Sorunları göz ardı ederek çözemezsin bu çözüldüğü anlamına gelmiyor. Sizinki şu an evlilik hayatı değil garip bir ilişki sen de farkındasın ama yeni evlendiğin için göz ardı edeyim zamanla düzelir diyorsun. Ben sanmıyorum düzeleceğini. Tamamen annesini özlüyor adam. Yaklaşımlarından tut, yemeğine kadar annesiyle aynı olmanı istiyor. Belki de eve bile ısınamamıştır eski odasını vs özlüyordur ama kusura bakmasın evlenmeseydi bu ne ya resmen 3. Yaşında çocuk.
Benim anlamadığım insan oğluna demez mi oğlum sen artık evlendin eşini üzme yemeğini git evinde ye, artık bu kadar sık gelinmez eşini yalnız bırakma demez mi insan ya. Ailecek garipler. Ben oğlumu öyle de böyle de uzaklaştırırdım yemeğini evinde yemesini sağlardım.
Yine de bunu eşinizin çözmesi gerekiyor tabii. Evlendiğinin farkına varmalı artık. Bence gözünü korkutun bir iki hafta ailenize gidin.
"Aynı evde olduğumuz halde yalnız hissetmekten bıktım, bana gün yüzü göstermedin, beni soframda bile yalnız bıraktın, karşılıklı oturup benimle yemek yemedin, ben gidiyorum buna daha fazla katlanamam." der çeker giderim. Boşarsa da boşasın valla öyle ana kuzusuyla ömür geçmez zaten.