Kendi ailesi de gelse aynı şekilde olabiliyor benim sıkıntım yemeğin güzel olup olmaması değil zaten olabilir yapamamışımdır tuzu az yada fazla salçası çok yada az olmuş olabilir damak tadı denen bir şey var , fakat bunu normal bir dille kırmadan dökmeden söyleyebilir ve dediğim gibi eşimin yemekle hiç alakası yoktur hani mevzu sadece yemek değil başka bir şeylere kızıyor geliyor en ufak bir şeyden bana çatıyorNedense bu kocalar eş tarafından birileri gelirse karısını aşağı çekme gibi huyları var,tamam bizler de bazen yapıyoruz ama bizimki en fazla surat asmak lafina karşılık aaa evet annem gerçekten güzel yemek yapar diyinbelli ki birşeylere gıcık bu adam..ama .amaannn bunları anlamak zor gerçekten
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin sürekli beni terslemesi aşağılaması.
- Konu Sahibi nevalan99
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aile #aileterapi #koca -#evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.204
- 798
O zaman kendinize bu hakaretleri ettirtmeyin,izin vermeyin. Madem her türlü hayatınızı devam ettirebiliyorsanız neden homurdanan herifi çekiyorsunuz,neden alttan alıyorsunuz? Daha ilk seferinde bozsaydınız devam edemezdi. Suç tamamen sizin.Evde yatılı misafirler dediğiniz ben de kendi ailemden uzaktayım eşimin ailesi de uzakta o yüzden arada bir gelirler onun tarafı da gelir bizimkiler pek gelemiyor ama bizimkiler de gelir. Ve bunu sorun etmiyordu kendi özellikle de çağırıyordu ben bebekle uğraşamıyorum diye yada bazen bunalıyorum diye bunun evcilikle alakası yok . Homurdanan heriflere aşkım demek zorunda kalmaya da gelirsek kimse silah zoruyla dedirtmiyor biz sevgililikten beridir hep kullanırız yani karşısında aciz kalıpta aşkım aşkım demiyorum , elimde mesleğimin olup olmaması şuan çok önemli değil çünkü boşanırsam ailem bana destek çıkar bu da şu demek değil ailemin sırtında yaşayacağım değil asla ben ne iş olsa yaparım ne iş olsa çalışırım zaten turizm mezunuyum ha bugün okumayan biri bile gelip garson olabilir resepsiyonist olabilir şuanın şartları bu ama benim bir kızım var ve gerekirse limon satar yine çalışırım çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Suç tabi ki bende 32 yaşına gelmiş adamı ben zaten değiştiremem ama evet katlanmakta zorunda değilim başka bi soruya da yanıt vermiştim , ben elimden geleni sonuna kadar yapıp ne olacaksa ondan sonra olsun istiyorum çünkü vicdanım rahat olsun ve benim ufak bir kızım var belki bir umut diyerek devam ediyorumO zaman kendinize bu hakaretleri ettirtmeyin,izin vermeyin. Madem her türlü hayatınızı devam ettirebiliyorsanız neden homurdanan herifi çekiyorsunuz,neden alttan alıyorsunuz? Daha ilk seferinde bozsaydınız devam edemezdi. Suç tamamen sizin.
- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.204
- 798
Elbette katlanmak zorunda değilsiniz,çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın. Bu ortamda büyümek ki senin kaderi olmamalı.Suç tabi ki bende 32 yaşına gelmiş adamı ben zaten değiştiremem ama evet katlanmakta zorunda değilim başka bi soruya da yanıt vermiştim , ben elimden geleni sonuna kadar yapıp ne olacaksa ondan sonra olsun istiyorum çünkü vicdanım rahat olsun ve benim ufak bir kızım var belki bir umut diyerek devam ediyorum
Elinizden geleni de yapmayın, karşınızdaki yapmıyor,siz mi düşüneceksiniz,ne münasebet? Salın ipini defolsun.
- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
Bana normal zamanda da diyemez eşim. Ay yemeği bulmuş bir de eleştirecek cinnetlik. Geçen Ali nazik yaptım sarımsağı fazla kaçmış yoğurdun,sarımsak şaplak atıyor bize dediŞımarmış birini görünce. Sizde nazlandırmayın kalk anana git o yapsın o zaman diyin. Misafir varken denilecek laf mı dedikleri.
Ne yalan söyleyeyim güldüm çünkü çok doğru söyledi. Kalp kırmadan söylenilebilir. Bence beyefendi misafir istemiyor ondan böyle her seye kulp buluyor
- 11 Şubat 2023
- 9.850
- 1
- 21.872
- 268
Yorumlara yazdığın cevaplara istinaden büyük ihtimalle eşinin işi ve yaşı gereği senin yanında olduğundan büyük gösteriyor. Sen de dediğin gibi Türkan Şoray gibiysen ve bakimliysan kendini senin yanında kötü hissettigi için bu şekilde dibe çekmeye çalışıyor. " Güzelsin ama becereksizsin " imaji vererek kıskançlığın yönünü değiştiriyor.
