• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi....

Çok basit sende onları onların silahlarıyla vur yani onlar gibi davran ki özlerine dönsünler :KK66:

Biz aynı şehirdeyiz
Bizde aramayız birbimizi
Ama bu bana sorun gibi gelmiyor
Gidip gelince de tabi hoş beş sohbet ediliyo
Bunun iki yüzlülükle ilgisi yok
Görürsen konuşursun görmezsen aramak bile aklına gelmez mesela
Sen pamuklara sarılmayı bekliyorsun gibi
pamuklara sarılmayı beklemıyorum
anne gibi olmasını beklıyorum , en azından bana değil kendi evladına
senın kvalıden her gorusmenızde aglıyor mu?
bogazımdan sız olmadan yemek gecmıyor dıyor mu?
ufacık bır sıkıntı yasasak eşimle maddı anlamda ve bundan bı sekılde haberdar olsalar
sen tercıhını eceden yana yaptın , sıkıntıyı da cekeceksın dıyorlar
biz sana evlenme dedik, evliliği sen sectın dıyorlar

3-4 ay evvel ev alma nıyetıne girdik, daha erken dediler ne gerek var dediler
sürekli pusuya yatmıs ayrılıgımızı beklıyor gibiler, çocuk konusu acıldıgında daha erken dıyorlar
bana baglılıgı artsın bu sehıre baglılıgı artsın ıstemıyorlar
bunu eşim kendısı de bılıyor ama saygısından kırıcı olamıyor onlara karsı

madem soguklarsa ,her telefonda oğullarını ya da kardeslerını dusunuyorlarmıs gibi ,çok ilgilermiş gbi aglayıp zırlamalarını ıstemıyorum
içleri ne ise dısları da oyle olsun ıstıyorum
Herkes neler ister de gerçekler denen birşey var
Öyle değiller ve olmayacaklar
Sende böyle her davranışlarını didik didik edip kendine ettiğinle kalacaksın
Zamanla eşine de ailesini kötüleyeceksin
Gayet ailesinin farkında olan adam senin kötülemenle koruma moduna geçebilir
Huzurluyken huzursuzluğa sebep olabilir bu tavırların, adam sana bak annem ne sevecen niye aramıyorsun demiyor zaten ama sen şansını zorluyorsun

Herkes neler ister de gerçekler denen birşey var
Öyle değiller ve olmayacaklar
Sende böyle her davranışlarını didik didik edip kendine ettiğinle kalacaksın
Zamanla eşine de ailesini kötüleyeceksin
Gayet ailesinin farkında olan adam senin kötülemenle koruma moduna geçebilir
Huzurluyken huzursuzluğa sebep olabilir bu tavırların, adam sana bak annem ne sevecen niye aramıyorsun demiyor zaten ama sen şansını zorluyorsun
evet haklısın aslında

madem soguklarsa ,her telefonda oğullarını ya da kardeslerını dusunuyorlarmıs gibi ,çok ilgilermiş gbi aglayıp zırlamalarını ıstemıyorum
içleri ne ise dısları da oyle olsun ıstıyorum

e o eşinizle kendi ailesi arasındaki bir konu. siz neden takıyorsunuz ki buna. eşinizle size bir olmazlar zaten. önce can sonra canan derler.

pamuklara sarılmayı beklemıyorum
anne gibi olmasını beklıyorum , en azından bana değil kendi evladına
senın kvalıden her gorusmenızde aglıyor mu?
bogazımdan sız olmadan yemek gecmıyor dıyor mu?
ufacık bır sıkıntı yasasak eşimle maddı anlamda ve bundan bı sekılde haberdar olsalar
sen tercıhını eceden yana yaptın , sıkıntıyı da cekeceksın dıyorlar
biz sana evlenme dedik, evliliği sen sectın dıyorlar

