• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin sürekli beni terslemesi aşağılaması.

Arada Sevgi kırıntısı verip sizi elde tutmaya çalışıyor. Yoksa sevdiğinden yaptığını hiç düşünmüyorum. Zaten bu kadar küfürbaz bir erkek ağzıyla kuş tutsa faydasız.
Zaten eşimin taktiği o 😂 ufak bi tartışamamızdan sonra bile dışarı çıkalım vs diyor işte ayakkabı almaya giriyor istemiyorum almıyorum da ben sanki bi ayakkabıya tav olacam 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ halbuki bana kendini açıklasa neyi neden yaptığını söylese ve özür dileyip elbette tekrarının olmayacağını garanti verse çünkü boş bi özürden fayda yok ben zaten başka bişi istemem ve özellikle kavga sonrası oturup konuşmaz gece olunca yanaşır malum şey için öylelikle üstünü kapatıyor kendine göre

Genel olarak bi aşağılama durumu var. Makyaj yaparım ne o öyle ağzındaki bok gibi durmuş affersininiz yrrak gibi durmuş sil onu vs vs kendi tercihim ile açık giyinmeyi pek sevmiyorum rahat edemiyorum tişört pantolon veya kısa kollu uzun elbise tarzı giyinirim zaten eşim de açık tarzı sevmez (bunu belirtme sebebim hani o istemiyor ya da o istiyor diye bu şekilde giyinmemem) evin içinde tabi ki herşeyi giyerim askılı bir elbise giymiştim dışarı çıkacaktık daha üzerimi değiştirmek için odaya girmeden sen böyle mi çıkcan böyle çıkamazsın cart curt hayır sen beni biliyorsun nasıl giyindiğimi biliyorsun niye boş muhabbete giriyorsun ya

eşin terbiyesizin teki. edep adap nedir bilmiyen hanzo. sende adama aşkım aşkım demeyi bırak.
insan kendisine böyle davranan böyle sözler söyleyen birine aşkım demez kendine saygısı olur biraz. adam bir yaptırım görmediği için dozu artıra arttıra gitmiş maşallah.
kendine saygısı olmayana kimse saygı duymaz eşinde seni hiçbirşey yerine koymuyor.
y.r.k gibi olmuşmuş koparıveririm çükünü ağzına verince kimin suratı y.r.k. gibi olmuş görür.

Onunla konuşurken sakin olun ağız dalaşına girmeyin. İstekleriniz söyleyip geri çekilin.
Ah ah onunla konuşurken sakin kalmak o kadar zor ki elim ayağım sinirden titriyor mesela bu olay yüzünden tansiyonum 8/4e düşmüş , ağız dalaşına asla girmemeye çalışıyorum zaten

İlerideki aklınız olsaydı şu an için "çekip giderdim" diyeceksiniz muhtemelen. Bu böyle devam edecek gibi. Çevremde ne kadar asker ile evli olan varsa mutsuz. Adamlar hep ters, sert ve iletişime kapalı. Ya da bu karakterdeki kişiler asker olmak istiyor.
Ben de öyle düşünüyorum arada çocuk olmasa çoktaaaan 10 kere boşanmıştım dediğim gibi şadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum artık pekte bişi gelmiyor zaten başka çarem de yok çocuğumun mutsuz bi evde yaşamasını asla istemem

Ah ah onunla konuşurken sakin kalmak o kadar zor ki elim ayağım sinirden titriyor mesela bu olay yüzünden tansiyonum 8/4e düşmüş , ağız dalaşına asla girmemeye çalışıyorum zaten

Kocanız gibi adamlarla tartışılmaz. Hagi konuda rahatsız oluyorsanız onu dile getirip geri çekilip tavır yapmadan onu görmezden gelin. başka türlü baş edemesiniz.

eşin terbiyesizin teki. edep adap nedir bilmiyen hanzo. sende adama aşkım aşkım demeyi bırak.
insan kendisine böyle davranan böyle sözler söyleyen birine aşkım demez kendine saygısı olur biraz. adam bir yaptırım görmediği için dozu artıra arttıra gitmiş maşallah.
kendine saygısı olmayana kimse saygı duymaz eşinde seni hiçbirşey yerine koymuyor.
y.r.k gibi olmuşmuş koparıveririm çükünü ağzına verince kimin suratı y.r.k. gibi olmuş görür.
Yer mekan zaman asla fark etmez her zaman her yerde herşeyi söylüyor , geçen günde dışarı çıktık yine bir şeye sinirlendi kendi kendine sonra bi cafeye oturduk bu hala sinirli tavır yapıyor surat yapıyor kızımı da aldı gitti ortadan kayboldu yani kendi kendine geziyor ediyor biz oturuyoruz kardeşimle , daha sonra kalktık geri birleştik bi yerde otobüse doğru gidiyoruz bana dedi ki “ iyi ki evde değildik yoksa o masayı ortadan ikiye kırmıştım sinirimden” ben de dedim ki Allah Allah kırsaydın görürdün ne yapacağımı benim elim armut toplamıyor dışarım senin ağzına çeki düzen ver kendine dedim

