Eşimin iş arkadaşı

Ya zaten kadınla bir arkadaşlığımız yok ki ikili buluşayım veya böyle şeyler söyleyeyim
Tüm mesajlar okunmuyor ondan yazıyorlar anlıyorum
Ama kadını birkaç kez gördüm zaten
Buluşma teklifi hep eşinizden mi geliyor?
Onlardan var mı bir buluşalım görüşelim isteği?
Böyle şeyler söylemeye, kadinla samimi olmaya gerek yok bence.
Sizin meselenin eşinizle.
Tek görüşmek isteyen kocanizsa onda kadına karşı hisler olabilir.
Kadın için arkadaştan öte değildir belki.

Şimdi merak ettim aklıma geldi.

Eşiniz her çağırdığında hop diye geliyorlar mı ?

Çalışan kadın sonuçta hiç mi işi gücü olmaz hafta sonu ?

Hadi kadının işi yok eşi hiç mi sorgulamaz yeni evliler ne işimiz var falan diye ?

Ya da hep siz mi çağırıyorunuz ?

Onlardan davet var mı?

2 aylık evli * 8 desem zaten 16 gün hafta sonunuz olmuş kabala sizin eşinizle

Onlarsız gezdiniz mi hiç ?

Benim anladığım hiç bir şey yapmak istemiyorsun
Diğer arkadaşın dediği gibi hiç bir şey yapmadan da gökten zembille inmez kanıt

Buraya neden konu açtınız ki o zamn yani biz sadece fikir yürütürüz sizin gibi oda hiçbir zaman kesin olmaz

O zaman bunları basana kadar bekleyeceksin oda demin yazdığın gibi senin zamanından gençliğinin yıllarından görürecek
Diyelim ki dediğinizi yaptım kadın da gayet normal
Buluşma teklifi hep eşinizden mi geliyor?
Onlardan var mı bir buluşalım görüşelim isteği?
Böyle şeyler söylemeye, kadinla samimi olmaya gerek yok bence.
Sizin meselenin eşinizle.
Tek görüşmek isteyen kocanizsa onda kadına karşı hisler olabilir.
Kadın için arkadaştan öte değildir belki.
Evet genel olarak eşimden geliyor bu istekler
Kadında sadece karşılıklı olabileceğine dair şüphelenmemin nedeni
Sosyal medyada beni çok önceden takibe almasına rağmen düğün dahil hiçbir fotoğraflarımızı beğenmemesi ve yüzyüzeyken de beni sevmiyormuş gibi hissetmem
beni incelediğine çok kez tanık oldum ama herhangi bir sıcaklık hissedemedim
Aralarında adı konmuş birşey olmamasını düşünmemin nedeni de
Eşimin telefonuna baktığımda birkaç kez kadına kanki dediğini görmem ve kadının da sosyal medyada eşiyle hikaye atması gibi şeyler

Ama işte böyle bakınca da sanki tamamen benim kuruntum gibi duruyor
Fakat eşimin o kadınla sosyalleşmek için bariz bir çabası var ve bana karşı cinsel ve duygusal olarak soğuk, daha çok sevdiği bir ev arkadaşıymışım gibi davranıyor
Whatsaptan da 2 aylık evli bir adam akşam eşiyle pasta börek yerken neden elin karısının whatsap sohbetini açıp baksın??

Whatsuptan mesaj silse silindi diye ibare çıkıyor ama emin misiniz silindiğine?
Bazıları çok fazla arkadaş grubuyla takılıyorlar.
Sizin eşinizde belki arkadaşlarıyla takılmaktan hoşlanıyordur.
Benim çevremde de çok böyle genelde her yere çift olan giden bir sürü kişi var.

Şimdi merak ettim aklıma geldi.

Eşiniz her çağırdığında hop diye geliyorlar mı ?

Çalışan kadın sonuçta hiç mi işi gücü olmaz hafta sonu ?

Hadi kadının işi yok eşi hiç mi sorgulamaz yeni evliler ne işimiz var falan diye ?

Ya da hep siz mi çağırıyorunuz ?

Onlardan davet var mı?

