• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin İş Arkadaşı Ne Yapmak İstiyor

Bu kız eşime asılıyor mu?

• Evet

OY: 154 93,9%
  • Hayır

OY: 10 6,1%

• Ankete Katılan
    164
Canim öncelikle esine olanlari anlat cunku o anlatir yoksa esine en azindan senden duymasi daha iyi, ,,,, ve en büyük hatan nasil izin verirsin teklif ettigin de rest i cekecektin! !!! Olan olmus esine baska bi supriz hazirla ve olanlari anlat kiz in hazirladigini

ay hepsini okumadan igrendim bu kadindan ben olsam esimede tepki koyarim is arkadasligi iste kalir ne o oyle bilincli kasitli yapiyor herseyi boyle insanlar kendileri mutsuz diye cevreside oyle olsun ister firsat vermemeye calis ve ciddi ciddi konus esinle cunku onla konusursan hem kendini acindiracak esine hemde istedigi bu olacak

Kocana kizla ilgili birsey deme karpuz kabugu sokma aklina ...kizinida hic umursamiyormus gibi davran ama tetikte ol

Arkadaşlar konu sahibinin son mesajları bunlar yani eşiyle konuşmuş

"Valla yaşadığım sıkıntıdan dolayı 2 günde hasta oldum.Moralim çok düşük eşime başka bir iş bakmaya başladım. O da hali ile sordu ne oldu diye. Ben de kendimi anlatırken buldum. İyi mi yaptım bilmiyorum. Hani derler ya eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme diye. Ay bilmiyorum işte. Eşimde Allah razı olsun çok güzel şeyler dedi. Duymak istediğim herşeyi söyledi. Sadece sensin benim için. Merak etme ben sınır çekerim. Zaten son zamanlarda gereksiz samimi oluyor ben hazetmem öyle şeylerden. Müdür benim o sanki benim müdürüm gibi davranıyor. Uyardım onu. Heleki sana böyle bir şey yapmış keşke o zaman deseydinde gitmeseydik o kutlamayı yapmasına izin vermesydik dedi. Ama dedim o kafaya koymuş zaten ben yokken yapmasını istemediğim için kabul ettim dedim. Kendi aramızda anlaştık. Ona belli etmiycek bildiğini. Ben yapmışım gibi yine davranıcak. Bi de diyorki hakkaten ne safmışm hiç br şey anlamadım ben diyor :))

Eşim bana destek verdi. Seni üzemez ayıp olmuş böyle bir mesaj atması falan dedi. Ben samimi olmam dedi. Başka iş de bakıyoruz. Ama burası çok küçük bir yer iş bulmak çok zor. "

Bir kereye mahsus çok sert bir dille karşıma alır konusurdum,anlamazsa ciddi söylüyorum pataklardim...Bir daha yapsinda goreyim...

Git kadınla konuş valla hatta tehditvari konuş delirdim burda salak kadın eşinizide tebrk ediyorum gerçekten yanlış anlamışsın saçmalama vs diyebilirdi dememiş o kadını da yol bence saçını başını

Ben olsam kıza tmam cnm buluşup knsalm derdim ve buluşurdum o yellozu orada boğardım. Elimden kimse alamazdı
Sabriniza hayran kaldm

Sanki benim basima gelmis gibi oldum :)) acayip sinirlendim ben olsam kiza sunu derdim ben baska plan hazirladim esime ogle arasi basbasa olucaz yada hanimefendiligimi bozar sana ne oluyo kizim isine bak yolmiyim o saclarini derdim :KK45:

Bu sıfatsız sizinle içten içe rekabete girmiş,size fırsat vermeden öne geçmeye çalışıyor,terbiyesiz böyle özel bir günde insan düşünür karısı muhakkak hazırlık yapmıştır,özel bişiler hazırlamıştır,belki başbaşa kalmak istiyordur,planlarını bozup canını sıkmayım diyip burnunu sokmaması gerekirdi,sanki eşiniz bekar...ben abimin doğum gününü organize etmiyorum,yengeme sorarım yada davet etmesini beklerim...offf can sıkıcı,saç baş yolunası bir durum..bence iyi bir konuşma yapmanın tam sırası, deki canım sen adabı muaşeriti bilmiyosun sanırım doğum günü gibi özel günlerde önce evli birisi ise eşine danışılır,fikir alınır,bir organizasyon yapılıp yapılmadığını iyice öğrenilir ona göre hareket edilir,aksi taktirde çok büyük saygısızlık olur,eğer gerekirse şu ilaveyide yapabilirsin,eşimle iş arkadaşısınız lüttfen yerini bil benimle sidik yarıştırmaya kalkma,yoksa senin ne kadar hafif bir kadın olduğu düşünecem....

