Eşimin ilgisizligi

Benim eski eşimle son 7 ayım aynen böyle gecti. Ailesiyle sıkıntı yasadım gitmşcem dedim tamam dedi. Sonra vay sen misin gelmeyen işten gelip yemeğini bazen yedi bazen yemedi iki saat evde durup ablasına gtti gece 12 1 2de geldi. Böle böle koptuk soğuduk olay bitti. Haddim olmayarak aynı algıyı yapmaya calsıyor, tamam gelme ısrar etmicem diip sizi evde yalnız bırakıp hergece oraya giderek sizi pes ettirip tamam ben de gidim iki güne bir ama bari Bi gece birlikte gecir elim demenizi beklio. Ve bu da ilk zamanlarda sana konfor gelcek ohh be gitsin yeterki beni götürmesin diceksin ama sonra sana da bu durum koymaya baslıcam. Sorgulamaya baslıcaksın neden evliyim kocam niye her aksam orda, eğer orda olacaksa neden evlenmiş falan diye. Hakkında hayırlısı olsun inşallah benimki gbi olmaz yoluna girer hersey

Durum bu ve siz baristik mi diyorsunuz?

Sizin eşiniz en son pişmandı, hala aramaya devam ediyor mu ?

Sizin eşiniz en son pişmandı, hala aramaya devam ediyor mu ?
Evet canım hala pes etmedi. Çünkü bütün aile sırtını dönmüş. Anladı da iş işten gecti yada anlamadı belki de. Mahkeme birii tebliğ aşamasındayız tebliği almayalım diye diretme aşamasında. Böyle çok sert Bi kız olduğum için falan değil ama evlilik bu çocuk oyuncağı değil, bu yola cok zor girdim kararı zor verdim, yeni Bi düzen kurmaya calusıom. Bitirdi herseyi bende sadece çocuk GB yalvarıp o da elle tutulur bişiyi yok

Konforu bozuldu diye diretiyor, yani sizi değil de yine kendini düşündüğünden. Evi b... götürüyor, önüne sıcak yemek koyan yok, çamaşırları yıkanıp ütülenmiyor, ayriyeten eve giren para da azaldı.
Düzgün bir adam olsa zaten ayrılınca hakkınızı verirdi onu bile yapmadı.
Dönerseniz hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz, huylu huyundan vazgeçmez.

Ben hislerimi aynen yazmıs sın canım. Özlemek pişman olmak değil sadece bencillik. Hizmetçisi gitti evden eve giren 2.maaş gitti. Hemen küçük Bi Eve geçmiş niye kirayı tek basına ödeyemez çünkü ondan. Evet aynen düzgün Bi adam olsaydı haklarımı verirdi. Ne Bi çeyrek verdi takı namına,ne mehir ne başka bişiy. 5 kurussuz bosandım. Ben cekişmeli olmasın yıpranmıyım dedim güzelce söledim ver hakkımı diye vermem dedi, Allah alsın dedim hala da diorum. Evliliğim boyunca maddi manevi sömrüldüm, evden ayrıldıgımda calısmama ragmen ev bile tutamadım da parasızlıktan arkadasımın yanına ev arkadası oldum. O kadar zorluktan sonra ben başa saramam tekrar. Herkes düzelir o malum insan düzelmez.

Anneside oğlum evde karın bekliyor siz yeni evlisiniz demiyor yani.
Ben olsam bu kadar tepki gösterip verilen cevaplara sinir olacağıma o yokmuş gibi arkadaşlarımla vakit geciririm. Belki o zaman anlar.

Koca bir ömürü böyle bir adam la heba etme derim..
Biraz daha zaman verebilirsin. Konus konus yine konuş ve baktin olmuyor hayatina baska bir yön ver. Çocuk oldumu inan cok zor ve daha kotu seyler yasayip geri donulmez bir girdaba girersin gençliğini heba edersin.
İnan suan kaybetcek biseyin olmaz dedigim.gibi biraz daha zaman.ver dene.tart bu surede cocuk.yapma baktin olmuyor bosan onunde ki maçlara bak en temizi :))

Yataga alma bence bu adami.. onun disinda senin ailen yok mu ?? Senin ailen seni buyutup yetistirdi,onlara sirtini donemezsin, bu nankorluk olur(!) Ayni sekilde kendine bir is bul once eger calismiyorsan, sartlari esitle, isten eve gel sonra babamin evini ozledim de git orda takil gecenin bir korune kadar, izin gunlerinde de git. Yerinde olsam inadimdan o evde bir dakika durmam surekli babamin evine gider sonra da ona ayni nutuklari cekerim. Cunku baska turlu akillanmayacak gibi geliyor.

Bir de kayinpederini karsina alip ozel olarak konusmayi denesene. Kaynanan gormesin ama mudahale eder. Ben her seyi yapiyorum bu adam surekli burda eve gelmiyor. Evliligimiz boyle olursa biter lutfen kayinvalideyle de konusun esimi uyarin evine gelsin de. Belki ise yarar

Ben anneme geliyorum hic karismiyor istedigin zaman git istedigin kadar kal diyor hatta. Calistigim icin fazla kalma sansim olmuyor maalesef. Bu olaylardan sonra sık gelmeye basladim anneme . Nerdeyse her tatilde geliyorum.
Yaaa aileniz size geldiginde peki esiniz nerede oluyor yine annesinin yanımdamiii ????

Her gun ananin evine gidecektin de benle ne b.k yemeye evlendin diyemediniz mi
Hayir ben mi çaçaronum diye dusunuyorum bazen
Bu sakinlik nedir ya hic mi icinizden sinir gelmiyor ben okurken sinirden saclarimi yoldum
Devam edin boyle harika gidiyorsunuz ses cikarmadikca yakinda anasini da alir gelir bir de her gun onlara hizmet edersiniz

Bence sizin yapmaniz gereken babanizi arayip seni hic affetmiycem, sen benim arkamda durmadin ben bu eve geri dönmek zorunda kaldım, adam hala ayni ben yalniz basıma oturuyorum, mutsuzum, kahir çektiğim her günden sen sorumlusun, demek. Elin oğlu yapar mi yapar ama sizin oz babanızın arkanızda durması gerekirdi.

Bana komik geliyo ya etkenlerin anneleri ile günlere katılması oturup saatlerce vakit geçirmesi normal dozu dışında tabi

Ya resmen nişanlımdan duyduğum sözler bunlar bire bir hemde. Sonrasında hep ben yalancı ben suçlu olurdum. Annesine babasına söylersem de benim ailesiyle arasını bozduğumu söylerdi. Kaynana da güler hoşuna giderdi.

Burda tek suçlu annesi ..Kuzusunu emzirmeyi bıraksın artık..

Bizim ailede bir erkek böyle evinden ,eşinden uzaklaşsa anında rest çekilir ki evine, eşine ısınsın diye..
Annesi düzelecek ki esin düzelsin..Aklı başında iki cümle kursalar eşin düzelir.

Yetiskin bir adam bunu kendi basina düsünemiyorsa, annesi ne yapsin? Normal mi bir adamin annesinin kuklasi olmasi? Konu sahibin evliligi, kaynanasinami bagli? O "gel oglum" derse gelir, "git oglum" derse gider öyle mi?

Tek suç este. Bide konu sahibinde, bosanmadigi için. Bu adam düzelmez çünkü. Ömür boyu bir ana kuzusu olarak kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…