Kocanız gibi adamlarla tartışılmaz. Hagi konuda rahatsız oluyorsanız onu dile getirip geri çekilip tavır yapmadan onu görmezden gelin. başka türlü baş edemesiniz.
Asla tartışılmıyor çünkü kendileri hep haklı 🤷🏻‍♀️ keşke bişiler dank etse kafasına daha da geç olmadan

Sizinle evli olan kişi eşiniz. Kayınpederinizle ne konuşacaksınız ?
Evet benimle evli olan eşim fakat onunla oturup gerçekten konuşamıyorsun ya dinlemiyor ya uzatıyorsun diyor yada yaptığını kabul etmiyor 🤷🏻‍♀️ sadece nasıl bi yöntem izlemem gerektiğini ve artık onların ds bu konuya el atmaları gerektiğini söyleyeceğim çünkü daha öyle ne benim ailem ne onun ailesi daha kimse eşimi alıp ciddi ciddi uyarıp yaptırımda bulunmadı

Tekne kazıntısı kardeşimden bile küçüksün. Onun tek derdi dışarı çıkarken ne giysem, paramı nereye harcasam, yeni mekanlar açılmış abla gidelim mi? vs. Bu yaşta bu kadar dertle nasıl başa çıkacaksınız? Çok zor... Ben bir gün kızlarıma baksın diye bırakıyorum onda da 2-3 saate gelmeye çalışıyorum. Anne olduğunu hiç düşünemiyorum.

Ve bir aile kızının bu yaşta evlenmesine neden göz yumar?

Gerçekten yaş olarak küçük, çok küçüksün. Başka bir konuda da yazmıştım 24 yaşından önce evlenmek bence eksi. Daha hayatı bilmiyorsun. Üniversite de olman lazımdı. Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın. Bu, illa çalışsın anlamında da değil. Mesleğin olmalıydı mutlaka...

Eşin kaç yaşında. İş şiddet aşamasına gelmeden çözüm bulman lazım. Gerekirse ailen Bi çıpmalı onu. Sen onun malı değilsin. O şekilde konuşamaz.

Evet benimle evli olan eşim fakat onunla oturup gerçekten konuşamıyorsun ya dinlemiyor ya uzatıyorsun diyor yada yaptığını kabul etmiyor 🤷🏻‍♀️ sadece nasıl bi yöntem izlemem gerektiğini ve artık onların ds bu konuya el atmaları gerektiğini söyleyeceğim çünkü daha öyle ne benim ailem ne onun ailesi daha kimse eşimi alıp ciddi ciddi uyarıp yaptırımda bulunmadı

Evliliğinize anne ve babalarınızı dahil etmemeli; kendi hakkınızı kendiniz savunmalı, eşinizle konuşabilmelisiniz.

Evliliğinize anne ve babalarınızı dahil etmemeli; kendi hakkınızı kendiniz savunmalı, eşinizle konuşabilmelisiniz.
İşi şiddete çevirebilir adam sorunlu..

Ailesi, akrabalarının yanında bile kötü davrandığını VS anlatarak kibarca konuşabilir.

Çok yoğun çalışıyor ona da hak veriyorum karşıma alıp konuşmaya da çalıştım hiç bi zaman için benimle konuşmaz bi kavga bile etsek sorun çözülmeden üstü kapanır
18 yaşında çocuk yaşta evlenip bir de üzerine çocuk yapmışsın ama daha kendin çocuksun be güzelim.Eşin kaç yaşında?Madem yaptın bir cahillik evlendin erken yaşta,neden hemen çocuk yaptın?Girip bir işe çalışsaydın keşke,bu arada eşini de daha fazla tanıma fırsatın olurdu.Kızma ama resmen cahil cesareti bu.

Çok ponçiksin konu sahibi, yaşına veriyorum bu naifliğini. Üzgünüm ama cogunlukla çirkeflik kazanır. Ağzının payını neden vermiyorsun?

Back