- 4 Şubat 2023
- 507
- 805
Ay neyse bari burdan faydam dokunsun kadının adı E adam C denk gelirse görür anlar artıkAy bızım okuldada vardı ıkı öğretmen ıkısıde evli kadın resmen adamın üstüne yatardı işveli cilveli konusurdu. Ve bunlar dışarda ailecekte görüşüyordu. O kadar üzülüyordumkı ama emınım ıkısınınde eşinin hıc haberı olmadı olmayacak. En fazla kadın senın gibi şüphelenir
Şehride söyle yoksa Ankara mıAy neyse bari burdan faydam dokunsun kadının adı E adam C denk gelirse görür anlar artık
İstanbulŞehride söyle yoksa Ankara mı
Ne hadsizlik ya kendinize gelinNoldu konu sahibi, işine mi gelmedi de beğenmedin?
Şizofreni teşhısi koydular mı size yoksa doğal haliniz mi bu burası sizin babanızın dingo ahırı değil haddinizi bilinKarşısına çıkıp, hayırdır noluyor böyle diyecek cesaretin yok, burada sosyal medyasını takip etmek, whatsapp' ındaki mesajlarını okumak gibi çareler arıyorsun. Sonra da, sana asıl yapman gerekeni söyledim diye bana ahkam kesiyorsun. Yazık...
Bir tek sey soyleyebilirim belli ki akli basinda birisiniz. Hasta ruhlu olsaniz caniniz sikiliyor derdim ama bir kadin durduk yere bir seyden suphelenmez. Benim eskiden yasadigim seylere benziyor. Isin sonunu birakmayin bence. Onemsiz gibi gorunen ince detaylar.Merhaba
Eşimle 4 senelik ilişkimizin ardından bu yaz düğün yapıp evlendik. Bugüne kadar herhangi bir aldatma, sadakatsizlik, yalan söyleme vs gibi birşey hiç olmadı sevgiliyken de. 2 ay oldu evleneli. Yani cicim ayları diyebiliriz. Ben evlendikten sonra şehir değiştirdim. Normalde abimin olduğu şehirde öğretmenlik yapıyordum. Eş durumu ile eşimin yanına geldim. Eşim mühendis. Evlendikten sonra eşin arkadaş çevresiyle tanıştırdı. bir kadın iş arkadaşı var iş yerinde o da evli 2 senedir. Bu kadının ismini evlenmeden önce de ara ara duyardım iyi şekilde bahsederdi bende yakın, sevdiği bir kız arkadaşı diye düşündüm. Fakat bu kızla ilgili şöyle birşey var, tanışınca da eşimle çok samimi ve yakınlar fakat benimle pek konuşmuyor kendisi. 1 senedir takipleşiyoruz sosyal medyadan benim hiçbir fotoğrafımı beğenmiyor (eşimle olanlar dahil) fakat eşimin tüm fotoğraflarını dakikasında beğenir dikkatimi çekti. Onum dışında eşimde bu kadından çok bahseder. Eşim hiç misafir sevmez ama bunları 2-3 tür kahve içmeye yemeğe çağırdı evimize. (Henüz yeni evli olmamıza rağmen) geçen gün eşime piknik yapalım dedim olur hatta onları da çağıralım dedi. Hatta eşimle bu sene içinde Karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz geçen gün onlara da söyleriz 4ümğz gideriz dedi.
Dayanamayıp ben tatilde eşimle baş başa kafa dağıtmak isterim açıkçası onlarla gitmek istemiyorum dedim.
Fakat en çok dikkatimi çeken şey:
Dün eşim Whatsaptan o kızla sanırım mesajlaşıyordu, gözlerimle gördüm kızı profil fotoğrafından tanıdım sohpet açıktı( eşim o esnada birşey yazmıyordu bakıyordu öyle ekrana) bende hemen gözümü çevirdim nasıl olsa şifresini biliyorum bakarım ne konuştuklarına dedim.
