- Konu Sahibi Justholdme_
eşim söyledi zaten.. madem öyle annem sana laf mı sokuyor sende cevabını ver ezdirme kendini dedi.. ben gerektiğinde annemede laf söylemesini bilirim diyerek kestirdi konuyu.. bende anlamıyorm benm annem tek başına kimsesi yok ben bu kadar düşkün değilken onu anlamıyorum ben kaynanamı bir gün aramasam sorun oluyor nasıl bir insanlarmış böylr önümde çok yol var nasıl güçlü duracağımı bilmiyorm
Eşin sana öyle dediğinde, " tatlım ben böyle laf sokmalı iğnelemeli konuşmalar beceremem hem o senin annen yüz yüze bakıyoruz, kendimi ezdirmeme gibi bir durumum söz konusu bile olamaz, ne ben seni ezebilirim ne annen beni ezebilir, kısakcası kimse birbirini ezemez, yetişkin bireyleriz, annemle konuşmak istersem onunla konuşurum, annene saygısızlık yapmadığım sürece bu onunla da konuşmamı gerektirmez. Lütfen başkalarıyla olan ilişkilerimize karışmayalım bu bizim evliliğimizi etkilemesin" deseydin.
Ayrıca daha çok yeni evlisiniz, aileleriniz kaçmıyor ya bir süre görüşmeseydiniz, yani haftada bir senin annenle haftada 1 onun annesiyle görüşseydiniz. Daha şimdiden sen 3 kere gittin ben 2 kere gittim vs muhabbetleri olmuş. O zaman hiç evlenmeseydiniz :)