Ben bir kadin ve erkegin dost olacagina asla inanmiyorum.hatta kanka. Belki geri kafalilik deyin belki baska sey deyin ama farkli iki cins dost,kanka olamaz. Yasadigim okadar cok deneyim var ki bu konuda ondan boyle bor seyin olmasi bana normal gelmiyor... biz toplumca biraz batililasmayi modernlik sanip bu baslik altinda sapkinliga cevirdik. Ondan benim kankam,dostum muhabbeti yalan geliyor.
Siz kiza fazla taviz vermissiniz bastan.evet herkesin bir hayati var evlilik tamamen kapali kutu icine donup yasamak degil.nasil oncesi varsa herkesin sonrasida olacak. Lakin bu kizcagiz sizi ve esinizi iyi kulanmis,duygusal baski. Sinirle msj attiniz bende olsam o anda msj atar birak arar agzima geleni sayardim . Asil mesele esinde,evli oldugunu farkedemiyorsa,sana baska erkeklerin ayni sekilde davranmasina birsey diyemeyip sus pus oluyorsa orda duracaksin. Esinle sorunu cozmelisin. Gerekli ayari vermezsen bu kez telefonundan sosyal hesaplarindan surekli suphe edip kurcalamk isteyeceksin. Kizin esini aramayip msj atmayacagina inanmiyorum. Kuyruguna basilmis kedi gibi pusuda bekliyor suan. Kocani al iyice silkele kardes.