• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi....

Eşiniz olan bitenin farkındaysa bence hiç takılmayın. Dahası sizden uzak olmaları ennn güzeli bu şartlarda. Yakın olsanız sürekli arasalar müdahale etseler çok daha fazla canınız sıkılırdı
Bu durumdan hiç şikayet etmeyin, eşinizle siz iyi olun gerisi önemli değil

evet canım haklısın
eşin birsey demeyınce sen dıyemezsın

Aynen öyle çok kızıyorum. Tamam onlar da torun istiyor olabilir ama bu herşeyden önce karı kocanın istek ve kararına göre olacak bir şey. Allah izin verirse tabi. Ayrıca belki olmuyor. Biraz düşünce lazım sadece. Çocuk çok istediği halde olmayan insanlar var ve bu sorularla maruz kalıp hem sıkıntılarını, hem de tepkilerini bastırmak zorunda kalıyorlar. İnsanlar biraz anlayışlı olsa keşke...
evet bizde sıkıntı var mesela
hıc korunmadıgımız halde olmuyor
ben de cevrenın baskılarından bıktım
kırılıyorum , incinıyorum kımse düşünmuyor sıkıntı olabılır rencide olmasın dıye

Kv dem senede bir kere bize gelir ve iki gün kalır
En son gecen hafta geldi elinde bi poset vardı eve girdiğinde
Ececim bunu size getirdim yawrum dedi bi baktı. Kuru kahveci mehmet efendi :)))))
Kızlar o kadar uzaktan oğlunun evine gelirken bir paket kahve getirmiş sizce normal mi ben aklımdan atamıyorum
Tesekkur edip aldım koydum tezgaha
Ve bizde kaldiği süre içinde sürekli ağlar ah oğlum vah oğlum cok özlüyorum aklımız hep sende die

Bu arada yarın biz de ankaraya gideceğiz kv me ben de bi paket puding mi götürsem bilemedim

Daha evvel geldiğinde de bi paket kakao getirmişti

Back