2 aylık evli * 8 desem zaten 16 gün hafta sonunuz olmuş kabala sizin eşinizle

Onlarsız gezdiniz mi hiç ?
Evet onlarsız gezdik biz çok dışarı çıkmıyoruz çıktığımızda da 3ünden 2si için kadını da çağırayım mı diyor
Onlar çok sık çağırmadı açıkçası
Bazen işleri oluyor gelmiyorlar tabi bir iki kere öyle oldu

Whatsuptan mesaj silse silindi diye ibare çıkıyor ama emin misiniz silindiğine?
Bazıları çok fazla arkadaş grubuyla takılıyorlar.
Sizin eşinizde belki arkadaşlarıyla takılmaktan hoşlanıyordur.
Benim çevremde de çok böyle genelde her yere çift olan giden bir sürü kişi var.
Herkesten sil deyince görünür ‘benden sil’ deyince görünmüyor

Bir de şunu farkettim
Bizi dışarıya bazen diğer arkadaşları da çağırır
Eşim hiçbirine gitmek istemiyor bir iki kere benim evde canım sıkıldığı için gidelim dedik öyle gittik
Eşim gezmeyi dışarı çıkmayı sevmez ama bu kadında dahilse o günkü programa mutlu oluyor gibi hissediyorum
Normalde gezmekten hiç hoşlanmaz
Diyorum ya geçen gün Karadeniz turu yapalım diyordu onlarla kadınla konuşmuşlar izin günümüz geldiğinde 4 lü gidelim filan diye
Bende ‘açıkçası şehir dışı tatillerimi eşimle başbaşa yapmak istiyorum biz ikimiz gideriz tatil demek başbaşa takılmak demek bence’ dedim
Birşey demedi

Diyelim ki dediğinizi yaptım kadın da gayet normal

Evet genel olarak eşimden geliyor bu istekler
Kadında sadece karşılıklı olabileceğine dair şüphelenmemin nedeni
Sosyal medyada beni çok önceden takibe almasına rağmen düğün dahil hiçbir fotoğraflarımızı beğenmemesi ve yüzyüzeyken de beni sevmiyormuş gibi hissetmem
beni incelediğine çok kez tanık oldum ama herhangi bir sıcaklık hissedemedim
Aralarında adı konmuş birşey olmamasını düşünmemin nedeni de
Eşimin telefonuna baktığımda birkaç kez kadına kanki dediğini görmem ve kadının da sosyal medyada eşiyle hikaye atması gibi şeyler

Ama işte böyle bakınca da sanki tamamen benim kuruntum gibi duruyor
Fakat eşimin o kadınla sosyalleşmek için bariz bir çabası var ve bana karşı cinsel ve duygusal olarak soğuk, daha çok sevdiği bir ev arkadaşıymışım gibi davranıyor
Whatsaptan da 2 aylık evli bir adam akşam eşiyle pasta börek yerken neden elin karısının whatsap sohbetini açıp baksın??
Eşinizin kadına karşı ilgisinin olduğunu düşünüyorum açıkçası. Kadınla vakit geçirmek istiyor bariz bir şekilde. Zaten çok dışarı çıkmıyormuşsunuz coğunda illa kadının da gelmesini istemesi normal değil. Kadınla ilgili kısmı da anlarsınız aynı ortama girdikçe. 2 aylık evlilikte,duygusal ve cinsel soğukluk da normal değil.
Uzak mesafe ilişkisinden sonra biraraya gelmişsiniz, birbirinizden başka bir şey görmeyecek zamanlardasiniz.

Ben yerinizde olsam sessiz kalmaz esime tüm rahatsızlıklarımi dile getirirdim sanırım. Ne olacaksa olurdu. Sabırlı olmak daha iyi olabilir şu aşamada bilemiyorum.

Bir de şunu farkettim
Bizi dışarıya bazen diğer arkadaşları da çağırır
Eşim hiçbirine gitmek istemiyor bir iki kere benim evde canım sıkıldığı için gidelim dedik öyle gittik
Eşim gezmeyi dışarı çıkmayı sevmez ama bu kadında dahilse o günkü programa mutlu oluyor gibi hissediyorum
Normalde gezmekten hiç hoşlanmaz
Diyorum ya geçen gün Karadeniz turu yapalım diyordu onlarla kadınla konuşmuşlar izin günümüz geldiğinde 4 lü gidelim filan diye
Bende ‘açıkçası şehir dışı tatillerimi eşimle başbaşa yapmak istiyorum biz ikimiz gideriz tatil demek başbaşa takılmak demek bence’ dedim
Birşey demedi
Sosyal arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyen biri değil yani eşiniz.
O kadına özel bir durum çok açık malesef.

Eşinizin kadına karşı ilgisinin olduğunu düşünüyorum açıkçası. Kadınla vakit geçirmek istiyor bariz bir şekilde. Zaten çok dışarı çıkmıyormuşsunuz coğunda illa kadının da gelmesini istemesi normal değil. Kadınla ilgili kısmı da anlarsınız aynı ortama girdikçe. 2 aylık evlilikte,duygusal ve cinsel soğukluk da normal değil.
Uzak mesafe ilişkisinden sonra biraraya gelmişsiniz, birbirinizden başka bir şey görmeyecek zamanlardasiniz.

