• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

Ben bir kadin ve erkegin dost olacagina asla inanmiyorum.hatta kanka. Belki geri kafalilik deyin belki baska sey deyin ama farkli iki cins dost,kanka olamaz. Yasadigim okadar cok deneyim var ki bu konuda ondan boyle bor seyin olmasi bana normal gelmiyor... biz toplumca biraz batililasmayi modernlik sanip bu baslik altinda sapkinliga cevirdik. Ondan benim kankam,dostum muhabbeti yalan geliyor.
Siz kiza fazla taviz vermissiniz bastan.evet herkesin bir hayati var evlilik tamamen kapali kutu icine donup yasamak degil.nasil oncesi varsa herkesin sonrasida olacak. Lakin bu kizcagiz sizi ve esinizi iyi kulanmis,duygusal baski. Sinirle msj attiniz bende olsam o anda msj atar birak arar agzima geleni sayardim . Asil mesele esinde,evli oldugunu farkedemiyorsa,sana baska erkeklerin ayni sekilde davranmasina birsey diyemeyip sus pus oluyorsa orda duracaksin. Esinle sorunu cozmelisin. Gerekli ayari vermezsen bu kez telefonundan sosyal hesaplarindan surekli suphe edip kurcalamk isteyeceksin. Kizin esini aramayip msj atmayacagina inanmiyorum. Kuyruguna basilmis kedi gibi pusuda bekliyor suan. Kocani al iyice silkele kardes.
benim erkek arkadaşım bikaç kez aradı diye ben p...vnk miyim diye evi inletti resmen

evliyim bende 7.5 yıllık toplamda 11 senelik ilişkim kimse kimseyi yalayıp ısırmasın zaten ama neden milleti sevindiriyo ki ben eşimle kavga etmiş olsam bile uyuz olduğum bi insan varsa örnekteki gibi eşime sevgi sözcükleri söyleyip daha bi yakınlaşırım ki böyle yapınca zaten o kişi de mesafeyi koyar ama rahatsız olduğunu belli edersen gıcıklığına sırnaşırlar bazı şeyleri tersten düşünmek gerekli farklı yani

ayrıca kaç yıllık bi arkadaşlık var ortada dış kapının dış mandalı olmuyor eşler bizim sadece eşimiz tapulu mallarımız değil benim eşim bana dese ki ya ben ya arkadaşın kapıyı gösteririm kimse önceki hayatının değişmesini istemez benim eşim arkadaşlarımla konuşmama karışamaz kimse kimsenin kölesi değil
Vay be duygulandım böyle düşünen birini görünce.
Hele ki sevgili bulunca arkadaşlarından kaçırmaya çalışanları gördükçe sizin gibi arkadaşına sahip çıkanları görmek güzel oldu :)

cidden ya terbiyesizler. yani o kızın ayarsızlığı ve benim eşimin kafasızlığı yüzünden ben ne duruma düştüm.
insanda ayar olacak arkadaş. terbiyesiz şey ya. hem yapıyo hem de yan gözle bana bakıyo o son akşam. hem tedirgin hem de yapmaktan kendini alamıyor kadın
Canım bu kızın ismi ne kim istersen hep birlikte bir yerde yakalayıp dövelim:D vallaha ben döverim:)

Bir değil beş değil bende öyleyim bende öyleyi kıza bişey demeyin diye herkese müdahalede bulunmaya çalıştığından olabilir
Bak ben 1 mesaj yazdım nasıl ne oluyo diyosun dimi
Önce sen bi sakin ol konu sen değilsin , halinden memnunsan da devam et

Bu kadar basit..
vay beee
bazı evlikler çok tuhaf gerçekten...
kocası 'ya ben ya arkadaşın' diyecek,
sen de kocana kapıyı göstereceksin...
gözlerim yaşardı bu ne büyük bir sevgi, ne güzel bir evlilik!

O nasıl sözmüş ya şaşırdım? Kim demiş bunu?
İnsan gerçekten hayret ediyor..

Teory ne oldu sonuç ?
Yine bi 'kardeşim sayılır' konusu açılınca aklıma sen geldin

Artık görüşmek istemediğini söyleyin kıza. Annesi ölmüşse ölmüş canım nabalım herkesin hayatında birileri ölüyor. Eşinize söyleyin rahatsız oluyorum görüşmek istemiyorum, beni geriyor deyiver çıkarın hayatınızdan. Ben bile gerildim. Olmayan sevgilimle hunharca kavga etmek istiyorum şuan.

Bence sizi ekarte etmeye çalışıyor.. Eşinizde bi garip evli adam sonuçta kesip atsın annesi öldü diye eşinizde mi buluyor anne şevkatini...

