• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizligi

Ailesi ile aramiz bozuk degil cekismemiz laf sokmamuz vs hiç olmadi . Önerilerinizi dikkate alacagim

yanlış anlaşılmasın çalışmıyor olsanız da size hizmetçi gibi davranamaz tabi. ama hem dışarda çalış para kazan, hem eve gel hizmetçilik yap bir de üstüne beyfendinin kaprisini çek. rica ediyorum kendinizi ezdirmeyin. nasıl başlarsa öyle devam eder. şimdi düzelttiniz düzelttiniz yoksa geçmiş olsun. ailesi konusunda sakın ailesini ortaya atmayın olabildiğince ılımlı davranın. Kimse ailesi ile ilişkisinin sorgulanmasından hoşlanmaz. emin olun siz olsanız siz de rahatsız olursunuz. Mesafenizi koruyun ama onun mesafesini sorgulamayın o mesele bence en kolayı. asıl çekilmez olan size saygısız ve hizmetçisi gibi davranması.

Maalesef kv sorunun esas kaynağı.
Eşinizin öfkesinin sebebi sürekli olarak doldurulması.
Bunu da annesi düzenli olarak yapıyor anlaşılan.
Kadın şu an oğlum beni tercih etti benim yemeğimi istiyor diye zevkten dört köşe bence.

Bilemedim boşanmakta istemiyorsunuz.
Bi süre yoğun cinsellik yaşamaya çalışın o adım atmasa bile siz adım atin evde belki seksi şekilde gezebilirsiniz.
Belki bu şekilde anlar gerçekten evli olduğunu.

Atlayarak okudum. Eşiniz mi demeliyim bilmiyorum lakin bence kafasında hala bekar hatta ailesinle arasına girmiş gibi size ateş püskürüyor. Eşinizi rizasiz kacirsaniz bu kadar olur sanırım.

Hem eşiniz hem ailesi cahil ve görgüsüz insanlar. Evliliğe alışamamak değil bu, düpedüz saygısızlık. 1.5 aylık karısı yemek diye önüne taş koysa, eline sağlık der eşini seven bir adam. Daha balayında sayılırsınız siz.

Çok üzgünüm boşanma fikrinden uzaksınız anlıyorum ama ben böyle aşağılanmayı kabullenemezdim.

Eve bağlanır, alışır diye çocuk yapın fikrini verenler olacaktır etrafınızda, sakın dikkate almayın.

Size bir fikir veremem çünkü sizi tanımıyorum.
Ama kendimi sizin yerinize koyduğumda ben bu cahil sürüsü ile hayatımı heba etmeyeyim, çocuk olmadan yolumu çizeyim derdim.

Çünkü eşinizin bu yaptıklarının ben dönemlik birşey olduğunu zannetmiyorum, bu tip insanların zihniyeti böyle.

Maalesef kv sorunun esas kaynağı.
Eşinizin öfkesinin sebebi sürekli olarak doldurulması.
Bunu da annesi düzenli olarak yapıyor anlaşılan.
Kadın şu an oğlum beni tercih etti benim yemeğimi istiyor diye zevkten dört köşe bence.

Bilemedim boşanmakta istemiyorsunuz.
Bi süre yoğun cinsellik yaşamaya çalışın o adım atmasa bile siz adım atin evde belki seksi şekilde gezebilirsiniz.
Belki bu şekilde anlar gerçekten evli olduğunu.
Neden kaynak kv koca adam evlenmeyi biliyor sevdiği kadını alıyor ama doldurusa geliyor. Ailesinden kopamıyor sorun sürekli cevrede aranmamali burda problemli olan adam çünkü belli bir yaştan sonra tercihler bize aittir (18)

Neden kaynak kv koca adam evlenmeyi biliyor sevdiği kadını alıyor ama doldurusa geliyor. Ailesinden kopamıyor sorun sürekli cevrede aranmamali burda problemli olan adam çünkü belli bir yaştan sonra tercihler bize aittir (18)

aaaa olmaz bir de seks yapmak için üzerine atlamalı kendisini istemeyen adamın.
Evde seksi dolaşacakmış. Şaka gibi yemin ederim böyle kadınlar yüzünden saygı görmüyoruz işte.

