- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız saf cahil falan değil bence işini biliyor pislik. bence tavrın net olmalı.
o havayı aldım ben ondan kendi kendine havaya girip sizle yarışmaya kalkabilirDertleşmeye o kadar çok ihtiyacım varmışki çok iyi geldi bu platform.. 3 gün falan oldu. Kızla konuşsam olur mu acaba. Bu seferde kızı gaza getirmek istemiyorum. Var öyle tipler. Sen bana bu ithamı yaparsan bende izle ve gör bak kocanı nasıl elde ediyorum diye. Kendi kendine gaza gelebilir yani
Evet direk söylerseniz bak benden kıskanıyor şöyle güzelim falan havaya girebilirDertleşmeye o kadar çok ihtiyacım varmışki çok iyi geldi bu platform.. 3 gün falan oldu. Kızla konuşsam olur mu acaba. Bu seferde kızı gaza getirmek istemiyorum. Var öyle tipler. Sen bana bu ithamı yaparsan bende izle ve gör bak kocanı nasıl elde ediyorum diye. Kendi kendine gaza gelebilir yani
insanlarda ar edep kalmamisArkadaşlar merhaba,
Ben küçük bir şehirde oturuyorum. Eşimin güzel bir işi var. Güzel de işinin kötü bir yanı var ki bir ilde bir şube olmaları ve genel merkeze bağlı olarak çalıştıkları için sadece 2 kişi olmaları. Yani 1 bayan 1 erkek olmaları. Çok sinir bozucu. 1,5 yıllık evliyim. Bu kızda işe biz evlendiğimiz zaman girdi. Yani en başından beri tanıyorum. Aramızda iyi. Ama kız cahil mi desem safa yatıyor mu desem geniş mi desem ne desem bilmiyorum. Bu kız kocasından inat için boşandı. O günden beridirde benim kocama bir farklı davranıyor ya da bana öyle geliyor. Ama bir düşünün ki bu kız gecenin 11 inde 12 sinde 7 yaşındaki oğluna telefonundan eşime mesaj atmasına izin veriyor. Watsaap dan konuşma gönderiyor çocuk. Hadi bunu geçtim. Çocuktur izinsiz yaptı diyelim. Bir olur iki olur. Sürekli olmaz dimi. Kızarsın çocuğuna ayıp falan dersin. Neyse iş yerinde bende işsiz olduğum için arada yanlarına gidip vakit geçiriyordum. Eşimle konşmama izin vermiyor kız. Lafımızın ortasına girip eşimin ilgisini çekmeye çalışıyor. Hadi bunu da geçelim diyelim. İş yapıyorlar diyelim. EŞimin önüne gelip koli almak için dizlerini falan kırmadan doğruca eğliyor. yandanda alabilir dimi ama yok ordan geçiyor alıyor. Şirket arabasında başbaşa birçok yere gtimek zorundalar. Ön koltuk hep geride. Neden anfendi yayılıyormuş uyuyormul felan. Bunları bu güne kadar kılıflarına uydurdum kendimi gaza getirmedim. Ama en son öyle bir şey yaptı ki sinirlerim zıpladı. Ha bu süreç içinde boşandığı eşi ile de barışmış. Biraz rahatlamıştım. Eşimin doğum günü geldi çattı. Bende bir iş buldum orda çalışıyorum. Öğle araları eşim ile buluşup yemek yiyip tekrar işe dönyoruz. Bu kız saat 11 gibi bana mesaj atıyor ve diyorki canım ben S.... nin doğum gününü kutluycam sürpriz yapıcam öğlen bir planın yoksa seninde yanımızda olmanı istiyorum gelir misin. Lafa bak lafa benim işime sürpriz yapıcak ve beni dış kapının dış mandalı gibi çağırıcak. Sen kimsin ya. Sanki onlar evli de ben arkadaşlarıyım davet ediliyorum. Sinirlerim zıpladı tabi. Mesaj attım dedimki canım ben zaten öğlen eşime sürpriz yapıcaktım ama madem böyle birşey düşünmüşsün bende seni kırmayayım buyur gel beraber olalım dedim. Oda ben pastayı aldım senin almana gerek yok dedi. Ey Allahım sen büyüksün. Bende dedim olsun parasını veriirm sana hallederiz dedim. Kabul etmedi. Sonra tekrar mesaj attı arkadaşı var bir tane oda gelebilir mi dedi. Gelsin dedim. Sonra ben eşimle restorana gittim bana bir mesaj daha üst kata çıkın biz pasta ile giriş yapıcaz bizi görmesin sürpriz olsun. Güler misin ağlar mısın? Zaten yukardayız dedim. Bi de terbiyesiz utanmadan eşimin erkek kardeşinide aramış böyle böyle ben abine sürpriz yapıcam sen de orda ol sende gel diye. Kaynımın öyle bir işi varki öğle arasaı iş yapıyor asıl en yoğun olduğu zaman ben çocuğu rahatsız etmedim. Zaten akşam buluşucaktık. Cürete bak kız onu da aramış. O da gelmiş. Ben daha çok bozuldum tabi. Sonra bunlar geldiler arkadaşı ile arkadaşı gene kocası ile gelmiş. Demek oldu da ben gelemedim bunlar çift çift oturcaklardı orda. sonra pasta falan geldi garsonlar getirdi. Ama ne oldu bütün planları alt üst oldu çünkü benim saf ve tatlı eşim sürprizi benim yaptığımı herşeyi benim ayarladğımı zannederek kalkıp bana teşekkür etti. Onlarda bozuldular. Ben de sağolsun arkadşta yardım etti dedim. Sussunlar diye. :))) onlar fena ise ben daha fenayım. Sonra arkadaşı fotoğraf çekilirken bide demezmi canım sen geçte sürprizi senin yaptığın belli olsun diye. 3-4 kez tekrarladı. Ama benim eşim kaynım ile falan konuşurken duymadı bile. Akşama kadar bana iltifatlar etti beklemiyorudm hayatım çok teşekkür ederim diye :)) eşimden yana sorun yok ama bu kız canımı iyice sıkıyor artık. Sen kimsin benim eşime nasıl sürpriz yaparsın. Hadi yaptın diyelim bana nasıl o şekilde mesaj atarsın. İnsan derki canım birşey yapacakmısın yaparsan bende katılmak isterim falan diyebilirsin anck. Terbiyesiz hadsiz. Yerini bilmiyor. Şimdi napıcam bilmiyorum.
Eşim bana destek verdi. Seni üzemez ayıp olmuş böyle bir mesaj atması falan dedi. Ben samimi olmam dedi. Başka iş de bakıyoruz. Ama burası çok küçük bir yer iş bulmak çok zor. Hayırlısı bakalımAyyy okurken ben sinir oldum ne yapısık biriymis. Kesinlikle iyi niyetli degil davranısları siz surekli esinizin isine falan ziyarete gidin ve her fırsatta laf sokun tersleyin mesela araya girdiginde canım bi dakika bisey konusuyoruz diyin imali imali ama o kizla yanlizkende iyi davranin gıcık olsun .
Birde bence kiza rahatsiz oldugunuzu soylemeyin inat icin bosandi dediniz . Sizede inat yaparsa Allah korusun aranizi bozar . Esiniz ne dedi soyleyince ?