Eşimin İş Arkadaşı Ne Yapmak İstiyor

Bu kız eşime asılıyor mu?

• Evet

OY: 154 93,9%
  • Hayır

OY: 10 6,1%

• Ankete Katılan
    164
Ben o pastayı onun agzın da patlatırdım kımın kocasının dogum gununu kutluyomus cakal kadın .Orda onu getırtmeyecektın.Gıt ısyerıne göz dahı ver sert davran hafdını bılsın.

Bence kıza güzel bi kızgınlık mesajı at
Ne bu samimiyet böyle
En sinir olduğum şeylerden biri
Düşünsene sen gitmeseydin o da eşinle çiftmiş gibi takılacaktı.

Dertleşmeye o kadar çok ihtiyacım varmışki çok iyi geldi bu platform.. 3 gün falan oldu. Kızla konuşsam olur mu acaba. Bu seferde kızı gaza getirmek istemiyorum. Var öyle tipler. Sen bana bu ithamı yaparsan bende izle ve gör bak kocanı nasıl elde ediyorum diye. Kendi kendine gaza gelebilir yani

kız saf cahil falan değil bence işini biliyor pislik. bence tavrın net olmalı.

aynen yanında arkadaş getirmiş adamın kardeşini getirmiş önceden yapmış o planı aslında bakmayın konu sahibini aradığına pişman olmuştr bile

Yok artık ya okurken bile daynamadımm .. Siz nasıl dayanıyrsunuz bu kadar, bi hal çaresine bakılmalı.
Allah korusun yuva yıkar bunlar. Yanlış anlaşlmasın o yuva yıkamaz belki ama yuvaya verdiği huzurszluk şüphe acaba şimdi napıyor diye düşünme insanı bitirir.

o havayı aldım ben ondan kendi kendine havaya girip sizle yarışmaya kalkabilir

Böyle haddini bilmeyen insanlara sinir oluyorum ya, kadın kaşınıyor bence, çok da yüz göz olmamak lazım.

Evet direk söylerseniz bak benden kıskanıyor şöyle güzelim falan havaya girebilir

insanlarda ar edep kalmamis

Eşin ne diyor bu duruma?Kızın fazla samimi olduğunu düşünüyor mu?

O kızın yaptığı doğumgününe gitmeyip kendin çağırmakla çok iyi yapmışsın.
Bence kıza bir şey deme anlayacak birine benzemiyor ama eşinle yaptığı yapacağı tüm planlara köstek olabilirsin.

Yok artık yaa!!!
Çon sinirlendim, benim eşime ne hakla sürpriz yapar!
Keşke "bizim planımız var zaten, srn zahmet etme, eşimde çok hoşlanmaz böyle şeylerden" filan deseydiniz.
Meydanı boş sanmasın, lafınızı esirgemeyin, bozun o kadını her fırsatta, haddini bilsin

Esinin sana destek olmasi cok guzel bence.. Bence esinden yana yok o kadina birsey de o kadin esine asiliyorr o kesinn!!

Ayyy okurken ben sinir oldum ne yapısık biriymis. Kesinlikle iyi niyetli degil davranısları siz surekli esinizin isine falan ziyarete gidin ve her fırsatta laf sokun tersleyin mesela araya girdiginde canım bi dakika bisey konusuyoruz diyin imali imali ama o kizla yanlizkende iyi davranin gıcık olsun .

Birde bence kiza rahatsiz oldugunuzu soylemeyin inat icin bosandi dediniz . Sizede inat yaparsa Allah korusun aranizi bozar . Esiniz ne dedi soyleyince ?

Bence sakin mesaj atma muhatap olma !! Esinize baska is ariyormussunuz zaten onu hizlandirin ve uzaklasin..

Of Of ..... O gün çok bozuldu zaten inşallah bi daha cüret etmez bu sefer açarım ağzımı yumarım gözümü. Ben demek ki doğru düşünüyormuşum. Herkes aynı düşünceyi yazınca kendime bi daha hak verdim. Haklıyım ben ya :)) Sinir şey... Alttan alttan işiliycem ben onu bakın görün. Ben çok fenayımdır. Damarıma basılmaya görsün. Ama asla evli bekar farketmez bir erkeğe her zaman seviyeliyimdir. İnsanlar çok garip ya.. Terbiyesiz.. Ne yazdım şu an bilmiyorum sinirlerim bozuldu. Saçmalayabilirm. BLa bla bla...

Eşin ne yapıyor bu durumlar karşısında? Mesafe koyuyor mu?
Yoksa ne yapsanız boş. Daha da komik duruma düşersiniz.Hele de sakın muhatap olmayın yüz göz olmayın ama takipte olun. Bir kaç kez evinize çağırıp sağlam bir ayar verin....
Kızın tavrı çok rahatsız edici ama yüz bulmadan yapılacak şeyler de değil açıkçası.

Eşim bana destek verdi. Seni üzemez ayıp olmuş böyle bir mesaj atması falan dedi. Ben samimi olmam dedi. Başka iş de bakıyoruz. Ama burası çok küçük bir yer iş bulmak çok zor. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…