Evde seksi dolaşacakmış. Şaka gibi yemin ederim böyle kadınlar yüzünden saygı görmüyoruz işte.
Geçen gün bu tarz bir kadınla burada tartıştım belki gormussunuzdur. 2 aylık evliyim olmuyor du konu başlığı. 5 gün mapus damında kaldım.:KK55: Ne diyeyim ne diyeyim orada anlattim tam olarak. . :KK14:

Geçen gün bu tarz bir kadınla burada tartıştım belki gormussunuzdur. 2 aylık evliyim olmuyor du konu başlığı. 5 gün mapus damında kaldım.:KK55: Ne diyeyim ne diyeyim orada anlattim tam olarak. . :KK14:

ben o şahsı göz ardı ettim, daha edilecek çok kişi var
Ama işte bu insanlar hayatta da hep etrafımızda, keşke gerçek hayatta da göz ardı etme butonu olsa!

Aslında bu benim verebileceğim bi tavsiye değil normalde.
Ancak konu sahibi boşanmak istemiyor çözüm istiyor.
Ve laf arasında cinsellik yasamadiklarindan da bahsetmiş o nedenle böyle bi tavsiye verdim nacizane.
Bilemeyiz her evliliğin dinamiği farklıdır belki de ise yarayacak bi çözümdür.
Böyle kadınlar derken de ayıp etmişsiniz. Size iade ediyorum bu lafinizi.
Bence biraz benim diğer konulara yaptığım yorumları okuyun nasıl da kendine ve hemcinslerine saygı duyan bir kadın olduğumu anlarsınız!

O kısmı okumadım ben siz yazınca tekrar baktım sinir yapmayım diye yarıda kesmiştim. Her şeyi seks çözüyor sanırım bazı evlerde ya da öyle sanıyorlar. Ben seksin sorun çözdüğüne hiç tanık olmadım😃

Ve laf arasında cinsellik yasamadiklarindan da bahsetmiş o nedenle böyle bi tavsiye verdim nacizane.
Bence biraz benim diğer konulara yaptığım yorumları okuyun nasıl da kendine ve hemcinslerine saygı duyan bir kadın olduğumu anlarsınız!

Kusura bakmayın o halde sert olmuş, tekrar okuyunca farkettim.
Gerçekten çok üzülüyorum ben böyle yorumları okuyunca. Sizi de yüzeysel düşünen, kendisini eşinin kölesi gibi gören kadınlardan zannettim.
Kusura bakmayın tekrar.

Merhaba
Senin yaşadıklarının aynısını evliliğimin 2.haftasında yaşamaya başladım.Konuşsam olmadı,ağlasam olmadı,kızsam olmadı.Kağıt üzerinde evli ama bekar takılan evde evcilik oynayan biriydim.Psikolog dahi 1.sınıfa başlayan çocuğun yetişkin hali dedi bana.En son çare evi ayırdım aklı başına gelir belki diye ne yazık ki kaybetme korkusu yok.ailesinin evine de gittim kaldım da.Çalıştığım halde güleryüzde gösterdim.Alttan da aldım ama bu sefer kendini iyice haklı gördü kendisi aşırı inatçı ve kibirliydi.Günlerce küstü.psikolojik baskı yaptı odakarı ayırdı ama evlilik bir zulüm ben de karakediymişim gibi bana düşman oldu.Ben boşanmak üzereyim.Severek evlenmiştim hakkımı da haram ettim.İnş seninki değişir canım

Bu tarz bi kadın derken ?? Siz de çok ayıp ediyorsunuz.
Tek bi öneri ile insanları ne de güzel harcıyorsunuz.
Çok şükür ne feministligi ne de ozsaygiyi size bırakmam sizin tekelinizde olan şeyler değil bunlar.
Ben de ikinizi göz ardı ediyorum yuppi be !

O kısmı okumadım ben siz yazınca tekrar baktım sinir yapmayım diye yarıda kesmiştim. Her şeyi seks çözüyor sanırım bazı evlerde ya da öyle sanıyorlar. Ben seksin sorun çözdüğüne hiç tanık olmadım😃

hanımefendi açıklamış durumu, kendisi de doğru bulmuyormuş. En azından bunu bilmek güzel

