- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
- Konu Sahibi Denizdeniz14
Oglunu arıyor nereye gidilecek ne yapilacak birlikte plan kuruyorlar eşim de bana bildirim yapiyor yarin teyzeme gidecez haberin olsun ordan bilmem nereye gidecegiz . Bütün planlar birlikte yapiliyor bana haber veriliyor. Bana niye sormuyorsun diyorum söylesem hayir mi diyeceksin diyor. Evet desem bile bir sor bana sormadan yapiyorsun sözler veriyorsun diyorum hep. Zaten bugunki ekmek alma olayinda her seyi sen bilirsin sana danismadan almak ne haddime laflari da bundan geliyor galiba.Ya daha çok yeni evlisiniz inanın eşimde aynıydı evr bişey alacağız hatta kendime alışverişe çıkacam annemle git o iyisini biliyor muhabbeti yapıyordu başlarda birşey demesem de içten gıcık oluyordum birinde gitmesem de diğerinde mecburen gidiyordum sonra sonra annesi maddi olarak hep daha pahalısı hem daha külfetliye bağlayınca annemi boşver diyor. O kadar yeni evlisiniz ki şu taktiği yap desek bu kadar sürede sonuç vermez yani biraz da salın kesinlikle baştan şöyle başladı böyle gidecek diye kasılmayın kendinizi yapmamaya zorlamayın. Anneye itaat var ama sizi arada yabancı gördükleri için evlilik öncesi hayatına dönün bakın eminim bu kadar sohbet muhabbet mükemmel ilişki yoktur kadın sizin oğlunu elinden alacağını düşünüp ben varım sen daha yenisini hissetirmeye çalışıyor ama bayağı cahil bi kadın demekki insan evladının mutluluğunu ister
Zamanla düzelecegine inanmak istiyorum ben de. Umarim basladigi gibi gitmez.