cnm bnm eşimde polis bizde suan terör belgesındeyız..Esımın aılesı yuzunden bızde cok zor durumlar gecırdık..dertlerı farklıydı onların ama sonucta huzursuzluk verıp araya sogukluk sokmayı basardılar..Seni en ıyı anlayacak ınsanlardan bırı benmdır cunku ınankı aynı drumları yasadm yasıyorum..Ben sadece suan ınanıyorum ınsanın ölüm tarıhı degısmez demıslerdı bana lisedeyken cok ılgımı cekmıstı..arastrdım evet ınsanın ölüm tarıhı degsmez ama seklı degısırmiş..Eslerımız Allah korusun şehıt olsalar bile ztn normal zamnda da o gun o saat o sanıye vefat edecekler gercegı..Ölüm gercegı asker polis degılekn degl işte maalesf her zmn her an basımıza gelebılecek bısey..Bu yıl tayınınız cıktıysa 2 yıl ztn Sırnak..Emını kı bu olaylar elbet yakında bı huzura kavusturacak bızı..esın tam bılmıyorum ama suan 3700 maas alıyor sonucta devlet memurlugu..evet can mı maas mı..Elbette can ama olaya esım ölecek gözuyle bakma..dıyelım kı bıraktınız cocugunda olacakmıs..ben erken dogum yaptım bır su bardagı kdr mamaya 180 lira verdıgıız bılıyorm..saglık yonunde harcadıklarımız cabası..ınankı kızımın masraflarının altından esımın maasının yuksek olmasıyla kalktık..sımdı kalkıp geldınız bıde bılıyorsunuz kı destegınız yok onlarn yannda onlarn dılıne dusmek daha mı ıyı..esınız işı bırakacaksa bıle bnce kurumlar arası gecıs haklarını denesın sonuna kdr nasıp bu ya belkı olur..Ama bak aynı durumları yasams bırı olarak asla aılesının oldugu yere gıtmem ..O huzursuzlukları yuvama bıdaha sokmam sokamam..cunku bılıyorum kı onlar olursa aramızda ben suan canndan korktugum esımle heran dua ettıgımesımle yıne bosyere tartısıp kat ve kat huzursuz olup kendımı evlılıgımı yıpratıcam..Bence az daha sabredın sark gorevnden sonrada yazın karadenızı gıdın oraya :)oralar sessız sakın cok guzel yemyesıl bı yanda masmavı denızı :)yazın yaylalara cıkarsınız bebısınızle ..polıslıgın askerlıgın en guzel yanıda gıttıgınız yerlerde akraba makraba kımse olmuyo cocugunu kafana gore buyutuyosun esınle hep bı aradasın..o sunu dedı bu sunu dedı derdın yok miss miss:)) Az sabır cok huzur :)inşallah hepımızın hakkında hayırlısı olsun dedıgım gıbı ölüm hep yanıbasımızda hangı meslek olursa olsun