• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin İş Arkadaşı Ne Yapmak İstiyor

Bu kız eşime asılıyor mu?

• Evet

OY: 154 93,9%
  • Hayır

OY: 10 6,1%

• Ankete Katılan
    164
Bu arada arabada yayıla yayıla oturmasına eşin bir şey demiyor mu?
Rahatsız oluyorum düzgün otur şeklinde uyarabilir.
İş arkadaşı en nihayetinde, çocukluk arkadaşı değil, akrabası değil bu ne rahatlık.

Bence eşin de biraz sınırını çizsin.
Şimdi ben de eşimin bir kaç kez şantiyesine gittim. Orada çalışan bayan arkadaşta var biz konuşurken sürekli gelip laf arasına girse eşim bozar. Eşim bozmazsa ben bozarım. Bir had bildirimi olur o sırada.

Ben olsam çağırmazdım katiyyen yani şöyle o bana süpriz yapıcam gel dediği zaman ben planı yaptım yalnız basbasa olucaz ne yazıkki siz sirkette yapın derdim. gibi bişeyler.Katiyyen dahil etmez ve dahil olamicağını zaten ''eşimle'' başbaşa süpriz planım olduğunu açık açık söylerdim.Bu arada büyük konusmiyim ama sanırım eşime baska bir iş bulmasını söyleyip işi bulduğunda da ordan çıkmasını söylerdim.Çünkü inanılmaz huzurumu kaçırır bu durum. Huzur önemli.Böylesiyle aynı ortamda eşimin olması olucak şey değil. Düşünürken sinirlendim vallahi şuan. Gerilmek nedir saçımı başımı yolardım hırsımdan.Yok yaa bence eşin çıksın o iş yerinden.Kız niyeti bozmuş böyle saflık olmaz.

bence al karşına açık açık konuş sürpriz yapmak istemişsin ama ben böyle şeylerden hoşlanmam diyebilirsin ne gıcık bi kadınmış :KK4:

Eşinin izin alma şansı varsa tak koluna tatile çıkın..
Her zamankinden daha süslü bakımlı ve ilgili ol başını döndür dikkatini dağıt adamın...
Ben sabır göstermezdim kadını tenhada kıstırır şişlerdim sanırım. :KK62: tabii eşimde bir suç yoksa.

Sakin neden kalmaya çalışıosun ya da kızı neden lafınla bozmuyorsun? Al sessizce bi kenara tehdit et eşinin kulağına gitmesin diyede ayrıca tehdit et ben salak mıyım ne yaptığını anlamadığımı mı zannediyorsun diye izah edebilirsin kendini bu arsıza neden tahammül ediosun ki susma ilk fırsatta çök tepesin ebediyyen yerini bilsin oda.

ayy ben bile deli oldum burda valla, bildiğin saf ayağına yatıyor kadına bak

Ne güldüm:)sürprize konmussunn kızda ne bozulmustur.amanınnnn bu kız fena hadsiz birşey yok bacagını bükmeden eğilmeler yayılmalar eşimin iş yerindede bi kız var görmedimde sinir oluyorum hemen bi gidip görüyüm böyle seyler yapıyorsa ben o an satasırım :rolleyes:

benim de buna benzer bir olay gelmişti başıma geçen yıl. eşimle aynı iş yerinde çalışıyorduk bekarlıktan beri kocama sulanan bi kadın vardı orda. utanmıyor benim yanımda dahi eşimle konuşurken ağzının içine girecek gibi oluyordu. saçma sapan sebeplerden yanına gelmeler vs.
gerçi kadın sağlam pabuç değildi iş yerinde herkes biliyordu ne ayak olduğunu da neyse.
bi gün geldi yine yanımıza kadına öyle bir bakış atmışım ki feleği şaştı. noldu filan dedi kafamı çevirdim hiç cevap vermedim, eşimde çevirdi kafasını konuşmadı..
kadın haftasına çıkmış işten. bazen bir bakış bile yeter anlayana. bende ayrı bir psikoyum

Son düzenleme:
Ay çok sinir bozucu.. eşin başka bir kuruma kalabalık bir işyeri ortamına geçmeyi düşünmüyor mu? Kızın üstüne git diyemicem iyice zıvanadan çıkmasından korkuyorum..