3-4 ay evvel ev alma nıyetıne girdik, daha erken dediler ne gerek var dediler
sürekli pusuya yatmıs ayrılıgımızı beklıyor gibiler, çocuk konusu acıldıgında daha erken dıyorlar
bana baglılıgı artsın bu sehıre baglılıgı artsın ıstemıyorlar
bunu eşim kendısı de bılıyor ama saygısından kırıcı olamıyor onlara karsı
Her aile evladını aynı şehirde ister
Bu tutumları san özel değil yani
Her anne baba fikrini söyler, önemli olan eşinin bunu mantık terazisinde tartıp tartmadığı
Tartıyo adam ama sana yetmiyo
Diyosun ki resmen ailesi de değişsin
60 yaşında insanlar değişmez sen kabullenmelisin onların huyu bu deyip geç
Kendine edersin

Ben kendi kayınvalidemi anlatmayı sevmem
Ama bize geldi 3 gün kaldı yemek yapmadı demişsin ya
Sadece küçük bi örnek vereyim buna benzer
Sen pay biç

Ben doğum yaptım, hastaneden eve geldik ( eşim , annem, ben )
Eşimin anne ve babası bize geldi
Kayınvalidem ve eşim yemek hazırladılar, beraber yedik ( kayınvalidem bizde ilk kez bişey yapıyor, yapmasını da beklemedim hiç zaten )
Teşekkür ettim alışık değilim başkasına yaptırmaya dedim
3 gün babalık izni doldu eşim işe başladı
Ben lohusayım o gün annem de yoktu
Kayınvalidem geldi, torununu aldı ve bana bi çay iyi gider dedi
Şaşırdım ama renkte vermedim bi çay demlesem ölmem ama o kendine bunu yakıştırdı demek ki
Lohusalığımın ilk haftası bana bunu yaptı yetişinnnn de demedim, açmak istesem sayısız konu da açabilirim ama gerek duymuyorum
Eskiden ben onun evinde kimseye bulaşığa el sürdürmezdim ( görümcem de var ) , sadece lohusayken biraz insanlık gösterse yine aynı devam ederdim
Ama tanımış oldum, bundan sonra sallamıyorum bulaşık filan zaten küçük bebeğim var
Ha 4 yıllık evliyim yeni de tanışmıyoruz ama ben mesafeli olduğum için insanları gözlemlemeyi severim, ilk kez yardıma ihtiyacım vardı öyle anladım

Sana 3 gün başka şehirden gelen kayınvalide yemeğe yardım etmemiş diye didikliyorsun
O da bişey mi yani
Tatile geldim sanıyo herhalde de geç yani

Her aile evladını aynı şehirde ister
Bu tutumları san özel değil yani
Her anne baba fikrini söyler, önemli olan eşinin bunu mantık terazisinde tartıp tartmadığı
Tartıyo adam ama sana yetmiyo
Diyosun ki resmen ailesi de değişsin
60 yaşında insanlar değişmez sen kabullenmelisin onların huyu bu deyip geç
Kendine edersin

Ben kendi kayınvalidemi anlatmayı sevmem
Ama bize geldi 3 gün kaldı yemek yapmadı demişsin ya
Sadece küçük bi örnek vereyim buna benzer
Sen pay biç

Ben doğum yaptım, hastaneden eve geldik ( eşim , annem, ben )
Eşimin anne ve babası bize geldi
Kayınvalidem ve eşim yemek hazırladılar, beraber yedik ( kayınvalidem bizde ilk kez bişey yapıyor, yapmasını da beklemedim hiç zaten )
Teşekkür ettim alışık değilim başkasına yaptırmaya dedim
3 gün babalık izni doldu eşim işe başladı
Ben lohusayım o gün annem de yoktu
Kayınvalidem geldi, torununu aldı ve bana bi çay iyi gider dedi
Şaşırdım ama renkte vermedim bi çay demlesem ölmem ama o kendine bunu yakıştırdı demek ki
Lohusalığımın ilk haftası bana bunu yaptı yetişinnnn de demedim, açmak istesem sayısız konu da açabilirim ama gerke duymuyorum
Eskiden ben onun evinde kimseye bulaşığa el sürdürmezdim ( görümcem de var ) , sadece lohusayken biraz insanlık gösterse yine aynı devam ederdim
Ama tanımış oldum, bundan sonra sallamıyorum bulaşık filan zaten küçük bebeğim var
Ha 4 yıllık evliyim ama ben mesafeli olduğum için insanları gözlemlemeyi severim, ilk kez yardıma ihtiyacım vardı öyle anladım

