• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin sürekli beni terslemesi aşağılaması.

Emek veriyorsun hem sofraya saygisi yok .ablasi birsey demedimi sen nasil konuşuyorsun diye.benim eşim bazen sofrada şaka yapar görümcemler hemen benim tarafima gecer .begenmiyorsan kendin yap derler .ama eşim hic boyle bir saygisizlik yapmaz hele birde başkalarin yaninda yapicak sürgüne yollarim ona .ben ona emek veriyor onun sevdigi şeyleri yapicam o kendini bilmez saygisizlik yapicak yok oyle dünya
Benim ablam burda , eşimin kız kardeşi benden de küçük ama kaldı ki öyle bişi olduğunda eşimin ailesi sessiz kalmıyor beni savunuyorlar

Takıntılı bir tip mi böyle geçmişte yaşayan başkasıyla bir olay yaşayıp onun böyle hırsını alamayıp da size mi çatıyor acaba
hemen her konu da takıntılıdır, benden önceki sevgilisi buna paranoyak gibi davranıyormuş aşırı kıskançmış yapmadığı şeyleri bile yaptın diyormuş eşimin annesi kız kardeşi falan anlattı çok korkuyordu o kızdan falan dediler

Yani derdiniz neydi de çocuk yaşta evlendiniz. 29 yaşında evlendim. Şu anlattıklarınız hala bana çok uzak geliyor.
Belli ki eşin iletişim kurmayı bilmiyor. Böyle adam çekilmez.
Yaşın daha çok küçük. Eğer bitirmediysen eğitimini tamamla, iş bul çalış. Çok küçük yaştasın.
Ah ah kafamı Hangi dağa taşa vurayım ki iş işten geçmiş 🤷🏻‍♀️iletişim sıfır bizde , eve gelir telefon tuvalete girer elinde telefon yolda yürürüz telefonnn işte oyun falan oynuyor bu arada slot oynuyor görüyorum , bi akşam artık yeter dedim bu ne böyle sürekli telefon işten geliyorsun yatıyorsun azıcık kızımızla ilgileniyorsun akşam oluyor yine telefon benimle ne zaman ilgilenmeyi düşünüyorsun ? Bizim tek ortak konuştuğumuz konu kızımız dedim açıp bi film izleyelim bişiler yapalım ortak ben zaten bütün gün tekim sen de gelip bütün gün telefona bakıyorsun dediğimde bana cevabı ne oldu biliyor musunuz ? SEN KIZIMIZI MI KISKANIYORSUN??? şaka gibi dimi ben ne diyorum adam ne diyor bana hayır diyorum ilgili bi babasın bu konudan yana bi sıkıntım yok ama ilgili bi eş değilsin bu aralar haberin olsun dedim

16 yaş çocuk demek zaten, deneyip yanılma yaşları tatlı flörtler vs. Eşinizin yaşı ne yaptığını bilecek kadarmış, onun ısrarcı olmaması gerekirdi. Bence siz biraz gözlemleyin sizden esirgediğin ilgi başkasına mı gidiyor acaba
Bayadır gözlemliyorum başka bi kadın yok gibi ama sürekli elinde telefon slot oynuyor yada normal oyunlar oynuyor söylediğim zaman kızımızı mı kıskanıyorsun diyor bana

Başlarda vardı biraz da erken evlenmenin ve ailenin karşı çıktığı halde onları zorla ikna edip evlendiğin için haklı haksız gurur ds oluyor yoksa bana başlarda kaç kere defol git diye kovdu 🤷🏻‍♀️ he şuan öyle bişi diyemez zaten de şuanki aklım olsaydı defol dediği an çeker giderdim , beni adam yerine koymaması ayrı ailemi de hiç takmaz ne anneme anne der ne babama baba , günlerce benimle konuşmadığı bile oldu yatağı ayırdı kendi kendine yine bile konuşmaya çalıştım gel ayrı yatmayalım vs dedim saygısızlık yapıyorsun dediğimde hiç öyle düşünmüyorum bilmem ne saçma sapan cevaplar verip kendini “ kendince “ aklıyor .
Sana bir örnek vereyim Eşimle sevgililik zamanımızda bir kez bana birilerinin yanında bağırarak konuştu ve beni tersledi O an yanımızdakilerin tadı kaçmasın günleri bozulmasın diye hiçbir şey demedim tabi orada eşime karşı tavrımı konuşmayarak belli ettim. Sonra herkes gitti baş başa bir kaldık. Eşim hayatında böyle bir tartışma görmemiştir. Adamın anasından emdiği sütü burnundan getirdim sinir krizi geçirdim resmen ve konuyu kapatmadım haftalarca sürdü tam 1,5 ay sürdü her gün her konuşmamızda her buluşmamızda bu konu yüzünden tartıştım. Kendini savunmaya kalktı izin vermedim sen kendini benim karşımda savunamasın kes sesini dedim. Özür diledi özrünü kabul etmedim. Bu sefer baktı işin içinden çıkamıyor. Üste çıkmaya çalıştı bu sefer ben. Dahada beterini yaptım ona baş edemedi benimle. (Tabi benim kaybetme korkum yoktu bu yüzden biterse bitsin modundaydım) O dur şimdi kuzu gibidir birinin yanında bırak bana laf söylemeyi normal konuşunca bile yanlış anlarım diye adamın aklı çıkıyor gözlerinde o korkuyu görebiliyorum. Sizde baskın olun bırakın bırakırsa bıraksın küserse küssün umurunuzda olmasın
Bu arada eşiniz küsünce sakın ayağına gitmeyin o konuşmuyorsa sizde konuşmayın şımartmışsınız siz eşinizi oda tepenize çıkmış