Ay sacini basini yolasim geldi :) belki rahat biridir safça yapiyor olabilir belki de cok uyaniktir. Guven olmaz. Sen de iyi yonetmissin ezmissin ama tebrikler :)

Ben olsam yolardim bu kizi sen kimsin benim esime dogum gunu suprizi yaparsin. Sinir oluyorum boylr genis insanlara. Goster gununu o kiza olmadi hepimiz beraber kk olarak gelip yolarizz :KK53:

Arkadaşlar merhaba,
Ben küçük bir şehirde oturuyorum. Eşimin güzel bir işi var. Güzel de işinin kötü bir yanı var ki bir ilde bir şube olmaları ve genel merkeze bağlı olarak çalıştıkları için sadece 2 kişi olmaları. Yani 1 bayan 1 erkek olmaları. Çok sinir bozucu. 1,5 yıllık evliyim. Bu kızda işe biz evlendiğimiz zaman girdi. Yani en başından beri tanıyorum. Aramızda iyi. Ama kız cahil mi desem safa yatıyor mu desem geniş mi desem ne desem bilmiyorum. Bu kız kocasından inat için boşandı. O günden beridirde benim kocama bir farklı davranıyor ya da bana öyle geliyor. Ama bir düşünün ki bu kız gecenin 11 inde 12 sinde 7 yaşındaki oğluna telefonundan eşime mesaj atmasına izin veriyor. Watsaap dan konuşma gönderiyor çocuk. Hadi bunu geçtim. Çocuktur izinsiz yaptı diyelim. Bir olur iki olur. Sürekli olmaz dimi. Kızarsın çocuğuna ayıp falan dersin. Neyse iş yerinde bende işsiz olduğum için arada yanlarına gidip vakit geçiriyordum. Eşimle konşmama izin vermiyor kız. Lafımızın ortasına girip eşimin ilgisini çekmeye çalışıyor. Hadi bunu da geçelim diyelim. İş yapıyorlar diyelim. EŞimin önüne gelip koli almak için dizlerini falan kırmadan doğruca eğliyor. yandanda alabilir dimi ama yok ordan geçiyor alıyor. Şirket arabasında başbaşa birçok yere gtimek zorundalar. Ön koltuk hep geride. Neden anfendi yayılıyormuş uyuyormul felan. Bunları bu güne kadar kılıflarına uydurdum kendimi gaza getirmedim. Ama en son öyle bir şey yaptı ki sinirlerim zıpladı. Ha bu süreç içinde boşandığı eşi ile de barışmış. Biraz rahatlamıştım. Eşimin doğum günü geldi çattı. Bende bir iş buldum orda çalışıyorum. Öğle araları eşim ile buluşup yemek yiyip tekrar işe dönyoruz. Bu kız saat 11 gibi bana mesaj atıyor ve diyorki canım ben S.... nin doğum gününü kutluycam sürpriz yapıcam öğlen bir planın yoksa seninde yanımızda olmanı istiyorum gelir misin. Lafa bak lafa benim işime sürpriz yapıcak ve beni dış kapının dış mandalı gibi çağırıcak. Sen kimsin ya. Sanki onlar evli de ben arkadaşlarıyım davet ediliyorum. Sinirlerim zıpladı tabi. Mesaj attım dedimki canım ben zaten öğlen eşime sürpriz yapıcaktım ama madem böyle birşey düşünmüşsün bende seni kırmayayım buyur gel beraber olalım dedim. Oda ben pastayı aldım senin almana gerek yok dedi. Ey Allahım sen büyüksün. Bende dedim olsun parasını veriirm sana hallederiz dedim. Kabul etmedi. Sonra tekrar mesaj attı arkadaşı var bir tane oda gelebilir mi dedi. Gelsin dedim. Sonra ben eşimle restorana gittim bana bir mesaj daha üst kata çıkın biz pasta ile giriş yapıcaz bizi görmesin sürpriz olsun. Güler misin ağlar mısın? Zaten yukardayız dedim. Bi de terbiyesiz utanmadan eşimin erkek kardeşinide aramış böyle böyle ben abine sürpriz yapıcam sen de orda ol sende gel diye. Kaynımın öyle bir işi varki öğle arasaı iş yapıyor asıl en yoğun olduğu zaman ben çocuğu rahatsız etmedim. Zaten akşam buluşucaktık. Cürete bak kız onu da aramış. O da gelmiş. Ben daha çok bozuldum tabi. Sonra bunlar geldiler arkadaşı ile arkadaşı gene kocası ile gelmiş. Demek oldu da ben gelemedim bunlar çift çift oturcaklardı orda. sonra pasta falan geldi garsonlar getirdi. Ama ne oldu bütün planları alt üst oldu çünkü benim saf ve tatlı eşim sürprizi benim yaptığımı herşeyi benim ayarladğımı zannederek kalkıp bana teşekkür etti. Onlarda bozuldular. Ben de sağolsun arkadşta yardım etti dedim. Sussunlar diye. :))) onlar fena ise ben daha fenayım. Sonra arkadaşı fotoğraf çekilirken bide demezmi canım sen geçte sürprizi senin yaptığın belli olsun diye. 3-4 kez tekrarladı. Ama benim eşim kaynım ile falan konuşurken duymadı bile. Akşama kadar bana iltifatlar etti beklemiyorudm hayatım çok teşekkür ederim diye :)) eşimden yana sorun yok ama bu kız canımı iyice sıkıyor artık. Sen kimsin benim eşime nasıl sürpriz yaparsın. Hadi yaptın diyelim bana nasıl o şekilde mesaj atarsın. İnsan derki canım birşey yapacakmısın yaparsan bende katılmak isterim falan diyebilirsin anck. Terbiyesiz hadsiz. Yerini bilmiyor. Şimdi napıcam bilmiyorum.
Benim bile burdan kıza had bildirme konuşması yapasım geldi,yüzsüzlük denizinde boğulmuş hatun.ayyhhh daraldımm