Sana 3 gün başka şehirden gelen kayınvalide yemeğe yardım etmemiş diye didikliyorsun
O da bişey mi yani
Tatile geldim sanıyo herhalde de geç yani

yardım etmesını beklemıyorum
teklıf edebilir. ben zaten el sürdürmem ki
ben cok ıyı anneyım dıyor ya, çok merhametlıyım yavrum ben hep bundan kaybedıyorum,kendımden cok cocuklarımı düşünüyorum der, bunlara deli oluyorum.
kendini övüp durmasına ,sanki bizi çok düşünuyormus umursuyormus gbi davranmasına sinir oluyorum

kendi ailem gbi beklıyorum belki de, annem herseyımızi düşünür eder, velhasıl babam ,kardesım de aynı sekılde.
bir düğün oldugunu duysun annem tanımadıgı ınsanlar ıcın bıle altını alır bana verır sız masraf etmeyın dıye, her market alısverısınde annem bıze de alısverıs yapar
ufacık birseyı bıle dusunurler yani, hiç de bir ker eolsun biz yaptık biz iyi insanlarız düşüncelıyız demezler

bizimkilerin yerıne bunlar konusuyorlar
eşim ailesine söyler mesela,ecenın ailesi cok vefalı ıyı bır anne baba der, bize cok desteklerı oluyor saolsunlar der
kayınvalıdem olacaklar tabı eşek gibi gül gibi oğlan verdım ben onlara der
:)

sen de haklısın herkesın ayrı sorunları var ama ben ınsanların yapmacıklıgına polıtıklıgıne ,bencilliğine dayanamıyorum
insan ne ise o olmalı dıye bu kadar takıyorum belkı de

niyetim çok içiçe olmak değil.
mesafeli olmak ayrı birsey düşüncesiz olmak ayrı birsey
gecen aylarda kvalidem bize kalmaya geldiğinde 3 gün boyunca ağladı evde
inanın hiçbirseye el sürdürmedim ki kendisi çok dinç bir kadın
yüzmeye gider,platese gider, yuruyuse gider,ona ragmen ben yemek hazırlarken hep salonda yattı ve ben hazırladım yedık gerı salona gidip uzandı
ben zaten kendısıne bırsey yaptırmam ama bu kişi anne ise ben de calısan insanım usulen de olsa ececim yapılacak birsey var mı demeli.yanlış mıyım?
onu da gectim , görumcem ile aynı evde yasıyorlar ,gunde elli kere telefon actı gorumcem ankaradan ve kayınvalıdem gorumcem her aradıgınde telefonda agladı.
gorumcem ne oldu anne neden aglıyorsun dedıgınde (telefondan sesı dısarıya gelıyor) yok bırsey yavrum dedi.
siz gorumcemın yerınde olsanız ne dusunursunuz?
ece neler yapmıs sana bakalım neler hazırlamıs dıye sordugunda telefonda sessiz kaldı.eşim annesı ve ben yemek masasındaydık. gorumcem de anladım bırsey hazırlamamıs neyse ıdare edeceksın dedı.( dört dörtluk sofra kurup ozenmıstım evimize ilk gelişiydi)
gorumcem en sonunda telefonda kvalıdem agladıkca, anladım anne sana ankara yaramıyor birdaha gitmek yok dedi
beni düşürdüğü durumu gorebılıyor musunuz.
bu mesafe değil ayrı durum

