Eşimin iş arkadaşı

Aslında tam konusu açılmış, neden eşinize o kadın olmayınca planlar iptal oluyor, neden senin sosyalliğin o kadından ibaret diye sormadınız?
Kadın daha önce de çağrıldığı halde gelmemiş, yine işi çıkmış, eşiniz gibi biraraya gelmek için can atmıyor. Kendisine olan ilginin farkında ve bundan keyif alıyor olabilir ama yanık olan eşiniz bence. Ortaya çıkaracak bir seyin olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

Tam sırası gelmişken neden üstüne gitmediniz cidden anlamıyorum. Eşiniz fazla üstleyince iyice afallayacak ve bir şeyler söyleyecekmiş gibi duruyor. Ama ilkini geçiştirmiş, kafasında bir şeyler kurar şimdi. Beklemenin bir faydası olacağını sanmıyorum.
Bir yandan bende kendime bunu söyleyip sinirleniyorum zaten neden konusu açılmışken tüm herşeyi kusmadın diye
Ama o an bunu yapmamamın nedeni en sonunda madem sen bu kadar sevmiyorsun bir daha birşeyler yapmayız diyecekti
Haftanın beş günü zaten birlikte çalışıyorlar sürekli birbirlerini görecekler
Ama ben bir daha bu kavga yüzünden ikisini yan yana hiç göremem diye düşündüm
Gözlem yapma kapısını açık bırakmak istedim

Ama içim içimi yiyor hala kavga etmemek içim zor duruyorum dünkü durum da zaten kendimi tutamamaktan oldu
Niyetim hiç şüphe çekmemekti

Siz ona bence benden hoslanmiyor dediginiz anda cani sikildiysa yakalanma endisesi olabilir demek ki varsa bir sey cift tarafli.
Cunku bir tek esinizin icten ice hoslanma durumu olsaydi benden hoslanmiyor dediginizde yuzundeki mikro ifadelerden mutlu oldugunu anlardiniz. Adam soyle dusuncek esimden hoslanmiyorsa benden hoslaniyor? Bu da onu mutlu eder haksiz miyim?

Bu konu benim bile canimi sıktı okudugum yerden, umarim biz abartiyoruzdur.

Siz ona bence benden hoslanmiyor dediginiz anda cani sikildiysa yakalanma endisesi olabilir demek ki varsa bir sey cift tarafli.
Cunku bir tek esinizin icten ice hoslanma durumu olsaydi benden hoslanmiyor dediginizde yuzundeki mikro ifadelerden mutlu oldugunu anlardiniz. Adam soyle dusuncek esimden hoslanmiyorsa benden hoslaniyor? Bu da onu mutlu eder haksiz miyim?

Bu konu benim bile canimi sıktı okudugum yerden, umarim biz abartiyoruzdur.
Çok mantıklı gerçekten
Yüz ifadesine filan o kadar dikkat edemedim ama hemen inkar etti ben onu deyince
Beni her gördüğünde seni soruyor yanlış düşünüyorsun filan dedi hemen
Daha çok ‘ben pek sevemedim onu ya’ dediğimde baya bozuldu ne diyeceğini bilemedi
İlk giriş cümlemdi konuya, bir üyenin dediği gibi paniklemiş gibiydi

Çok mantıklı gerçekten
Yüz ifadesine filan o kadar dikkat edemedim ama hemen inkar etti ben onu deyince
Beni her gördüğünde seni soruyor yanlış düşünüyorsun filan dedi hemen
Daha çok ‘ben pek sevemedim onu ya’ dediğimde baya bozuldu ne diyeceğini bilemedi
İlk giriş cümlemdi konuya, bir üyenin dediği gibi paniklemiş gibiydi
Neden her gördüğünde sizi soruyor? Size karşı o kadar sıcak samimi değilken eşinize sorması abes değil mi? Yani bu bile sizi şüphelendirmeliydi. Bakın erkekler bu aldatma işlerini o kadar da önemsemiyor sizi sevsin ya da sevmesin. Aynı ortama da sokar sizi arkadaş da yapar o kadının eşiyle arkadaş da olur. Neden? Hesapta dikkat çekmemek için. Lütfen sakin ve sabırlı davranın. Mevzu boşanıp boşanmamak da değil bu belirsizlik ve şüphe insanı yer bitirir. Siz dediğim gibi eşinizin Whatsapp mesajlarının kendinize düşmesini bir sağlayın herşey bi aydınlansın siz bi rahatlayın ondan sonrasına karar verirsiniz.