Sinir oluyorum böylelerine sen o kızla bir an önce konuşmalısın bence sert bir şekilde konuş ki öyle hareketler yapmasın hatta eşinle konuşamasın bile canım:KK53:

Bence eşine birşey söyleme aranızda gereksiz yere tatsızlık çıkmasın çünkü eminim sen öyle söylersen o öyle biri değil falan filan diyerek savunmaya geçecek ve daha önce fark etmemişse bile bundan sonra acaba mı diyerek kadının davranışlarına dikkat edecek. Hatta bu durum hiç istemediğin sonuçlar bile doğurabilir. Bence boş yere eşinin aklına böyle birşeyi getirme. Sen eşine güveniyorsan sevgisinden eminsen bırak uğraşsın dursun diğer kızda bence:KK59:

yorumların hepsini okuyamadım ama evet asılıyor gibi. ama sende de kabahat var, niye canımlı cicimli konuşuyorsun, tavrını ciddi bir şekilde koysana. böyle arsız pişkin takımı senin yumuşak konuşmalarını anlamaz ki, onun dilinden konuşacaksın.
doğum günü organize etmeleri falan ne haddine. sertçe bir höt de bak bakalım tekrarına cesareti olur mu.
eşini de uyar, mesai arkadaşına ekstra mesafeli olsun bence.
hiç sevmem gereksiz laubalilikleri.