Sanırım durum biraz karışık. Bu halde, böyle bir kayın valide ile mesafeyi korumak en güzeli yine. Örneğin size gelip üç gün kalmasına gerek yok. Ne kadar az karşılaşırsanız o kadar iyi. Her davranışınızdan farklı anlamlar çıkarabilir. Siz de ona gidip uzun zamanlar kalmayabilirsiniz. Yani daha az görüş, daha mesafeli dur ki kendini ve yuvanı koru demek geldi içimden.

ben cok ıyı anneyım dıyor ya, çok merhametlıyım yavrum ben hep bundan kaybedıyorum,kendımden cok cocuklarımı düşünüyorum der, bunlara deli oluyorum.
kendini övüp durmasına ,sanki bizi çok düşünuyormus umursuyormus gbi davranmasına sinir oluyorum

kendi ailem gbi beklıyorum belki de, annem herseyımızi düşünür eder, velhasıl babam ,kardesım de aynı sekılde.
bir düğün oldugunu duysun annem tanımadıgı ınsanlar ıcın bıle altını alır bana verır sız masraf etmeyın dıye, her market alısverısınde annem bıze de alısverıs yapar
ufacık birseyı bıle dusunurler yani, hiç de bir ker eolsun biz yaptık biz iyi insanlarız düşüncelıyız demezler

eşim ailesine söyler mesela,ecenın ailesi cok vefalı ıyı bır anne baba der, bize cok desteklerı oluyor saolsunlar der

sen de haklısın herkesın ayrı sorunları var ama ben ınsanların yapmacıklıgına polıtıklıgıne ,bencilliğine dayanamıyorum

Ben kendi ailemizle kıyaslamayı da doğru bulmuyorum ( kıyaslasam selam bile vermemem lazım )
Benim ailem başka, diğer ailelerin yapısı başka
Benim annem beni 9 ay karnında taşıdı büyüttü vs. o beni düşünmese çok üzülürüm
Ama kayınvalidem düşünmedi diye karalar bağlamadım, düşünse fena olmazdı lohusalık sonuçta komşu bile düşünür

Anlattığın durumlar da çok yabancı değil birçok kişi kendini öven kayınvalideye sahiptir, oğluna farklı geline farklıdır
Ama ben önemsemem, kendini öven her insan iticidir. Ve bende annemle kayınvalideyi eşit görmediğimden o da beni oğluyla eşit görmemesi doğal derim

Bende onlarla bir olsam
Her gün bir yeni BDV konum olurdu
İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım
Kafama takacak kadar 'değer' vermiyorum eşim ve kendi ailem dışında kimseye

Biraz rahatlarsın umarım
Hep aynı kişi ve konulara yoğunlaşma biraz relax ol diye fazla döküldüm saçıldım bende
Dedikodu gibi olsun istemem

Sanırım durum biraz karışık. Bu halde, böyle bir kayın valide ile mesafeyi korumak en güzeli yine. Örneğin size gelip üç gün kalmasına gerek yok. Ne kadar az karşılaşırsanız o kadar iyi. Her davranışınızdan farklı anlamlar çıkarabilir. Siz de ona gidip uzun zamanlar kalmayabilirsiniz. Yani daha az görüş, daha mesafeli dur ki kendini ve yuvanı koru demek geldi içimden.