Neden her gördüğünde sizi soruyor? Size karşı o kadar sıcak samimi değilken eşinize sorması abes değil mi? Yani bu bile sizi şüphelendirmeliydi. Bakın erkekler bu aldatma işlerini o kadar da önemsemiyor sizi sevsin ya da sevmesin. Aynı ortama da sokar sizi arkadaş da yapar o kadının eşiyle arkadaş da olur. Neden? Hesapta dikkat çekmemek için. Lütfen sakin ve sabırlı davranın. Mevzu boşanıp boşanmamak da değil bu belirsizlik ve şüphe insanı yer bitirir. Siz dediğim gibi eşinizin Whatsapp mesajlarının kendinize düşmesini bir sağlayın herşey bi aydınlansın siz bi rahatlayın ondan sonrasına karar verirsiniz.
Evet benimle pek samimi olmayıp eşimi her gördüğü yerde beni sorması garip. Doğruysa eğer bende şaşırdım tabi. Siz eşime karşı kendi duygularını belli etmek istemediği için mi beni sorduğunu anlatmaya çalışıyorsunuz?

Evet benimle pek samimi olmayıp eşimi her gördüğü yerde beni sorması garip. Doğruysa eğer bende şaşırdım tabi. Siz eşime karşı kendi duygularını belli etmek istemediği için mi beni sorduğunu anlatmaya çalışıyorsunuz?
Hayır; eşinizin sizi işkillendirmemek için sanki kadın sizi soruyormuş, kadının size karşı dostane bir yaklaşımı varmış gibi aksettirmeye çalıştığını anlatmaya çalışıyorum. Kadın evli eşiniz sizinle evli bu kadın neden eşinize sıcak davranıp size soğuk davranıyor? Sizce bunun nedeni ne olabilir?

Hayır; eşinizin sizi işkillendirmemek için sanki kadın sizi soruyormuş, kadının size karşı dostane bir yaklaşımı varmış gibi aksettirmeye çalıştığını anlatmaya çalışıyorum. Kadın evli eşiniz sizinle evli bu kadın neden eşinize sıcak davranıp size soğuk davranıyor? Sizce bunun nedeni ne olabilir?
Bende zaten normal bulmuyorum soruyorsa da beni, sormuyorsa da
Anormal şeyler var
Kadında hoşlanıyor belki birkaç kere tek gördüğüm için onunla ilgili olan düşüncelerim daha şüphesel sadece
Çünkü eşimin ona olan ilgisini farkettiyse de her gördüğü yerde beni bilerek soruyor da olabilir dicem de
Evindeki soğukluğundan dolayı diyemiyorum

