• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Ve Çok Değerli Ailesi.. Neden Herşey Böyle Kötüye Gidiyor :(

eşim söyledi zaten.. madem öyle annem sana laf mı sokuyor sende cevabını ver ezdirme kendini dedi.. ben gerektiğinde annemede laf söylemesini bilirim diyerek kestirdi konuyu.. bende anlamıyorm benm annem tek başına kimsesi yok ben bu kadar düşkün değilken onu anlamıyorum ben kaynanamı bir gün aramasam sorun oluyor nasıl bir insanlarmış böylr önümde çok yol var nasıl güçlü duracağımı bilmiyorm :KK43:

Eşin sana öyle dediğinde, " tatlım ben böyle laf sokmalı iğnelemeli konuşmalar beceremem hem o senin annen yüz yüze bakıyoruz, kendimi ezdirmeme gibi bir durumum söz konusu bile olamaz, ne ben seni ezebilirim ne annen beni ezebilir, kısakcası kimse birbirini ezemez, yetişkin bireyleriz, annemle konuşmak istersem onunla konuşurum, annene saygısızlık yapmadığım sürece bu onunla da konuşmamı gerektirmez. Lütfen başkalarıyla olan ilişkilerimize karışmayalım bu bizim evliliğimizi etkilemesin" deseydin.

Ayrıca daha çok yeni evlisiniz, aileleriniz kaçmıyor ya bir süre görüşmeseydiniz, yani haftada bir senin annenle haftada 1 onun annesiyle görüşseydiniz. Daha şimdiden sen 3 kere gittin ben 2 kere gittim vs muhabbetleri olmuş. O zaman hiç evlenmeseydiniz :)

her yeni gelinin çoğunun yaşadığı bir sorun bu
bende yaşamıştım ve 600 km uzakta olduğumuz halde
ama zamanla geçiyor
biz 3 yıllık evliyiz inan ki daha yeni annemlerde yatabiliyorum
ama annesinden ayıramıosun malesef, ters tepiyor
sen ayırmaya çalıştıkca daha da baplanıyor
o yüzden zorlama, bırak kendi haline. ayrıca ne o öle kayınvalidenin evinde temizlik yap falan
git otur akşama kadar, hiç bişeyide elleme
ben artık öyle yapıyorum
çünkü inan ki hiç bir zaman onların gözünde değerli olmuyorsun :KK19:
evet olmuyorsun hiç bir şekilde olmuyorsnn yaranamssn da zaten daha ilk haftadan beni kesmeye başlamıştı çünkü.. nasıl bir yol izleyeceğimi nasıl yapacağımı bilmiyorum ama ters bile tepsede herşeyi göze alıp bu durumdan kurtulmak istiyorum ben :(

:cool: napim şekerim taktik geliştiriyoruz artık. bazen çok kötü buluyorum kendimi. sonrada sana yapılanlara bak onlardan böyle kötülük öğrendin diyorum...
bende sizin yöntemizi denemeye karar verdm.. ve birde
eşimi iyice kendime bağlamaya çalışacam ama alttan alttanda annesnn beni ne kadar rahatsız ettiğini laf soktunu dile getireceğim.. beni en çok üzen olay ise kendi annene 2 3 gidipde benim anneme 1 gidemessin oldu .. keşke bunu demeseydi çünkü benim annem ben evlendikten sonra yapayalnız kaldı..

Nasıl başlarsa öyle gider.
Adamın tek izin günü pazar ve aileler aynı şehirde, zaten işten 18:00'de çıkıyor hafta içi gidin bi akşam senin annene, bi akşam onun annesine. Pazarlar size özel olsun ve annesi anlasın ki artık oğlu her izninde ona koşmayacak.

Ne kadar hızlı idrak ederse o kadar erken bitirir bu saçma laf sokmayı.

Bazen de iki anneye de gitmeyin, haftanın bir günü onları size çağırın, gelmediler mi? Kendileri gelmedi, siz üstünüze düşeni yaptınız ;)

Kendi annene de durumdan bahset ama karşı aileden soğuyacağı kadar detaya inme.

Eşin hala ana kuzusu, olayı "adam olsan şöyle davranırdın"a getirmeden hatta hissettirmeden onu adam etmen gerek. Yaşın genç, daha sabırlı davrananilirsin sevgi de varsa. Böyle bir adamla ömür geçmez çünkü. Adamda ışık var hatasını telafi yoluna gidiyor sana o yemeği yapmaya kalkmış, değiştirebilirsin onu.

Kayınvaliden hadsiz bir kadın. Eşin yanında yokken evine gitme. Gelinim iş yapıyor ben yan geldim yatıyorum lafları falan kadının seviyesini yeterince gösteriyor.

Eşin annene gittiğinde kendi annesine de gitmeni beklememesi gerektiğini bilmeli. Sonuçta seni, senin annen doğurdu. Tabii ki kendi annen daha yakının olur. Eşin evde olsa senin annene de onun annesine de beraber ve belki eşit giderdiniz. Eşine söyle zoraki samimiyet yapmaya çalışırken şimdiki halden daha kötüye gider ailenle ilişkimiz diye.

Eşine söylemeden annene gitmek istediğini söylemişsin artık ama bence yapma. Yalan bi kere başlarsa devamı gelir. Yalanın pembesi sarısı yok.

Eşine hata yapma fırsatı verip sonrasında burnundan getirip ama nihayetinde şımarık kaynananı mutlu edeceğine; eşine ne istediğini baştan net bir dille söyle. Pazarlar bizim nokta. Hata yapamasın, sen üzülme, kaynanan yerini bilsin.

Ana kuzusu bir adam hiç bir kadına çekici gelmez. Artık ailesi sensin. Ya kabullenir bu durumu yada memnuniyetle kabullenecek başka bir adam çıkar karşına. Aileyi herşeyin üstünde görmeli erkek. Yoksa yuva gibi sıcak hissedemez kadın o evlilikte.

Mümkün olduğunca gitme derim. Arkadaşların yok mu? Onlarla plan yap hafta içleri. Hele işe hiç alıştırma bence. Yapamadigin gün kötü olursun ayrica zaten begendiremezsin de . Becersen de beceremezlikten gel. O tiplerin tek amacı karşı tarafı kullanmaktir. Bosver eltin yapıyormuş o yapsin.

Back
X