Bu akşam babasıyla konuşacağım gündüz aradım ama işi vardı pek müsait değilim akşam konuşalım dedi
Onunla konuşurken sakin olun ağız dalaşına girmeyin. İstekleriniz söyleyip geri çekilin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam babasıyla konuşacağım gündüz aradım ama işi vardı pek müsait değilim akşam konuşalım dedi
Zaten eşimin taktiği o ufak bi tartışamamızdan sonra bile dışarı çıkalım vs diyor işte ayakkabı almaya giriyor istemiyorum almıyorum da ben sanki bi ayakkabıya tav olacam halbuki bana kendini açıklasa neyi neden yaptığını söylese ve özür dileyip elbette tekrarının olmayacağını garanti verse çünkü boş bi özürden fayda yok ben zaten başka bişi istemem ve özellikle kavga sonrası oturup konuşmaz gece olunca yanaşır malum şey için öylelikle üstünü kapatıyor kendine göreArada Sevgi kırıntısı verip sizi elde tutmaya çalışıyor. Yoksa sevdiğinden yaptığını hiç düşünmüyorum. Zaten bu kadar küfürbaz bir erkek ağzıyla kuş tutsa faydasız.
Genel olarak bi aşağılama durumu var. Makyaj yaparım ne o öyle ağzındaki bok gibi durmuş affersininiz yrrak gibi durmuş sil onu vs vs kendi tercihim ile açık giyinmeyi pek sevmiyorum rahat edemiyorum tişört pantolon veya kısa kollu uzun elbise tarzı giyinirim zaten eşim de açık tarzı sevmez (bunu belirtme sebebim hani o istemiyor ya da o istiyor diye bu şekilde giyinmemem) evin içinde tabi ki herşeyi giyerim askılı bir elbise giymiştim dışarı çıkacaktık daha üzerimi değiştirmek için odaya girmeden sen böyle mi çıkcan böyle çıkamazsın cart curt hayır sen beni biliyorsun nasıl giyindiğimi biliyorsun niye boş muhabbete giriyorsun ya
Ah ah onunla konuşurken sakin kalmak o kadar zor ki elim ayağım sinirden titriyor mesela bu olay yüzünden tansiyonum 8/4e düşmüş , ağız dalaşına asla girmemeye çalışıyorum zatenOnunla konuşurken sakin olun ağız dalaşına girmeyin. İstekleriniz söyleyip geri çekilin.
Ben de öyle düşünüyorum arada çocuk olmasa çoktaaaan 10 kere boşanmıştım dediğim gibi şadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum artık pekte bişi gelmiyor zaten başka çarem de yok çocuğumun mutsuz bi evde yaşamasını asla istememİlerideki aklınız olsaydı şu an için "çekip giderdim" diyeceksiniz muhtemelen. Bu böyle devam edecek gibi. Çevremde ne kadar asker ile evli olan varsa mutsuz. Adamlar hep ters, sert ve iletişime kapalı. Ya da bu karakterdeki kişiler asker olmak istiyor.
Ah ah onunla konuşurken sakin kalmak o kadar zor ki elim ayağım sinirden titriyor mesela bu olay yüzünden tansiyonum 8/4e düşmüş , ağız dalaşına asla girmemeye çalışıyorum zaten
Yer mekan zaman asla fark etmez her zaman her yerde herşeyi söylüyor , geçen günde dışarı çıktık yine bir şeye sinirlendi kendi kendine sonra bi cafeye oturduk bu hala sinirli tavır yapıyor surat yapıyor kızımı da aldı gitti ortadan kayboldu yani kendi kendine geziyor ediyor biz oturuyoruz kardeşimle , daha sonra kalktık geri birleştik bi yerde otobüse doğru gidiyoruz bana dedi ki “ iyi ki evde değildik yoksa o masayı ortadan ikiye kırmıştım sinirimden” ben de dedim ki Allah Allah kırsaydın görürdün ne yapacağımı benim elim armut toplamıyor dışarım senin ağzına çeki düzen ver kendine dedimeşin terbiyesizin teki. edep adap nedir bilmiyen hanzo. sende adama aşkım aşkım demeyi bırak.
insan kendisine böyle davranan böyle sözler söyleyen birine aşkım demez kendine saygısı olur biraz. adam bir yaptırım görmediği için dozu artıra arttıra gitmiş maşallah.
kendine saygısı olmayana kimse saygı duymaz eşinde seni hiçbirşey yerine koymuyor.
y.r.k gibi olmuşmuş koparıveririm çükünü ağzına verince kimin suratı y.r.k. gibi olmuş görür.
Asla tartışılmıyor çünkü kendileri hep haklı keşke bişiler dank etse kafasına daha da geç olmadanKocanız gibi adamlarla tartışılmaz. Hagi konuda rahatsız oluyorsanız onu dile getirip geri çekilip tavır yapmadan onu görmezden gelin. başka türlü baş edemesiniz.
Evet benimle evli olan eşim fakat onunla oturup gerçekten konuşamıyorsun ya dinlemiyor ya uzatıyorsun diyor yada yaptığını kabul etmiyor sadece nasıl bi yöntem izlemem gerektiğini ve artık onların ds bu konuya el atmaları gerektiğini söyleyeceğim çünkü daha öyle ne benim ailem ne onun ailesi daha kimse eşimi alıp ciddi ciddi uyarıp yaptırımda bulunmadıSizinle evli olan kişi eşiniz. Kayınpederinizle ne konuşacaksınız ?
Sana benzemişim yani hehehe deyin.yrrak gibi durmuş
Evet benimle evli olan eşim fakat onunla oturup gerçekten konuşamıyorsun ya dinlemiyor ya uzatıyorsun diyor yada yaptığını kabul etmiyor sadece nasıl bi yöntem izlemem gerektiğini ve artık onların ds bu konuya el atmaları gerektiğini söyleyeceğim çünkü daha öyle ne benim ailem ne onun ailesi daha kimse eşimi alıp ciddi ciddi uyarıp yaptırımda bulunmadı
Ben kendi ailesi konuşması taraftarıyım. Arkasındayız yedirmeyiz kızımızı, dersini almalı. Yaşı küçük...Sizinle evli olan kişi eşiniz. Kayınpederinizle ne konuşacaksınız ?
İşi şiddete çevirebilir adam sorunlu..Evliliğinize anne ve babalarınızı dahil etmemeli; kendi hakkınızı kendiniz savunmalı, eşinizle konuşabilmelisiniz.
18 yaşında çocuk yaşta evlenip bir de üzerine çocuk yapmışsın ama daha kendin çocuksun be güzelim.Eşin kaç yaşında?Madem yaptın bir cahillik evlendin erken yaşta,neden hemen çocuk yaptın?Girip bir işe çalışsaydın keşke,bu arada eşini de daha fazla tanıma fırsatın olurdu.Kızma ama resmen cahil cesareti bu.Çok yoğun çalışıyor ona da hak veriyorum karşıma alıp konuşmaya da çalıştım hiç bi zaman için benimle konuşmaz bi kavga bile etsek sorun çözülmeden üstü kapanır
Ben kendi ailesi konuşması taraftarıyım. Arkasındayız yedirmeyiz kızımızı, dersini almalı. Yaşı küçük...
Yaşı büyük olsaydı dediğiniz doğru.