Eşimin iş arkadaşı

Ay neyse bari burdan faydam dokunsun kadının adı E adam C denk gelirse görür anlar artık

Şizofreni teşhısi koydular mı size yoksa doğal haliniz mi bu burası sizin babanızın dingo ahırı değil haddinizi bilin

Bir tek sey soyleyebilirim belli ki akli basinda birisiniz. Hasta ruhlu olsaniz caniniz sikiliyor derdim ama bir kadin durduk yere bir seyden suphelenmez. Benim eskiden yasadigim seylere benziyor. Isin sonunu birakmayin bence. Onemsiz gibi gorunen ince detaylar.

Siz satır aralarını okumuyor musunuz? Bir çok yerde kadının kendini ele verir davrandığını yazdı
Mesela bir tanesi Konu sahibi kocası hakkında şaka yapmış, kadın hemen adamın avukatlığına soyunmuş

Okuyorum,okuduğumuzu aynı yorumlamak zorunda değiliz sonuçta.
İs dışında buluşmak isteyen koca, kadin bir iki defa isim var deyip görüşmemis çağrıldığında hatta. Kadında da sorun olabilir ki onu baska yorumumda yazdim ama her fırsatta buluşmak isteyen taraf değil.
Konu sahibinin meselesi kadınla değil kocasıyla zaten.

Kocam hakkında şaka yapıcam elin kadını beni bozacak öyle mi masadaki bardağı kafasına yemişti çoktan
Valla konu çok fena tansiyonumu çıkarıyor benim

Evet ama sadece eşinde varsa bunu nasıl ispatlayacak bu mümkün değil
Ki hiç bir kadın yoktur ki kendine ilgisi olan bir erkeği anlamasın
Böyle bişey adamda varsa karşı taraf bal gibi hissediyordur ve evli olmalarına rağmen bundan rahatsız olmuyor aksine adamla iyice samimiyet kuruyorsa Kimse o kadında bişey yok diyemez

Ya ikisinde de yok yada ikisinde de var
Sadece eşinde var diye düşünecekse konu sahibi zaten imkansız kanıtlayamaz bunu

Bir şüphe varsa ortada
İkisinden de şüphelenecek ona göre plan yapacak ki gerçekleri ortaya çıkarsın

Aralarında adı konmuş bir ilişki yoksa ispat edecek bir şey bulması zor.
Ancak kocasının zayıf bir anında ya da üstüne giderek, üste çıkarak itiraf ettirebilir. Kadın üzerinden bir şey öğrenmesi.pek mümkün gelmiyor bana.

Ben rahatsız olduysam direkt söylerdim ayrıca bana zaten bu beklemeler de imkansız geliyor. Kadının lafını ettirmez, kocamdan gerekli karşılığı alamıyorsam devam edemezdim. Böyle sakince bekleyebilenleri hayretle okuyorum. Belki doğrusu da odur bilemiyorum.

Adam her şeye kadını çağırıyor, aptalın teki aslında. Çok açık etmis kendini. Başka arkadaşlarına gelince görüşmek istemiyormuş. Kadına gelince her plana dahil etmek istiyor. Ben bunu ilk fark ettiğimde olay çıkarmıştım zaten.

Son düzenleme:
Siz platonik diye düşünüyosunuz ama eğer ortada bişey varsa kesinlikle karsiliklidir.esiniz her çağırdığı da kadinin gönlü olmasa gelmez hatta bu durumdan rahatsiz olur ve araya mesafe koyar.bence oda istekli görüşmeye beraber bir şeyler yapmaya.sakin eşinize bu durumu açmayın tütün kendinizi.yoksa bundan sonra daha dikkatli davranır ve asla anlayamazsınız.yerinizde olsam kadını kotulerdim bakalım eşiniz nasıl tepki veriyor.eger umursamaz aman bize ne falan derse demekki bişey yok ama aşırı tepkiler verip savunmaya geçerse ki genelde öyle olur o zaman anlayın bı haltlar dönüyor

Durum nasıl konu sahibi
Bu konuya çok üzüldüm eşinizi de Allah bildiği gibi yapsın eğer şüphelendiğiniz şey doğruysa

Bisey demedi mi. Bir masterchefde duygu mu ne vardi boyle cifli tatile gitmisler kocadi o kadinla aldatmis. arsız insanlar yahu

haftasonu akşam yemeğe çıkardı eşim
Kimseyi de çağırmadı şaşırtıcı bir şekilde
Bana karşı daha sıcakkanlı davransa da eski sıcaklığını alamadım
Sadece bir ara sen kilomu aldın son dönemlerde sanki dedi (o kadın daha kilolu benden sorarsınız diye yazıyorum)
Bende bilerek tepkisini ölçmek için bilmiyorum belki de almışımdır ama yinede sokağa çıksam eminim ki dönüp bakanlar olur dedim gülerek
Bakalım kıskanacak mı ne diyecek diye
Bana verdiği cevap ‘belki bana da bakanlar benden hoşlanmalar vardır şirkette sonuçta esprili biriyim şeytan tüyü var bende’ dedi o da gülerek
Bende seni mahvederim şakası bile hoş değil dedim
O da e sende böyle şakalar yapma o zaman dedi evliyiz sonuçta ne yani aldatacak mıyız birbirimizi dedi
Bende ne Alakası var şaka yapıyoruz dediğin gibi ama konuyu ne diye aldatmaya getirdin ki
Dedim işte sen böyle şeyler dedin diye diyorum dedi
(Zamanında da bazen sinirini bozmak için bilerek kıskandırdıgım olmuştu şakayla, o da aynı şekilde cevap verirdi ama yinede
Ama düşündürdü bu cümlesi çünkü şirketteki iş arkadaşıydı o kadın

Onun dışında arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine (anlattığım arkadaşım eşimi tanıyor ve böyle birşeyin olabileceğini asla düşünmediğini eşimin belki birşeylere alındığı için bana uzak davrandığını ve mutlaka sormam gerektiğini söyledi)
Bende son zamanlarda sende duygusal olarak bi uzaklaşma mesafe hissediyorum dedim. Birşeye mi alındın veya soğuduğun birşey mi oldu dedim
Hayır nerden çıktı dedi
Bende işe giderken pek öpmüyorsun durup dururken sarılırdın temas ederdin daha çok ev arkadaşı gibi davranıyorsun son günlerde ve biz yeni evliyiz çok normal gelmedi dedim
Benimle başbaşa vakit geçirmek için bir telaş göremiyorum dedim
Tabi inkar etti neden soguyayım ki senden niye bir sorun olsun ki filan dedi ful inkar etti yani herşey yolunda dedi
Ben asla o kadından bahsetmedim ama
sabahları seni öpüyorum uyuduğun için görmüyorsun dedi birkaç kere unuttum onum da nedeni geç kalıyordum filan dedi
Saatlerce seni yemeğe nereye çıkarsam diye baktım araştırdım hakkımı yiyorsun dedi
Yani lafta mantıklıca konuştu

Telefonunu karıştırma fırsatım oldu en son 2 hafta önce mesajlaşmışlar kadınla yeni bir mesaj iletişim görmedim silmediyse
Şimdilik bu şekilde durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…