Eşimin ilgisizligi

Güncellemenizi okudum. Barıştık yazmışsınız barışmış haliniz eşinizin sizinle bir saat oturup annesine gitmesi sonra gelip gece evde uyuması. İzin gününde annesinde. Yemeği hep annesinde yiyor. Pardon bu nasıl barışmak? Ve siz bu durumda rahatım yazmışsınız. Siz gerçekten sorunlarınızı çözdüğünüzü mü düşünüyorsunuz? Evlilik bu değil böyle bir şey değil yalnız.
Ailenizin verdiği akıl akıl değil. Neden sıkılsın adam istediği hayatı yaşıyor. İsteyin tayin asla gelmez peşinizden çok Emin’im. Siz düzeninizi bozduğunuzla kalırsınız. Zira sorun adamın ailesiyle yakın oturması değil kafa yapısında.
Boşanmak dışında Öner’i istemişsiniz size eşinizle mükemmel geçinmenizin yöntemini anlatayım. Evi kapatın kayınvalidenize yerleşin, ne isterlerse yapın, evin bütün işi sizde olsun. Eşinizi çok mutlu edersiniz böylelikle karı koca yaşar gidersiniz

Annesiyle misafirlikmi kac yasinda bu ya hicmi kahve arkadaşı yok evlenmeden öncede hep annesiylemi vakit geciriyodu bu ne be

Aaaaaah ah...Bir of çeksem karsıki dağlar yıkılır...Benim de sevgilim 45 yaşındaydı ve beni bırakıp annesiyle gezmeğe giderdi mesela ctesi günü...Saatlerce otururlar git gel yol derken bize vakit kalmazdı...Yarabbi ne çekmişim ya

Acaba birde tersine mi deneseniz? Siz de hep Kv gidin esinizle birlikte, yiyin icin hic kalkmayin tv izleyin, 1-2 hafta böyle deneyin, esiniz demeden siz hadi annene gidelim diyin, sabahtan gidin kahvalti öglen aksam orda yiyin icin oturun, hicbir isede elini vurma, birazda sen onlari yipratma ya ugras :) :) belki busefer esin rahatsiz olur bu durumdan

Allah sabır versin okuyunca içim daraldı.
Ben yakardım herhalde her yeri, adamı da boşardım.
Arkama bakmadan kaçar giderdim.

Çocuk dusunmuyorum zaten de cocuk lafi gecince ilk ayi annesinde gecirecegimizin sinyalini verdi . Bana birinin bakmasi lazimmis bu da erkek annesine düsermis falan . Cocuk dusunmuyoruz o da istemiyor ben de.
Peki bu evliliği neden sürdürüyorsunuz? Beklentiniz ne bu evlilikte

Allah böyle oğlan analarının canını öyle bir yaksın ki kendi derdiyle boğuşsun. Benimkide bayramda kavga ettiğimizde gitmişti. Oğlum 40ı cıkmamıs karın bebeğin var burda işin ne diceğine bayram ziyaretlerine götürdü beni aramadılar bile. Baya kıyafet falan da almış diş fırcasına kadar 2 günde ki dönmesin diye... meselemiz de yoktu... nasıl bir ana oğluna bunu yaşatır nasıl içine siner sen evde otururken kapı kapı oğluyla gezmek. Oldu olacak yatagına da alsın emzirip uyutsun rahatlasınlar ben anlamadım

Annesi nasil bi insanmış; demiyor mu oglum git evine.. Demiyodur tabii, der mi hic, zaten oglunu böyle bagimli buyuten kim!
Allah bildigi gibi yapsın..

Ayni evin icindr duvar varsa adam sabah aksam anasindaysa bosanin gitsin. Zaten evli degilsiniz. Adiniz evli. Değiştirin evde yokken kiliti. Gelince giremesin. Zorlarsada polis cagirin.

