- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.004
Aslında hala masum düşünüyorsunuz. “Hoslandıgını”Şuan uyuyor yanımda ve uyandırıp herşeyi yüzüne vurmamak için zor tutuyorum kendimi
Dönüp ‘neden o kadın yokken planlar iptal ediliyor niye diğer arkadaşların çağırırken bahaneler uyduruluyor sen ne yapmaya çalışıyorsun ‘ diye bir bir hesap sorup kavga etmek istiyorum
Gerçekten kafayı yemek üzereyim
Hala içimde cılız aptal bir ses ‘belki de cidden sevdiği bir arkadaşıdır benimle de iyi anlaşmasını kaynaşmasını istediği için oluyor tüm bunlar’ diyor
Sonra kendime dönüp saf mısın diyorum
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık
Sizce herşeyi yüzüne vurup hesap mı sormalıyım, inceldiği yerden kopsun mu?
Çünkü kendi düşüncelerimi biraz açıkta ettim gibi oldu.
Hoşlandığını düşünüyorum ama lanet olsun ki hala emin değilim
Belki de kondurmak istemiyorum bilmiyorum
Bundan sonrası için bir önerisi olan var mı?
Şşşşş sakin ol. İçlerine korku girdi bi kere, karaya vurmuş hamsi gibi çıpıl çıpıl duramayacaklar zaten artık, izle.Şuan uyuyor yanımda ve uyandırıp herşeyi yüzüne vurmamak için zor tutuyorum kendimi
Dönüp ‘neden o kadın yokken planlar iptal ediliyor niye diğer arkadaşların çağırırken bahaneler uyduruluyor sen ne yapmaya çalışıyorsun ‘ diye bir bir hesap sorup kavga etmek istiyorum
Gerçekten kafayı yemek üzereyim
Hala içimde cılız aptal bir ses ‘belki de cidden sevdiği bir arkadaşıdır benimle de iyi anlaşmasını kaynaşmasını istediği için oluyor tüm bunlar’ diyor
Sonra kendime dönüp saf mısın diyorum
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık
Sizce herşeyi yüzüne vurup hesap mı sormalıyım, inceldiği yerden kopsun mu?
Çünkü kendi düşüncelerimi biraz açıkta ettim gibi oldu.
Hoşlandığını düşünüyorum ama lanet olsun ki hala emin değilim
Belki de kondurmak istemiyorum bilmiyorum
Bundan sonrası için bir önerisi olan var mı?
Erkeklerle bu işe asla girmem. İşin içinde nooomıs var. Adam kabullenmeyecek, ya da sinir anında salak salak davranıp her şeyi berbat edecek.Ben muhtemelen kadının eşiyle plan yapardım. Çok garip olacak ama..
eşiyle görüşür konuşurdum belki sizlere tuhaf gelecek, olabilir.
Herhangi bir yakalama durumu söz konusu değil sadece ben mi şüpheleniyorum tarzı bir sohbet kurardım.
Bilmiyorum siz suan bu öneriyi yine de ciddiye almayın.
Seni anlıyorum kabul etmek çok zor hatta itiraf etse bile kabullenemeyebilirsin ama malesef ki herşey gün yüzü gibi ortada. Keşke yanılıyor olsak. Bana kalırsa tut kendini belli etme gerçi o anladı senin şüphelendiğini mutlaka önlemler alacaktır. İlk yapman gereken ona hissettirmeden Whatsapp mesajlarının sana da düşmesini sağlamak. Bunun için programlar vardı ama hangisiydi bilemiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar. Whatsapp olayından sonra herşey çorap söküğü gibi gelir zaten.Beynim durdu artık
Nasıl bi tuzak ne yapmalıyım
Dışarıdan baksam bende kesin böyle derdim
Ama hakkaten bir üyenin de söylediği gibi insan senelerdir tanıdığı aşık olduğu güvendiği kişi olduğunda galiba daha fazlasını istiyor
Acaba diyor bir ses
Aynen kimse dikkate almasın bu dediğimiErkeklerle bu işe asla girmem. İşin içinde nooomıs var. Adam kabullenmeyecek, ya da sinir anında salak salak davranıp her şeyi berbat edecek.
Zaten ondan da ziyadeAynen kimse dikkate almasın bu dediğimiNorveç’te yaşamıyoruz o da doğru
iki tarafın eşi de bu ikisinin gözünde saf , sessiz belli ki. Karsı tarafta sessiz demek.Zaten ondan da ziyade
Eşi karakter olarak tanıdığım kadarıyla çok hanımcı ve saf bir adama benziyor
Bu planı berbat edeceğine veya beni fesat olmakla suçlayabileceğini düşünüyorum ve eşine gidip söyler bence
Fevri davranmamak için zor tutuyorum kavga etmemek için eşimden hesap sormamak içinEşiniz kadından etkilenmiş gibi geldi bana.Bu beğeni mi hoşlantı mı sevgi mi bilemiyorum ama aralarında bir çekim gücü olmuş. Tek taraflı da olabilir çift taraflı da. Bence gözünüzü üstlerinden ayırmayın fevri davranmayın.
Evet hisler var ama adımlar atılmamışFevri davranmamak için zor tutuyorum kavga etmemek için eşimden hesap sormamak için
Ben dile getirilmiş bir ilişkilerinin olduğunu düşünmüyorum ama
Karşılıklı veya tek taraflı hoşlanma var bence
Eğer alenen bir ilişkileri olsaydı beni ve onu asla aynı ortama koymazdı bence
İlişkileri ne boyutta bilemem ama düşünceniz yanlış. Asıl ilişkileri varsa sizi aynı ortama sokar dikkat çekmemek için. Ya kaç yıllık avukatım neler gördü bu gözler. Sevgilisinin evine rahatça girip çıkabilmek için sevgilisinin eşi ile kanka olan bile var. Neden bunu yapıyorlar derseniz böylesi daha az dikkat çekiyor. Bakın siz bile diyorsunuz olsaydı benle görüştürmezdi diye. Kaldı ki görüştüğünüzde de zaten sizi ve diğer eşi umursayan yok anladığım kadarı ile onlar gayet birbirleri ile zaman geçirip plan yapıyorlar.Fevri davranmamak için zor tutuyorum kavga etmemek için eşimden hesap sormamak için
Ben dile getirilmiş bir ilişkilerinin olduğunu düşünmüyorum ama
Karşılıklı veya tek taraflı hoşlanma var bence
Eğer alenen bir ilişkileri olsaydı beni ve onu asla aynı ortama koymazdı bence
İşte bilmiyorum sizinki de farklı bir bakış açısıBir kişi gelmeyince planın iptal olmasını garipsemedim. Başka zaman topluca gideriz diye iş arkadaşlarıyla beraber karar almış olabilirler. Size de baş başa gitmeyi teklif etmiş. Öyle olsa neden biz baş başa gidelim desin ki?
Hayır dikkat ediyorum okumuş olması mümkün değilAklıma bir fikir geldi. Biraz onu boş bırakın bakalım neler olacak. Gidin kendi arkadaşlarınızla ailenizle vakit geçirin. Gözünüzün üzerinde olduğunu belki de anladı. Bu arada umarım bu siteye girişlerinizi telefonda bırakmıyorsunuzdur. Burdan okumuş olabilir mi? Üfff gece gece dedektifliğim tuttu.