• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizligi

Yetiskin bir adam bunu kendi basina düsünemiyorsa, annesi ne yapsin? Normal mi bir adamin annesinin kuklasi olmasi? Konu sahibin evliligi, kaynanasinami bagli? O "gel oglum" derse gelir, "git oglum" derse gider öyle mi?

Tek suç este. Bide konu sahibinde, bosanmadigi için. Bu adam düzelmez çünkü. Ömür boyu bir ana kuzusu olarak kalir.
Tabi bu da önemli fakat bu konu da kayınvalide de sıkıntı var..
Karı-koca arasındaki iletişimsizlik kayınvalidenin de işine gelmiş gibi..
Ne demek sürekli annesinin evinde yemek yemesi
Bir olur iki olur 3. de hadi oğlum evine hanımının yanına denmesi lazım..
Anne-baba duruma göre ne oğlunu ne kızını fazla kucaklamamalı

Emin olmadan yazmak istemedim canim. Buraya yazdigim son gunun ertesinde kv ile telefonda tartistik. Eşim eve gelecegini soylemisti sabah işten cikinca annesine gitmis aradim acmadi . Kv yi aradim esim oraya gitmis uyuyormus. Neden kendi evinde degilde orda oldugunu sordum . Işi varmis dedi .

Farkinda misin kimse evlendiginin farkinda degil sürekli sizin yaninizda ve siz de bundan memnunsunuz . Diyemiyor musunuz oglum evin yok mu senin, esinin belki sana ihtiyaci var bu kadar ihmal edilir mi diye. Ama sizin de işinize geliyor evlenmemis gibi dizinin dibinde, gelin el kizi ne hali varsa görsun ,yuvasi yikilsa da umrumda degil oh oglum yanimda ya yeter bana mi diyorsun dedim.

Yok öyle degil kizim tamam haklisin ben onunla konusurum dedi. O günden sonra eşime trip atti telefonlarini acmadi esim babasindan annesine ulasiyordu . Gelecegim dediginde ne isin var evinde dur , Cemreden izin almadan bir daha buraya gelme demis.. Aramizda gecen konusmadan bahsetti mi bilmiyorum ama eşim bu konuda bana hicbir sey söylemedi .

Artik düzenli olarak eve geliyor benle ilgileniyor hep nazik ve kibar davraniyor birlikte geziyoruz falan kendi kendine etkinlikler planliyor ikimiz için eskisi gibi degil ciddi anlamda degisik davraniyor. Gecici olabilir diye yazmadim buraya lakin o gunden beri cok iyiyiz. Ve kv ile bu konusmadan sonra hic görüsmedik esim ugruyor arada ama ben gitmiyorum hiç.

Eğer dediğin gibi güzelce konuşmuşsa maşaallah yine iyimiş kayınvaliden:KK9:
Aramizdaki konusmadan bahsetmedi galiba esime emin degilim ama bahsetse tartisirdik diye düsunüyorum. Daha önce güzelce anlattim ciddiye almadi bu defa çok kizgindim. Ve görümcemin eşi de ayni benim esim gibi bosanma evresine girmislerdi onlarda hatta esi görümcemi yakin zamanda kv ye birakmisti ayrilacaklardi .

Kv ye bunu da söyledim oglunun damadindan ne farki var o da bana aynisini yapiyor. Kizina olunca şikayet ediyorsun insan karisiyla ilgilenmez mi diyorsun oglun yapinca oh oglum yapsin gelin el kizi dimi falan dedim. Önce kizmisti zaten bana tepki gösteriyirdu kizindan örnek verince haklisin demeye basladi.

Uzun surecli olur umarım...illa soylemek mi lazımdı kv nasıl farketmiyordu ki bunları
Farkediyordu da umrunda olmuyordu . Eşim evdeki son çocuktu o da evlenince yalniz kaldilar. Her islerini eşim yapiyordu evlenince de yanlarinda olsun eskisi gibi her seye koştursun istediler ondan bütun bunlar diye dusunuyorum.

Aramizdaki konusmadan bahsetmedi galiba esime emin degilim ama bahsetse tartisirdik diye düsunüyorum. Daha önce güzelce anlattim ciddiye almadi bu defa çok kizgindim. Ve görümcemin eşi de ayni benim esim gibi bosanma evresine girmislerdi onlarda hatta esi görümcemi yakin zamanda kv ye birakmisti ayrilacaklardi .

