Eşimin iş arkadaşı

Aslında hala masum düşünüyorsunuz. “Hoslandıgını”
Kadını neden masum görüyorsunuz.
Biri birinden hoşlansa bunu gayet hisseder.
Kadın size mesafeli resmen danışıklı dövüş var buradan bile anlaşılıyor.
kadın masum değil ve eşiniz tek başına hoşlanmıyor arada bir flört durumu olduğu aşikar yani karşılıklı.

Ben muhtemelen kadının eşiyle plan yapardım. Çok garip olacak ama..
eşiyle görüşür konuşurdum belki sizlere tuhaf gelecek, olabilir.
Herhangi bir yakalama durumu söz konusu değil sadece ben mi şüpheleniyorum tarzı bir sohbet kurardım.
Bilmiyorum siz suan bu öneriyi yine de ciddiye almayın.

Şşşşş sakin ol. İçlerine korku girdi bi kere, karaya vurmuş hamsi gibi çıpıl çıpıl duramayacaklar zaten artık, izle.

Erkeklerle bu işe asla girmem. İşin içinde nooomıs var. Adam kabullenmeyecek, ya da sinir anında salak salak davranıp her şeyi berbat edecek.

Seni anlıyorum kabul etmek çok zor hatta itiraf etse bile kabullenemeyebilirsin ama malesef ki herşey gün yüzü gibi ortada. Keşke yanılıyor olsak. Bana kalırsa tut kendini belli etme gerçi o anladı senin şüphelendiğini mutlaka önlemler alacaktır. İlk yapman gereken ona hissettirmeden Whatsapp mesajlarının sana da düşmesini sağlamak. Bunun için programlar vardı ama hangisiydi bilemiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar. Whatsapp olayından sonra herşey çorap söküğü gibi gelir zaten.

Aynen kimse dikkate almasın bu dediğimi Norveç’te yaşamıyoruz o da doğru
Zaten ondan da ziyade
Eşi karakter olarak tanıdığım kadarıyla çok hanımcı ve saf bir adama benziyor
Bu planı berbat edeceğine veya beni fesat olmakla suçlayabileceğini düşünüyorum ve eşine gidip söyler bence

Eşiniz kadından etkilenmiş gibi geldi bana.Bu beğeni mi hoşlantı mı sevgi mi bilemiyorum ama aralarında bir çekim gücü olmuş. Tek taraflı da olabilir çift taraflı da. Bence gözünüzü üstlerinden ayırmayın fevri davranmayın.

iki tarafın eşi de bu ikisinin gözünde saf , sessiz belli ki. Karsı tarafta sessiz demek.
Olan naif insanlara oluyor zaten..

Fevri davranmamak için zor tutuyorum kavga etmemek için eşimden hesap sormamak için
Ben dile getirilmiş bir ilişkilerinin olduğunu düşünmüyorum ama
Karşılıklı veya tek taraflı hoşlanma var bence
Eğer alenen bir ilişkileri olsaydı beni ve onu asla aynı ortama koymazdı bence

Evet hisler var ama adımlar atılmamış

Aslında tam konusu açılmış, neden eşinize o kadın olmayınca planlar iptal oluyor, neden senin sosyalliğin o kadından ibaret diye sormadınız?
Kadın daha önce de çağrıldığı halde gelmemiş, yine işi çıkmış, eşiniz gibi biraraya gelmek için can atmıyor. Kendisine olan ilginin farkında ve bundan keyif alıyor olabilir ama yanık olan eşiniz bence. Ortaya çıkaracak bir seyin olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

Tam sırası gelmişken neden üstüne gitmediniz cidden anlamıyorum. Eşiniz fazla üstleyince iyice afallayacak ve bir şeyler söyleyecekmiş gibi duruyor. Ama ilkini geçiştirmiş, kafasında bir şeyler kurar şimdi. Beklemenin bir faydası olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Ortada birşeyler var sadece adımlar atılmamış gibi.. sosyal olmayan bur adamın ısrarla onlarla görüşmek istemesi hic normal değil. Bu kadından rahatsız olduğunuzu dile getirmişsiniz adamın o kim oluyo diyerek irtibati tamamen kesmesi lazımdı, panik olup garip anılar anlatıyormus daha... çok üzüldüm yeni evlisiniz. Hic bisey olmasa dahi bu kadarı bile huzursuz etmeye yeter off cok sinir oldum evde gül gibi karınla gününü gün etsene essek herif

Ben adamı işinden bile ederdim bu durumların başında patlamıştım çoktan ama herkesin dinamiği farklı tabi... Kendimi yerinize koyduğumda şunu düşünüyorum, elimde ispat yok ispat bulmalıyım...
Daha çok görüşme ayarlayın o kadınla birlikte, ters psikoloji yapın, yakın olun izleyin... Şüpheyle değil sevimlilikle yaklaşın.. Açık ancak yakında olursanız verecekler... Ve evet bende birşeyler olduğunu düşünüyorum çift taraflı tek taraflı değil...
Ayrıca elinizde birşey yokken sadece hislerle suçlamaya kalkarsanız direk sen hastasın modunda geçecek bir koca görüyorum ben... Savunmasından ve bozulmasından onu anladım...

İlişkileri ne boyutta bilemem ama düşünceniz yanlış. Asıl ilişkileri varsa sizi aynı ortama sokar dikkat çekmemek için. Ya kaç yıllık avukatım neler gördü bu gözler. Sevgilisinin evine rahatça girip çıkabilmek için sevgilisinin eşi ile kanka olan bile var. Neden bunu yapıyorlar derseniz böylesi daha az dikkat çekiyor. Bakın siz bile diyorsunuz olsaydı benle görüştürmezdi diye. Kaldı ki görüştüğünüzde de zaten sizi ve diğer eşi umursayan yok anladığım kadarı ile onlar gayet birbirleri ile zaman geçirip plan yapıyorlar.

Aklıma bir fikir geldi. Biraz onu boş bırakın bakalım neler olacak. Gidin kendi arkadaşlarınızla ailenizle vakit geçirin. Gözünüzün üzerinde olduğunu belki de anladı. Bu arada umarım bu siteye girişlerinizi telefonda bırakmıyorsunuzdur. Burdan okumuş olabilir mi? Üfff gece gece dedektifliğim tuttu.

Bir kişi gelmeyince planın iptal olmasını garipsemedim. Başka zaman topluca gideriz diye iş arkadaşlarıyla beraber karar almış olabilirler. Size de baş başa gitmeyi teklif etmiş. Öyle olsa neden biz baş başa gidelim desin ki?

Yazmıyım yazmıyım diyorum da zaten anlamışsınız siz de neler olduğunu. Ben de aynen bu şekilde aldatılmıştım ilk evliliğimde ve biz boşandıktan altıı ay sonra da evlendiler.

İşte bilmiyorum sizinki de farklı bir bakış açısı
Bende ne düşüneceğimi şaşırıyorum

Hayır dikkat ediyorum okumuş olması mümkün değil
Olur denemeye çalışırım sabredip kavga etmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…