Son düzenleme:
- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.138
- 53
Eşin kimseyle sorunu yok tam bir dağ ay.sı ,ök.z.. o kadar güveniyor ki sana ve kendine herşeyi yutacaksın diye evde recep ivedik gibi böğğğğ bir adam ayarında...kendini kısıtlamıyor gerekte duymuyor...Onun için yemek güzel değildi ayı gibi böğürerek anlattı bitti..sen aşkım demeye devam et
Kendini geri çek kaybedebileceğini senin herşeyi yutmayacağını kendin göster aileleri karıştırma önce
Kendi değerini kendin bil ! bak en önemli nokta bu ...senin değerli olduğunu unutmuş
Kendini geri çek kaybedebileceğini senin herşeyi yutmayacağını kendin göster aileleri karıştırma önce
Kendi değerini kendin bil ! bak en önemli nokta bu ...senin değerli olduğunu unutmuş
- 11 Şubat 2023
- 9.850
- 1
- 21.872
- 268
Aslında sunulan bütün çözüm yollarını denemissin. Elinden geleni yapmışsın. Adam sana hiç Aralık kapı bırakmamış. Her çözümüne set çekmis.Aynen öyle hiç hatasını fark etse dahi geri adım atmaz ben böyleyim der geçer , ne kadar uğraşırsam uğraşayım ben kimseyi değiştiremem ki insanın kendisinin fark etmesi lazım bir şeyleri ve kendisinin değiştirmesi lazım , en başından beri çok emek veriyorum gerçekten
- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.138
- 53
Yorumlara yazdığın cevaplara istinaden büyük ihtimalle eşinin ısı ve yaşı gereği senin yanında olduğundan büyük gosteriyor. Sen de dediğin gibi Türkan Şoray gibiysen ve bakimliysan kendini senin yanında kötü hissettigi için bu şekilde dibe çekmeye çalışıyor. " Güzelsin ama becereksizsin " imaji vererek kıskançlığın yönünü değiştiriyor.
Aaa mükemmel bir nokta bak aklıma gelmedi bu daha mantıklı kendini senden yaşlı görüyor
daha geçen üyelerden birinin nişanlısı çok çirkinsin diye sürekli kıza hakaretvari konuşuyordu kız dayanamadı ayrıldı..meğer nişanda çocuğa kendi ailesi kızın yanına yakışmıyorsun demiş ..bu da kızın moralini bozup yanında tutmaya çalışıyordu
- 11 Şubat 2023
- 9.850
- 1
- 21.872
- 268
Bütün çözümlere engel koyunca başka seçenek kalmiyor.Aaa mükemmel bir nokta bak aklıma gelmedi bu daha mantıklı kendini senden yaşlı görüyor
daha geçen üyelerden birinin nişanlısı çok çirkinsin diye sürekli kıza hakaretvari konuşuyordu kız dayanamadı ayrıldı..meğer nişanda çocuğa kendi ailesi kızın yanına yakışmıyorsun demiş ..bu da kızın moralini bozup yanında tutmaya çalışıyordu
- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
- 358
ilk evlendiğimde eşim salatayı beğenmemiş, salata tabağını masaya sert bir şekilde koydu, öyle olmaz böyle olur deyip tabağı masaya öyle bir çarptım 12 yıllık evliyiz, yemek kötü de olsa "eline sağlık hayatım, harika olmuş" der. faydası oluyor bence.Tabağı suratına ne zaman çarpmayı düşünüyorsunuz?
- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Biz buna dişle soyulmuş hıyar diyoruz ne kadar ayıp hemde misafirin yanında... Yaş küçük olunca insan bu tarz şeyleri tolere ediyor biraz... Hele bi akil basa gelsin ... o tabagi kafasina geciririm ben onun terbiyesiz sinirlerimi bozdu ... böyle yapan erkekler genelde aldatıyor karsisindaki özellikleri karısında göremedikce asagilamaya basliyor hepten takipte kalın derim
Tamamen haklısınız,hele başkalarinin önünde yapması çok incitici. Sordunuz mu hiç neden böyle davranıyormuşKendi ailesi de gelse aynı şekilde olabiliyor benim sıkıntım yemeğin güzel olup olmaması değil zaten olabilir yapamamışımdır tuzu az yada fazla salçası çok yada az olmuş olabilir damak tadı denen bir şey var , fakat bunu normal bir dille kırmadan dökmeden söyleyebilir ve dediğim gibi eşimin yemekle hiç alakası yoktur hani mevzu sadece yemek değil başka bir şeylere kızıyor geliyor en ufak bir şeyden bana çatıyor
Aahah doğrusu beni de güldürdünüz beğenilmese bile yada bir şeyi az veya çok olduğunda farklı şekillerde kırmadan dökmeden de söylenebildiğinin kanıtıdır buBana normal zamanda da diyemez eşim. Ay yemeği bulmuş bir de eleştirecek cinnetlik. Geçen Ali nazik yaptım sarımsağı fazla kaçmış yoğurdun,sarımsak şaplak atıyor bize dedi
Ne yalan söyleyeyim güldüm çünkü çok doğru söyledi. Kalp kırmadan söylenilebilir. Bence beyefendi misafir istemiyor ondan böyle her seye kulp buluyor
Sordum iş yerindeki sorunları bahane ediyor , ben de kendisine bunları benimle paylaşması gerektiğini elimden bi çare gelmese dahi oturup birlikte üzülebileceğimizi varsa çözümü birlikte bulabileceğimizi , onun asker arkadaşı değil başta eşi sonra kızının annesi olduğumu söyledim fakat şimdilik bi tık yok benim gönlümü almadığın gibi bir de suratımın düşük olmasına laf söylüyorsun dedim iş yerinde zaten sıkıntısı varmış eve gelince de benim asık yüzümü görmesi onu sinir ediyormuş ( hiç bi zaman yüzümü asmadım eğer ki bu tarz kırıcı olaylar yaşamadıysam)Tamamen haklısınız,hele başkalarinin önünde yapması çok incitici. Sordunuz mu hiç neden böyle davranıyormuş
Yeni evliyken de bana sinirlenip yemiyorum yemek demişti önündeki tabağı alıp gözü önünde çöpe dökmüştüm yemezsen yeme bana afiyet olsun demiştim ben çok cıvıl cıvıl bir kızdım ta ki hayat enerjimi sömürene kadarBiz buna dişle soyulmuş hıyar diyoruz ne kadar ayıp hemde misafirin yanında... Yaş küçük olunca insan bu tarz şeyleri tolere ediyor biraz... Hele bi akil basa gelsin ... o tabagi kafasina geciririm ben onun terbiyesiz sinirlerimi bozdu ... böyle yapan erkekler genelde aldatıyor karsisindaki özellikleri karısında göremedikce asagilamaya basliyor hepten takipte kalın derim
Tekrar dediğim gibi kendimi övmek yüceltmek için söylemiyorum ama evet bakımıma dış görünüşüme çok önem veririm ve gayet güzel bir kadınım kaşım gözüm doğum yapmama rağmen fiziğim gayet güzel 45 kg yum dediğiniz doğru olabilir çünkü arada bir giyinip süslendiğimde hiç güzel olmamışsın , yok o ağzındaki çok berbat vs vs halbu ki aynaya baktığımda herşey yerli yerinde kötü duran abez duran hiç bir şey yok , dışardan gören herkes bi anne olduğumu bile düşünmüyor kardeşiniz mi diyorlar kızım için , ve eşim de gerçekten küçük gösteriyor o da çok bakımlıdır kendine çok bakar ve sürekli övgü pohpoh ister bi kadın olarak asıl ben isterim bunları ne bileyim bi makyaj yaptığımda işte aşkım çok güzel olmuşsun yada bişeyler giyindiğimde üstündeki çok yakışmış desin ama aksine kötüler durur çok nadir iltifat ederYorumlara yazdığın cevaplara istinaden büyük ihtimalle eşinin işi ve yaşı gereği senin yanında olduğundan büyük gösteriyor. Sen de dediğin gibi Türkan Şoray gibiysen ve bakimliysan kendini senin yanında kötü hissettigi için bu şekilde dibe çekmeye çalışıyor. " Güzelsin ama becereksizsin " imaji vererek kıskançlığın yönünü değiştiriyor.
Gerçekten öyle dişe dişte gittim alttan da aldım ne bileyim akla ne gelirse öyle denedim olmadı böyle denedim olmadıAslında sunulan bütün çözüm yollarını denemissin. Elinden geleni yapmışsın. Adam sana hiç Aralık kapı bırakmamış. Her çözümüne set çekmis.
Ona her zaman söylediğim bir şey var , asla beni cebindeki bir kadın olarak görme çünkü değilim senden değil 1 çocuğum ister 10 çocuğum olsun bi noktadan sonra çeker giderim asla gitmez diye düşünme.Eşin kimseyle sorunu yok tam bir dağ ay.sı ,ök.z.. o kadar güveniyor ki sana ve kendine herşeyi yutacaksın diye evde recep ivedik gibi böğğğğ bir adam ayarında...kendini kısıtlamıyor gerekte duymuyor...Onun için yemek güzel değildi ayı gibi böğürerek anlattı bitti..sen aşkım demeye devam et
- 8 Temmuz 2022
- 642
- 730
- 33
- 29
Psikolojik ve duygusal şiddet en az fiziksel şiddet kadar kötüdür. Sizin yaşadığınız durum bu işte. Yemin ederim bir avukata gitseniz haklı sebepten boşanırsınız siz. Açıkça konuşun bence, durumu izah edin, başkalarının yanında neden böyle davrandığını sorgulayın. Gerisi sizin kararınız.