- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Benim eski eşimle son 7 ayım aynen böyle gecti. Ailesiyle sıkıntı yasadım gitmşcem dedim tamam dedi. Sonra vay sen misin gelmeyen işten gelip yemeğini bazen yedi bazen yemedi iki saat evde durup ablasına gtti gece 12 1 2de geldi. Böle böle koptuk soğuduk olay bitti. Haddim olmayarak aynı algıyı yapmaya calsıyor, tamam gelme ısrar etmicem diip sizi evde yalnız bırakıp hergece oraya giderek sizi pes ettirip tamam ben de gidim iki güne bir ama bari Bi gece birlikte gecir elim demenizi beklio. Ve bu da ilk zamanlarda sana konfor gelcek ohh be gitsin yeterki beni götürmesin diceksin ama sonra sana da bu durum koymaya baslıcam. Sorgulamaya baslıcaksın neden evliyim kocam niye her aksam orda, eğer orda olacaksa neden evlenmiş falan diye. Hakkında hayırlısı olsun inşallah benimki gbi olmaz yoluna girer herseySon durumu yazayım merak edenler için. Eşimle barıştık . Ilk hafta birlikte gecti daha sonra ailesine gitmeye devam etti . Tek çözülmeyen nokta ailesine gitmesi olarak kaldi. Evde herhangi bir sorun yaşamiyoruz. Buraya yazdigim davranislarinin hicbirini yapmiyor artik. Annemlere seni götürmeyecegim ama ben giderim demisti tamam demistim.
İlk haftadan sonra evliligimiz garip bir döngüye girdi . Eşim işe gidiyor eve geliyor ve en fazla bir saat durup annesine gidiyor . Gece 11 civari bazen de daha geç geliyor. Izinli oldugu günlerde sabah kalkiyor hazirlanip cikiyor annesine gidiyor ve aksam yine ayni saatte eve dönüyor. Kahvalti dahil evde hiç yemek yemiyor annesinde yiyor. Ilk haftadan sonra sadece bir defa kahvalti yapti bir defa da yemek yedi.
Baristiktiktan sonra annesine iki defa gittim ikisinde de hicbir sey yapmadim sadece oturdum esim tepki verecek mi diye bekledim ama tepki vermedi ister yardim et ister etme dedi .
Eşim artik iş dışındaki bütun vaktini annesinde geçiriyor. Nadiren aksam erken geliyor 9 gibi cay kahve iciyoruz film izliyor falan . Bazen ariyorum ne yapiyorsun diyorum annemle misafirlikteyiz diyor . Kısaca evi sadece uyumak için kullaniyor . Ben ise rahatım neden böyle oldugunu düşünmek istemiyorum . Düşünürsem rahatim kacacak biliyorum .
Durum bu ve siz baristik mi diyorsunuz?Son durumu yazayım merak edenler için. Eşimle barıştık . Ilk hafta birlikte gecti daha sonra ailesine gitmeye devam etti . Tek çözülmeyen nokta ailesine gitmesi olarak kaldi. Evde herhangi bir sorun yaşamiyoruz. Buraya yazdigim davranislarinin hicbirini yapmiyor artik. Annemlere seni götürmeyecegim ama ben giderim demisti tamam demistim.
İlk haftadan sonra evliligimiz garip bir döngüye girdi . Eşim işe gidiyor eve geliyor ve en fazla bir saat durup annesine gidiyor . Gece 11 civari bazen de daha geç geliyor. Izinli oldugu günlerde sabah kalkiyor hazirlanip cikiyor annesine gidiyor ve aksam yine ayni saatte eve dönüyor. Kahvalti dahil evde hiç yemek yemiyor annesinde yiyor. Ilk haftadan sonra sadece bir defa kahvalti yapti bir defa da yemek yedi.
Baristiktiktan sonra annesine iki defa gittim ikisinde de hicbir sey yapmadim sadece oturdum esim tepki verecek mi diye bekledim ama tepki vermedi ister yardim et ister etme dedi .