zaten bayramdan bayrama gorusuyoruz.
eşim benden evvel 6 yıl bir ilişki yasamıs
3 ay nısanlı kalıp ayrılmıs
eşimin ailesi ile ilk tanıstıgımda sürekli eski nişanlıısnı anlattılar bana ,kırıcı olmamak için dinledim .
bir gün eşimin yanında da anlatırlarken eşim ( o zaman nişanlıydık) durumu fark etti ve ailesini uyardı
o kızcagızı da hep sevıyor gibi yapmıslar , aramamıs sormamıslar, ilgilenmemişler yok saymıslar bi nebze ama hıc kotu yorum yapmamıslar
ne zaman ki eşimle ayrılmıslar o zaman içindeki tüm nefretı kusmuslar eşime
eşim şuanda bana da dıyor
sana karsı kotu bır soylemlerı yok ama benım yanımda ayrı bır kadın ıstemıyorlar diye kendı de ifade ediyor
belki de eşim beni ailesinden uzak tutmak için benım yasadıgım sehıre gelme kararı aldı bılemıyorum

Ben kendi ailemizle kıyaslamayı da doğru bulmuyorum ( kıyaslasam selam bile vermemem lazım )
Benim ailem başka, diğer ailelerin yapısı başka
Benim annem beni 9 ay karnında taşıdı büyüttü vs. o beni düşünmese çok üzülürüm
Ama kayınvalidem düşünmedi diye karalar bağlamadım, düşünse fena olmazdı lohusalık sonuçta komşu bile düşünür

Anlattığın durumlar da çok yabancı değil birçok kişi kendini öven kayınvalideye sahiptir, oğluna farklı geline farklıdır
Ama ben önemsemem, kendini öven her insan iticidir. Ve bende annemle kayınvalideyi eşit görmediğimden o da beni oğluyla eşit görmemesi doğal derim

Bende onlarla bir olsam
Her gün bir yeni BDV konum olurdu
İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım
Kafama takacak kadar 'değer' vermiyorum eşim ve kendi ailem dışında kimseye

Biraz rahatlarsın umarım
Hep aynı kişi ve konulara yoğunlaşma biraz relax ol diye fazla döküldüm saçıldım bende
Dedikodu gibi olsun istemem

sen mantıklı bakabiliyorsun ve cok da haklısın
ben de senın gibi düşünuyorum aslında ama uygukamaya gelınce zorlanıyorum
tesekkurler yorumların için

sen mantıklı bakabiliyorsun ve cok da haklısın
ben de senın gibi düşünuyorum aslında ama uygukamaya gelınce zorlanıyorum
tesekkurler yorumların için
Boşver yani zaten ayrı şehirlerdesiniz
Sene de bir görüşünce he de geç
Rica ederim

Annen altın vermek zorunda değil ,alışveriş yapmak zorunda da değil.Çoğu ailede yapmaz zaten .Herkesin kesesi ayrıdır.Annenin yaptıkları ekstraya girmiş elinde varmış yapmış.Bu onları eşinin ailesinden daha üstün yapmaz.Eşimin ailesi annemler gibi değil diye söylemen abes olmuş.

Bu arada kayınvaldenin yemekteki hal ve tavırları da güzel değil.Ama açıkça sizi istemiyorlar.Eşinizi yanınıza götürdüğünüz için mi aranız açık başka nedenlerde olmalı.Birikim vardır diye düşünüyorum.

Annen altın vermek zorunda değil ,alışveriş yapmak zorunda da değil.Çoğu ailede yapmaz zaten .Herkesin kesesi ayrıdır.Annenin yaptıkları ekstraya girmiş elinde varmış yapmış.Bu onları eşinin ailesinden daha üstün yapmaz.Eşimin ailesi annemler gibi değil diye söylemen abes olmuş.

Bu arada kayınvaldenin yemekteki hal ve tavırları da güzel değil.Ama açıkça sizi istemiyorlar.Eşinizi yanınıza götürdüğünüz için mi aranız açık başka nedenlerde olmalı.Birikim vardır diye düşünüyorum.

