- 12 Kasım 2018
- 375
- 368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınla iş dışında da rahatça görüşebilmek için evlenmiş gibi sanki.Benim de içten içe olduğum hal bu sanırım
konu sahibi eğer bu durumun altında kötü bir şey çıkarsa 2 ay filan demeyin tüm haklarınızla boşananın çok sinir oldum daha taze geline de bu yapılmazÇocuğu yok kadın çekici filan değil
dürüst olmak gerekirse kadının ismini sık duyardım ama öyle aman aman bi güzelliği de olmadığı için rahatsız olmam zaman aldı zaten
Kendime gelecek olursam da bakımlı eli yüzü düzgün biriyim
Meselenin dış görünüşle pek ilgisi olmuyor demekki
Dediğim gibi bu meselenin altından birşey çıkarsa boşanıcamkonu sahibi eğer bu durumun altında kötü bir şey çıkarsa 2 ay filan demeyin tüm haklarınızla boşananın çok sinir oldum daha taze geline de bu yapılmaz
Bu nasıl şey anlamadım . Yeni evlisiniz ve her yere arkadaşlarla birlikte gidiyorsunuz.Bende böyle yapmaya çalışıyorum haftasonu günübirlik gezmeye gidiyoruz benim isteğim üzerine
Bu sefer ‘iş arkadaşlarımı’ da çağırayım mı dedi (o kadın da dahil)
Bilerek çağır dedim
Biraz gözlemlemeyi düşünüyorum çünkü gerçekten yüzyüze çok az gördüm onları birkaç kez tek
Ki zaten ilk birkaçında böyle bir şüphem olmadığı için hiç dikkat de etmedim
Konumda da anlattığım gibi benim asıl şüphem whatsappta onun mesaj ekranına baktığım gün başladı başladı zaten
Yani kadın düğününüze geldi.1 buçuk yıl
Birşey varsa da fiziksel birşey olduğunu düşünmüyorum
1 yıldır çekimle kalmaz o iş. Nasıl bu kadar eminsiniz kiAralarında bir çekim, elektriklenme var muhtemelen
Hayır kadının kuzeninin nişanı olduğu için o haftasonu ve iki seramoni de başka şehirlerde olduğu için gelmemişlerdiYani kadın düğününüze geldi.
Yazdığım şeyi yapın demiyorum ama ben manyağım galiba çünkü düğün videolarını açıp izlerdim uzun bakışmaları falan olmuş mu diye
Çok gereksiz, seviyesiz bir muhabbet olur bu.Kadının çocuğu yok mu bu arada
Bence yapacağın ilk şey şu olmalı
Kahve vs içerken dicen ki xx biliyormusun çok heyecanlıyım dün gece x kulağıma fısıldadı bir kızımız olsun aşkım (falan)
Dedi
Hemen çalışmalara başladık tabi bugün yarın çift çizgiyi ona muhteşem bir sürprizle vericem
De vee baştan sona kaşından gözüne tüm mimiklerine bir bak
Ve sözlerine
Ya zaten kadınla bir arkadaşlığımız yok ki ikili buluşayım veya böyle şeyler söyleyeyimÇok gereksiz, seviyesiz bir muhabbet olur bu.
Çalışmalara falan başlamak, çok itici yani. Konu sahibinin de böyle bir konuşma yapacak biri olduğunu sanmıyorum.
Burada asıl mesele kadın değil, kocasının kadına herhangi bir şey hissedip hissetmediği ayrıca.
Böyle insanlarla baş etmenin yolu böyle olmakÇok gereksiz, seviyesiz bir muhabbet olur bu.
Çalışmalara falan başlamak, çok itici yani. Konu sahibinin de böyle bir konuşma yapacak biri olduğunu sanmıyorum.
Burada asıl mesele kadın değil, kocasının kadına herhangi bir şey hissedip hissetmediği ayrıca.
Benim anladığım hiç bir şey yapmak istemiyorsunYa zaten kadınla bir arkadaşlığımız yok ki ikili buluşayım veya böyle şeyler söyleyeyim
Tüm mesajlar okunmuyor ondan yazıyorlar anlıyorum
Ama kadını birkaç kez gördüm zaten
Kadınla sürekli yüz yüze gelsem veya benimle ikili buluşmak istese filan belki eşimle ilgili birkaç şey söyleyip surat ifadesinden anlam çıkarmaya çalışabilirim evetBöyle insanlarla baş etmenin yolu böyle olmak
Tarzı olmasa da denilebilir ki hem kadında konu sahibinin bu sessiz tepkisiz haline alıştığından bir ters köşe olsun
Ayrıca kanın her konunun haftasonu tatil planları da dahil her haltın içinde afedersiniz de
Bu mu seviyesiz