum bana diyor ki ablan var ne olmuş yabancı mı oMisafir istemiyor bilerek huzursuzluk çıkartıyor asıl hedef siz degilsiniz gelen misafiriniz huzursuz olup gitsin diye yapiyor
Evet uygulayacağım yöntem buSizi yanlız görmelerine izin vermeyin , resti çekin, aileniz de biz kızımızın arkasındayız desin , eğer düzelmezse boşanın...
Nedense bu kocalar eş tarafından birileri gelirse karısını aşağı çekme gibi huyları var,tamam bizler de bazen yapıyoruz ama bizimki en fazla surat asmak lafina karşılık aaa evet annem gerçekten güzel yemek yapar diyinbelli ki birşeylere gıcık bu adam..ama .amaannn bunları anlamak zor gerçektenMerhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Ablanızi huzursuz etmek amaç zatenSöylüyorum insan içinde yapılmaz beğenmediysen bile misal aşkım salçası çok olmuş salçalı sevmiyorum yada tuzu çok olmuş vs vs diyebilirsin diyorum bana diyor ki ablan var ne olmuş yabancı mı o
Evde yatılı misafirler dediğiniz ben de kendi ailemden uzaktayım eşimin ailesi de uzakta o yüzden arada bir gelirler onun tarafı da gelir bizimkiler pek gelemiyor ama bizimkiler de gelir. Ve bunu sorun etmiyordu kendi özellikle de çağırıyordu ben bebekle uğraşamıyorum diye yada bazen bunalıyorum diye bunun evcilikle alakası yok . Homurdanan heriflere aşkım demek zorunda kalmaya da gelirsek kimse silah zoruyla dedirtmiyor biz sevgililikten beridir hep kullanırız yani karşısında aciz kalıpta aşkım aşkım demiyorum , elimde mesleğimin olup olmaması şuan çok önemli değil çünkü boşanırsam ailem bana destek çıkar bu da şu demek değil ailemin sırtında yaşayacağım değil asla ben ne iş olsa yaparım ne iş olsa çalışırım zaten turizm mezunuyum ha bugün okumayan biri bile gelip garson olabilir resepsiyonist olabilir şuanın şartları bu ama benim bir kızım var ve gerekirse limon satar yine çalışırım çok teşekkür ederim yorumunuz için.18 yaşında evleniyorsunuz,çocuk yapıyorsunuz,evde yatılı misafirler.
Tam anlamıyla evcilik oynuyorsunuz.
Yaşıtlarınız üniversitedeşimdi birileri gelir der gerçi okumak çok mu önemli diye. Evet çok önemli. Böyle homurdanan heriflere aşkım demek zorunda kalmıyorsunuz en azından okuyunca.
Eşinize gelince,kesin başkası vardır. Ondan size ters yapıyordur.
yok turizm mezunuyumMesleğin var mı ?