Bence eşine birşey söyleme aranızda gereksiz yere tatsızlık çıkmasın çünkü eminim sen öyle söylersen o öyle biri değil falan filan diyerek savunmaya geçecek ve daha önce fark etmemişse bile bundan sonra acaba mı diyerek kadının davranışlarına dikkat edecek. Hatta bu durum hiç istemediğin sonuçlar bile doğurabilir. Bence boş yere eşinin aklına böyle birşeyi getirme. Sen eşine güveniyorsan sevgisinden eminsen bırak uğraşsın dursun diğer kızda bence:KK59:

Konu sahibi eşiyle konuşmuş, eşi savunmaya geçmemiş, destek olmuş, tatsızlık çıkmamış.

Konu sahibinin son mesajları

"Valla yaşadığım sıkıntıdan dolayı 2 günde hasta oldum.Moralim çok düşük eşime başka bir iş bakmaya başladım. O da hali ile sordu ne oldu diye. Ben de kendimi anlatırken buldum. İyi mi yaptım bilmiyorum. Hani derler ya eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme diye. Ay bilmiyorum işte. Eşimde Allah razı olsun çok güzel şeyler dedi. Duymak istediğim herşeyi söyledi. Sadece sensin benim için. Merak etme ben sınır çekerim. Zaten son zamanlarda gereksiz samimi oluyor ben hazetmem öyle şeylerden. Müdür benim o sanki benim müdürüm gibi davranıyor. Uyardım onu. Heleki sana böyle bir şey yapmış keşke o zaman deseydinde gitmeseydik o kutlamayı yapmasına izin vermesydik dedi. Ama dedim o kafaya koymuş zaten ben yokken yapmasını istemediğim için kabul ettim dedim. Kendi aramızda anlaştık. Ona belli etmiycek bildiğini. Ben yapmışım gibi yine davranıcak. Bi de diyorki hakkaten ne safmışm hiç br şey anlamadım ben diyor :))

Eşim bana destek verdi. Seni üzemez ayıp olmuş böyle bir mesaj atması falan dedi. Ben samimi olmam dedi. Başka iş de bakıyoruz. Ama burası çok küçük bir yer iş bulmak çok zor. "

Bir Türk kadini o kadini yolar :)
Ben de hic hoslanmam yapis yapis indanlardan isci patron iliskisi illaki olacak.esin de mesafe koymamis sanirim

Çok iyi yapmısşın bayıldımm :) bir kadına kadının yaptığı kötülüğü anlayamıyorum.. sende bi dahakine kocasını çağır ona sürpriz olsun :))

bu konudan anladığım çokkkk geniş bir insan olduğum

asla iş arkadaşlarım ile konuşmamam gerektiği

onları insan değil hep birinin kocası ya da sevgilisi olarak görmem gerektiği

bizim ortamımızda, erkek iş arkadaşlarına doğum günü partisi yapılıp hatta sarılır öpülür idi

kadınlar da erkekler de evli, bekar, sevgilisi var ya da yok çok da önemli değil

herkesin eşi de bunu duyar bir şekilde genelde ortamlar benzer

ama hiç böyle bir tepki vereni duymadım

hatta eşime çalıştığı yerdeki kızlar biz evli değilken yorgan almışlardı hediye

çok gülmüştük "gel altında birlikte yatalım da dediler mi" diye

hiççç o kızları kıskanmak aklıma gelmedi vallahi

Sizin burada diyeceğinizz tek şey telefonla aradığı vakit kusura bakmayın ben eşime süpriz hazırladım,
Onu siz kendi arkadaşlarınız ile yiyin,
Ben eşimle bana tek ve bize özel olmasını istiyorum demeniz,
Fakat siz ,hala kırılmasın diye kabul ettiğinizden bahsediyorsunuz,e kırılsın yani babamın kızı mı ?
Bu yüzü verdiğiniz sürece aileniz içine devamlı sizden önce dahil olacaktır,

Back