Eşinle paylaşman çok iyi olmuş. ortak karar almanızda ne güzel. adamın suçu günahı yok zaten, kızın ya gözü var ya kıskanıyor sizi var bişeyler ama pabuç bırakmayın. umarım eşin başka bir iş bulur da temelli sorun çözülür

Senin hatan o kadınn Sürpriz yapmasına izin vermek. Ben olsam kusura bakma eşimle başbaşa kutlayacagiz benim eşime sürprizi var siz başka zaman yaparsınız der onları asla yanıma çağırmazdim. Kocami da öğlen başka yere götürürüm.

Sen herşeyden önce kızla konuş.Haddini bildir.Doğum günü olayında onu terslemen gerekirdi yanlış yapmışın.Ne münasebet birlikte doğum günü kutlamak...

Once kadını esiniz whatsapp dan engellesin.

Esiniz mudur ve o çalışana gerçekten sınırı cizmesi gerekiyor. Esinizi tebrik ederim gerçekten çok olumlu yaklaşmış. Esinizle konusarak cok iyi yapmissiniz. Karpuz kabugunu zaten kadin aklina dusurmeye calisiyor siz bu durumdan rahatsizliginizi dile getirmissiniz. O da bişeyler fark etmiş size de hak vermiş. Nolmus canim Sen abartiyorsun falan da diyebilirdi. Esiniz zaten mesafe koyacağıni dile getirmiş. Eşinize bunu yapması için fırsat verin.

O yelloza gelince, sizi kendine rakip bellemiş. Esiniz onun ilgisini cekiyordur tabii ki ama esas onun hosuna gidenin sizinle rekabet ediyor olması gibi geldi. Akilli kadin olsa hic hissettirmezdi size. Sizin yanınızda eminim daha da abartılı davranıyordur. Gönlünüzü ferah tutun.

O sebeple siz sakin onunla yarışa girmeyin.
Sizi yarisa cekmeye calisacaktir.

Koca sizin ve o sizin rakibiniz değil. Kesinlikle özel sebeplerle görüşmeyin. Ailece de olmasın. Özel günlerinize çağırmayin. Oğle yemeklerinde mümkün oldugunca hep esinizin yanında olun. Onu davet etmeyin gelmek isterse konusacaklarimiz var, işimiz var vs ile geçiştirin.

Fenaa tehlike çanları çoktan çalmaya başlamış
Aman olabilir hadi neyse demeyin çook ciddi şeyler bunlar
problem var

Yinede çok yorum yapmimm

O kadını şimdiye kadar kimse yolmamış herhalde? Salon kadını çizgimden çıkıcam. Çok sinirlendim. Kocan da yüz veriyo olabilir. Ondan böyle rahat davranıyodur

Ben olsam kesinlikle telefon nunaralari olmayscak birbirlerinde is yerine kamera yerkestirir ve esimide o kadinida fena uyarirdim anlattigina göre kan cookk rahat ams sende fazla medeni olmussun dogum gunu icin biz basbasa olucaz kusura bak yada bakma baska isin yokmu benim kocamin dogum günüyle ilgileniyorsun falan derdim ben bukadar samimiyetlerden hoslanmam deyip gecerdim.

Eşimin kardeşini çağırmış cümlesinden sonrasını okumadım.
Kusura bakmayın ama bence siz de çok genişsiniz.

İş arkadaşı eşime sürpriz yapacak, pastayı, gelecek kişileri ve mekanı ayarlayacak ve ben buna sonradan yabancı gibi davet edilcem öyle mi?

Haddini bildirmediğin için burada suçlu sensin.
Kızın genişliğinden önce sen sınırını çizmeyi bilmemişsin.
Eşinle konuşurken lafın arasına giriyorsa kesecektin.
Eşinin önünde eğilip koli alıyorsa uyaracaktın.

Sen hiçbir şey yapmamışsın. Kızın genişliğinin hacmini arttırmışsın, o da konuyu evli bir adama sürpriz doğum günü ayarlayacak kadar ilerletmiş.

Yılışık bayanlardan nefret ediyorum. Yuva nedif bilmiyorlar hadi erkekler nefissizler yapmayada vardır belki ama hicmi düşünmez bu kadinlar esi ile arasi bozulur yuva yikmayim off cok fena dövesim geldiiiii.

Bu kadar olaya gerek yok bence. Art niyetli olsa seni çağırmazdı. Benimde kocamında doğum gününü kutlamış iş arkadaşları.

Doğumgünü için sade bir pasta kesmekten öte organizasyon yapmış. Konu sahibine bak ben senin kocana neler yapıyorum diye göstermek istedigini dusunuyorum. O yüzden organizasyonu karısı yaptı zannedince bozulmuş. Arkadaşı düzeltme gereği hissetmis vs.

Back