evet ailem yapmak zorunda değil ama düşündükleri için yapıyorlar
o para bize kalsın dıye
ben de kızıyorum onlara bu kadar düşündükleri için
evet zaten ondan evvel çok takılmıyordum , hep bana alısırlar evliliğimize alısırlar
belki onlar için de zor olmustur fikrindeydım ama benı gorumceme farklı gostermesı cok canımı sıktı ve gercek yuzunu orda gordum bırdaha da ben de eskı yakınlıgımı yapamadım aramız ıyıce sogudu
6-7 ay oldu hıc aramadım . bir bayramda gorustuk yuzyuze. ama sımdı eşimi arasa benı telefona ıster ve canım kızımm canım yavrum der:))

ilk mesajını okuduğumda aaa bu ben miyim dedim
yaşadıklarımız o kadar ortak ki
benim ilk evliliğim, kayınvalidem nişanlı iken çok iyiydi
ayrıca annemin arkadaşı. beni çok isteyerek aldı, görücü usulü evlendik. ayrıca o zaman üniversitedeydim
herşeye rağmen evlendik. ama düğünün ertesi günü değişti.
3 yıldır evliyiz o ankarada ben balıkesirdeyim. son zamanlarda artık hiç görüşmüyoruz, kendisi maddi olarak biraz bencildir
artık takmıyorum, nefret edoluyum ama yapacak bişey yok
o yüzden boşver aldırma önemli olan senin evinde ki huzur
huzurluyum mutluyum diyorsan aramıilar yada aramamışlar yaw he he deyip geç
ben öyle yapıyorum.
kendini yer bitirirsin canım.
bu da evliliğine yansır
ben çok iyi anlıyorum seni, yapaylığa gelemiyorsun
ama yapacak bişey yok bu da onların karakteri. rabbim huzur versin gerisi kendiliğinden gelir :KK51::KK51:

ilk mesajını okuduğumda aaa bu ben miyim dedim
yaşadıklarımız o kadar ortak ki
benim ilk evliliğim, kayınvalidem nişanlı iken çok iyiydi
ayrıca annemin arkadaşı. beni çok isteyerek aldı, görücü usulü evlendik. ayrıca o zaman üniversitedeydim
herşeye rağmen evlendik. ama düğünün ertesi günü değişti.
3 yıldır evliyiz o ankarada ben balıkesirdeyim. son zamanlarda artık hiç görüşmüyoruz, kendisi maddi olarak biraz bencildir
artık takmıyorum, nefret edoluyum ama yapacak bişey yok
o yüzden boşver aldırma önemli olan senin evinde ki huzur
huzurluyum mutluyum diyorsan aramıilar yada aramamışlar yaw he he deyip geç
ben öyle yapıyorum.
kendini yer bitirirsin canım.
bu da evliliğine yansır
ben çok iyi anlıyorum seni, yapaylığa gelemiyorsun
ama yapacak bişey yok bu da onların karakteri. rabbim huzur versin gerisi kendiliğinden gelir :KK51::KK51:

evet yapmacıklıga gelemıyorum
oğulları işten cıkartıldı , gecen bayramda gitiğimizde utanmadan aksam yemegınde evlerıne giren parayı sayıyor babası
hazı iş de yok tatile çıkın geze geze gidersiniz egeyı akdenizi gezın dıyorlar dalga gecer gibi:)
biz ay sonunu nasıl getıreceğiz derdındeyız tek benım maasıma kaldık suanda.
destek beklemıyoruz ama barı halden anlasınlar istıyorum
onlar hep oğulları yapamaz gerı gelecek beklentısındeler
bu da canımı sıkıyor ve hep iyiyi oynuyor
hep acıtasyon hep bi yanımız eksık modundalar
uzaktayız gecelerı uyku uyuyamıyoruz seni düşünmekten dıyorlar eşime
ama icraat yok
evıne gidiyoruz mesela
arabamızla gidiyoruz
torunları ve kızı ıle aynı evde yasıyor kvalidem
seftalı aldım ıkı kasa vereyım mı bırını dıyor
4-5 tane kavun aldık yer mısınız versem dıyor
vereyım mı kelımesı cok sacma gelıyor bana
verırsın alın yavrum koyun arabaya dersın :)
ben de tesekkurler dıyorum almıyorum
gecen gittiğimde bir kavanoz salça verdı bana.
o salca ıkı gun boyunca evde dolastı durdu
ececim salcayı unutma sakın
ececim salcayı koydun dımı cantaya
ececim salcanın tadı cok guzel bak yemeklerde fark edeceksın
o kadar göze sokup dusunuyor edasında ki
salça cok komık bırsey bana gore. ve bunu sureklı dile getırmesı

