- 14 Şubat 2011
- 1.142
- 1.006
- 333
- 37
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Ben olsam bnde gtmem ana kuzusu resmen valla iyi sabrediyorsunAnnesinin yorumu şu yüzume söylemedi başkalarina söylemis ordan duydum ben de . Insan ailesinin yanina gitmez miymiş ne varmis annesini bir yere götürüyorsa annesine gidiyorsa sanki kötü bir yere mi gidiyormus beni kötü bir yere mi götürüyormus.
Ki eşim artik her gün annesinde sadece geceleri çalismadiginda evde . Sadece bir gün evde kaldi onda da annesi yemege cagirdi ben gitmedim esim kendi gitti .
Ya çok garip geliyor bana da . Annesine gidiyor ne zaman arasam misafirlikteler. Annesinin arkadaslarinin ogullari da esimin arkadasi gittikleri yerlerde. Ben de gülüyorum hem garip hem komik hem sacma . Bana inat yapiyor galiba.Annesiyle misafirlikmikac yasinda bu ya hicmi kahve arkadaşı yok evlenmeden öncede hep annesiylemi vakit geciriyodu bu ne be
Çocuk dusunmuyorum zaten de cocuk lafi gecince ilk ayi annesinde gecirecegimizin sinyalini verdi . Bana birinin bakmasi lazimmis bu da erkek annesine düsermis falan . Cocuk dusunmuyoruz o da istemiyor ben de.Sakin cocuk falan yapmayın boşanma fikrine açık değilim demissiniz kimseye de böyle kolay demem bunu ama bosanin kusura bakmayın ama 1.5 aylık evli eşini seven normal bir erkeğin akşam olsada evime koşsam eşime kavuşsam dışında başka düşüncesi olmaz
Çocuğunuz olunca bakın görün hatirlarsiniz bu lafimi çocuğun pis bezinin bile anneme vermedin kavgası çıkaracak bu adam
Hayır inat kısmını gectim kendi canidami sklmiyor o ortamda ben esimi kv gidince bağlasam durduramam evde sen 1 saat otur ben seni almaya gelcem der kv tam tersi oglen delisi ama yok iyiki anaci degil ben kstlanamazdmYa çok garip geliyor bana da . Annesine gidiyor ne zaman arasam misafirlikteler. Annesinin arkadaslarinin ogullari da esimin arkadasi gittikleri yerlerde. Ben de gülüyorum hem garip hem komik hem sacma . Bana inat yapiyor galiba.
Baristiktan sonra iki defa gittim annesine. Son gidisimde kv bana laf sokuşturdu esimin ve kayinpederin yaninda. Kayinpeder kayinvalideye fena kizdi ona laf söyleyecegine ogluna söyle diye basladi agzina geleni saydi kv sustu kaldi. Eve dönerken de esim annesinin elini öptu , kv önce sarildi sonra iki yanagindan öptu bir daha sarildi güle güle oglum dedi. Bunu ilk defa yapti. Sanki yillardir gorusmuyorlar her gün orda halbuki.Ben olsam bnde gtmem ana kuzusu resmen valla iyi sabrediyorsun
Yoo hic sıkılmıyor alıstigi ortam onun. Zaten evlilige alisamadi bekar hayatini istiyordu farkindaydim. Ben gelmeyecegim sen gidebilirsin lafimdan güc alıp simdi orda yasiyor eve de uyumaya geliyor. Ya da beni bezdirmeye calisiyor. Pes edeyim diye.Hayır inat kısmını gectim kendi canidami sklmiyor o ortamda ben esimi kv gidince bağlasam durduramam evde sen 1 saat otur ben seni almaya gelcem der kv tam tersi oglen delisi ama yok iyiki anaci degil ben kstlanamazdm
Baristiktan sonra iki defa gittim annesine. Son gidisimde kv bana laf sokuşturdu esimin ve kayinpederin yaninda. Kayinpeder kayinvalideye fena kizdi ona laf söyleyecegine ogluna söyle diye basladi agzina geleni saydi kv sustu kaldi. Eve dönerken de esim annesinin elini öptu , kv önce sarildi sonra iki yanagindan öptu bir daha sarildi güle güle oglum dedi. Bunu ilk defa yapti. Sanki yillardir gorusmuyorlar her gün orda halbuki.
