Eşimin iş arkadaşı

Benim de içten içe olduğum hal bu sanırım
Kadınla iş dışında da rahatça görüşebilmek için evlenmiş gibi sanki.
Gerçekten garip bir durum.
Çünkü evli kadını bekar bir erkek olarak her yere çağıramaz. İnşallah paravan evlilik değildir.

Çocuğu yok kadın çekici filan değil
dürüst olmak gerekirse kadının ismini sık duyardım ama öyle aman aman bi güzelliği de olmadığı için rahatsız olmam zaman aldı zaten
Kendime gelecek olursam da bakımlı eli yüzü düzgün biriyim
Meselenin dış görünüşle pek ilgisi olmuyor demekki
konu sahibi eğer bu durumun altında kötü bir şey çıkarsa 2 ay filan demeyin tüm haklarınızla boşananın çok sinir oldum daha taze geline de bu yapılmaz

konu sahibi eğer bu durumun altında kötü bir şey çıkarsa 2 ay filan demeyin tüm haklarınızla boşananın çok sinir oldum daha taze geline de bu yapılmaz
Dediğim gibi bu meselenin altından birşey çıkarsa boşanıcam
Gencecik yaşlarımı böyle bir muameleyle heba etmem

Çok net söylüyorum hiç kimse hiçbir karşı cins arkadaş eşimden değerli değil. Bir huzursuzluk mu sezdi, bir yanlışını mı gördü? Onu mutsuz mu ediyor direkt arama mesafe koyarım çünkü evimden Yuvamdan ailemden hiç kimse değerli değildir.
Eş mi arkadaş mı bu ne garip bir seçim zaten yeri geliyor eşler kendi ailelerini bile eşi için mesafe koymak durumunda kalıyor. Ben huzursuzsam o kadınla görüşmeyecek çok net bitti dostluk arkadaşlık bitti bu sorgulanamaz, kimse benden değerli olamaz. Mırın kırın edilirse zaten ortada sıkıntı var bir de ateş olmayan yerden bu şekilde duman çıkmaz zaten sizde hissediyorsunuz görüyorsunuz hislerin kanıtı nasıl olabilir birbirleri ile zaten teknolojik olarak bunlar konuşulmuyordur telefonda bunlar konuşulmaz her iki tarafta evli her iki tarafta kanıt bırakmaz ikisi de ne hale gelir öğrenilirse karşı tarafın eşi de olay çıkarır erkek bir de iş nereye gider çok dikkatlidir bunlar telefon olayında istediğiniz kadar bakın bulamazsanız.

Bende böyle yapmaya çalışıyorum haftasonu günübirlik gezmeye gidiyoruz benim isteğim üzerine
Bu sefer ‘iş arkadaşlarımı’ da çağırayım mı dedi (o kadın da dahil)
Bilerek çağır dedim
Biraz gözlemlemeyi düşünüyorum çünkü gerçekten yüzyüze çok az gördüm onları birkaç kez tek
Ki zaten ilk birkaçında böyle bir şüphem olmadığı için hiç dikkat de etmedim
Konumda da anlattığım gibi benim asıl şüphem whatsappta onun mesaj ekranına baktığım gün başladı başladı zaten
Bu nasıl şey anlamadım . Yeni evlisiniz ve her yere arkadaşlarla birlikte gidiyorsunuz.
Bu geziyi bilinçli planladığınızı anladım , bu yorumum bu seferlik için değil. Kadınla arasında bişey yoksa bile ,( ki ben de olduğunu düşünüyorum) yine de sizinle baş başa bişeyler yapmayı düşünmemesi normal değil.

Birşey varsa da fiziksel birşey olduğunu düşünmüyorum

Aralarında bir çekim, elektriklenme var muhtemelen
1 yıldır çekimle kalmaz o iş. Nasıl bu kadar eminsiniz ki

Gerçekten eşinizi kardeş gibi arkadaş gibi görüyorsa zaten sizinle de iyi olmak ister yanlış anlaşılmak istemez.

buna da katılmıyorum. Bazıları özellikle iyi oluyor adamın karısıyla

O kadından rahatsız olduğunuzu falan paylaşmış olabilir mi? Sizle yaşadığı sıkıntıları anlatmış olabilir gibi geldi bana. Daha yeni evlenmişsiniz yani ne alaka evlenmezdi. İhanet ihtimali çok düşük.

Ya birde iki aylık evlisiniz daha öncesi uzak mesafe ilişkisi, beraber uzun uzun vakit geçirmiş, gezip tozmus değilsiniz. Her plana neden arkadaşlarını dahil etmek istiyor?
Aralarında adı konmuş bir ilişki yoksa bile, görüp, vakit geçirmek istiyor bence.
Öyle değilse bile sizinle tek vakit geçirmek istememesi de sorun.
Tez vakitte olumlu ya da olumsuz şüphelerinizden kurtulursunuz umarım.