annem mesela içinden gelır kısa yaza gırerken hep pijamalarımızı iç çamasırlarımızı alır verır
eşim kendı annesıne kvalıdem valla saolsun cok dusunuyor bizi der
biraz laf sokar aslında annesıne:)
ay yavrum ya o da bizim gbi işte ne yapsın cocukları için yasıyor der
eşim de anne valla daha senden hıcbırsey gormedık bıde cok dusunuyorum dıyorsun der gülerek:)
o da ben senın bedenını tuturamam kı yawrum der
çoluk cocuguna birsey alanlara cok ozenıyorum ama ben tutturamıyorum ıste der
sankı oglunu benım annem buyuttu:)

hep salağa yatıyor hep kendı akıllı . bu tutumlarına delı oluyorum

Benimde kayınvalidem benim üzerime oynuyor ;) Nişanlılık ve sevgililik dönemimde melek olan kadın şimdi tırnaklarını çıkarttı. Herşeyde yanına çağırıyor tüm işlerini bana yaptırmak istiyor falan.. Antidepresan filan kullanmaya başlamıştım ama neyseki eşim durumun ciddiyetini anladı ve olaya müdahale etti. Azıcıkta olsa onun destegini almak iyi geldi bana.. Çalışan bir bayanım ve sürekli bana telefon açıp yorgunum yoruluyorum sen oturarak çalışıyosun filan diyodu. Bende dinlen anne yorma kendini filan diye tatlı dille konuşuyodum. Ama artık ne yapıyoruzzzzz aynı taktigi bizde uyguluyoruzzz.. TElefon dahi açmıyorum o açıyor nerelerdesin gözükmüyorsun diyor. Bende Ayy anne o kadar yogunum ki çok yorgunum kafamı kaşıcak ne vaktim var ne gücüm diyorum ve susturuyorum :D Sende ne yap biliyormusun. Yan yana geldiginizde sarmaş dolaş ol onlar gibi. Ama evine geldigindede telefonda onlar gibi davran gerçekten işe yarıyor :D

evet ailem yapmak zorunda değil ama düşündükleri için yapıyorlar
o para bize kalsın dıye
ben de kızıyorum onlara bu kadar düşündükleri için
evet zaten ondan evvel çok takılmıyordum , hep bana alısırlar evliliğimize alısırlar
belki onlar için de zor olmustur fikrindeydım ama benı gorumceme farklı gostermesı cok canımı sıktı ve gercek yuzunu orda gordum bırdaha da ben de eskı yakınlıgımı yapamadım aramız ıyıce sogudu
6-7 ay oldu hıc aramadım . bir bayramda gorustuk yuzyuze. ama sımdı eşimi arasa benı telefona ıster ve canım kızımm canım yavrum der:))
yaptığıda samimi gelmiyor.Sen ipleri tamamen mi koparmak istiyorsun.Telefonda ne demeliki tabiki yavrum kuzum diyecek.Size zararları olmadıktan sonra başka şehirdeler üstelik artık kafana takma onları.Severse severler sevmezse sevmezler.Mesafeli olun canım cicim demek zorunda değilsiniz onlara.Size geldiklerinde saygıyı koruyun yeter.Önemli olan eşiniz.Onların nasıl davrandığıyla ya da ne verip vermediğine takılmayın.Çok şanslıyımki ayrıyız deyin.Birde aynı şehirde olsanız ne olacaktı kimbilir

Back