Genel olarak bi aşağılama durumu var. Makyaj yaparım ne o öyle ağzındaki bok gibi durmuş affersininiz yrrak gibi durmuş sil onu vs vs kendi tercihim ile açık giyinmeyi pek sevmiyorum rahat edemiyorum tişört pantolon veya kısa kollu uzun elbise tarzı giyinirim zaten eşim de açık tarzı sevmez (bunu belirtme sebebim hani o istemiyor ya da o istiyor diye bu şekilde giyinmemem) evin içinde tabi ki herşeyi giyerim askılı bir elbise giymiştim dışarı çıkacaktık daha üzerimi değiştirmek için odaya girmeden sen böyle mi çıkcan böyle çıkamazsın cart curt hayır sen beni biliyorsun nasıl giyindiğimi biliyorsun niye boş muhabbete giriyorsun ya

Sana bir örnek vereyim Eşimle sevgililik zamanımızda bir kez bana birilerinin yanında bağırarak konuştu ve beni tersledi O an yanımızdakilerin tadı kaçmasın günleri bozulmasın diye hiçbir şey demedim tabi orada eşime karşı tavrımı konuşmayarak belli ettim. Sonra herkes gitti baş başa bir kaldık. Eşim hayatında böyle bir tartışma görmemiştir. Adamın anasından emdiği sütü burnundan getirdim sinir krizi geçirdim resmen ve konuyu kapatmadım haftalarca sürdü tam 1,5 ay sürdü her gün her konuşmamızda her buluşmamızda bu konu yüzünden tartıştım. Kendini savunmaya kalktı izin vermedim sen kendini benim karşımda savunamasın kes sesini dedim. Özür diledi özrünü kabul etmedim. Bu sefer baktı işin içinden çıkamıyor. Üste çıkmaya çalıştı bu sefer ben. Dahada beterini yaptım ona baş edemedi benimle. (Tabi benim kaybetme korkum yoktu bu yüzden biterse bitsin modundaydım) O dur şimdi kuzu gibidir birinin yanında bırak bana laf söylemeyi normal konuşunca bile yanlış anlarım diye adamın aklı çıkıyor gözlerinde o korkuyu görebiliyorum. Sizde baskın olun bırakın bırakırsa bıraksın küserse küssün umurunuzda olmasın
Bu arada eşiniz küsünce sakın ayağına gitmeyin o konuşmuyorsa sizde konuşmayın şımartmışsınız siz eşinizi oda tepenize çıkmış
Ben de öyleydim birinin yanında bişi dese sesimi çıkartmıyordum sırf eşim de bozulmasın diyerek ama gerçekten elime bişi geçmiyor bu şekilde , en iyisini yapmışsınız gerçekten tebrik ederim 🙌 çocuk yokken ben daha fenaydım bi kaç kere sinir krizi anında ona baya baya vurduğumu bilirim heryeri heryere kattığımı bilirim , ben böyle yaptıkça benimle inatlaşıyor beni sürekli tehdit ediyor diyorum korkmuyorum senden mesela tehdidinden örnek vereyim “ ben öyle bir değişeceğim ki beni mumla arayacaksın çok pişman olacaksın” hamileyken bile iki kere senden boşanırım diyerek tehdit etti ben de boşanmazsan adam değilsin vs vs bir sürü şey dedim yani susup kalmadım karşısında . Ama ona göre yeterince dişli değilim demek ki

Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı 🫠 ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi 🤷🏻‍♀️ akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları 🤦🏻‍♀️ aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı 🤚🏻 ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık

Narsitliğin zirvesini yaşıyor bu adam inanın ben lafımı sözümü esirgemem yerli yerince konuşurum şu aralar sessizliğimi koruyorum diye böyle oldu sanırım

Eşinizin durumu narsistlik falan değil, terbiyesizlik ve şımarıklık. Şu an 24 yaşındaymışsınız. Eşiniz kaç yaşında ? Evli ve baba olmayı kaldıramıyor ve bekarlık günlerini özlüyor olabilir mi ?