Baban abarttığını düşünüyor olabilir mi? Çağırsana aileni evine? Madem o tüm gün anasıyla sende annenlerle ol. Evde canında mı sıkılmıyor. Baksın görsün ailende neler yaptığını belki ayar çekerler eşine. Senin boşanmaya niyetin yok belliki bir de o kozunu kullan. Baban konuşmasa bile annen konuşur.

Böyle bir düzene tamam diyorsanız, evde ot gibi yaşamak istiyorsanız aynen devam edin. Bu ne ya, bu nasıl evlilik. Sizin için önemli olan evli sıfatını mi sürdürmek zira başka bir anlamı yok evliliğinizin. Adam akıllı konuşun eşinizle böyle devam edecekse yol yakınken ayrılın gitsin. Anne babası nasıl ki bir aileyse sen ve eşin de artık bir aile ve kendi ailenizin düzenini kurmanız şart. Böyle süren bir evlilik sadece zaman kaybı . Öyle anne babayı Allah ıslah etsin inşallah, acımasızla, vicdansızlar... Ayrıca neden boşanmak bir seçenek değil senin için anlamadım?

Bence adam Memnun değil sadece inada bindirmiş konu sahibinin direncinin kırılmasnı bekliyor konu sahibi tepki vermezse adam içten içe kurulacak ve bir yerde patlayacak

Kaynana çok kıskanç konu sahibinin sinirleri onlarla uğraşmaya yeter inşallah ve o kadına geri aldım attırır ben asla dayanamazdım

Çocuk dusunmuyorum zaten de cocuk lafi gecince ilk ayi annesinde gecirecegimizin sinyalini verdi . Bana birinin bakmasi lazimmis bu da erkek annesine düsermis falan . Cocuk dusunmuyoruz o da istemiyor ben de.

Eşiniz balta girmemiş bir orman..

Fikre açık degilim demişsiniz ama sizin işin sonu boşanma,kendinizi bu fikre alıştırmanız iyi olur psikolojik açıdan

Son gelişmeleri okuyunca şok oldum.

Şuan boşuna kendi hayatınızı mahvediyorsunuz bekleyerek. İsterseniz aylarca yıllarca bekleyin yine de hiç bir şey değişmeyecek. Afedersiniz ama söylemeden edemeyeceğim, o küçük beyinleriyle sizi yıldırmak için böyle davranıyorlar. Hani anneme gitmeme karışma diye sana şart koydum ,sende tamam dedin ,geri geldin ,ama ben seni yalnız bırakır yine giderim , eninde sonunda eşek gibi kabul edeceksin anneme gelmeyi diyor aklınca. Sürekli gidiyor ki en sonunda kabul edin gitmeyi.

Siz bahaneniz ne olursa olsun geri dönmekle hata ettiniz, geri dönmek için tek şartınız ya iyice uzağa taşınmak yada eşinizin evde sizinle zaman geçirip haftada bir iki kez ailesine gitmesi olmalıydı. Nerden bilebilirdim diyebilirsiniz ama anneme gitmeme karışmayacaksın o zaman dediğinde karışmam ama ne sıklıkla gideceksin? Ben yine evde tek mi kalacağım demeliydi sizin yaşadıklarınızı yaşayan biri. Bana kalsa barışmamalıydın, çünkü bu adamla barışmak tekrar denemek sadece sizin hayatınızdan çaldığınız zamanlar demek.

Şuan en verimli yaşlarınızı boşa harcıyorsunuz, değmeyecek insanlar için. Nereye kadar gideceğini görmek istiyorum demişsiniz ama bu kendini kandırmak sadece.Evi terk ettiniz adam hala sizi kaybetmekten korkmamış, annesine bağımlı olduğunu kabul ettiği halde kendini düzeltmek yerine hala sizi yıldırma politikasıyla annesinin dibine çekmek istiyor. Siz geri geldiğiniz için artık boşanıyorum deseniz de eşiniz de yaprak kıpırdamaz. Geçmiş olsun demekten başka yapacak bir şey yok.

Sizin bu adamla seks hayatınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…