Eşinin uzun seyahate çıkacağını bildiği halde ısrarla buluşalım görüşelim demesi de ayrı denyoluk. İnsan düşünür bu adam uzun zaman yok, eşi ile hasret kalacak bu gece birbirlerine doymaya çalışsınlar diye!!!

ben de buna takıldım.
hadi o düşünmedi. eşin ya da konu sahibinin arıza çıkarması gerekir.
son gün annesi ile görüşse eşim kızarım yani :)

ya gerizekalı ya
boşanmayı bile düşünüyorum
çünkü benim defalarca uyarmama ragmen eşimin gerekeni yapmaması nı hiç hazmedemiyorum
kızın densizliği ayrı
eşimin yaptığı ayrı zoruma gidiyor

erkekler anlamaz bu işlerden.
sen kızı hazır eşin yokken bir sıkıştır derim.

Yav anası öldüyse başı sağolsun. Ne alakası var. Eşiniz elden gidecek ,hala duygusal yaklaşıyorsunuz olaya.. :/ Ama eşinizde de suç var tabiki. O resti çekmeli zaten başta... O çekmiyorsada,siz söyleyın kıza önce güzel bir dille. Anlamyorsa da Sert dille söyleyin gerekirse.. Kimse gven yok valla. Kardeşi gibiymiş. Haydisin ordan !!

Canım sen haklısın bu konuda. Zaten kendisinden rahatsız oluyorsan zaten vardır birşey. Kadınlar böyle şeyleri hisseder. Benim de başıma gelmişti birkere. Biz huylanıyorsak altından mutlaka birşey çıkıyor.
Eşin bu konuda inat ediyorsa zar atacaksın yapacak birşey yok. Resti çekersin, isterse senin peşinden gelir, isterse gelmez. Tabi ömür boyu bu duruma katlanmak zor gelmeyecekse o ayrı..

ne oldu acaba son durum ne...

ay buna benzer benim de başımda vardı. şöyle söyleyeyim eşimin arkadaşları evli bir çift bunlar liseden tanışıklar. Lise zamanı eşimin okuldan sevgilisi varmış 4ü takılırlarmış 8 ay mı ne çıkmışlar ayrılmışlar. Ama bu kız benim gözüme soka soka o kızla görüştü etti işte fotolarını kızın beğeniyordu benim sayfamdan çıkıyordu. bir de tavırları hoşuma gitmiyordu benim arka planda bırakmaya çalışıcak şeyler ve muhabbetler açıyor gibi geliyordu hep. eşime uyardım pek önemsemedi sonra artık bi gün dayanamadım dedim sana son kez söylüyorum ya mesafe koyarsın arana ya da senle çok kötü günlerimiz olacak dedim. Eşim de hemen kızın kocasına msj attı sen önce karına söyle de benim eski sevgilimle fotolarını beğenip duruyor fridab'ni gücüne gidiyor artık çok meraklıysa onunla takılsın he madem de öyle ben de senin eski sevgilin kızı ekleyeyim ben de foto beğeneyim karın görsün demiş. kız hemen bana yazdı özürler vs eşim de şimdi dedi haklısın ben mesafe koyucam arama ki o da benden uzak dursun diye şimdi çok şükür öyle bir derdimiz yok. Hani bu kızın tavrı eşime ilgisinin olmasından değildi o lisedeki grubun bu günlere gelmesini istedi eşimin hayatında 10 senedir ben varım onu zor kabullendi gibi.

Canim butun hata sende kusura bakmada kizi evine al tanis kaynas esinle konusmasina izin ver aorada cok yilisik ha bide esine kiz izin verme yilismasina diye. Afedersin ama senin yaptigin alenen kiza herturlu sey icin musade vermek. Anneai olduyse oldu ne yapalim bide analik etseydin. Adamin eaki sevgilisi diyorsun eaki sevgiliden kardes olur mu? Sen eski sevdilinle karailassan eve gelip gitse tlfnuna msj atsa konussan eain hos karailar mi? Yanlis bu isler bence o kiza resti cek bir dahada muhattap olma esinide kaybetmek istemiyorsan numarasini degistirt gormeyin muhattap olmayin musade etme. Esin seni seviyor olabilir sadece kalbinde sende olabilirsin ama seytanin isi yok bilgin olsun. Neler duyup goruyoruz bunlar yanlis seyler dikkat et.

eşinden yuz bulmasa bu kadar yapışamaz.. yuz bulmak derken farklı bşy ima etmiyorum ama set cekmesi gerekirdi

Back