Eşimin İş Arkadaşı Ne Yapmak İstiyor

Bu kız eşime asılıyor mu?

• Evet

OY: 154 93,9%
  • Hayır

OY: 10 6,1%

• Ankete Katılan
    164
Büyük ihtimal yanlışlıkla çocuk atıyormuş gibi mesajları, dikkat çekmeye çalışıyor. Hüsn-ü zan iyidir her zaman ama artık sınırı aşmış.

Icimin yaglari eridi bee.
Surprizi sen yaptin sandi demek.

Ama sey kotu olur ya.
Simdi o kizin gol atma sansi hala var; kocana ben yapmistim surprizi dese kotu duruma dusersin kocana karsi

Icimin yaglari eridi bee.
Surprizi sen yaptin sandi demek.

Ama sey kotu olur ya.
Simdi o kizin gol atma sansi hala var; kocana ben yapmistim surprizi dese kotu duruma dusersin kocana karsi
konu sahibi kocasına anlatmış kocası da ben sen yaptın gibi davranmaya devam ederim demiş

Bence erkek te durması gerekn yeri bilecek, erkekte bitiyor bazı işler bazen erkekler anlamıyor bir de bakmışlar kapılmışlar! Malesef bazı bayanlar evli erkekleri ayartmaya çalışarak egolarını tatmin ediyorlar , ezikliklerini gidermye çalışıyorlar yada ufak flörtleşiyorlar!
Okurken cokk sinirlendim sen yine cok sakin kalabilmissin ben malesef o pastayi ona yedirmeden duramazdım !
En azından bir lafını söyle mesefanı koy!
Enazndın dişini göster eeeeeeee baktın fayda etmiyor yol saçını başını

Kadın erkek ilişkileri bin yıllardır muamma ama, hele bu devirde yoldan çıkmamak için özellikle de erkeklerin çelik gibi bir iradeye sahip olması gerekiyor. Şimdi bu adam bu kadar jeste, bu kadar iltifata, bu kadar tahrike nereye kadar karşı koyacak?

Bence onu hiç dahil etmeseydiniz.

Teşekkür ederim tatlım ama eşimle özel planlarımız var böyle anlarımızda rahatsız edilmekten hoşlanmıyoruz ve başbaşa kalmayı tercih ediyoruz deseydiniz keşke.

kadin esinizin kardesini telefonundan arayip cagiracak kadar hayatinin icine girmis, ben is arkadaslariyla bu kadar samimi olmayi hic tasvip etmiyorum. Kim olursa olsun, is yerinde konusulur seviyeli sohbet edilir yeter taa kardesiyle tanisip telefonunu alip verecek kadar hangi ara samimi oldular bunlar. Erkekler bu konulari pek onemsemezler, nede olsa bizim kulturumuzde herkesle yuz goz olmak hayatini anlatmak herseyini bilmek herseyine karismak tuhaf karsilanmiyor. Hatta ozelinizi paylasmazsaniz tuhaf karsilaniyorsunuz oda bana cidden ters geliyor. Cok yanlis taraflarimiz var gercekten toplum olarak.

Kadina acikca esinizin ozel hayatina karismamasini yakin ilgi gostermemesini ve uzak durmasini soyleyin. Sicagi sicagina bu dogum gununu bahane ederek verin veristirin, ama seviyeli olarak. Dikkatli hazirlayin konusmanizi.
Esinizin sadece meslektasi oldugunu belirtin, kadinin hayatinizdaki vasfi bunla sinirli bunu anlasin.

Hadsiz kadın ne terbiyesiz yahu. Canım eşine asiliyor çok net. Ben okuyunca delirdim seni dusunemiyorum

Kesinlikle evine alma, ve arana mesafe koy! Okuyunca çok sinir oldum. Eşine karşı bakımlı ol ve olabildiğince işyerine git.

Eğer birşey hissediyorsan ve bu kadar sinirin bozuluyorsa kızda bi yamukluk vardır. Allah ıslah etsin böylelerini de kimsenin yuvasna musallat olamasnlar

Canim öncelikle esine olanlari anlat cunku o anlatir yoksa esine en azindan senden duymasi daha iyi, ,,,, ve en büyük hatan nasil izin verirsin teklif ettigin de rest i cekecektin! !!! Olan olmus esine baska bi supriz hazirla ve olanlari anlat kiz in hazirladigini

Yerini bilmiyorsa bildireceksiniz!
Bu ne rahatlık? Yani siz ve o bayana diyorum.
Ayrıca muhattabiniz eşiniz...
Siz yokken kim bilir nasıl?

ay hepsini okumadan igrendim bu kadindan ben olsam esimede tepki koyarim is arkadasligi iste kalir ne o oyle bilincli kasitli yapiyor herseyi boyle insanlar kendileri mutsuz diye cevreside oyle olsun ister firsat vermemeye calis ve ciddi ciddi konus esinle cunku onla konusursan hem kendini acindiracak esine hemde istedigi bu olacak

bana garip gelmedi

gün içinde o sürpriz yapacakmış

sen akşam yaparsın diye düşünmüştür

hani akşam bir bahane ile çağırsa vs kızsan anlarım da öğlen yapmış sana da haber vermiş

eşinize güvenin gerisini boş verin

Bu kadar olaya gerek yok bence. Art niyetli olsa seni çağırmazdı. Benimde kocamında doğum gününü kutlamış iş arkadaşları.

Burda bence tek ayrinti yanliz olmalari. Benim is yerimde herkese yapilir hatta bana 3 farkli oda birbiriyle samimi degil diye ayri ayri yapti biri sirf erkekti bende iclerinden bazilarina yaptim simdi hepsinin ailesi sorun cikarmali benden nefret etmeli ama bu guzel bi ani olarak kaliyor. Gelenek haline gelmis. Ben bu is yerinden ayrilsam aynisini is arkadasim icin dusunebilirim hele de esi ile tanisiyorsam bi paylasimim varsa ve sorun yoksa. Onlar sizin huzursuz oldugunuz noktayi anlayamamis. Orda eger uygun bir dille planina misafir degil ortak etseydi hic sorun olmazdi. Belkide niyeti iyiydi ve sizin kizdiginiz noktayi anlayamadi. Once siz kendinize guvenin size oyle msj atmasi sizin konumunuzu degistirmiyor. Siz esinizle evlisiniz o ise is arkadasi hatali ama panige kapilirsaniz is daha da zorlasir.

eşine anlatmış zaten eşi de ben sen yapmışsın gibi yapmaya devam ederim demiş

Kocana kizla ilgili birsey deme karpuz kabugu sokma aklina ...kizinida hic umursamiyormus gibi davran ama tetikte ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…