Ben yerinizde olsam sessiz kalmaz esime tüm rahatsızlıklarımi dile getirirdim sanırım. Ne olacaksa olurdu. Sabırlı olmak daha iyi olabilir şu aşamada bilemiyorum.
O kadar sabrım tükendi ki
Tüm gün bu konuyu düşünüp duruyorum
Belki de kendimi daha fazla tutamayıp her şeyi dökücem tekrar bi olay olursa bilmiyorum
Sabırlı olmak da zor böyle konularda ama konuşursam eğer bir şey varsa da saklamasına fırsat tanımaktan başka hiçbir işe yaramayacak
Eşimle böyle bir tartışma yaşarsam muhtemelen bir daha o kadını hiçbir yere çağırmaz ama ne fayda birlikte çalışıyorlar bu yüzden sabırlı olmaya çalışıyorum

Belki de kendimi daha fazla tutamayıp her şeyi dökücem tekrar bi olay olursa bilmiyorum
Sabırlı olmak da zor böyle konularda ama konuşursam eğer bir şey varsa da saklamasına fırsat tanımaktan başka hiçbir işe yaramayacak
Eşimle böyle bir tartışma yaşarsam muhtemelen bir daha o kadını hiçbir yere çağırmaz ama ne fayda birlikte çalışıyorlar bu yüzden sabırlı olmaya çalışıyorum
Esinin hic gitmek istemedigi bi yere gitmek istedigini soyle
Yok vs derse xleri de cagiririz de o zaman tamam derse daha fazla sabretme derim 🤚

Kadınla sürekli yüz yüze gelsem veya benimle ikili buluşmak istese filan belki eşimle ilgili birkaç şey söyleyip surat ifadesinden anlam çıkarmaya çalışabilirim evet
Ama benim asıl olarak eşimi anlamam lazım
Belki kadının eşimde hiç gözü yok
Belki ve acı olanı, eşim platonik
Ve belki de kanki, iş arkadaşı ayağına vakit geçirmek istiyor kadınla ve anlaşılmasın diye bizim planlarımıza onun eşiyle birlikte onu çağırmak istiyor kim bilebilir ki

Ama eşimi yoklamak için tavsiyeleriniz varsa deneyebilirim benim asıl eşimi anlamam lazım
Sadece eşin platonik ise onu kesin anlayamazsın zaten. Ortaya çıkmaz ki ismi üzerinde gizli içten

Birde eğer bişey varsa bu sadece eşinizin hoşlantısı olsuğunu hiç sanmam
Karşılıklıdır

Kadın hiçte masum değil. Sizi sevmiyor gibi davranması fotoğraf beğenmemesi resmen sizi pasif görüyor.
Birbirleriyle samimiler.
İnsan normal arkadaş gibi görse eşiyle de üstelik hemcinsisiniz sizinle de iyi olmaya tanımaya arkadaşlığa çalışır. Zaten o ortama yeni gelmişsiniz. İnsan arkadaşım dediği insanın eşine yabancı hissetmesin diye bile ekstra ilgi gösterir arkadaşı hatrına.
Kadın çok daha fettan geldi bana hatta açıkçası 😅

Bizde diyoruz ki kanki vs gibi hitaplar sizi yanıltmasın (varda yokta diyemezsiniz kesince)
İnsan kardeşim o benim dediğiyle bi bakıyorsunuz sevgili olmuş hatta evlenmiş

Ayrıca ikiside evli
İllaki şüpheleri bertaraf etmek için bu tarz seyler yapılır. Hatta bu çok klişedir.

Birde kadın eşiyle hikaye atıyor diyorsunuzda
Ben neler biliyorum
Ki bence herkesin de malumu bu sosyal medyada göstermelik evlilikler ilişkiler çoğu perde çogu yalan

Umarım yoktur umarım tek taraflı bişey de yokturki ki hiç zanennetmıyorum varsa tek taraflı oluşunu

Ama bişey yapmadan beklerseniz olan giden günlerinize olacak
Hemde ilk yıllarınız birde

Takipte kalın mutlaka ve eşinize belli etmeyin imada asla bulunmayın ama sürekli de eşli görüşmeler yapmayın. Arada teklifi kabul edin gözlemlemek adına ama baş başa olalım bu sefer de deyin. Yalnızken keyifsiz onlarla bülbül gibi şakıyor mu eşiniz bakın hallerine. Yani daha iki aylık evlisin çiçek böcek ayları, iş yerinde tüm gün gördüğün insanı bir de sürekli haftasonu planlarına dahil etmeye çalışmak mantıklı gelmiyor. Kadını görmeden yapamıyor mu 🤦🏻‍♀️ belki bariz bir ilişki yok ancak çevremde görüyorum evli barklı adamlar kadınlar iş yerinde sürekli bir flörtöz tavırlar cilveleşmeler… kimileri kur yapmayı seviyor hayatına heyecan arıyor. Şu aşamada açık konuşsan eline hiçbir şey geçmez aksine sen suçlu olursun. Umarım net bir şey bulursun
Bende öyle çok gözlemliyorum evli olmak toplum için bir görüntü ve getirileri var. İş yerlerinde flört etmek hayatlarına renk katıyor, çok da ileri götürmüyorlar çünkü boşanmak istemiyorlar. Evliyken yapmak daha cazibeli geliyor. Etraf ahlaksız insan kaynıyor.

