EŞİMİN MAAŞINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM

ARKADAŞLAR MERHABA. EŞİM BENDEN VE ÇOCUKLARINDAN ALDIĞI MAAŞI SAKLIYOR PARAYI DA SAKLIYOR GERÇEKTEN BERBAT BİR KONU ELİM AYAĞIM BAĞLI YANİ. EŞİMİN ALDIĞI MAAŞ MİKTARINI NERELERDEN ÖĞRENEBİLİRİM YARDIM EDER MİSİNİZ ŞUAN CİDDEN BUNU ÖĞRENMEK İÇİN YARDIMA İHTİYACIM VAR
E devlette bodro gözükebilir ya da SGK sayfasından

ARKADAŞLAR MERHABA. EŞİM BENDEN VE ÇOCUKLARINDAN ALDIĞI MAAŞI SAKLIYOR PARAYI DA SAKLIYOR GERÇEKTEN BERBAT BİR KONU ELİM AYAĞIM BAĞLI YANİ. EŞİMİN ALDIĞI MAAŞ MİKTARINI NERELERDEN ÖĞRENEBİLİRİM YARDIM EDER MİSİNİZ ŞUAN CİDDEN BUNU ÖĞRENMEK İÇİN YARDIMA İHTİYACIM VAR
Esiniz ne is yapıyor da asgari ucretten fazla aldigini düşünüyosunuz?neden maaşını saklama gereği duyuyor biliyormusunuz?maaşını bilmediğim biriyle evlenmezdim.😁eve hiç bordro getirmez mi?

E devlet SGK da hizmet dökümünden brüt maaş görünür o rakami Google da brutten nete maaş çevirme sitelerine yazıp net maaşı bulursunuz,ama bordrosu asgari ucretli görünüp daha fazla kazanıyor olabilir

Bordro bir işe yaramaz çünkü çoğu işletme asgariden yatırıp kalanını elden verir.(memur değilse)

E devlet şifresi olmaz ama Mobil bankacılık kullanıyordur.

Bir ödeme falan yapmak için açtırabilir ya da şifre kırarsanız ancak öyle...

X