Takipte kalın mutlaka ve eşinize belli etmeyin imada asla bulunmayın ama sürekli de eşli görüşmeler yapmayın. Arada teklifi kabul edin gözlemlemek adına ama baş başa olalım bu sefer de deyin. Yalnızken keyifsiz onlarla bülbül gibi şakıyor mu eşiniz bakın hallerine. Yani daha iki aylık evlisin çiçek böcek ayları, iş yerinde tüm gün gördüğün insanı bir de sürekli haftasonu planlarına dahil etmeye çalışmak mantıklı gelmiyor. Kadını görmeden yapamıyor mu 🤦🏻‍♀️ belki bariz bir ilişki yok ancak çevremde görüyorum evli barklı adamlar kadınlar iş yerinde sürekli bir flörtöz tavırlar cilveleşmeler… kimileri kur yapmayı seviyor hayatına heyecan arıyor. Şu aşamada açık konuşsan eline hiçbir şey geçmez aksine sen suçlu olursun. Umarım net bir şey bulursun

Kadınla plan yapın ama ayrı da plan yapın. Belli etmeyin eşinize ve kadına asla. Çok mutluymuş ortamdan memnunum gibi eşinizle paylaşımlar yapın. Görsün kadinda Bu onların eğer ki kadin rahatsız oluyorsa daha çok yazmasına iletisimine sebebiyet verecektir. Sizde takibe devam edersiniz.
Neden her planınızı varlar belki de kadin istemiyor sizin başlasa vakit geçirmenizi?

Aynı ortamlarda bulunmak bir şey yok gibi davranmaya çalışmak psikolojinizi çok yorar.
Bence watsap telefon bunlardan yola çıkıp kanıt bulmaya çalışın.
Dikkatli olursanız mutlaka bir şeyler yakalarsınız.

Kadının çocuğu yok mu bu arada
Bence yapacağın ilk şey şu olmalı

Kahve vs içerken dicen ki xx biliyormusun çok heyecanlıyım dün gece x kulağıma fısıldadı bir kızımız olsun aşkım (falan)

Dedi
Hemen çalışmalara başladık tabi bugün yarın çift çizgiyi ona muhteşem bir sürprizle vericem
De vee baştan sona kaşından gözüne tüm mimiklerine bir bak
Ve sözlerine

Kadının çocuğu yok mu bu arada
Bence yapacağın ilk şey şu olmalı

Kahve vs içerken dicen ki xx biliyormusun çok heyecanlıyım dün gece x kulağıma fısıldadı bir kızımız olsun aşkım (falan)

Dedi
Hemen çalışmalara başladık tabi bugün yarın çift çizgiyi ona muhteşem bir sürprizle vericem
De vee baştan sona kaşından gözüne tüm mimiklerine bir bak
Ve sözlerine
Çok gereksiz, seviyesiz bir muhabbet olur bu. 🙄
Çalışmalara falan başlamak, çok itici yani. Konu sahibinin de böyle bir konuşma yapacak biri olduğunu sanmıyorum.
Burada asıl mesele kadın değil, kocasının kadına herhangi bir şey hissedip hissetmediği ayrıca.

Çalışmalara falan başlamak, çok itici yani. Konu sahibinin de böyle bir konuşma yapacak biri olduğunu sanmıyorum.
Burada asıl mesele kadın değil, kocasının kadına herhangi bir şey hissedip hissetmediği ayrıca.
Ya zaten kadınla bir arkadaşlığımız yok ki ikili buluşayım veya böyle şeyler söyleyeyim
Tüm mesajlar okunmuyor ondan yazıyorlar anlıyorum
Ama kadını birkaç kez gördüm zaten

Böyle insanlarla baş etmenin yolu böyle olmak
Tarzı olmasa da denilebilir ki hem kadında konu sahibinin bu sessiz tepkisiz haline alıştığından bir ters köşe olsun

Ayrıca kanın her konunun haftasonu tatil planları da dahil her haltın içinde afedersiniz de

Bu mu seviyesiz

Ya zaten kadınla bir arkadaşlığımız yok ki ikili buluşayım veya böyle şeyler söyleyeyim
Tüm mesajlar okunmuyor ondan yazıyorlar anlıyorum
Ama kadını birkaç kez gördüm zaten
Benim anladığım hiç bir şey yapmak istemiyorsun
Diğer arkadaşın dediği gibi hiç bir şey yapmadan da gökten zembille inmez kanıt

Buraya neden konu açtınız ki o zamn yani biz sadece fikir yürütürüz sizin gibi oda hiçbir zaman kesin olmaz

O zaman bunları basana kadar bekleyeceksin oda demin yazdığın gibi senin zamanından gençliğinin yıllarından görürecek

Böyle insanlarla baş etmenin yolu böyle olmak
Tarzı olmasa da denilebilir ki hem kadında konu sahibinin bu sessiz tepkisiz haline alıştığından bir ters köşe olsun

Ayrıca kanın her konunun haftasonu tatil planları da dahil her haltın içinde afedersiniz de

Bu mu seviyesiz
Kadınla sürekli yüz yüze gelsem veya benimle ikili buluşmak istese filan belki eşimle ilgili birkaç şey söyleyip surat ifadesinden anlam çıkarmaya çalışabilirim evet
Ama benim asıl olarak eşimi anlamam lazım
Belki kadının eşimde hiç gözü yok
Belki ve acı olanı, eşim platonik
Ve belki de kanki, iş arkadaşı ayağına vakit geçirmek istiyor kadınla ve anlaşılmasın diye bizim planlarımıza onun eşiyle birlikte onu çağırmak istiyor kim bilebilir ki

Ama eşimi yoklamak için tavsiyeleriniz varsa deneyebilirim benim asıl eşimi anlamam lazım

X