Bugün baktığımda ise şok oldum. En son 2 hafta önceki mesajlar vardı (işle ilgili konuşmalar)
Yani ya dün ne konuştularsa sildi benim telefonuna bakabileceğimi düşünüp, ya da eski mesajları durup dururken okudu (ki bu da çok saçma)
Ve ben ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilk defa bu tarz bi olay yaşadım
Siz satır aralarını okumuyor musunuz? Bir çok yerde kadının kendini ele verir davrandığını yazdıBuluşma teklifi hep eşinizden mi geliyor?
Onlardan var mı bir buluşalım görüşelim isteği?
Böyle şeyler söylemeye, kadinla samimi olmaya gerek yok bence.
Sizin meselenin eşinizle.
Tek görüşmek isteyen kocanizsa onda kadına karşı hisler olabilir.
Kadın için arkadaştan öte değildir belki.
Okuyorum,okuduğumuzu aynı yorumlamak zorunda değiliz sonuçta.Siz satır aralarını okumuyor musunuz? Bir çok yerde kadının kendini ele verir davrandığını yazdı
Mesela bir tanesi Konu sahibi kocası hakkında şaka yapmış, kadın hemen adamın avukatlığına soyunmuş
Kocam hakkında şaka yapıcam elin kadını beni bozacak öyle miSiz satır aralarını okumuyor musunuz? Bir çok yerde kadının kendini ele verir davrandığını yazdı
Mesela bir tanesi Konu sahibi kocası hakkında şaka yapmış, kadın hemen adamın avukatlığına soyunmuş
Evet ama sadece eşinde varsa bunu nasıl ispatlayacak bu mümkün değilOkuyorum,okuduğumuzu aynı yorumlamak zorunda değiliz sonuçta.
İs dışında buluşmak isteyen koca, kadin bir iki defa isim var deyip görüşmemis çağrıldığında hatta. Kadında da sorun olabilir ki onu baska yorumumda yazdim ama her fırsatta buluşmak isteyen taraf değil.
Konu sahibinin meselesi kadınla değil kocasıyla
Aralarında adı konmuş bir ilişki yoksa ispat edecek bir şey bulması zor.Evet ama sadece eşinde varsa bunu nasıl ispatlayacak bu mümkün değil
Ki hiç bir kadın yoktur ki kendine ilgisi olan bir erkeği anlamasın
Böyle bişey adamda varsa karşı taraf bal gibi hissediyordur ve evli olmalarına rağmen bundan rahatsız olmuyor aksine adamla iyice samimiyet kuruyorsa Kimse o kadında bişey yok diyemez
Ya ikisinde de yok yada ikisinde de var
Sadece eşinde var diye düşünecekse konu sahibi zaten imkansız kanıtlayamaz bunu
Bir şüphe varsa ortada
İkisinden de şüphelenecek ona göre plan yapacak ki gerçekleri ortaya çıkarsın
Kocam hakkında şaka yapıcam elin kadını beni bozacak öyle mimasadaki bardağı kafasına yemişti çoktan
Valla konu çok fena tansiyonumu çıkarıyor benim
Bisey demedi mi. Bir masterchefde duygu mu ne vardi boyle cifli tatile gitmisler kocadi o kadinla aldatmis. arsız insanlar yahuBir de şunu farkettim
Bizi dışarıya bazen diğer arkadaşları da çağırır
Eşim hiçbirine gitmek istemiyor bir iki kere benim evde canım sıkıldığı için gidelim dedik öyle gittik
Eşim gezmeyi dışarı çıkmayı sevmez ama bu kadında dahilse o günkü programa mutlu oluyor gibi hissediyorum
Normalde gezmekten hiç hoşlanmaz
Diyorum ya geçen gün Karadeniz turu yapalım diyordu onlarla kadınla konuşmuşlar izin günümüz geldiğinde 4 lü gidelim filan diye
Bende ‘açıkçası şehir dışı tatillerimi eşimle başbaşa yapmak istiyorum biz ikimiz gideriz tatil demek başbaşa takılmak demek bence’ dedim
Birşey demedi