Kv ye bunu da söyledim oglunun damadindan ne farki var o da bana aynisini yapiyor. Kizina olunca şikayet ediyorsun insan karisiyla ilgilenmez mi diyorsun oglun yapinca oh oglum yapsin gelin el kizi dimi falan dedim. Önce kizmisti zaten bana tepki gösteriyirdu kizindan örnek verince haklisin demeye basladi.
Herkes yaptığını çok güzel çekiyor işte canım eğer kızı böyle birşey yaşamasaydı ya da sen bunu bilmeseydin belki sana hak vermezdi

Herkes yaptığını çok güzel çekiyor işte canım eğer kızı böyle birşey yaşamasaydı ya da sen bunu bilmeseydin belki sana hak vermezdi
Çok ahimi aldilar bu görümcem bile bana neler söyledi anneme gidiyorsa sen de git ne olcak diyordu halbuki kendi de ayni seyi yasiyordu ve sürekli sikayet ediyordu bu durumdan . Kendini de ornek göstermisti bak ben katlaniyorum falan diyordu sonunda noldu kavga gürultü babasinin evine geldi. Istemem kimse yaşamasin böyle bir seyi lakin yasayinca daha iyi anliyorlar işte.

Bu durumu ben biliyordum kendime dillendirmeyi yakistirmiyordum sonunda sinirle patladim. Kv kiziyla kendimi kiyaslayip orneklendirince kabullendi. Baska turlu de hata oldugunu kabullenmezdi zaten bence.

Çok ahimi aldilar bu görümcem bile bana neler söyledi anneme gidiyorsa sen de git ne olcak diyordu halbuki kendi de ayni seyi yasiyordu ve sürekli sikayet ediyordu bu durumdan . Kendini de ornek göstermisti bak ben katlaniyorum falan diyordu sonunda noldu kavga gürultü babasinin evine geldi. Istemem kimse yaşamasin böyle bir seyi lakin yasayinca daha iyi anliyorlar işte.

Bu durumu ben biliyordum kendime dillendirmeyi yakistirmiyordum sonunda sinirle patladim. Kv kiziyla kendimi kiyaslayip orneklendirince kabullendi. Baska turlu de hata oldugunu kabullenmezdi zaten bence.
Kimse kimsenin kötülüğünü istemez de dediğin gibi yaşamadanda bilmiyorlar yine buda iyi bazı insanlar var ki yaşasada bilmiyor..

Madem kadınla iş birliği yapınca süt kuzusu oğlunun aklı başına geldi,o zaman neden hala görüşmek istemiyorsunuz?
Yüz bulmasin diye görüşmeyi en azda tutmayi düşünüyorum. Çünki daha evvel biz ayrilacaktik bu yüzden konuyu takil ettiyseniz geri dönmüştüm kv aramalarini çagirmalarini askiya almisti ben eşimle gidip hicbir sey olmamis gibi şirince davraninca eski haline döndü. Yine dönmeyecegi ne malum. Ilk günler ogluna trip atti sonra düzeldiler . Yine ayni davranirsam eskiye döner. Mesafeyi bu defa iyi ayarlamliyim ki bir daha yüz göz olmayalim.

Yüz bulmasin diye görüşmeyi en azda tutmayi düşünüyorum. Çünki daha evvel biz ayrilacaktik bu yüzden konuyu takil ettiyseniz geri dönmüştüm kv aramalarini çagirmalarini askiya almisti ben eşimle gidip hicbir sey olmamis gibi şirince davraninca eski haline döndü. Yine dönmeyecegi ne malum. Ilk günler ogluna trip atti sonra düzeldiler . Yine ayni davranirsam eskiye döner. Mesafeyi bu defa iyi ayarlamliyim ki bir daha yüz göz olmayalim.
Konunuzun tamamını bilmiyorum ama bundan sonra eşiniz hep böyle devam eder umarım.

Farkediyordu da umrunda olmuyordu . Eşim evdeki son çocuktu o da evlenince yalniz kaldilar. Her islerini eşim yapiyordu evlenince de yanlarinda olsun eskisi gibi her seye koştursun istediler ondan bütun bunlar diye dusunuyorum.

Çok sevindim ama eşinizin de kurulu bebek gibi annesi gel deyince gelip git deyince gitmesi, annesi karınla ilgilen deyince karısıyla ilgilenmesi falan... Ay ne bilim ürkütücü, voodoo bebeği gibi

Back