Eşiniz size bu kadar saygısızlık yaparken, siz de "aşkım,aşkım diye" peşinde dolanmayın. Ciddi ve kararlı olun. Terbiyesini takınmaktan acizse, ona muhtaç olmadığınızı; onsuz da hayatınıza devam edebileceğinizi söyleyin.

Bana böyle söyleyen bir adamdan asla ilgi beklemem, ilgisini de istemem. Terbiyesiz adam nasıl konuşuyor sizinle böyle.
Ayrıyeten önceleri bu kadar değildi evet hani insanız ya sinirleniriz falan olabilir diyorsun geçiyorsun , bazı sabahları kahvaltı hazırlardı , aklına gelir çiçekler alır gelirdi , canım sıkıldı derdim beraber dışarı çıkar biraz gezer gelirdik ,hamilelik ve çocuktan sonra epey zıvanadan çıktı

Eşinizin durumu narsistlik falan değil, terbiyesizlik ve şımarıklık. Şu an 24 yaşındaymışsınız. Eşiniz kaç yaşında ? Evli ve baba olmayı kaldıramıyor ve bekarlık günlerini özlüyor olabilir mi ?

Eşiniz size bu kadar saygısızlık yaparken, siz de "aşkım,aşkım diye" peşinde dolanmayın. Ciddi ve kararlı olun. Terbiyesini takınmaktan acizse, ona muhtaç olmadığınızı; onsuz da hayatınıza devam edebileceğinizi söyleyin.
Eşim 32 yaşında , elbette özlüyor olabilir mesela şuan bana bunları yaşattıktan sonra benim de özlediğim gibi ✋🏻 yok zaten bu sabah ne aradı ne mesaj attı ben de aynı şekilde ne yazdım ne aradım keyfi bilir ben onun yüzünden kızıma kendimi veremiyorum

Eşim 32 yaşında , elbette özlüyor olabilir mesela şuan bana bunları yaşattıktan sonra benim de özlediğim gibi ✋🏻 yok zaten bu sabah ne aradı ne mesaj attı ben de aynı şekilde ne yazdım ne aradım keyfi bilir ben onun yüzünden kızıma kendimi veremiyorum
Bu hakaretleri aşağılamaları ne ben hakediyorum ne de kızım , ona yansıtmamı hak ediyor

Ayrıyeten önceleri bu kadar değildi evet hani insanız ya sinirleniriz falan olabilir diyorsun geçiyorsun , bazı sabahları kahvaltı hazırlardı , aklına gelir çiçekler alır gelirdi , canım sıkıldı derdim beraber dışarı çıkar biraz gezer gelirdik ,hamilelik ve çocuktan sonra epey zıvanadan çıktı

Arada Sevgi kırıntısı verip sizi elde tutmaya çalışıyor. Yoksa sevdiğinden yaptığını hiç düşünmüyorum. Zaten bu kadar küfürbaz bir erkek ağzıyla kuş tutsa faydasız.

Başlarda vardı biraz da erken evlenmenin ve ailenin karşı çıktığı halde onları zorla ikna edip evlendiğin için haklı haksız gurur ds oluyor yoksa bana başlarda kaç kere defol git diye kovdu 🤷🏻‍♀️ he şuan öyle bişi diyemez zaten de şuanki aklım olsaydı defol dediği an çeker giderdim , beni adam yerine koymaması ayrı ailemi de hiç takmaz ne anneme anne der ne babama baba , günlerce benimle konuşmadığı bile oldu yatağı ayırdı kendi kendine yine bile konuşmaya çalıştım gel ayrı yatmayalım vs dedim saygısızlık yapıyorsun dediğimde hiç öyle düşünmüyorum bilmem ne saçma sapan cevaplar verip kendini “ kendince “ aklıyor .
İlerideki aklınız olsaydı şu an için "çekip giderdim" diyeceksiniz muhtemelen. Bu böyle devam edecek gibi. Çevremde ne kadar asker ile evli olan varsa mutsuz. Adamlar hep ters, sert ve iletişime kapalı. Ya da bu karakterdeki kişiler asker olmak istiyor.

Back