Son düzenleme:
Bu terste tebebilir her ihtimali düşünmelisin
Bunu eşine söylediğin anda bir şekilde onu itham etmiş olacaksın hemde en aşağılık konuma sokarak

Beni aldatıyorsun ithamı yeterince çirkinken
Evli kadınla berabersin ithamı sizi geri dönülmez bir yola sokabilir. Bunu affetmez kimse kolay kolay

Kadınla plan yapın ama ayrı da plan yapın. Belli etmeyin eşinize ve kadına asla. Çok mutluymuş ortamdan memnunum gibi eşinizle paylaşımlar yapın. Görsün kadinda Bu onların eğer ki kadin rahatsız oluyorsa daha çok yazmasına iletisimine sebebiyet verecektir. Sizde takibe devam edersiniz.
Neden her planınızı varlar belki de kadin istemiyor sizin başlasa vakit geçirmenizi?
Bizim yasalar da bi tuhaf..
Merhaba
Eşimle 4 senelik ilişkimizin ardından bu yaz düğün yapıp evlendik. Bugüne kadar herhangi bir aldatma, sadakatsizlik, yalan söyleme vs gibi birşey hiç olmadı sevgiliyken de. 2 ay oldu evleneli. Yani cicim ayları diyebiliriz. Ben evlendikten sonra şehir değiştirdim. Normalde abimin olduğu şehirde öğretmenlik yapıyordum. Eş durumu ile eşimin yanına geldim. Eşim mühendis. Evlendikten sonra eşin arkadaş çevresiyle tanıştırdı. bir kadın iş arkadaşı var iş yerinde o da evli 2 senedir. Bu kadının ismini evlenmeden önce de ara ara duyardım iyi şekilde bahsederdi bende yakın, sevdiği bir kız arkadaşı diye düşündüm. Fakat bu kızla ilgili şöyle birşey var, tanışınca da eşimle çok samimi ve yakınlar fakat benimle pek konuşmuyor kendisi. 1 senedir takipleşiyoruz sosyal medyadan benim hiçbir fotoğrafımı beğenmiyor (eşimle olanlar dahil) fakat eşimin tüm fotoğraflarını dakikasında beğenir dikkatimi çekti. Onum dışında eşimde bu kadından çok bahseder. Eşim hiç misafir sevmez ama bunları 2-3 tür kahve içmeye yemeğe çağırdı evimize. (Henüz yeni evli olmamıza rağmen) geçen gün eşime piknik yapalım dedim olur hatta onları da çağıralım dedi. Hatta eşimle bu sene içinde Karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz geçen gün onlara da söyleriz 4ümğz gideriz dedi.
Dayanamayıp ben tatilde eşimle baş başa kafa dağıtmak isterim açıkçası onlarla gitmek istemiyorum dedim.
Fakat en çok dikkatimi çeken şey:
Dün eşim Whatsaptan o kızla sanırım mesajlaşıyordu, gözlerimle gördüm kızı profil fotoğrafından tanıdım sohpet açıktı( eşim o esnada birşey yazmıyordu bakıyordu öyle ekrana) bende hemen gözümü çevirdim nasıl olsa şifresini biliyorum bakarım ne konuştuklarına dedim.
Bugün baktığımda ise şok oldum. En son 2 hafta önceki mesajlar vardı (işle ilgili konuşmalar)
Yani ya dün ne konuştularsa sildi benim telefonuna bakabileceğimi düşünüp, ya da eski mesajları durup dururken okudu (ki bu da çok saçma)
Ve ben ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilk defa bu tarz bi olay yaşadım
Bu düşüncelerini asla kendisine söyleme, hemen sen hastasın diyorlar..programa dahil olsunlar diyorsa bi tamam de,ve oradaki davranışlarını da gözlemle..kadinin eşi masan kalktığında sen de lavabo bahanesiyle kalk..bi gözlemle,hatta masadan kalktığında çantana ses kayıt falan mı bıraksan..ne yaparsak yap ama elinde sağlam delil olmadan suçlama..teline baktığını da hiç çaktırma hemen şifre değiştirir

X