- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.010
Kadın normalde de samimi, daha girişken birisi de siz onun normal halini durduk yere kıskanıyor olmayın?Dertleştiğim arakadaşım bekar bu arada
O Kadını birkaç kere tek gördüm Şuan için o kadınla ikili vakit geçiremem belki ama sonrasında mümkün olabilir
eşi yanındayken eşime karşı çok sıcakkanlıydı bir espri yaptığında katıla katıla gülüyor
Ve ortamda bir ara ben eşime bir şaka yaptım araya girip hemen eşimi korudu neye uğradığımı şaşırdım ilk tilt olmayı o gün yaşadım zaten
Kadının eşine gelecek olursa saf biri gibi duruyor bence onun herhangi bir rahatsızlığı yok Şuan
Yani ortamlarda aşırı sıcak olamayan bir grup kadın da yapı gereği daha samimi olan insanlar hakkında böyle düşünebiliyor gibi geliyor bana bazen. Belki kadın normalde diğer şeylere de gülüyor.
İnsanlar arkadaslari ile iyi vakit geçirmek ister zaten. Ortada bir şey yokken durduk yere benim her lafım bu derece gozlemlenip yanlış anlaşılsa ben rahatsız olurdum mesela.
Ondan size önceden de yazmıştım. Siz kişisel olarak kıskançlık probleminiz olmadığına emin misiniz diye. Cunku bir espri vardır gulmus olabilir, başka bir şakaya istediği gibi tepki verebilir. Bunlar aralarında bir şey olduğunu göstermiyor bence. Kızın samimi bir yapısı olduğunu gösteriyor. Siz dikkat edin de aşırı soğuk olmayın bence.