Eşim artik iş dışındaki bütun vaktini annesinde geçiriyor. Nadiren aksam erken geliyor 9 gibi cay kahve iciyoruz film izliyor falan . Bazen ariyorum ne yapiyorsun diyorum annemle misafirlikteyiz diyor . Kısaca evi sadece uyumak için kullaniyor . Ben ise rahatım neden böyle oldugunu düşünmek istemiyorum . Düşünürsem rahatim kacacak biliyorum .
Sizin eşiniz en son pişmandı, hala aramaya devam ediyor mu ?Benim eski eşimle son 7 ayım aynen böyle gecti. Ailesiyle sıkıntı yasadım gitmşcem dedim tamam dedi. Sonra vay sen misin gelmeyen işten gelip yemeğini bazen yedi bazen yemedi iki saat evde durup ablasına gtti gece 12 1 2de geldi. Böle böle koptuk soğuduk olay bitti. Haddim olmayarak aynı algıyı yapmaya calsıyor, tamam gelme ısrar etmicem diip sizi evde yalnız bırakıp hergece oraya giderek sizi pes ettirip tamam ben de gidim iki güne bir ama bari Bi gece birlikte gecir elim demenizi beklio. Ve bu da ilk zamanlarda sana konfor gelcek ohh be gitsin yeterki beni götürmesin diceksin ama sonra sana da bu durum koymaya baslıcam. Sorgulamaya baslıcaksın neden evliyim kocam niye her aksam orda, eğer orda olacaksa neden evlenmiş falan diye. Hakkında hayırlısı olsun inşallah benimki gbi olmaz yoluna girer hersey
Evet canım hala pes etmedi. Çünkü bütün aile sırtını dönmüş. Anladı da iş işten gecti yada anlamadı belki de. Mahkeme birii tebliğ aşamasındayız tebliği almayalım diye diretme aşamasında. Böyle çok sert Bi kız olduğum için falan değil ama evlilik bu çocuk oyuncağı değil, bu yola cok zor girdim kararı zor verdim, yeni Bi düzen kurmaya calusıom. Bitirdi herseyi bende sadece çocuk GB yalvarıp o da elle tutulur bişiyi yokSizin eşiniz en son pişmandı, hala aramaya devam ediyor mu ?
Konforu bozuldu diye diretiyor, yani sizi değil de yine kendini düşündüğünden. Evi b... götürüyor, önüne sıcak yemek koyan yok, çamaşırları yıkanıp ütülenmiyor, ayriyeten eve giren para da azaldı.Evet canım hala pes etmedi. Çünkü bütün aile sırtını dönmüş. Anladı da iş işten gecti yada anlamadı belki de. Mahkeme birii tebliğ aşamasındayız tebliği almayalım diye diretme aşamasında. Böyle çok sert Bi kız olduğum için falan değil ama evlilik bu çocuk oyuncağı değil, bu yola cok zor girdim kararı zor verdim, yeni Bi düzen kurmaya calusıom. Bitirdi herseyi bende sadece çocuk GB yalvarıp o da elle tutulur bişiyi yok
Ben hislerimi aynen yazmıs sın canım. Özlemek pişman olmak değil sadece bencillik. Hizmetçisi gitti evden eve giren 2.maaş gitti. Hemen küçük Bi Eve geçmiş niye kirayı tek basına ödeyemez çünkü ondan. Evet aynen düzgün Bi adam olsaydı haklarımı verirdi. Ne Bi çeyrek verdi takı namına,ne mehir ne başka bişiy. 5 kurussuz bosandım. Ben cekişmeli olmasın yıpranmıyım dedim güzelce söledim ver hakkımı diye vermem dedi, Allah alsın dedim hala da diorum. Evliliğim boyunca maddi manevi sömrüldüm, evden ayrıldıgımda calısmama ragmen ev bile tutamadım da parasızlıktan arkadasımın yanına ev arkadası oldum. O kadar zorluktan sonra ben başa saramam tekrar. Herkes düzelir o malum insan düzelmez.Konforu bozuldu diye diretiyor, yani sizi değil de yine kendini düşündüğünden. Evi b... götürüyor, önüne sıcak yemek koyan yok, çamaşırları yıkanıp ütülenmiyor, ayriyeten eve giren para da azaldı.
