- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.263
Güvenilir erkek olduğunu düşünmüyorum ben. Eşinizin bir yerleri kalkmış sanırım ilgiden. Sizde de peygamber sabrı var ben olsam kavga çıkarırdım çoktan.haftasonu akşam yemeğe çıkardı eşim
Kimseyi de çağırmadı şaşırtıcı bir şekilde
Bana karşı daha sıcakkanlı davransa da eski sıcaklığını alamadım
Sadece bir ara sen kilomu aldın son dönemlerde sanki dedi (o kadın daha kilolu benden sorarsınız diye yazıyorum)
Bende bilerek tepkisini ölçmek için bilmiyorum belki de almışımdır ama yinede sokağa çıksam eminim ki dönüp bakanlar olur dedim gülerek
Bakalım kıskanacak mı ne diyecek diye
Bana verdiği cevap ‘belki bana da bakanlar benden hoşlanmalar vardır şirkette sonuçta esprili biriyim şeytan tüyü var bende’ dedi o da gülerek
Bende seni mahvederim şakası bile hoş değil dedim
O da e sende böyle şakalar yapma o zaman dedi evliyiz sonuçta ne yani aldatacak mıyız birbirimizi dedi
Bende ne Alakası var şaka yapıyoruz dediğin gibi ama konuyu ne diye aldatmaya getirdin ki
Dedim işte sen böyle şeyler dedin diye diyorum dedi
(Zamanında da bazen sinirini bozmak için bilerek kıskandırdıgım olmuştu şakayla, o da aynı şekilde cevap verirdi ama yinede
Ama düşündürdü bu cümlesi çünkü şirketteki iş arkadaşıydı o kadın
Onun dışında arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine (anlattığım arkadaşım eşimi tanıyor ve böyle birşeyin olabileceğini asla düşünmediğini eşimin belki birşeylere alındığı için bana uzak davrandığını ve mutlaka sormam gerektiğini söyledi)
Bende son zamanlarda sende duygusal olarak bi uzaklaşma mesafe hissediyorum dedim. Birşeye mi alındın veya soğuduğun birşey mi oldu dedim
Hayır nerden çıktı dedi
Bende işe giderken pek öpmüyorsun durup dururken sarılırdın temas ederdin daha çok ev arkadaşı gibi davranıyorsun son günlerde ve biz yeni evliyiz çok normal gelmedi dedim
Benimle başbaşa vakit geçirmek için bir telaş göremiyorum dedim
Tabi inkar etti neden soguyayım ki senden niye bir sorun olsun ki filan dedi ful inkar etti yani herşey yolunda dedi
Ben asla o kadından bahsetmedim ama
sabahları seni öpüyorum uyuduğun için görmüyorsun dedi birkaç kere unuttum onum da nedeni geç kalıyordum filan dedi
Saatlerce seni yemeğe nereye çıkarsam diye baktım araştırdım hakkımı yiyorsun dedi
Yani lafta mantıklıca konuştu
Telefonunu karıştırma fırsatım oldu en son 2 hafta önce mesajlaşmışlar kadınla yeni bir mesaj iletişim görmedim silmediyse
Şimdilik bu şekilde durumlar
Hayırdır, sana ne oluyor?Şizofreni teşhısi koydular mı size yoksa doğal haliniz mi bu burası sizin babanızın dingo ahırı değil haddinizi bilin
Sen kimsin? Seni neden bu kadar ilgilendiriyor?Ne hadsizlik ya kendinize gelin
Terbiyesizlerle işim olmaz byHayırdır, sana ne oluyor?
Hadsiz görünce haddini bildiresim geliyor olamaz mı hadsizsin.Sen kimsin? Seni neden bu kadar ilgilendiriyor?
Terbiyeyi senden öğrenecek değilim, haydi işine bak sabah sabah...Terbiyesizlerle işim olmaz by
Seni çok in cit miş ler canım, Allah selamet versin haydi uza burdan benimle uğraşma.Hadsiz görünce haddini bildiresim geliyor olamaz mı hadsizsin.
‘belki bana da bakanlar benden hoşlanmalar vardır şirkette sonuçta esprili biriyim şeytan tüyü var bende’ dedi
Şimdilik samimi ve sıcakkanlı davranıyorbelki bana da bakanlar benden hoşlanmalar vardır şirkette sonuçta esprili biriyim şeytan tüyü var bende
ayy yemin ederim tansiyonum çıkıyor bu adamı boğardım ben ya pişkin pişkin cevaplara bak. konu sahibi iyice izle şunları vallahi eminim var bişeyler. siz çok kaliteli mantıklı birisiniz vallahi sinirlerim bozuldu ama bende olsam sizin gibi yapar biraz ortamı izlerdim. en azından öyle bir şey yoksa bile göze sokup aklına düşürmek istemem. biraz daha dayanın bizi de haberdar edin olur mu. inşallah her şey bir yanılgıdan ibarettir ve umarım bu dangalak sizi üzmez.