Sakin pes etme sende annene git surekli bakalm esinin tepkisi ne olcakYoo hic sıkılmıyor alıstigi ortam onun. Zaten evlilige alisamadi bekar hayatini istiyordu farkindaydim. Ben gelmeyecegim sen gidebilirsin lafimdan güc alıp simdi orda yasiyor eve de uyumaya geliyor. Ya da beni bezdirmeye calisiyor. Pes edeyim diye.
Eşim düzelmedikten sonra kv boş. Eşim farkedip düzelirse kv düzelir mecbur . Bu gidisle ben psikologa gidecegim galiba.kendi kv dinliyorum resmen suan. Kp iyi demis helal olsun :) umarim esinde kv düzelt benmki düzelmedi kv psikologa götürdük oyle düzeldi
Evet malesef insan bu konular yüzünden bunalır ama dedigim gibi pes etme sakınEşim düzelmedikten sonra kv boş. Eşim farkedip düzelirse kv düzelir mecbur . Bu gidisle ben psikologa gidecegim galiba.
Ben anneme geliyorum hic karismiyor istedigin zaman git istedigin kadar kal diyor hatta. Calistigim icin fazla kalma sansim olmuyor maalesef. Bu olaylardan sonra sık gelmeye basladim anneme . Nerdeyse her tatilde geliyorum.Sakin pes etme sende annene git surekli bakalm esinin tepkisi ne olcak
Ya insan hiç mi düsünmez her gün orda zaten, bir gün evdeydi onda da ikimizi bir yemege cagirdi . Bir gün ya hepsi bir gün. Ben gitmedim ama esim gitti . Ona da sinir oldum her gün ordasin zaten gitme dimi.Evet malesef insan bu konular yüzünden bunalır ama dedigim gibi pes etme sakın
Annene gitmeyi kesme. Ama cok sinir bozucu bi durum ya evini benimsemeyip anasından çıkmaması gerçekten her fırsatta kendisini oraya atması madem boyle yapacaktın niye evlendin diye sor benceYa insan hiç mi düsünmez her gün orda zaten, bir gün evdeydi onda da ikimizi bir yemege cagirdi . Bir gün ya hepsi bir gün. Ben gitmedim ama esim gitti . Ona da sinir oldum her gün ordasin zaten gitme dimi.
Sorunları göz ardı ederek çözemezsin bu çözüldüğü anlamına gelmiyor. Sizinki şu an evlilik hayatı değil garip bir ilişki sen de farkındasın ama yeni evlendiğin için göz ardı edeyim zamanla düzelir diyorsun. Ben sanmıyorum düzeleceğini. Tamamen annesini özlüyor adam. Yaklaşımlarından tut, yemeğine kadar annesiyle aynı olmanı istiyor. Belki de eve bile ısınamamıştır eski odasını vs özlüyordur ama kusura bakmasın evlenmeseydi bu ne ya resmen 3. Yaşında çocuk.Son durumu yazayım merak edenler için. Eşimle barıştık . Ilk hafta birlikte gecti daha sonra ailesine gitmeye devam etti . Tek çözülmeyen nokta ailesine gitmesi olarak kaldi. Evde herhangi bir sorun yaşamiyoruz. Buraya yazdigim davranislarinin hicbirini yapmiyor artik. Annemlere seni götürmeyecegim ama ben giderim demisti tamam demistim.
İlk haftadan sonra evliligimiz garip bir döngüye girdi . Eşim işe gidiyor eve geliyor ve en fazla bir saat durup annesine gidiyor . Gece 11 civari bazen de daha geç geliyor. Izinli oldugu günlerde sabah kalkiyor hazirlanip cikiyor annesine gidiyor ve aksam yine ayni saatte eve dönüyor. Kahvalti dahil evde hiç yemek yemiyor annesinde yiyor. Ilk haftadan sonra sadece bir defa kahvalti yapti bir defa da yemek yedi.
Baristiktiktan sonra annesine iki defa gittim ikisinde de hicbir sey yapmadim sadece oturdum esim tepki verecek mi diye bekledim ama tepki vermedi ister yardim et ister etme dedi .
Eşim artik iş dışındaki bütun vaktini annesinde geçiriyor. Nadiren aksam erken geliyor 9 gibi cay kahve iciyoruz film izliyor falan . Bazen ariyorum ne yapiyorsun diyorum annemle misafirlikteyiz diyor . Kısaca evi sadece uyumak için kullaniyor . Ben ise rahatım neden böyle oldugunu düşünmek istemiyorum . Düşünürsem rahatim kacacak biliyorum .