Düzgün bir adam olsa zaten ayrılınca hakkınızı verirdi onu bile yapmadı.
Dönerseniz hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz, huylu huyundan vazgeçmez.
Yaaa aileniz size geldiginde peki esiniz nerede oluyor yine annesinin yanımdamiii ????Ben anneme geliyorum hic karismiyor istedigin zaman git istedigin kadar kal diyor hatta. Calistigim icin fazla kalma sansim olmuyor maalesef. Bu olaylardan sonra sık gelmeye basladim anneme . Nerdeyse her tatilde geliyorum.
Her gun ananin evine gidecektin de benle ne b.k yemeye evlendin diyemediniz miSon durumu yazayım merak edenler için. Eşimle barıştık . Ilk hafta birlikte gecti daha sonra ailesine gitmeye devam etti . Tek çözülmeyen nokta ailesine gitmesi olarak kaldi. Evde herhangi bir sorun yaşamiyoruz. Buraya yazdigim davranislarinin hicbirini yapmiyor artik. Annemlere seni götürmeyecegim ama ben giderim demisti tamam demistim.
Bana komik geliyo ya etkenlerin anneleri ile günlere katılması oturup saatlerce vakit geçirmesi normal dozu dışında tabiAaaaaah ah...Bir of çeksem karsıki dağlar yıkılır...Benim de sevgilim 45 yaşındaydı ve beni bırakıp annesiyle gezmeğe giderdi mesela ctesi günü...Saatlerce otururlar git gel yol derken bize vakit kalmazdı...Yarabbi ne çekmişim ya
Bana komik geliyo ya etkenlerin anneleri ile günlere katılması oturup saatlerce vakit geçirmesi normal dozu dışında tabi
Ya resmen nişanlımdan duyduğum sözler bunlar bire bir hemde. Sonrasında hep ben yalancı ben suçlu olurdum. Annesine babasına söylersem de benim ailesiyle arasını bozduğumu söylerdi. Kaynana da güler hoşuna giderdi.Sordum. Evlilik ailesine sırtını dönmek degilmiş. Ailesine manevi borcu varmis , onu bu yasa kadar büyütmüşler hayirli evlat olmaliymis nankör olamazmis ailesi üzülürmüs. Beni mutlu etmek icin ailesini üzemezmiş. Ben de onu seviyorsam onun mutlu olmasini istemeliymisim. Onun mutlu olmasi da ailesiyle bir arada olmasindan geciyormus. Ben onun eşiymişim yanim onun yaninmiş onun yaninda olmaliymisim. Artik konusmuyoruz zaten çünki evde gecirdigi zaman o kadar kısıtlı ki sorunlari konusacak zaman yok.
Burda tek suçlu annesi ..Kuzusunu emzirmeyi bıraksın artık..Merhaba hanımlar. Çalışan bir kadınım . 1,5 aylık evliyim. Eşimle 2. haftamızdan beri ailesi konusunda tartısıyoruz . Annesi sürekli çagırıyor eşim annesinden gelmez oldu sürekli orda olmak istiyor hatta orda yatıya kalmak istiyor. Bu arada yakın oturuyoruz kalmamiza gerek yok dedim diye 3 gun tavir yapti.
Ben gitmek istemeyince tartısmaya basladık ailemin yanına gitmek için senden izin mi almam gerekiyor diye sert çıktı . Onlar senin de annen baban vs diyor . Hastayım rapor aldım 2 haftadir ilaclar fayda etmiyor. Pazartesi bir daha hastaneye gidecegim dedim bugün, senin hastalıgın benim umrumda degil nereye gidersen git dedi . Sabah da kahvalti hazirlamıstım ben sana bir saat önce hazırla dedim yemiyorum dedi .
