Eşimin ilgisizligi

Ailesi ile oturup konusmayi denedin mi..?
Eve evliliğe alışması için ya yardimci olun yada sonu kötüye gidecek haberiniz olsun deyin ters cevap alirsan... Allah yardimcin olsun...

Ailesi ile oturup konusmayi denedin mi..?
Eve evliliğe alışması için ya yardimci olun yada sonu kötüye gidecek haberiniz olsun deyin ters cevap alirsan... Allah yardimcin olsun...
Annesi ile konuştum elbette , kadinin umrunda olmadi diyeyim kisaca mutlu oldu .

Annesi ile konuştum elbette , kadinin umrunda olmadi diyeyim kisaca mutlu oldu .
Valla o zaman alacaksin karşına böyle olmuyor istediğin ayrılmak ve bahane ariyorsan boşuna yıpratmayalım birbirimizi tatlılıkla bitirelim de... Ya hatasını anlar yada gercekten istemiyorsa ekmeğine yağ sürmüş olursun ama yıllarca bu sıkıntıyı çekmemiş olursun...

Ayrılmak istedigimi söyledim taman dedi . Konuşma kısmına gelirsek hala aynı şeyleri söyluyor kocansam dinle falan filan. Ailemin yanina gidiyorum şimdi onlarla konuşup yoluma bakacagım . Işten izin aldim iş yerim burada bir seyler ayarlamam lazim.

Hakkında hayirlisi olur inşallah cnm...

Aileniz başka şehirde mi? Direkt ayrilmayi kabul mu etti esiniz. Ben bir sure sonra sizi arayacagini düşünüyorum eşinizin. Eger ailesi durumun ciddiyetinin farkina varirsa mutlaka sizle iletisime gecmesi icin konuşacaklardir eşinizle. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Evet başka şehirde evden cikiyorum dedigim andan beri yoldayim daha ulasmadim eve hala yoldayim. Çikarken mesaj attim gidiyorum diye . Sen gercekten ayrilmam mi istiyorsun yazmis. Ciddi ciddi ayrilmak istiyorum yazdim. Saygi duyarim kararina ailene söyleyince bana da haber ver aileme soyleyeyim diye yazdi.

Insanin 'hay senin ailene' diyesi geliyor yani. Bu nasil bi rahatlik pes diyorum. Bu rahatlikla ömrunuz ziyan olacakti, demekki en ufak şeyde vazgeçip arkanizda durmayacakti. yolun başinda çocukta yokken bitmesi daha hayirli olacak demekki

Kesinlikle en dogrusu şu an yaptıgım . Bundan sonra ne isterse onu yapsin.

Annesi sizi suçlayacak ve oğlunu dolduracak, bak oğlum bu şimdiden beni istemiyor ilerde beni eve de almaz der.
Duygu sömürüsüne başlar ben onun için bunları düşünüyorum onun yaptığına bak der.
Oğlu annesinin sızlamasıyla ne nankör eşim var der. Ana oğul birbirine gaz verir.
Hakkınızda artık hayırlısı ne ise o olsun.

Olacaklarin özetini geçmişsiniz. Her durumda ben haksiz olacagim onlara göre , ne düşünürlerse düşünsünler artik . Eşimin beyni ipotekliyse napayım beynini kullanamiyorsa benim suçum mu ? Ama kimse anlamaz işte.

Kadinsin ya her şeyi sineye çekmek zorundasin annesine ona buna hatta diş kapinin mandalina bile el pençe divan durmalisin. Yapmazsan kocandan yersin azari. Agac kabuguyuz ya biz insan degiliz sanki.

Ayni yerinde sayıyor konusma faydasiz , hala kocansam dinle sözümu diyen biriyle ne konuşulur neyin anlaşmasi yapilir ki.
Değişmez, çünkü o zihniyette büyümüş....

Birde önünde aileyi silen bir abi varki; kendi annesi ve babasını mağdur pozisyonunda görüyor zaten...

Sende fazla gitmek istemeyince ailesinin daha çok ezileğini düşünüyor.. abisinin yaptığı hatayı!! yapmak istemiyor.

Diğer gelinin yapmadığı, gözlerinde kalan ne varsa senden isteyecekler hep...

Onun her yaptığının acısını senden çıkaracaklar maalesef..

Sen onların istediği gibi bir gelin olmadığın sürece eşin "aileme kötü bir gelin getirdim" diyerek suçluluk psikoljsine girecek...

suçluluk hissettikce bu hatayı telafi etmek için ailesine yaklaşacak ve senden uzaklaşacak, sana kötü davranarak onlara yaptığın haksızlığı telafi edecek aklınca...

Son düzenleme:
Ailemin ýanindayim konuştum ayrilmak istedigimi söyledim. Annem kafabi dinle biraz sakinleş gereken neyse yapariz dedi. Babamin tepkisi ben seni sonuna kadar dinledim haksizsin oldu daha cok erken zamanla düzelecek şeyler için ayrilik olmaz falan dedi. Simdi herkes konu hakkinda sessizlige buründü normal hayatlarina devam ediyorlar.
Esim ailesine söylemiş görümcem aradi kv ağlıyormuş , eşim annesine gidip ayrilacagimizi söylemiş ve odaya gidip yatmiş konuşmamiş anlatmamiş bir şey. Kv görümcemi arayip söylemiş o da beni aradi.

Çok güzel özetlemişsiniz ben de aynı şeyi düşünüyorum.

Kv ağlayarak masum ayağına yatmış hemen. "Oğlum ben senin mutlu olmanı isterim. Cemre seni gerçekten sevseydi gitmezdi" der, kocanız da anasına inanmaya devam eder.
Babanız da klasik düşünceli bir erkek galiba.
Görümceniz ne diyor yaşananlara?

Bu arada boşanmaya kararlıysanız eşiniz ve ailesini engelleyin. Sadece anlaşmalı protokol hazırladığınızda engeli kaldırırsınız konuşmak için.

Ailesiyle görüşmeniz blöf ya da barışma çabası olarak görünebilir

Ne konuştu annesi ile içerigi hakkinda bilgim yok sadece ayrilacagimizi benim evden gittigimi soylemiş yatmis odaya gecip soylenen bu detaylari bilmiyorum.

Görümcem sen cahil degilsin okumus bilgili bir insansin benden daha bilgilisin sana akıl vermeme gerek yok nasihat alacak cahillikte de degilsin, seni suçlamak için de aramadim dedi. Bir kavga varsa tek taraf kusurlu olmaz her iki tarafta da kusur vardir ben kardesimi savunmuyorum seni de suçlamiyorum ama ayrilmak için çok erken. Büyügünüz olarak kararini bir daha gözden geçirmeni istiyorum aileler oturup konuşsun herkes etegindeki taşlari döksün düzeltebiliyorsaniz düzeltin düzelmeyecek bir şeyse hakkinizda hayirli olan olsun. Ben ne ayrilin ne de ayrilmayin diyemem evlilik sizin hayat sizin sadece bir abla olarak bir kadin olarak karar vermeden önce anlaşmayi denemenizi önerebilirim yapip yapmak size kalmiş dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…