Merhaba
Eşimle 4 senelik ilişkimizin ardından bu yaz düğün yapıp evlendik. Bugüne kadar herhangi bir aldatma, sadakatsizlik, yalan söyleme vs gibi birşey hiç olmadı sevgiliyken de. 2 ay oldu evleneli. Yani cicim ayları diyebiliriz. Ben evlendikten sonra şehir değiştirdim. Normalde abimin olduğu şehirde öğretmenlik yapıyordum. Eş durumu ile eşimin yanına geldim. Eşim mühendis. Evlendikten sonra eşin arkadaş çevresiyle tanıştırdı. bir kadın iş arkadaşı var iş yerinde o da evli 2 senedir. Bu kadının ismini evlenmeden önce de ara ara duyardım iyi şekilde bahsederdi bende yakın, sevdiği bir kız arkadaşı diye düşündüm. Fakat bu kızla ilgili şöyle birşey var, tanışınca da eşimle çok samimi ve yakınlar fakat benimle pek konuşmuyor kendisi. 1 senedir takipleşiyoruz sosyal medyadan benim hiçbir fotoğrafımı beğenmiyor (eşimle olanlar dahil) fakat eşimin tüm fotoğraflarını dakikasında beğenir dikkatimi çekti. Onum dışında eşimde bu kadından çok bahseder. Eşim hiç misafir sevmez ama bunları 2-3 tür kahve içmeye yemeğe çağırdı evimize. (Henüz yeni evli olmamıza rağmen) geçen gün eşime piknik yapalım dedim olur hatta onları da çağıralım dedi. Hatta eşimle bu sene içinde Karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz geçen gün onlara da söyleriz 4ümğz gideriz dedi.
Dayanamayıp ben tatilde eşimle baş başa kafa dağıtmak isterim açıkçası onlarla gitmek istemiyorum dedim.
Fakat en çok dikkatimi çeken şey:
Dün eşim Whatsaptan o kızla sanırımyrni mesajlaşıyordu, gözlerimle gördüm kızı profil fotoğrafından tanıdım sohpet açıktı( eşim o esnada birşey yazmıyordu bakıyordu öyle ekrana) bende hemen gözümü çevirdim nasıl olsa şifresini biliyorum bakarım ne konuştuklarına dedim.
Bugün baktığımda ise şok oldum. En son 2 hafta önceki mesajlar vardı (işle ilgili konuşmalar)
Yani ya dün ne konuştularsa sildi benim telefonuna bakabileceğimi düşünüp, ya da eski mesajları durup dururken okudu (ki bu da çok saçma)
Ve ben ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilk defa bu tarz bi olay yaşadım
Yeni evlendigim zamanlar,neredeyse her seye suphe icinde bakardim. Esim birisiyle konussa ayri, ailesiyle ilgili ayri. Guvenmedigimden degil ,bilmedigimden bence.
Çevrenden bir seyler duyuyorsun, acaba diyorsun. Bazen trip bazen ima olurdu, bazen tartisirdik. Zamanla icimde kalacagina acik ve net sekilde konusmaya basladim. Empati yapmasini sagladim.
Mesela senin yerinde olsam , derdim ki . O kisiden negatif enerji aliyorum ve hoslanmiyorum . Onunda benden hoslandigini sanmiyorum. Mesafeli olmak istiyorum. Sen de olursan sevinirim.
Yani benim boyle arkadasim olsa ve hoslanmasan , sen de ayni sekil dusunurdun degil mi? Empati yapmasini saglardim.
Yani bu durumda oncelik siz olmalisiniz.
Her seyi de kafanizda kurmayin. Bunlarda yanlis yola sevkediyor.
Kendinize odaklanin ve guvenin
Esiniz bir sey yaparsa ,illaki ortaya cikar ve kendi kaybeder.

Fevri davranmamak için zor tutuyorum kavga etmemek için eşimden hesap sormamak için
Ben dile getirilmiş bir ilişkilerinin olduğunu düşünmüyorum ama
Karşılıklı veya tek taraflı hoşlanma var bence
Eğer alenen bir ilişkileri olsaydı beni ve onu asla aynı ortama koymazdı bence
Arasında bir şey olan evli kişilerin dışarda başka yerde buluşması garip karşılanacağı için, plana tüm aileyi dahil edip birbirlerini daha sık görüp paylaşım yapmak istiyorlar. Bence aralarında bir şey olmak üzere veya var.