Huzursuzmuş eve hapsolmus benim yüzümden huzur vermiyormusum vs.
Ottan çöpten sürekli kavga çikariyor su getiriyorum bardagi niye almadin diyor sehpa önünde oraya birak dedim sen hep böyle yapiyorsun gecen babama da su verdin bardagi beklemedin diye söylendi . Ekmek almaya gidiyorum diye çıkiyordu evde ekmek var dedim tabi ya sana sormam lazimdi ben niye düsünüyorum ki her seyi sen bilirsin zaten sana danismadan ekmek dusunmek almak benim ne haddime diye söylendi. Senin derdin ne dedim derdimi biliyorsun dedi ( derdi ailesyle vıcık vicık olmamam ).
Yaptigim hicbir yemegi begenmiyor sürekli kusur buluyor yemiyor evden işim var deyip cikiyor annesinin oraya gidip yemek yiyor. Ben istemiyorum diye beni artik zorlamiyor gidelim demiyor ama tek basina gidiyor . Gecen sabah gitti aksama dogru aradim gelecekmisin diye ben yemegimi yerim cayimi icerim sohbetimi yapar gec gelirim bekleme dedi bunu defalarca yasadik her izin gunünde . Bana karşı çok öfkeli ve tepkili . Her şeyi denedim kahvalti hazirlamadim yemek yapmadim disarda yedi annesinde yedi beni aç birakıyor diye orda burda söylendi. Annesinde yemek yedigimizde herkesin icinde bak ögren ben böyle seviyorum sen böyle yapamiyorsun diye insanlarin icinde rencide etmeye başladı.
Ayni evin içinde birbirimize duvar ördük evli oldugunun farkinda degil alişamadi sahiplenemedi . Gittikçe uzaklaşiyoruz birbirimizden . Sürekli bir laf sokma savunma halinde her seyi sen biliyorsun benim fikrime saygin yok farkinda olmadan beni asagiliyorsun saygisizsin . Amcamlar geldi sen telefonla oynadin (2 dakka bir seye bakip birakmistim ) , babamin bardagi bitti kalkip cay doldurmadin , uykusuzum diye bahane ettin uyukladin (cok uykusuz ve yorgundum annesigilde oturdugum yerde uyuklamisim kasitli degildi ) kasten yaptin beni rezil ettin dedi.
Üzerimde otorite kurmaya her dedigini yaptirmaya çalısıyor . Hicbir seyi unutmuyor uzerini kapatmiyor çözdük sorunumuzu tamam diyorum içimden alakasiz bir zamanda eski tartismalari acip tekrar kavga ediyor . Nisanliykenki tartismalarimiza kadar götürüyor kavgayi. Birlikte hicbir seyi paylasamiyoruz ne duygusal ne de cinsel hicbir yakinligimiz kalmadi. 1,5 aydir ilk haftamiz disinda her gunumuz tartismayla geciyor. Bosanmak dısinda butün onerilerinize açıgım nasil aşabilirim bu sorunlari.
Not: Nişanliyken hic mi farketmedin diyenlere ithafen anneci oldugunu biliyordum bu kadarini beklemiyordum. Ayrica nisanliyken böyle sert kaba degildi kücük bir tartismada bile işini gücünu birakir yanimda olur kendini affettirirdi çok degisti taniyamiyorum.
NOT : Son durum 58. sayfada
Burda tek suçlu annesi ..Kuzusunu emzirmeyi bıraksın artık..
Bizim ailede bir erkek böyle evinden ,eşinden uzaklaşsa anında rest çekilir ki evine, eşine ısınsın diye..
Annesi düzelecek ki esin düzelsin..Aklı başında iki cümle kursalar eşin düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?