Sordum. Evlilik ailesine sırtını dönmek degilmiş. Ailesine manevi borcu varmis , onu bu yasa kadar büyütmüşler hayirli evlat olmaliymis nankör olamazmis ailesi üzülürmüs. Beni mutlu etmek icin ailesini üzemezmiş. Ben de onu seviyorsam onun mutlu olmasini istemeliymisim. Onun mutlu olmasi da ailesiyle bir arada olmasindan geciyormus. Ben onun eşiymişim yanim onun yaninmiş onun yaninda olmaliymisim. Artik konusmuyoruz zaten çünki evde gecirdigi zaman o kadar kısıtlı ki sorunlari konusacak zaman yok.Annene gitmeyi kesme. Ama cok sinir bozucu bi durum ya evini benimsemeyip anasından çıkmaması gerçekten her fırsatta kendisini oraya atması madem boyle yapacaktın niye evlendin diye sor bence
Ya bu sözler bi erkekten cikmaz bunlar ezberletlmis kelimeler kusura bakma ama esin tam bir ana kuzusu anasi öğretmiş oğlu sana gelip tekrarlams benim esim haftada bir anasını babasını görüyo nankör evlat şirinimi dönmüş oluyo hayat mücadelesi herkesin ayri esin o evden çıkmaya niyeti yokSordum. Evlilik ailesine sırtını dönmek degilmiş. Ailesine manevi borcu varmis , onu bu yasa kadar büyütmüşler hayirli evlat olmaliymis nankör olamazmis ailesi üzülürmüs. Beni mutlu etmek icin ailesini üzemezmiş. Ben de onu seviyorsam onun mutlu olmasini istemeliymisim. Onun mutlu olmasi da ailesiyle bir arada olmasindan geciyormus. Ben onun eşiymişim yanim onun yaninmiş onun yaninda olmaliymisim. Artik konusmuyoruz zaten çünki evde gecirdigi zaman o kadar kısıtlı ki sorunlari konusacak zaman yok.
İyi de bu üzerinde anlaşmaya vardığınız şartlar bir evliliği sürdürmek için yeterli mi? Bu yaşam biçimine evlilik denilemez. Niye buna göz yumuyorsunuz ki adam değişmek istemiyor size hakaret etmemesi sorunlarınızı yok etmiyor. Ortada görmezden gelemeyeceğiniz kadar büyük bir problem var ne demek yani adam evi otel olarak kullanacak sonradan evliyim diye ortada gezinecek. Eve evliliğe alışamadı zamanla alışır gibi bahanelerle kendinizi kandırmayın lütfen. Sorgulamanız gereken tek şey sizi sevmeyen bu adama ömrünüzü feda etmekte kararlılı mısınız?Son durumu yazayım merak edenler için. Eşimle barıştık . Ilk hafta birlikte gecti daha sonra ailesine gitmeye devam etti . Tek çözülmeyen nokta ailesine gitmesi olarak kaldi. Evde herhangi bir sorun yaşamiyoruz. Buraya yazdigim davranislarinin hicbirini yapmiyor artik. Annemlere seni götürmeyecegim ama ben giderim demisti tamam demistim.
İlk haftadan sonra evliligimiz garip bir döngüye girdi . Eşim işe gidiyor eve geliyor ve en fazla bir saat durup annesine gidiyor . Gece 11 civari bazen de daha geç geliyor. Izinli oldugu günlerde sabah kalkiyor hazirlanip cikiyor annesine gidiyor ve aksam yine ayni saatte eve dönüyor. Kahvalti dahil evde hiç yemek yemiyor annesinde yiyor. Ilk haftadan sonra sadece bir defa kahvalti yapti bir defa da yemek yedi.
Baristiktiktan sonra annesine iki defa gittim ikisinde de hicbir sey yapmadim sadece oturdum esim tepki verecek mi diye bekledim ama tepki vermedi ister yardim et ister etme dedi .
Eşim artik iş dışındaki bütun vaktini annesinde geçiriyor. Nadiren aksam erken geliyor 9 gibi cay kahve iciyoruz film izliyor falan . Bazen ariyorum ne yapiyorsun diyorum annemle misafirlikteyiz diyor . Kısaca evi sadece uyumak için kullaniyor . Ben ise rahatım neden böyle oldugunu düşünmek istemiyorum . Düşünürsem rahatim kacacak biliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?