Aslında tam konusu açılmış neden eşinize o kadın olmayınca planlar iptal oluyor, neden senin sosyalliğin o kadından ibaret diye sormadınız?
Kadın daha önce de çağrıldığı halde gelmemiş, yine işı çıkmış, eşiniz gibi biraraya gelmek için can atmıyor. Kendisine olan ilginin farkında ve bundan keyif alıyor olabilir ama yanık olan eşiniz bence. Ortaya çıkaracak bir seyin olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

Tam sırası gelmişken neden üstüne gitmediniz cidden anlamıyorum. Eşiniz fazla üstleyince iyice afalllayacak ve bir şeyler söyleyecekmiş gibi duruyor. Ama ilkini geçiştirmiş, kafasında bir şeyler kurar şimdi. Beklemenin bir faydası olacağını sanmıyorum.
Kadının tavırları da tuhaf, tek olayı üzerindeki ilgiden hoşnut olmaksa neden konu sahibine kuması gibi davranıyor ki? Benim böyle bir arkadaşım olmuştu, ilgisini sevdiği adamın karısı ile bir derdi olmadı hatta çok iyi geçindi, akıllı kadındı hem adamı kullandı hem de mide bulandırmadı, eppeğine baktı gayet. 😬 Bu kadar akılsız iki kafadarı da ilk defa gördüm.

Yeni evlendigim zamanlar,neredeyse her seye suphe icinde bakardim. Esim birisiyle konussa ayri, ailesiyle ilgili ayri. Guvenmedigimden degil ,bilmedigimden bence.
Çevrenden bir seyler duyuyorsun, acaba diyorsun. Bazen trip bazen ima olurdu, bazen tartisirdik. Zamanla icimde kalacagina acik ve net sekilde konusmaya basladim. Empati yapmasini sagladim.
Mesela senin yerinde olsam , derdim ki . O kisiden negatif enerji aliyorum ve hoslanmiyorum . Onunda benden hoslandigini sanmiyorum. Mesafeli olmak istiyorum. Sen de olursan sevinirim.
Yani benim boyle arkadasim olsa ve hoslanmasan , sen de ayni sekil dusunurdun degil mi? Empati yapmasini saglardim.
Yani bu durumda oncelik siz olmalisiniz.
Her seyi de kafanizda kurmayin. Bunlarda yanlis yola sevkediyor.
Kendinize odaklanin ve guvenin
Esiniz bir sey yaparsa ,illaki ortaya cikar ve kendi kaybeder.
Haklısınız ama temel sorun kadın değil ki eşim..
eşimin sürekli o kadını düşündüğünü hissetmem, lafları birşekilde ona getirmesi planlara dahil etmesi, evet kadından hoş bir enerji alamadım ama temel hissettiğim itici his eşimden geliyor
Onunla vakit geçirme çabası içerisinde olduğunu hissediyorum

Merhaba
Eşimle 4 senelik ilişkimizin ardından bu yaz düğün yapıp evlendik. Bugüne kadar herhangi bir aldatma, sadakatsizlik, yalan söyleme vs gibi birşey hiç olmadı sevgiliyken de. 2 ay oldu evleneli. Yani cicim ayları diyebiliriz. Ben evlendikten sonra şehir değiştirdim. Normalde abimin olduğu şehirde öğretmenlik yapıyordum. Eş durumu ile eşimin yanına geldim. Eşim mühendis. Evlendikten sonra eşin arkadaş çevresiyle tanıştırdı. bir kadın iş arkadaşı var iş yerinde o da evli 2 senedir. Bu kadının ismini evlenmeden önce de ara ara duyardım iyi şekilde bahsederdi bende yakın, sevdiği bir kız arkadaşı diye düşündüm. Fakat bu kızla ilgili şöyle birşey var, tanışınca da eşimle çok samimi ve yakınlar fakat benimle pek konuşmuyor kendisi. 1 senedir takipleşiyoruz sosyal medyadan benim hiçbir fotoğrafımı beğenmiyor (eşimle olanlar dahil) fakat eşimin tüm fotoğraflarını dakikasında beğenir dikkatimi çekti. Onum dışında eşimde bu kadından çok bahseder. Eşim hiç misafir sevmez ama bunları 2-3 tür kahve içmeye yemeğe çağırdı evimize. (Henüz yeni evli olmamıza rağmen) geçen gün eşime piknik yapalım dedim olur hatta onları da çağıralım dedi. Hatta eşimle bu sene içinde Karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz geçen gün onlara da söyleriz 4ümğz gideriz dedi.
Dayanamayıp ben tatilde eşimle baş başa kafa dağıtmak isterim açıkçası onlarla gitmek istemiyorum dedim.
Fakat en çok dikkatimi çeken şey:
Dün eşim Whatsaptan o kızla sanırım mesajlaşıyordu, gözlerimle gördüm kızı profil fotoğrafından tanıdım sohpet açıktı( eşim o esnada birşey yazmıyordu bakıyordu öyle ekrana) bende hemen gözümü çevirdim nasıl olsa şifresini biliyorum bakarım ne konuştuklarına dedim.
Bugün baktığımda ise şok oldum. En son 2 hafta önceki mesajlar vardı (işle ilgili konuşmalar)
Yani ya dün ne konuştularsa sildi benim telefonuna bakabileceğimi düşünüp, ya da eski mesajları durup dururken okudu (ki bu da çok saçma)
Ve ben ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilk defa bu tarz bi olay yaşadım
Whatsaap web kullanın telefonunda. Aynı durum bende de var ama eşimin arkadaşı bana yazar instagramdan ikimizinde ilk beğeni atar benimle sohbet eder. Sizin ki biraz tuhaf olmuş.

