- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Denizdeniz14
gülmek iyidir, hadi yine iyisin yedin pirzolalarıYa bugün vallahi alemsin iz yaa...koptum ben...kahkaha mı apartman duydu..allah iyiliğini versin senin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülmek iyidir, hadi yine iyisin yedin pirzolalarıYa bugün vallahi alemsin iz yaa...koptum ben...kahkaha mı apartman duydu..allah iyiliğini versin senin...
Bazen can sıkıntısı gidereyim derken pirzola denk geliyor,aman ayva olmasında...gülmek iyidir, hadi yine iyisin yedin pirzolaları
Annesiyle misafirlikmi kac yasinda bu ya hicmi kahve arkadaşı yok evlenmeden öncede hep annesiylemi vakit geciriyodu bu ne be
Peki bu evliliği neden sürdürüyorsunuz? Beklentiniz ne bu evlilikteÇocuk dusunmuyorum zaten de cocuk lafi gecince ilk ayi annesinde gecirecegimizin sinyalini verdi . Bana birinin bakmasi lazimmis bu da erkek annesine düsermis falan . Cocuk dusunmuyoruz o da istemiyor ben de.
Allah böyle oğlan analarının canını öyle bir yaksın ki kendi derdiyle boğuşsun. Benimkide bayramda kavga ettiğimizde gitmişti. Oğlum 40ı cıkmamıs karın bebeğin var burda işin ne diceğine bayram ziyaretlerine götürdü beni aramadılar bile. Baya kıyafet falan da almış diş fırcasına kadar 2 günde ki dönmesin diye... meselemiz de yoktu... nasıl bir ana oğluna bunu yaşatır nasıl içine siner sen evde otururken kapı kapı oğluyla gezmek. Oldu olacak yatagına da alsın emzirip uyutsun rahatlasınlar ben anlamadımAnnesinin yorumu şu yüzume söylemedi başkalarina söylemis ordan duydum ben de . Insan ailesinin yanina gitmez miymiş ne varmis annesini bir yere götürüyorsa annesine gidiyorsa sanki kötü bir yere mi gidiyormus beni kötü bir yere mi götürüyormus.
Ki eşim artik her gün annesinde sadece geceleri çalismadiginda evde . Sadece bir gün evde kaldi onda da annesi yemege cagirdi ben gitmedim esim kendi gitti .
Annesi nasil bi insanmış; demiyor mu oglum git evine.. Demiyodur tabii, der mi hic, zaten oglunu böyle bagimli buyuten kim!Son durumu yazayım merak edenler için. Eşimle barıştık . Ilk hafta birlikte gecti daha sonra ailesine gitmeye devam etti . Tek çözülmeyen nokta ailesine gitmesi olarak kaldi. Evde herhangi bir sorun yaşamiyoruz. Buraya yazdigim davranislarinin hicbirini yapmiyor artik. Annemlere seni götürmeyecegim ama ben giderim demisti tamam demistim.
İlk haftadan sonra evliligimiz garip bir döngüye girdi . Eşim işe gidiyor eve geliyor ve en fazla bir saat durup annesine gidiyor . Gece 11 civari bazen de daha geç geliyor. Izinli oldugu günlerde sabah kalkiyor hazirlanip cikiyor annesine gidiyor ve aksam yine ayni saatte eve dönüyor. Kahvalti dahil evde hiç yemek yemiyor annesinde yiyor. Ilk haftadan sonra sadece bir defa kahvalti yapti bir defa da yemek yedi.
Baristiktiktan sonra annesine iki defa gittim ikisinde de hicbir sey yapmadim sadece oturdum esim tepki verecek mi diye bekledim ama tepki vermedi ister yardim et ister etme dedi .
Eşim artik iş dışındaki bütun vaktini annesinde geçiriyor. Nadiren aksam erken geliyor 9 gibi cay kahve iciyoruz film izliyor falan . Bazen ariyorum ne yapiyorsun diyorum annemle misafirlikteyiz diyor . Kısaca evi sadece uyumak için kullaniyor . Ben ise rahatım neden böyle oldugunu düşünmek istemiyorum . Düşünürsem rahatim kacacak biliyorum .
Barışmamışsınız kiBarıstık canim biraz oluyor, yogun dönemdi buraya yazamadim baska isler de vardi ilgilenmem gereken.
Baristik da çok ilginç bir ilişki icindeyiz yazdigim gibi degisik .
Bence adam Memnun değil sadece inada bindirmiş konu sahibinin direncinin kırılmasnı bekliyor konu sahibi tepki vermezse adam içten içe kurulacak ve bir yerde patlayacakAilenin bu kadar umursamaz olmasına çok şaşırdım.
Eşin de bunu kullanıyor demek ki.
Zaten Cemre tüm bunlara razı,ailesi de susuyor,ben de istediğim gibi oynarım diyordur.
Sen bilirsin ister bu kış ister bu yaz bekle. Adam değişmez,neden değişsin ki?
İstediği hayatı yaşıyor,adamın bir şikayeti yok ki.
Ailesi de memnun,sonuçta seni hem eve geri getirmişler hem de istediklerini yapıyorlar.
Sen de evin işini,kocanın gönlünü yapmaya devam ediyorsun.
Bu karakterdeki bir adamla nasıl sevişilir,o da ayrı tartışma konusu bence.
Adama ve ailesine kızmamak gerek bence.
Adam kurallarını söylemiş.
Sen de kabul etmişsin.
Çocuk dusunmuyorum zaten de cocuk lafi gecince ilk ayi annesinde gecirecegimizin sinyalini verdi . Bana birinin bakmasi lazimmis bu da erkek annesine düsermis falan . Cocuk dusunmuyoruz o da istemiyor ben de.
Son durumu yazayım merak edenler için. Eşimle barıştık . Ilk hafta birlikte gecti daha sonra ailesine gitmeye devam etti . Tek çözülmeyen nokta ailesine gitmesi olarak kaldi. Evde herhangi bir sorun yaşamiyoruz. Buraya yazdigim davranislarinin hicbirini yapmiyor artik. Annemlere seni götürmeyecegim ama ben giderim demisti tamam demistim.
İlk haftadan sonra evliligimiz garip bir döngüye girdi . Eşim işe gidiyor eve geliyor ve en fazla bir saat durup annesine gidiyor . Gece 11 civari bazen de daha geç geliyor. Izinli oldugu günlerde sabah kalkiyor hazirlanip cikiyor annesine gidiyor ve aksam yine ayni saatte eve dönüyor. Kahvalti dahil evde hiç yemek yemiyor annesinde yiyor. Ilk haftadan sonra sadece bir defa kahvalti yapti bir defa da yemek yedi.
Baristiktiktan sonra annesine iki defa gittim ikisinde de hicbir sey yapmadim sadece oturdum esim tepki verecek mi diye bekledim ama tepki vermedi ister yardim et ister etme dedi .
Eşim artik iş dışındaki bütun vaktini annesinde geçiriyor. Nadiren aksam erken geliyor 9 gibi cay kahve iciyoruz film izliyor falan . Bazen ariyorum ne yapiyorsun diyorum annemle misafirlikteyiz diyor . Kısaca evi sadece uyumak için kullaniyor . Ben ise rahatım neden böyle oldugunu düşünmek istemiyorum . Düşünürsem rahatim kacacak biliyorum .