Daha çok hangi taraf olgunlaşmadan evlenmiş gibi görünüyor ? Benim ham taraflarım neler söylerseniz düzeltme şansım olur. Gobek bagını kesmem gerekiyor . Eşim tatli dilde şimaran sert dilde inatlaşan bazen de o anlık durumu kurtarip sonrasinda baska sebeplerden tartişan ve bazen de hic beklemedigim her sey yoluna girdi dedigim anda yine ayni konuyu açip tartişan biri. Tavirlarini net bir sekilde çözdüm lakin orta yolu bulma konusunda uyumu yakalayamadim.
Kocanız hep önceki olayları hatırlatıyorsa kinci biridir.Sağlıklı bir çocukluk geçirmediği belli, annesinin ona uyguladığı otoriteyi sizin üstünüzde taklit ediyor.Bİr insanın karakteri değişmez ama koşullara uyum sağlayabilir.Eğer eşinizin uyumlu, mantıklı biri olduğunu ve gerçekten sizi sevdiğini düşünüyorsanız belli bir süre uğraşmanız gerekiyor.
Öncelikle bir insan büyüyünce aldığı sorumluluklar artar. Suyu ayağına giden adam, çalışan bir kadın olmanıza rağmen eşiniz size ev işlerinde yardım etmiyordur, alışverişe çıkarken falan mızmızlanıyordur.
Bana ana sorun eşinizin annesine bağımlılığı gibi gelmiyor da büyütülme tarzıymış gibi geliyor.
Eğer eşiniz sizin rahatsız olduğunuz konularda sorumluğu paylaşmayı öğrenebilirse sorunların azalacağını zannediyorum.
Eşinize yavaş yavaş sorumluluklar aldırmalısınız örneğin bir akşam siz yemeği yaparken çorbayı da o yapsa beğenmeme huyu azalır.Sizin çok istediğiniz birşeyi yaptığında sizde bunun karşılığında siz de onun annesinde 1 gece kalabilirsiniz bunun adı ödün vermek değil fedakarlıktır.Eğer eşiniz size karşı hiç fedakarlık yapmıyorsa, sizin için adımlar atmıyorsa, uyum sağlamıyorsa evliliği uzatmanın bir anlamı yok vaktinin geldiğini anladığınız zaman boşanın hayat mutsuz olmak için çok kısa.
Herşeyi denedim üslubumu da değiştirdim ama adam bir türlü anlamıyor diyorsanız bırakın annesiyle bir ömür yaşasın siz kendi hayatınıza bakın.

Bu tarz bi kadın derken ?? Siz de çok ayıp ediyorsunuz.
Tek bi öneri ile insanları ne de güzel harcıyorsunuz.
Çok şükür ne feministligi ne de ozsaygiyi size bırakmam sizin tekelinizde olan şeyler değil bunlar.
Ben de ikinizi göz ardı ediyorum yuppi be !
Ben feminist değilim feminizim eşitlik demektir ama öyle bir yansıtılıyor ki kadınlar üstün erkekler ezik olmalı gibi o yüzden değilim. Hümanizmi de 2 3 yıl önce bıraktım. Çünkü büyüdükçe insanları pek sevmemeye başladım. İnsanların iliskilerde tutum tarzları vardır. Kimi erkek otoriter kimisi daha orta yolcu kimisi sözü geçmeyen vs vs . Kadınlarında bu şekilde ilişkide tutumu vardır çokça çeşitli ve sizin yazdığınız tutum benimkine uygun olmadığı için ama o kadına uygun olduğu için (konuştuğumuz konu tam buydu o da aynı şeyi önerdi) o nedenle bu tarz dedim. Neyine alindiniz anlamadım. Her şeyi konuşarak halledebiliriz. Engel ya da şikayet gerçekten hakaret, uygunsuzluk içermeyen şeylerde bana çok abartı geliyor ama tercih sizin

yanlış anlaşılmasın çalışmıyor olsanız da size hizmetçi gibi davranamaz tabi. ama hem dışarda çalış para kazan, hem eve gel hizmetçilik yap bir de üstüne beyfendinin kaprisini çek. rica ediyorum kendinizi ezdirmeyin. nasıl başlarsa öyle devam eder. şimdi düzelttiniz düzelttiniz yoksa geçmiş olsun. ailesi konusunda sakın ailesini ortaya atmayın olabildiğince ılımlı davranın. Kimse ailesi ile ilişkisinin sorgulanmasından hoşlanmaz. emin olun siz olsanız siz de rahatsız olursunuz. Mesafenizi koruyun ama onun mesafesini sorgulamayın o mesele bence en kolayı. asıl çekilmez olan size saygısız ve hizmetçisi gibi davranması.
I
Eşim yatagi ayirdi yanimda uyumuyor işe yarayacagini sanmiyorum . Ben de yapamam zaten. Yine de önerinize tesekkurler . Iyi niyetle söylediginize inaniyorum yanlis anlasildiniz sadece.

Back
X