Kadının tavırları da tuhaf, tek olayı üzerindeki ilgiden hoşnut olmaksa neden konu sahibine kuması gibi davranıyor ki? Benim böyle bir arkadaşım olmuştu, ilgisini sevdiği adamın karısı ile bir derdi olmadı hatta çok iyi geçindi, akıllı kadındı hem adamı kullandı hem de mide bulandırmadı, eppeğine baktı gayet. 😬 Bu kadar akılsız iki kafadarı da ilk defa gördüm.
Kadın da bir seyler hissetse görüşme tekliflerine hemen atlamaz mi? Adam her seye kadını dahil etmeye çalışmış, olmayinca program iptal oluyor. Kadında böyle bir çaba yok gibi duruyor.
Bu sebepten onda konu sahibinin eşi kadar bir hoşlanma, etkilenme her neyse olduğunu düşünmedim.

Kadın da bir seyler hissetse görüşme tekliflerine hemen atlamaz mi? Adam her seye kadını dahil etmeye çalışmış, olmayinca program iptal oluyor. Kadında böyle bir çaba yok gibi duruyor.
Bu sebepten onda konu sahibinin eşi kadar bir hoşlanma, etkilenme her neyse olduğunu düşünmedim.
Bilmiyorum belki de öyle yılan gibi biri değildir, azcık daha ağır duruyordur, zıp zıp her yere de atlamıyordur.

Valla bacım kadın değilde senin kocam çagırıyor her yere gözünü aç kocan demekki senın yanında sıkılıyor onun yanında mutlu bu da demek oluyor ki ona karşı ilgisi begenisi hoşlantısı aşkı var bende yaşadım kocama konduramıştım bu olaylardan 2 yıl sonra beni aldatınca demekki Herşey dogruyymuş dedim yüzüne karşı da dedim,kadını bende sevmemiştim en yakın arkadaşının karısıydı güzel bir kadındı bide sürekli onlara giderdık evimiz yakındı bişey yapacak olsak onlarda gelsin derdi hep.sürekli o kadınla ilgilenirdi onlara gittigmz de.kadın ağır bişey kaldırsa hemen benım koca dahil olurdu sanki kadının kocası yok gibi.kocasıda rahat biriydi sorun etmezdi.neyse ki cok ağır sancılı süreç baktık olmuyo görüşme de devam ederse evden gidin.seviyorsa sizi işini değiştirir evini de

Belki kadının eşi de şüphelenmiştir ya da başka zorunlu bir durumdan ötürü iptal olmuştur? Keyfi olarak gelmediğini bilmiyoruz ki.

X