- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Canim öncelikle esine olanlari anlat cunku o anlatir yoksa esine en azindan senden duymasi daha iyi, ,,,, ve en büyük hatan nasil izin verirsin teklif ettigin de rest i cekecektin! !!! Olan olmus esine baska bi supriz hazirla ve olanlari anlat kiz in hazirladigini
ay hepsini okumadan igrendim bu kadindan ben olsam esimede tepki koyarim is arkadasligi iste kalir ne o oyle bilincli kasitli yapiyor herseyi boyle insanlar kendileri mutsuz diye cevreside oyle olsun ister firsat vermemeye calis ve ciddi ciddi konus esinle cunku onla konusursan hem kendini acindiracak esine hemde istedigi bu olacak
Kocana kizla ilgili birsey deme karpuz kabugu sokma aklina ...kizinida hic umursamiyormus gibi davran ama tetikte ol
Arkadaşlar konu sahibinin son mesajları bunlar yani eşiyle konuşmuş
"Valla yaşadığım sıkıntıdan dolayı 2 günde hasta oldum.Moralim çok düşük eşime başka bir iş bakmaya başladım. O da hali ile sordu ne oldu diye. Ben de kendimi anlatırken buldum. İyi mi yaptım bilmiyorum. Hani derler ya eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme diye. Ay bilmiyorum işte. Eşimde Allah razı olsun çok güzel şeyler dedi. Duymak istediğim herşeyi söyledi. Sadece sensin benim için. Merak etme ben sınır çekerim. Zaten son zamanlarda gereksiz samimi oluyor ben hazetmem öyle şeylerden. Müdür benim o sanki benim müdürüm gibi davranıyor. Uyardım onu. Heleki sana böyle bir şey yapmış keşke o zaman deseydinde gitmeseydik o kutlamayı yapmasına izin vermesydik dedi. Ama dedim o kafaya koymuş zaten ben yokken yapmasını istemediğim için kabul ettim dedim. Kendi aramızda anlaştık. Ona belli etmiycek bildiğini. Ben yapmışım gibi yine davranıcak. Bi de diyorki hakkaten ne safmışm hiç br şey anlamadım ben diyor :))
Eşim bana destek verdi. Seni üzemez ayıp olmuş böyle bir mesaj atması falan dedi. Ben samimi olmam dedi. Başka iş de bakıyoruz. Ama burası çok küçük bir yer iş bulmak çok zor. "