Siz esisiniz yani sizi daha iyi taniyordur. Ben esime şu kadini sevmedim deyip ornekle aciklasam bir bildigin vardır der bana hak verir. Bu elin kadininı savunmuş. Kadinfan yana bisey var mi bilmem ama esinizden yana var kesinlikle.Tam acaba ben mi büyütüyorum gayet sıcakkanlı davranıyor eşim diye düşünürken Bi gelişme oldu:
Biz daha önceden iş arkadaşlarıyla birlikteyken (sadece o kadın değil diğer iş arkadaşları da vardı) birgün mangal yapmaya sözleşmiştik bir iki haftasonra
Bugün eşim o iş iptal dedi niye dedim işte o kadının bir işi varmış filan dedi
Bende tamam biz gideriz diğerleriyle o zaman dedim
Biz ikimiz gidelime getirdi olayı çok sinirlendim resmen kadın gelmiyor diye diğer arkadaşlarıyla da görüşmek istemiyor... Zaten diğer iş arkadaşlarıyla da kadını görmek için sosyalleşiyor bence çünkü daha önce de demiştim diğerleri dışarı çağırdığında hep bir bahane uyduruyor
Bende o kadınla daha önce çok sosyalleştik zaten diğer iş arkadaşlarınla vakit geçirmiş oluruz ben öyle yapalım istiyorum dedim
Sonrada dayanamayıp sana daha önce söylemek istemedim aslında ama ben o arkadaşını pek sevemedim dedim
Niye diye sordu
Evlerine gittiğimizdeki tavırlarından biraz bahsettim
Birkaç kere soru sorduğumu ama cevap vermediğini, benimle pek konuşmadığını ve açıkçası onunda beni pek sevmediğini hissettiğimi söyledim
Tutamadım kendimi açıkçası ve tepkisini görmek istedim
İnanır mısınız ne diyeceğini bilemedi, bozuldu baya surat ifadesinden hissettim
Sen yanlış anlamışsındır işte o dalgın bir kızdır zaten hep dalga geçiyoruz bilmem ne..
saçma sapan bir iki iş anısı anlattı örnek vermek adına
Sonra da bana sürekli seni soruyor o nasıl napıyor diye, sen yanlış anlamışsındır filan dedi
Ben hayır dedim biraz ısrarlı konuştum hatalı olduğu noktaların dalgınlıkla ilgili birşey olmadığını ve pek samimi bulmadığımı söyledim
neyse ben yatıcam uykum var deyip yattı
Çıkarımım:
Net bozuldu.. sanki ablasıyla ilgili birşey söylüyorum gibi bozuldu surat ifadesi öyleydi farkettim
Ben birşeyler hissetsem de bir de sizin fikrinizi almak istiyorum ne çıkarmalıyım bu konuşmadan?
konu sahibi açtığınızdan beri okuyorum yazdıklarınızı. bu benim için bardağı taşıran son damla olurdu. s.o.s diyorum kadın hisseder diyorum. bu kadarı fazla cidden.Tam acaba ben mi büyütüyorum gayet sıcakkanlı davranıyor eşim diye düşünürken Bi gelişme oldu:
Biz daha önceden iş arkadaşlarıyla birlikteyken (sadece o kadın değil diğer iş arkadaşları da vardı) birgün mangal yapmaya sözleşmiştik bir iki haftasonra
Biz ikimiz gidelime getirdi olayı çok sinirlendim resmen kadın gelmiyor diye diğer arkadaşlarıyla da görüşmek istemiyor... Zaten diğer iş arkadaşlarıyla da kadını görmek için sosyalleşiyor bence çünkü daha önce de demiştim diğerleri dışarı çağırdığında hep bir bahane uyduruyor
Bende o kadınla daha önce çok sosyalleştik zaten diğer iş arkadaşlarınla vakit geçirmiş oluruz ben öyle yapalım istiyorum dedim
Sonrada dayanamayıp sana daha önce söylemek istemedim aslında ama ben o arkadaşını pek sevemedim dedim
Niye diye sordu
Birkaç kere soru sorduğumu ama cevap vermediğini, benimle pek konuşmadığını ve açıkçası onunda beni pek sevmediğini hissettiğimi söyledim
Sen yanlış anlamışsındır işte o dalgın bir kızdır zaten hep dalga geçiyoruz bilmem ne..
Sonra da bana sürekli seni soruyor o nasıl napıyor diye, sen yanlış anlamışsındır filan dedi
Ben hayır dedim biraz ısrarlı konuştum hatalı olduğu noktaların dalgınlıkla ilgili birşey olmadığını ve pek samimi bulmadığımı söyledim
Çıkarımım:
Net bozuldu.. sanki ablasıyla ilgili birşey söylüyorum gibi bozuldu surat ifadesi öyleydi farkettim
Ben birşeyler hissetsem de bir de sizin fikrinizi almak istiyorum ne çıkarmalıyım bu konuşmadan?
Sanırım ilk defa yüzüne biri dışardan nasıl göründükleri hakkında fikir verdi, epey ürkmüş adam. Gizli yapıyoruz sanıyordu.Tam acaba ben mi büyütüyorum gayet sıcakkanlı davranıyor eşim diye düşünürken Bi gelişme oldu:
Niye diye sordu
Çıkarımım:
Şuan uyuyor yanımda ve uyandırıp herşeyi yüzüne vurmamak için zor tutuyorum kendimi
Dönüp ‘neden o kadın yokken planlar iptal ediliyor niye diğer arkadaşların çağırırken bahaneler uyduruluyor sen ne yapmaya çalışıyorsun ‘ diye bir bir hesap sorup kavga etmek istiyorum
Gerçekten kafayı yemek üzereyim
Hala içimde cılız aptal bir ses ‘belki de cidden sevdiği bir arkadaşıdır benimle de iyi anlaşmasını kaynaşmasını istediği için oluyor tüm bunlar’ diyor
Sonra kendime dönüp saf mısın diyorum
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık
Sizce herşeyi yüzüne vurup hesap mı sormalıyım, inceldiği yerden kopsun mu?
Çünkü kendi düşüncelerimi biraz açıkta ettim gibi oldu.
Hoşlandığını düşünüyorum ama lanet olsun ki hala emin değilim
Belki de kondurmak istemiyorum bilmiyorum
Bundan sonrası için bir önerisi olan var mı?
Beynim durdu artıkKonuya baktığım zaman yasak aşk yaşayan ve farkedilmediğini sanan 2 adet gerzek görüyorum. Siz acabaların ötesine geçip bir an önce yakalama tuzakları kurun eşinize.