Eşimin ilgisizligi

Bütün istekleri size kabul ettireceğini sanıyor. Pusuya yatmış en zayıf anınızı kolluyor

İnsan daha iki aylık eşini nasıl bu denli kötuleyebilir aklım almıyor. Sizden memnun değilse o zaman niye hala evli kalmak istiyor ?
Bunları söyledikten sonra ailesi sizi nasıl görecek ? Eş dediğin kusur örter, evde olup biteni dışarı aktarmaz.
Eşinizin olgunlaşması lazım yoksa bu şekilde zor yürütürsünüz.

Ay benimki de öyle ailesiyle şuan ben görüşmüyorum gidiyormu gitmiyormu bilmiyorum gitse de söylemiyor zaten benim rahatsız olduğumu bildiği için hiç takma gidiyorsa gitsin diycem ama senin eşin olayı abartmış baya daha yeni evlisiniz bide

Ay barismayin nolur bu adam 2 ayda bunları yaptıysa 10 senede sizi çökertir. İşiniz gücünüz de var madem oturun evinizde ne babanıza tamah edersiniz ne kocaniza. Tek başına gül gibi yasarsiniz

Eş eşin açığını vermez aksine kapatır, seninle ilgili olumsuz söylemleri engellemesi gerekirken bu kadar dert yanması çok üzücü.. mutlu edemiyorsa meşgul de etmesin, gençsin işin gücün var, inşallah kısa zamanda hakkında hayırlısı olur

Büyümeyen, ana kuzusu olan, bağımsızlığını kazanamayan erkekler lütfen evlenmesin..... Okurken içim şişti 1 yılı doldurup boşanmaya bak.... Kimseye kolay kolay boşan diyemiyorum ama bu adamla ömür mü geçer

Sizin arkanizdan ablaniza soyledikleri ayni benim eski esimin benim arkamdan söyledikleri. Tabi o isin icine sadakatsizlikle ilgili iftiralar da katmisti ama neyse.

Güçlü olma zamanı .Lütfen dikkatli ol.Kendi kendilerine seni suçlu göstermek ıcın ellerınden gelenı yapıcaklardır.Seni kızdıtıp ses kaydı slırlar tlfnundan atmadıgın mesajları starlar.İnsanlar çok çok kötü.Lütfen dıkkat et.

boşanın ya da boşanmayın gibi bir sorumluluğa giremem tabi ama henüz ilk aydan böyle şeyler oluyorsa bence ciddi ciddi başbaşa konuşup tamam mı devam mı konuşması yapmalısınız şaşırdım kaldım Allah yardımcınız olsun

Merhaba Nasılsıniz ? Eşinizle oturup konuşup sorunlarınaza çözüm üretebildiniz mi? Umarim hallolmustur problemler ?

Sizin arkanizdan ablaniza soyledikleri ayni benim eski esimin benim arkamdan söyledikleri. Tabi o isin icine sadakatsizlikle ilgili iftiralar da katmisti ama neyse.
Aynı benim eski eşimin de benim arkamdan söyledikleri. Pislik parçadan akıyor. Vllahi düşününce otomatik olarak kasıklarım ağrıdan çatlıyor. İyiki bırakmışım kör olasıcayı. Lafı Bi yerlerinden anlıyorlar töbe yarabbi.

Konu sahibi nerede? Neden hic bir yoruma cevap vermiyor?

Son durumu yazayım merak edenler için. Eşimle barıştık . Ilk hafta birlikte gecti daha sonra ailesine gitmeye devam etti . Tek çözülmeyen nokta ailesine gitmesi olarak kaldi. Evde herhangi bir sorun yaşamiyoruz. Buraya yazdigim davranislarinin hicbirini yapmiyor artik. Annemlere seni götürmeyecegim ama ben giderim demisti tamam demistim.

İlk haftadan sonra evliligimiz garip bir döngüye girdi . Eşim işe gidiyor eve geliyor ve en fazla bir saat durup annesine gidiyor . Gece 11 civari bazen de daha geç geliyor. Izinli oldugu günlerde sabah kalkiyor hazirlanip cikiyor annesine gidiyor ve aksam yine ayni saatte eve dönüyor. Kahvalti dahil evde hiç yemek yemiyor annesinde yiyor. Ilk haftadan sonra sadece bir defa kahvalti yapti bir defa da yemek yedi.

Baristiktiktan sonra annesine iki defa gittim ikisinde de hicbir sey yapmadim sadece oturdum esim tepki verecek mi diye bekledim ama tepki vermedi ister yardim et ister etme dedi .

Eşim artik iş dışındaki bütun vaktini annesinde geçiriyor. Nadiren aksam erken geliyor 9 gibi cay kahve iciyoruz film izliyor falan . Bazen ariyorum ne yapiyorsun diyorum annemle misafirlikteyiz diyor . Kısaca evi sadece uyumak için kullaniyor . Ben ise rahatım neden böyle oldugunu düşünmek istemiyorum . Düşünürsem rahatim kacacak biliyorum .

Anası sıkı tembihlemiş canm annesini ara kocamı evine gönder madem orda tutacaktın niye evlendrdin de yapamazsanız çizginden asla çıkma isin cok zor kendini degil esini alıştır o duruma esin anasının gözüne girmen gerektiği konusunda fena uyarı almis gibi cok sinir oldum smdi güncelleme okucm

Annesiyle misafirlikmi kac yasinda bu ya hicmi kahve arkadaşı yok evlenmeden öncede hep annesiylemi vakit geciriyodu bu ne be

Annesinin yorumu şu yüzume söylemedi başkalarina söylemis ordan duydum ben de . Insan ailesinin yanina gitmez miymiş ne varmis annesini bir yere götürüyorsa annesine gidiyorsa sanki kötü bir yere mi gidiyormus beni kötü bir yere mi götürüyormus.

Ki eşim artik her gün annesinde sadece geceleri çalismadiginda evde . Sadece bir gün evde kaldi onda da annesi yemege cagirdi ben gitmedim esim kendi gitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…