Eşimin İş Arkadaşı Ne Yapmak İstiyor

Bu kız eşime asılıyor mu?

• Evet

OY: 154 93,9%
  • Hayır

OY: 10 6,1%

• Ankete Katılan
    164
Oyumu ewet asiliyor diye yoladim.. ama kimsenin gunahina girmek istemem sadece sunu soylemek istiyorum benim kocama benden baska kimse ozel hissettiremezde dawranamazda.. bana oyle bir mesaj atilsaydi senin ne haddine isine bak yazar yollardim.. o bayan fazla genis rahat biraz derleyip toplamak lazim kendisini.

Ben olsam saclarini yollllaaaaar ellerine verirdim. Kadina bak yaa uyuz oldummm..
Kimbilir arabada nasil oturuyodur yayila yayilaaaaa

Sende hata ben olsam esimle bas basa kutlucam. Bidaha esimle ilgili konularda bana sormadan plan yapmazsan sevinirim derdim.. salakmidir nedir

bence kiza hic bir sey deme her sey beklenir boylelerinden esine birak bu isi esin herzamankinden mesafeli davransin is yerinde o kiz bir soru sordugu zaman gec cevap versin o kiza karsi hep surati asik olsun. bazen gerektiginde ters cevap versin. esin sakin kiza bende hoslaniyom mu demesin esine iftira atar allah korusun

millet evli erkek avcısı olmuş yaaa.. bu kadınları varya tekme tokat dövüceksin. adamın içinde yoksa bile yoldan cıkartır bu sürtükler

Esiniz hak verdiyse sorun olmaz . Siz yavas yavas sinir edin onu . Cocuguda watsaptan mesaj attiginda siz cevap verin canim biz uyuyoruz ya da simdi musait degiliz ben seni ararim falan diyip ses kaydi yollayin belki annesi attiriyodur mesajları cinslik olsun diye. Korkulur boylelerinden

O seni aradgnda diycektn ki canim ben varken sana sürpriz yapmak düsmez ben ayarladm zaten birşeyler sağol cicim by byyy

Bence seni biraz saf sanmış gibi. Hem sen niye izin verdin ki doğum gününe hayır sana düşmez deseydin. Seni biraz etkisiz gormus sanki

okurken bile sinir oldum yaa ne biçim bir kadınmış, dikkat et bu kadar müsaade etme

Ayy valla sizin dediginiz gibi aglarmisin gulermisin bu is, kadin ne deger veriyor esinize anlamadim hani cok snelerce gorusirsun falan ahraban olur derim hani tamaam ama ben bu kizin pehte normal olmadgini oldugunu dusunuyorum ben delirirdim hani snde valla dikkatli pl ve takip et bunu yani

Seni anlıyorum suan resmen anılarım depreşti . Sevgilimin bir tane kız arkadaşı vardı doğum gününü kutlamış falan birdde şöyle yazmış sevgilin olmasa sana sürpriz yapardım . Bu nedemek ?
Ya birileri şunlara düşünceli olmayı anlatsın.
Eşine belli etme de , kıza aba altından sopa göster ki anlasın rahatsız olduğunu.

Eşin yokken konuş . Tabi sen iyi niyetlisin ama ben hoşlanmıyorum böyle samimiyetten dersin açık açık konuş. Hiç hoslanmadim saf değil bence bilerek yapıyor. Eşine hissettirmeden hallet

Böyle konuları okuyunca çok sinirleniyorum, kendi başıma gelmiş gibi fena oluyorum.
Ne biçim insanlar var ya??
Ne edep var ne haya.. Bu nedir? Adam evli yahu evli.. Resmen demir atmaya çalışıyor bu kadar kolay mı yani, bu ahlaksızlık resmen.

Bence kızla direk konus ya tavırlarından rahatsız oldugunu söyle bu ne rahatlık. Bizim iş ortamında bir kız vardı hoslandıgı adama baska biri yakın rahat davranıyo diye köşeye cekmiş ben ondan hoşlanıyorum da hareketlerine dikkat etsen diye helal olsun dedim yani evli olsa napardı kimbilir.

Okurken kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim.. bu ne rahatlık gevşeklik ya sen o güzel günü bozmamak icin yeterince sakin kalmışsın ama o kıza haddini bildirmek gerek yoksa bu böyle devam eder haddi olmayan herseye burnunu sokar cok yanlıs ne kadar is arkadası da olsa yerini bilmeli ayıp ya

Kalbiniz temiz Allah cc yardim etmis denir dogum gunu olayina esiniz o isten ayrilsa ya da o kiz gitse ne guzel olur be evet ileri gitmis

Ben kızı cokta saf olarak gormedim bence uygun bi zamsnda al karsina konus kendisi icin normal olsada senin icin normal olmadigini rahatsiz oldugunu kendisine acik acik soyle

Hani yasi kucuk olsa yada ne bileyim icinden platonik platonik sevse neyse denir ama bence bu bildigin kalbini fethetme yolunda adimlar atmaya calisiyor

Ayy

Sen öğle arası ben eşimle plan yaptım canım diyecektin.eşinide arayıp buluşurdunuz.O da kaynını falan aramaz öecburen aldığı pastayı ofiste keserdi öyle sade olurdu.
O sana ben pastayı aldım dediğinde canım bizim planımız başka diyip bişey söylemeden olayı kapatacaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…